-
Mobilarena
HTC ONE
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nuada herceg
őstag
válasz
AiRborNee #17906 üzenetére
Üdv!
Hát én nem vagyok power júzer, de az első hónapban rendesen használtam a telót.
Nem tudom pontosan mekkora aksi van benne, de szerintem az üzemidő erősen jónak mondható.
Bár most a 4.3-as frissítéssel van 1 kis plusz merülés, üzemidő rövidülés. Bár állítólag ez az android hibája, majd jön rá a frissítés.
Én órákban nem tudok nyilatkozni, de nagyon jól bírja tényleg. Szerintem 1 napot bárki kezébe kibír.
Kivéve ha valaki sátrazik, és ezen néz filmet, zenét hallgat, netezik, mert akkor persze hogy lemerül.
Ilyen 4-5 órákat értek el folyamatos kijelző világítással.Nekem ha lehet így fogalmazni, tényleg kb. a kijelző mérete 1 pici negatívum. Most azért már alapnak tartom az 5"-t. De én más panaszt nem tudok mondani.
Bár ez a báttörfláj ess is nagyon teccetős! Ha fémházas lenne, szerintem már cserélnék is.
De így marad a one, nekem sokat jelent, hogy alamínejum. Így majd a méh-re le tudom adni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen program, ami...?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gaming notebook topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- World of Tanks - MMO
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A26 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új MSI Katana 15 Gamer FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i3 12100F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest