- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kirkri
addikt
válasz
sublett #37448 üzenetére
Akkor esélyes, hogy elhalálozott az akku.
Éppen a napokban említettem egy fórumtársnak, hogy ezekben a készülékekben minden esetben úgy pusztul el az akku, hogy nincs előjele. Egyik pillanatban megy, a következőben már be sem kapcsol. Nincs olyan jelenség, hogy már csak 10 órát,- 8 - 6 - 2- stb. bír egy töltéssel.Ha nem vesz fel töltést, akkor sok mindent nem tudsz vele csinálni.
-
-
ferob
őstag
válasz
sublett #36284 üzenetére
Bár én magam már egy ideje nem használom a programot a folyamatos problémái miatt, de ha valami konkrét hiba van vele, akkor érdemes megpróbálni egy régebbi verziót felrakni, mert az többnyire megoldja a gondot.
Viszont, ha van lehetőséged és az ismerőseid is hajlanak rá, akkor én inkább javaslom a LINE használatát, mert én azzal még soha nem tapasztaltam semmilyen problémát és a hívások minőségével sincs egyáltalán baj.
-
LouiS22
veterán
válasz
sublett #20031 üzenetére
De nem olvasod a korábbi posztokat sem
Már sokszor leírtuk, hogy Jelly Beannel megszűnik a régi USB Mass Storage, amit felvált az MTP. Frissítsd a HTC Sync Managert is, ezt követően a windows intézőben meg fog jelenni a telefon iés ott tudsz "akciózni".
PS: ez nem HTC sajátosság, minden JB telefonnál ez van. Sokunk szerint visszalépés, de ez van, ezt kő' szeretni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- PS4 + VR szemüveg / Számla / Garancia /
- LG 27MR400 - 27" IPS LED - 1920x1080 FHD - 100hz 5ms - AMD FreeSync - Villódzásmentes
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest