Hirdetés
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Előrendelhető a Nothing Phone (3a) Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Jóáras gamert mutatott az IQOO
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koxminator
senior tag
válasz
nyergess #3825 üzenetére
a cikkben az idézet szerint "...before Christmas", vagyis karácsony előtt és nem "by Christmas", vagyis karácsonyra.Bár igaz, hogy a cikk címében pedig pont a "by Christmas" van. AKkor most vagy a cikk írója írta rosszul a címet, vagy nem tudom, de nyelvtanilag nálam a cikkben kiemelt idézet szerint a mai nap és dec.23 között bármikor lehet
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
egy új 15 perces "öreguras" stílusú videó a froyoról egy nexus1-en. persze nem végleges még a froyo, de legalább ilyennel számolhatunk
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
az idén, vagyis 2010-ben kiadott majdnem mindegyik HTC androidos telóra ki fog jönni a Froyo, valszeg a 2. félévben katt
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz
delbarta #2166 üzenetére
Igen, persze, igazad van, ha valaki nem tudja kicsengetni egy összegben, annak jó lehet, nem is azért mondtam, hanem inkább én is az érdekes árképzésre akartam felhívni a figyelmet. A 189ezres lekerült, ahogy a két új HTC készülék is. Lehet, hogy még gondolkodnak az árakon?
-
koxminator
senior tag
folyamatosan hol elérhető, hol inkább nem
twitter bejegyzésük szerinti konstrukció:
@lez HTC Deisre 29 990Ft kezdő részlet után a havi törlesztő 6224Ft 18 hónapon keresztül (THM 33,25%)
számoljunk csak kicsit...
cirka 142 ezrecske
ez még a speedshopos akciózás előtt jónak lett volna mondható talán esetleg, de most?
LOÁL
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
válasz
koxminator #993 üzenetére
urak, ezekre a kérdésekre valaki? akár pm-ben is várom, köszi
- levelezési fiók (legyen akár pop3, gmail, exchange) beállításakor a teló csak mint kliensként működik, tehát látom a szerver tartalmát, mint egy Outlook esetében, ahol nincs beállítva ost-pst, cached mode, vagy pedig az első szinkronizálás-beállítás alkalmával letölt minden levelet valahova a készülékre? ha igen, ez visszamenőleges, tehát a teljes mailbox tartalma letöltődik, vagy csak onnantól kezdve, hogy a készüléken belőttem az Exchange profilt? Ez a kérdés vonatkozik a pop3-as levelezésre is.
- kb. mekkora mobilnetet érdemes rá előfizetni? 3 Gigabyte-os elég?
- olvastam külföldi fórumokon bizonyos tűzfal program használatát javasolják, amely megakadályozza, hogy bizonyos komponensek és programok úton-útfélen frissítsenek vagy a nethez forduljanak és ezáltal hatalmas forgalmat generáljanak (kisebb mobilnetes csomag esetén sz-r dolog főleg). Használ valaki ilyet?
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
most néztem gyorsbolt árlistáját, 104+Tréfa lett az ára. most ez ekkorát zuhant a napokban? szerintem pár napja még sokkal többért volt. egyre jobban gondolkodom a megvételén.
lenne pár kérdésem (bár ezek inkább android-ra vonatkoznak, mint Dezirére, max kimoderáltok):
- levelezési fiók (legyen akár pop3, gmail, exchange) beállításakor a teló csak mint kliensként működik, tehát látom a szerver tartalmát, mint egy Outlook esetében, ahol nincs beállítva ost-pst, cached mode, vagy pedig az első szinkronizálás-beállítás alkalmával letölt minden levelet valahova a készülékre? ha igen, ez visszamenőleges, tehát a teljes mailbox tartalma letöltődik, vagy csak onnantól kezdve, hogy a készüléken belőttem az Exchange profilt? Ez a kérdés vonatkozik a pop3-as levelezésre is.
- kb. mekkora mobilnetet érdemes rá előfizetni? 3 Gigabyte-os elég?
- olvastam külföldi fórumokon bizonyos tűzfal program használatát javasolják, amely megakadályozza, hogy bizonyos komponensek és programok úton-útfélen frissítsenek vagy a nethez forduljanak és ezáltal hatalmas forgalmat generáljanak (kisebb mobilnetes csomag esetén sz-r dolog főleg). Használ valaki ilyet?
Egyelőre ennyi, előre is köszönöm, aki válaszol.
[ Szerkesztve ]
-
koxminator
senior tag
már nem azért, de nem akartok egy új topikot létrehozni, ahol nyugodt szívvel acsarkodhattok az amoled, a led, tft, ips panelekre? kezdem rohadtul unni, hogy nem arról szól a topik, ami a címében van, hanem kinek mi tetszik és mi nem. nézegessétek becsukott szemmel és akkor kurvára egyforma lesz. kösz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest