Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Yettel topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Fotók, videók mobillal
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
Új hozzászólás Aktív témák
-
wood77
tag
Ezt a tesztet próbáltátok?
-
Land
veterán
Üdv!
Van már olyan root a telefonra, melynél nem ugrik a garancia, illetve JB hivatalosan lassan érkezik?
Köszi!
Én anno 4.0.4-gyel használtam és gyorsabban merült az átlagnál és gyengébben fényképezett. -
g0n21
senior tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Volt egy kísérletem, de egy listába rakta a telefonból felszinkronizáltakat, meg a cimlistában nem mentett email címeket, és egy kaotikus hülyeség lett.... Most szinkronizáltam egy másikra...
De ez, hogy acore.process összeomlás, amíg nem törlöd az összes adatot a contact storage -ból, ezt nehezen értem.. -
Kronk
őstag
Valaki tud meghívót ide: [link]

-
csernak75
senior tag
Üdv! BÚÉK!
Ezek jónak számítanak?
Antutu:14406
Quadrant:5912Nem mintha olyan fontos volna csak kíváncsi vagyok kinek mennyi.
-
g0n21
senior tag
válasz
I-S-T-I
üzenetére
utána olvasgattam még éjjel, és több helyen (nem feltétlen htc-seknél) azt olvastam, hogy force close-olni kell a google framework-ot, a gmail-t, a contact storage-ot, majd újraindítani, mert ez az összelinkelt kontaktoknál fellépő bug. Nekem éjjel, kb mikor ez megjelent, feldobta, hogy a skype ismerőseimet hozzá szeretném-e adni? Szerintem igent nyomtam, na azóta van szopás kb., a skype-ot leszedtem, nem segített, most az accountokból próbálom eltüntetni (ha egyáltalán ott van), csak az a gond, hogy FR-t még nem tudok csinálni, mert ha exportálni akarom phone storage-ba, vagy google fiókba a névjegyeimet, a kétharmadánál lefagy... HTC sync-kel elkezdek szinkronizálni, de kiírja, hogy befejezte, nem sikerült, csatlakoztassam újra, a telefonon pedig látom a hibaüzenetet...szerk: nincs skype a fiókoknál, valahogy el kéne tüntetnem a link felajánlásait.
-
g0n21
senior tag
Van tippetek arra, hogy miért dobálja fel ezt a hibaüzenetet a telefonom 15-20 másodpercenként?
http://db.tt/QCZXDiLFÉrtem én hogy acore process, a telefon amúgy működik, csak mobilnet nincs, meg amíg ezt írom, 4x dobta fel... Ha küldök jelentést, ha nem.
Mobilnetre azóta nem csatlakozik. Fr a JB frissítés után volt rajta, új programot vagy két hete nem tettem fel..szerintetek? -
BenHans
addikt
Boldog új évet minden HOXos kollégának!
Kezdődjék a várakozás, mit hoz az új év...

-
Szpisti
addikt
B.Ú.É.K. minden HOX tulajnak!!!
-
Intel q8200
senior tag
válasz
LouiS22
üzenetére
Ez egy okos gondolat! Bár én úgy gondolom egy ilyen hardvernek meg sem kelkene kottyannia, hogy betoltson egy 1mb-os hátteret. És ez így is van egyéb hasonló kaliberű telefonnál, amelyiknél csak pár képernyőérintés egy háttér beállítás. Nem kötekszem, csak ez a véleményem! :-)
-
LouiS22
veterán
válasz
Intel q8200
üzenetére
Ez csak egy tipp volt részemről. De ha úgy vesszük: miért szenvedjen és töltsön be a rendszer egy több megás fájlt (ezzel erőforrást pazarolva), amikor átméretezve lesz pár száz kilobájt. Nem?
-
mumk1
addikt
válasz
simi1981
üzenetére
Vitathatatlanul a legjobb ICS rom, a 2.7.1 volt az utolsó verzió. Nem csak az integrált tweaks miatt szerettem, hanem azért is mert, gyors, stabil, megbízható volt. Ha lehet hinni az ígéreteknek, január 12-13 körül lesz elérhető a 3.0-ás JB változat. Majd meglátjuk mi lesz belőle.

-
LouiS22
veterán
válasz
Intel q8200
üzenetére
Átméretezed egy képszerkesztő programban a megfelelő felbontásra (720x1280, de lehet, hogy tévedek pár pixelt). Egyszerűbb verzió: fotózás előtt a kamera beállításainál állítasz a felbontáson.
-
LouiS22
veterán
válasz
simi1981
üzenetére
Gondolom az feltűnt, hogy a Viper nem JB, hanem ICS alapú, igaz, abból a legjobb, a sok egyedi beállítási lehetőség miatt. De mivel a legelső posztodban JB verziószámot írtál...

Mellesleg csodálkozom, hogy a boot.img nélkül egyáltalán sikerült működésre bírni a telcsit. De minden jó, ha a vége jó.
-
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok! Valaki tudna segíteni abban, hogy lehet egy telefonnal elkészített képet berakni háttérnek úgy, hogy ne az a pici jelölő keret jöjjön ki? Köszönöm!
-
simi1981
csendes tag
Sziasztok!
Hosszas utánaolvasás és videók megnézése után úgy döntöttem, hogy a HTC One X tipusú telefonomat "unlockolom", hogy utána kipróbálhassak új romokat is. Odáig el is jutottam, hogy felraktam most már 2 új romot a telóra (amit ehhez a típushoz készítettek JB 4.1.1). A telefon gyors és jól működik, kivéve azt az aprócska problémát, hogy nem látható a sim kártya, a telefonon nincs hálózat egyáltalán, ráadásul a wi-fi sem működik, ami ebben az esetben a kisebb problémám. Próbáltam utána olvasni több fórumon is, de nem igazán segített...
Ha valaki tudna valami használható tanáccsal, megoldással szolgálni, hálás lennék érte...előre is köszi! -
Steve1207
veterán
válasz
bounty123
üzenetére
Tisztában vagyok az akksi élettartamával, jogosan nem tesz jót neki, szerintem csak szarul jelzi a frissítések óta és még lenne benne bőven. Persze nem azt mondtam, hogyha végre jól jelzi majd, utána is így kell

Másrészt van még egy garis köröm, így nem igazán érdekel. De nem mertem kb használni se, mert lemerül pikpak... Nekem ne mondjátok, hogy egy 150e-es telefon 2 órát megy el max és tiltogatnom kell mindent úgy, hogy semmit se használhatok. Csúcskategóriánál kompromisszumok? Ennyire azért ne...Viszont ezzel lezárom az akksi dolgot, mivel minimálisan számolva is megduplázódott.
-
bounty123
őstag
válasz
Steve1207
üzenetére
A tökéletes módszer egy lítium akksi minél gyorsabb kinyírására, ha csutkára lemerítgeted - mármint igazából ezt persze az elektronika nem is hagyja, de ha hosszú életet szeretnél neki, akkor ne is erőlködj ezen. Az élettartamának az lenne a legjobb, ha sohase lenne se teljesen lemerítve se teljesen feltöltve, dehát ugye használni veszi az ember, nem védeni.
Hasznos olvasmányok:
http://batteryuniversity.com/learn/article/how_to_prolong_lithium_based_batteries
http://hup.hu/node/120502 -
Steve1207
veterán
válasz
Hegasus
üzenetére
Ugyanezzel a problémával voltam, nem ragoznám. Lényegében, most sikerült egy 7,5 órás időt elérnem (rezgés ki, proci visszavéve 50% idő alatt, utána megint hajtva teljesen), azon kívül olyan 4 órát tudok kihozni, de az nagyon max.
GoogleNow-tól kezdve minden fontos cuccot visszakapcsoltam, amit akarok használni, mert nem tartom megoldásnak, hogy letiltjuk a dolgokat. Természetesen állandó wifi/3g és minden helyközlési vacakkal.Lényegében, amit tettem. Újraindítgattam, hogy teljesen merüljön le, mert az újraindítások után +5%-ot kaptam jópárszor . Ezután kikapcsolva, maxra feltölt.
Innentől kezdve csak használd, amennyit tudod folyamatosan. Ha lemerül, mert lefog, akkor nyomd rá a töltőre és úgy is használd, amíg feltölti. Utána töltő le és használod tovább.
Ezt úgy 6-7 ciklusban játszottam el, mire sikerült elérnem a normálisabb eredményeket. És a kijelző ne kapcsoljon ki, így jobban merül és ha kimész ide-oda akkor is használja legalább.(megjegyzem még, mivel karácsony után kezdett normális eredményt produkálni, tuti ez az ajándéka a HTC-nek, hogy elkezdett javulgatni
) -
baani59
aktív tag
Nekem a HTC előtt egy WinMos Asus telóm volt. (A HOX-ot még megelőzte egy HD2)
A Wifi érzékenységével voltak gondok. Az itteni szerviz (a legendás Cirma Kft.) átvette javításra, azután visszaküldte a saját költségemen javítás nélkül.
Ezután minden második nap írtam egy levelet (pontosabban minden nap elküldtem ugyanazt) az Asus központi ügyfélszolgálatának. És láss csodát, egyszer csak felhívott az Asus Magyarország, hogy szívesen megjavítanák a készülékem. Alaplap csere lett a vége.Az Asus telót Graz-ban vásároltam és soha nem utasították el emiatt a javítását, csak azon vitáztunk, hogy kell-e egyáltalán javítani.
-
Hegasus
senior tag
Sziasztok!
Kíváncsiságból, van akinek a jb-s főzött romokkal 4+ órás kijelző időt ér el?!
Mert nekem gyárin 4.0.4-el nevetve megvolt böngészéssel (természetesen 3g és szinkronizáció on)
de most megjött gyárin a 4.1.1 és drasztikus esés tapasztalható, (pedig facebook, meg a térképen belül a helyközlés tiltva/kikapcsolva) alig érem a 2 órát... valami ilyesmi a helyzet most is
komolyan mondom 4.0.4 gyári szoft egy álom volt ehhez képest. néha olyanokat csinál hogy csak nézek, például 3-4 órán keresztül változatlan a töltöttség alvóban (mert éppen nem nyúlok hozzá) aztán elkezdek zenét hallgatni és levelet olvasni, és 5 perc alatt esik 15 %-ot.... (természetesen frissítés előtt és után is volt fr)Van olyan akinek gyári 4.1.1 van és 4+ kijelző idője van az mit tiltott le? vagy mit csinált, hadd tanuljak...
Vagy a főzött romosoknak mennyi a böngészési ideje? vagy ők mit tiltottak le? -
kirkri
addikt
válasz
jilian
üzenetére
Akkor egy kretén ügyintéző átb@szott...

Azért az gáz, hogy a saját Walkin szolgáltatásukat nem ismeri.

Én tapasztalatból írtam, hogy működik a garancia minden EU-ban vásárolt telefonra a Telemaxnál. (És gyanús, hogy ha határozott az ember, akkor a nem EU-ban vásárolt telefonokra is, de ez utóbbi csak tipp) -
ferob
őstag
-
jilian
addikt
válasz
LouiS22
üzenetére
A szombathelyi Telemax kirendeltségén az emberke azt mondta:
- valószínű (ő biztosra mondta), hogy a külföldi papírokkal rendelkező készüléket nem veszik át, mert KÜLFÖLDI, és teljesen mások az ottani ügyintézések / jogszabályok amik a készülékre vonatkoznak, garanciális intézkedések is másképp zajlanak....és ugye ha megvetted ott, aláírtad, elfogadtad.Média Markt -ba is bekérdeztünk:
- a telefonos csávó, elmosolyodott, és rávágta nem foglalkoznának vele
- jóó, irány vevőszolgálat. A hölgy is felvilágosított hiába egy cég, ez MAGYARORSZÁG. Itt teljesen mások a jogszabályok amik a készülékre vonatkoznak, mondta lehetséges, de nagyon macerás eljárás lenne a gariztatás.JA és azt mondta a telemaxos emberke a Samsungnál sem fogadják el már el a külföldi papírokat, egyedül az LG ami még vállal ilyen ügyintézést.
Megrendelve a Tééé -től. PONT.

szerk.:
bár itt azt írják, hogy elvileg beveszik.
B@szák meg, BP messze van , a T. meg itt a "szomszédban", intézzék ők. -
la_cc
addikt
Bloons TD 5 sale Play-en!
Más: Megszerettem volna osztani a gép netét a telefonnal, mert fos a wifink, de mikor a gépen telepíteni akarna valami drivert azt írja, hogy "MTP USB-eszköz Sikertelen".
JB előtt még ment simán. Nincs valamit ötletetek, hogy hogy lehetne megoldani?
Köszi!

-
Caaabi
senior tag
sziasztok, egy olyan kérdésem lenne, hogy HOX-on megoldható e a hang alapú parancskiadás fényképezésnél ? ( capture, shot stb, ) Ha van akkkor hol tudom beállítani ? Elöre is köszönöm a segítő jellegű kommenteket és mindenkinek Boldog Új Évet Kívánok !

-
-
LouiS22
veterán
válasz
jilian
üzenetére
Írja már le valaki, hogy mi az isten szar a multitaskkal, mert SZERINTEM semmi baj nincs vele. Vagy aki azt állítja, hogy van vele, az bizonyítsa (és ne egy hét hónappal ezelőtti, korábbi oprendszeres videóra alapozzon). Simán váltok az alkalmazások között. Jelzem csendesen: a topik eleje kb. a video készítésének idején íródott.
Menj be a T-Mobile-ba, az osztrák Media Marktba, vedd a kezedbe a kiállított készüléket, indíts el x alkalmazást és nézd meg a saját szemeddel

-
jilian
addikt
-
jilian
addikt
válasz
Axe Miskolc
üzenetére
Neked melyik rom van fent?
Kajak nem èrtem, hogy valakinek jô valakinek nem....
mindenfèlekèppen nyitni kell vagy mi?
El nem hiszem, hogy a legfrissebb JB-vel sem oldottàk mèg meg.
-
LouiS22
veterán
válasz
csernak75
üzenetére
A megoldás egyszerű: nem nyomkodod a kijelző szélét. Épeszű ember egyébként sem teszi
Plusz a telefont sem a tetején szoktad megfogni, nem?Ettől függetlenül viheted szervizbe, aztán vagy megcsinálják, vagy nem. Én egészen biztosan nem foglalkoznék egyikkel sem, főleg, ha a két hét alatt nem tűnt fel és nem zavart.
-
-
kirkri
addikt
válasz
LouiS22
üzenetére
Én biztosra mondom, hogy nyugodtan megveheti és szervizelni fogják itthon.

A Telemax-hoz kell bevinni a garipapírral és ők juttatják el a szervízbe.
Az IMEI alapján beazonosítható ugyan, hogy garis-e a készülék, de kell hozzá garancia papír, vagy pecsétes (itthon a pecsét az Isten
) számla.Papír hiányában tesómnak az USA-ból eBay-en vásárolt teló nem garis sajnos, hiába van még rá közel egy év garancia.
Mellesleg gyanús, hogy ez csak a Telemax hülyesége...jilian: Nyugodtan megveheted.

-
LouiS22
veterán
válasz
Loboda
üzenetére

Ez egy korrekt írás.
Az a dühítő, hogy szerviz álláspontra kell várnunk, mert a nagyságos HTC Magyarország (illetve a kommunikációjával megbízott sufniügynökség) csak a dicsőítő posztok fordítására képes, épkézláb válaszokra "nem fussa" nekik. Komolyan mondom, a HTC marketing és support igazgatóit csak egy napra küldeném ki a végekre, hogy lássák, mi a helyzet. Szerintem másnap lenne két álláshirdetés a HTC weboldalán

-
Loboda
senior tag
-
jilian
addikt
LouiS22
Ha most jó hírek jöttek volna már holnap a kezembe lenne. De így marad a Tééé és jövő hét közepe-vége.
De igazat adok, sajnos tényleg MO,..az mo....
Loboda
Na ja, ez tényleg jól hangzik, de hova vihetem a független telefonom? Ha meg T.- s akkor csak beviszem gondolom a T.-be... majd utánajárok, itt Szhelyen mi a helyzet a HTC szervizelésével. (bár ne kelljen)
Axe Miskolc
Ne ábrándíts már ki...
Nekem ez tette fel a pontot az íre----> /katt\
szerk.:
jaj de szép ez a telefon, há mindig felcsigázza a kedvem...ez a videó!
-
LouiS22
veterán
válasz
Loboda
üzenetére
És ezt írásba is adták neked? Mert amíg nincs probléma, addig mindig segítőkészek szoktak lenni, aztán amikor beüt a bibi, akkor jönnek a kifogások... Tudod, Magyarországon vagyunk, ahol mindig mindenki mindent meg akar úszni. Nem kekeckedés, hanem a rögmagyar valóság.
-
LouiS22
veterán
válasz
jilian
üzenetére
Ezt január elejéig szerintem senki nem fogja tudni 100% bizonyossággal megmondani neked, legegyszerűbb, ha írsz a HTC-nek és megkérdezed. Amennyiben igen, akkor azt a Telemax végzi (ők meg elviszik a Flextronicsnak), de hogy hozzájuk hogy juttatod el, az tényleg jó kérdés.
Vedd meg a T-Mobile-ban, és problem solved.
-
Tompo92
senior tag
válasz
Loboda
üzenetére
ÚÚ nagyon szépen köszönöm

Egyébként ezzel a kijelző hibával mit lehet kezdeni?
Gariba megcsinálják? -
Loboda
senior tag
válasz
Tompo92
üzenetére
Majdnem sikerült!

Ezt tedd fel, MoreLocale 2 ! -
Tompo92
senior tag
Sziasztok..
Vettem egy One X-t de nincs benne magyar nyelv hogyan tudnám ezt orvosolni?
Nekem azt mondták szedjek le valami "Beta Local2"-t de az istennek se találom sehol..
Válaszokat köszi előre is!!
-
jilian
addikt
Ausztriában, a Média Markt -ban tudnék venni függetlent annyiért, mint itthon T-mobil függőt.
Ha probléma adódna a készülékkel, itthon is tudom gariztatni?
Esetleg itt Szombathelyen? -
jilian
addikt
Mivel a multitask engem nagyban érintene, és a rákereséssel az utolsó bejegyzés elég biztatónak tűnik, erősítsétek meg légyszíves, hogy EBBŐL a hibából már végleg sikerült felállnia a készüléknek.

-
g0n21
senior tag
válasz
::Trunks::
üzenetére
Win8 Pro-m van, és fut rendesen, laptopon.
Takaríts le a vezérlőpult-programok telepítése, eltávolítása menüből minden htc-t.
Ha ez kész, dugd rá a telefont, és amit említettél CD meghajtót fogja felismerni. Na az egy friss HTC driver, futtasd, telepítsd, indítsd újra a gépet, és működik. Nekem Így sikerült, A sima meghajtóid alatt nem meghajtóként, hanem médiaeszközként fogod látni.Ha alapból nem futtatja a kamu CD-t"", akkor kapcsold ki az USB debug-ot, és úgy csináld.
-
Pistakiss
őstag
válasz
fravik
üzenetére
Háát!
Miért, Te hány hibára kérdeztél rá? Az egyik kérdésedre, ami nem hiba, megkaptad kétszer is, mástól, a választ, tehát én csak egy hibára válaszolhattam, a kijelző ropogására, elállására.! Legközelebb gondolkoznod is kellene, mielőtt leírsz valamit, mert így nem nagyon fognak segíteni, ha többször is visszakérdezel! -
fravik
tag
Sziasztok! Az alsó három gombnak mikor kell(ene) világítania? Mert észrevettem, hogy néha nem világítanak ugyan azzal a fényerő-beállítással. :-\ Remélem nem hibás vagy ilyesmi... :-( A másik kérdés, hogy Nektek mennyire "ropog" a jobb felső szélen az előlapi kameránál a burkolat? Azt észrevettem, hogy ugyan ezen az oldalon a kijelző kicsit eláll a burkolattól, de ezt még elnézném neki, ha nincs más baj...
Előre is köszi a válasz(oka)t! -
::Trunks::
senior tag
Airdroiddal letöltöttem az adatokat a gépre, be voltak csomagolva ,kicsomagolásnál kiírja, hogy :
The Arhive is corrupt
meg CRC hiba

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- TCL LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- PlayStation 5
- Horgász topik
- Yettel topik
- Jelentősen meglazítja a gyeplőt a Windows 11 frissítéseknél a Microsoft
- További aktív témák...
- Kingston FURY Beast 64GB (2x32GB) DDR4 3200MHz KF432C16BBK2/64 RAM
- Belépő Gaming PC! i7-8700 / RTX 3060 Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD / Z390 / 500w!
- Lenovo A485 Ryzen 5 pro 2500U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4538
- LENOVO ThinkPad T14s Gen 2 touchscreen - i7-1185G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

utána olvasgattam még éjjel, és több helyen (nem feltétlen htc-seknél) azt olvastam, hogy force close-olni kell a google framework-ot, a gmail-t, a contact storage-ot, majd újraindítani, mert ez az összelinkelt kontaktoknál fellépő bug. Nekem éjjel, kb mikor ez megjelent, feldobta, hogy a skype ismerőseimet hozzá szeretném-e adni? Szerintem igent nyomtam, na azóta van szopás kb., a skype-ot leszedtem, nem segített, most az accountokból próbálom eltüntetni (ha egyáltalán ott van), csak az a gond, hogy FR-t még nem tudok csinálni, mert ha exportálni akarom phone storage-ba, vagy google fiókba a névjegyeimet, a kétharmadánál lefagy... HTC sync-kel elkezdek szinkronizálni, de kiírja, hogy befejezte, nem sikerült, csatlakoztassam újra, a telefonon pedig látom a hibaüzenetet...

B.U.É.K

Hogyan tudom a boot.img-t flashelni?? Egy pár szóban azt is le tudnád írni??
Ha valaki tudna valami használható tanáccsal, megoldással szolgálni, hálás lennék érte...előre is köszi!

), de majd bekérdezek.