- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországra is megérkezett a Xiaomi Smart Band 9
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 11 Lite 5G NE (lisa)
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Pistakiss #22928 üzenetére
Szia, nálam is volt pár napig egy G2,
Nem csalódtam igazából benne akkorát, mint amekkorát gondoltam hogy fogok.Ha root nélkül nézzük csak, akkor az ébresztési megoldása sokkal kényelmesebb, elég jól testre szabható, és bár jó a helykihasználása, mégis túl nagy nekem, pedig nem kicsi a tenyerem.
Viszont tényleg nem rossz telefon, mondjuk a műanyag ház minősége elég gáz, illesztési és nyikorgási hibákkal, messze a HTC minőségétől. A hátlapra szerelt gombok viszont nagyon kényelmetlenek nekem.
A jack helyével sem voltam kibékülve.Amit leszűrtem az együtt töltött 2 napból, hogy ha valami ne adj isten történne a HTC háza táján,
De soha nem fog, nem engedem, távozz sátán pfejj szarszungAkkor körbe néznék az LG téren, de még mindig tartom magam, hogy nem lenne készülék, amire elcserélném a One-t.
Szóval szerintem HTC One, bár a másik is élhető, de nem szerethető
Új hozzászólás Aktív témák
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen NAS-t vegyek?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Apple MacBook
- Hisense LCD és LED TV-k
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- PlayStation 5
- Goddess of Victory:Nikke
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 15 M2! 8/256 8C+10C. Mint az új! 99% Akkumulátor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman N4 FSP 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest