- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
#41180928 #37106 üzenetére
A legtöbben a hővezető fólia visszahelyezésekor nyírják ki a telefont, konkrétan így. [link]
Van még egy másik pont az U alakú szárán a panelnek, arról is írtam a topikban, de most sajnos nem tudom visszakeresni neked.
Természetesen nem kell túlmisztifikálni egy akku cserét, azonban rutin nélkül könnyen kinyírható bármelyik telefon, a One X készülékekre a háttérvilágítás tekercsek sérülékenysége miatt ez különösen igaz. Ha szétnézel az OLX-en, mindig találsz olyan készüléket, amelynél nincs háttérfény. Aztán többször kiderül a hirdetésből, hogy kijelző/akku csere következménye.
-
fravik
tag
válasz
#41180928 #36324 üzenetére
De Ő nem azt kérdezte, hogy valaki gariban meg tudja-e neki csinálni, csak hozzátette, hogy még garis a HOX.
Nyilván a törés nem garis téma. Ha volt biztosításod, akkor meg lehet csináltatni kis önrész befizetésével (T-nél 20ezer). Tudom, mert én is átestem ezen. Ne sajnáljátok rá azt a havi alig 2ezret. Bőven megéri, amíg garis.Lexus sc: A probléma a következő, ha valaki kicseréli a kijelződet, már sosem fogod tudni gariban kijavíttatni, mert alkatrész lett cserélve...
-
törölt tag
válasz
#41180928 #36166 üzenetére
Raktam rá stock recovery-t, OTA is felment, továbbra sem volt GPS.
Kinyitottam, és minden OK-nak tűnt, kivéve, hogy az érintkezők biztos nem érintkeztek a hátlap megfelelő pontjaival jól.
Szereztem rezes ragasztószalagot, ami vezet, és "megerősítettem" a pontokat.
Lett GPS, lett kíváló jelerősségű wifi...
Hurrá :-)
De ezeket miért nekem kell? Miért nem lehetett jól megcsinálni "gyárilag"? -
ferob
őstag
válasz
#41180928 #35873 üzenetére
Olyan nincs, hogy egy teljesen másik alaplappal, ami hibamentes, te pontosan azt a hibát kapod, ha te nem tetted véletlenül tönkre azt is.
Így, ha az alaplapok mégis jók, akkor inkább az általad használt mentés vagy egy nem megfelelően elvégzett flashelés az oka.
Esetleg még, ha te csak repülőgép üzemmódnak hívod azt, hogy a telefon nem lát SIM kártyát, akkor annyit hozzátennék, hogy addig a telefon nincs repülőgép módban, míg nem jelenik meg az ikonja, ezért én inkább egy hibás SIM kártyára gyanakodnék, ami akár lehet éppen pl. egy vágás miatt is, de ettől ez még egyáltalán nem jelenti azt, hogy egy másik telefonban egyáltalán nem működik, így ezt önmagában kevés kipróbálnod.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Ritkaság! Hibátlan! Intel Core I9 13900KS Processzor!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest