Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
 - Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
 - iPhone topik
 - One mobilszolgáltatások
 - Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
 - Légből kapott hírünk van képekkel
 - Sok földi jó került a Redmi K90-be is
 - Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
 - „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
 - Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik

- 

Mobilarena
HTC ONE

Új hozzászólás Aktív témák
- 

lofagi
addikt
válasz

F_Gergely

üzenetére
						Véleményem szerint nem biztos, hogy ez a telefon hibája. Kb egy hete volt, hogy egyik ismerősömet akartam felhívni és teljesen más emberkéhez kapcsolt, meg is ijedtem, hogy biztos ellopták a telefont és azért veszi fel más. Állították, hogy nem-nem ez nem így van, most vették és miért zaklatom őket ilyennel. Bár ebben az esetben pont én kereste és nem fordítva. T kékségnek betelefonál, ők még nem hallottak ilyenről, hogy ez történt volna, mondom én se láttam még a piramisokat mégis léteznek. De ezt a helyzetet ők képtelenek voltak elképzelni. Az ismerősöm akit fel akartam hívni egy olyan helyen volt, ahol abszolút nem volt térerő. Érdekes, hogy ezek után még sem foglaltat, vagy nem elérhetőt jelzett a telefon, hanem egy másik számot hívott fel. Esetleg valaki használta a telódat és kitörölte a híváslistából!

Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Acer Aspire A515 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB SSD - Win11
 - Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
 - Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
 - iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
 - Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest