Hirdetés
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Yettel topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
i400
senior tag
A Sony 51%-os többségi tulajdonos abban a cégben amelyik gyártja az SLCD kijelzőt a másik a Samsung. Ha jól emlékszek akkor itt a topikban is ki volt tárgyalva a kijelzőváltás ideje körül (2010 nyár).
Szerk.: nagyon tetszik a One S csak az AMOLED az ami nagyon visszatart tőle de kivárok őszig meglátjuk a tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
Azt, hogy be van égve, hogyan/min/mikor lehet észrevenni?
(Már oké, hogy a szemmel/kijelzőn/működés közben, de konkrétabban?)
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
válasz
Glatius #38291 üzenetére
Ok, köszi.
A második részével nincsen baj, mert homogén háttérnél már nem csak a status bar látszik, hanem a kijelző alján és közepén is vannak beégések.
Csupán arra voltam kíváncsi, hogy a HTC már elismerte-e ezt a hibát, de mivel igen, ezért a szerviz hiába magyaráz használhatóságról, stb. ...
Teljesen full gyári, az a szoft van rajta, amivel 2010-ben kiadták, nem volt hozzápiszkálva. (nem az enyém)
(#38292) RazorGTR1: köszi neked is.
-
Glatius
őstag
Veszítenivalód nincs, ha a hiba oka olyan, ami gyártáskor már megvolt, akkor a javítás őket terheli, ha erre bármi miatt nincs mód, akár a komplett készülék cseréjével is kötelesek elhárítani a hibát.
Más készülékeknél a hiba mértékével próbáltak operálni (hány pixel és hogy hol, meg bepróbálkoztak azzal, hogy nem befolyásolja a használatot annak ellenére hogy ez nem csak egy telefon) ilyenkor el kell venni a vásárlók könyvét és leírni mindent pontosan, általában készségesebbek lesznek mielőtt írhatnál bármit.
PS: A szoftvernek nagyon rendben kell lennie, mert ilyenkor nagyon megnézik, mit küldenek vissza a gyártónak.
[ Szerkesztve ]
-
mycso
veterán
Sziasztok, most nézem, hogy ezen készülékekre is 1+1 év gari van (1 év teljeskörű + 1év korlátozott - így a második évben még éppen benne vagyok).
Illetve ugye adott az AMOLED feature, a kijelző beégése. Garanciában vajon ennél a készüléknél is elismerik a hibát és cserélik garanciában a kijelzőt, mint pl. a samsung s2 esetében??
Van valakinek erről tapasztalata??? -
arpy17
tag
Erre is van válasz:
Q. How do GetJar makes money?
A. Answer – GetJar generates revenue through its PPD (pay per download) system which allows developers to get premium visibility in GetJar’s store and distribution partners by bidding for ad slots. Developers can geo-target campaigns by country, carrier and/or handset and bid whatever amount they are prepared to pay for each download. A daily maximum budget gives developers a way to control their costs and developers only pay for the downloads they incur. Additional products like Application Download Page and Apps Catalogue Express (ACE) in addition to partnerships with carriers and OEMs contribute to GetJar’s reach and traffic and as a result help generate additional revenue.
-
Youri
veterán
válasz
arpy17 #38282 üzenetére
A getjar más politikát folytat mint a google. És hiába adja a getjar ingyen, ha nem frissíti, mert a play storon mindig újabb verzió van fent
Nyílván a marketről akkro frissül valami, ha onnan veszed. Ha nem, akkor panaszkodni kell a getjarnál. Nem is értem, hogy a getjar modellje hogyan életképes
-
arpy17
tag
válasz
nyergess #38273 üzenetére
De itt ugye arról is szó volt, hogy az egyéb helyről legálisan (!!!) ingyen beszerzett, fizetős programokkal hogyan bánnak, mármint hogy ne minősítsék wareznak, illetve nem ártana, ha megfelelően frissülne (gyors példa: a GetJar-on a Beautiful Widgets most is ingyen beszerezhető, miközben a marketen 592.- Ft).
Vagy ez más helyzet? Ha azt akarod, hogy a marketról frissüljön, akkor mindenképpen meg kell venned? Számomra ez sem teljesen egyenes... -
zso79
őstag
A HTC válasza a lepattogzó One S burkolatra:
"HTC is committed to delivering a high quality product and great experience for all our customers. There have been a few, isolated reports of this issue. The finish on the One S was laboratory tested as being at a hardness similar to ceramic. While that’s hard, it doesn’t mean it’s impossible to damage. Regardless, HTC takes quality very seriously and are providing all customers with an immediate fix and we are implementing some small changes to ensure customers do not experience this issue in the future."[ Szerkesztve ]
-
-
Sundesz
addikt
Elindítottam a parancssort és a tools mappában vagyok, de hiába írom be az adb shell parancsot, ezt kapom: A megadott nevet a rendszer nem ismeri fel... blabla. Mi lehet a gond?
HTC Sync fel van telepítve és megtalálja a telefont. A telefonon gondolom a HTC Sync-et kell választani a Charge Only, Disk drive és USB tethering közül, ugye?
[ Szerkesztve ]
-
nyergess
tag
válasz
batabe #37148 üzenetére
Üdv!
Ma kaptam egy újabb levelet a guglis srácoktól és jó hírrel szolgáltak. A 3.5-ös és afeletti Play Store appnál már javítva lett a vásárlási gondunk.
Tehát - és ez a teljes fórumos közösségünknek is szól - ha korábban warez appot tettél fel a mobilodra és aztán úgy döntöttél, mégis megvásárolnád, de nem engedte a Market, mert ott már "Megvásárolt"-ként szerepelt az adott program, akkor most már lehetőséged nyílik rá, hogy legálisan megvedd és letöltsd azt. -
tenke.
tag
Hali. Egyik napról a másikra a telefonom nem akar csatlakozni a mobilnethez. csak az ingyen facebookhoz kellene, de nem jelenik meg fent a H, vagy 3g jel a nyilakkal, ha engedélyezem a mobilhálózatot, azt írja: a telefon használataa adatkapcsolatra ha a wifi elérhető..... ez nekem nem tűnik logikusnak.
-
gabaglukk
csendes tag
ezekbol mar eligazodom, koszi a linkeket!
-
FeRRaR1
őstag
válasz
gabaglukk #38264 üzenetére
Ha újab romot akarsz telepíteni, akkor úgy a legegyszerűbb, hogy lefuttatod ezt:
Majd mikor kérdezi hogy tegyen e fel CWM recoveryt az igenre nyomsz, és onnan már tudsz telepíteni akármilyen romot pl innen: [link]
Meglesz a Root is S-off is recovery is.
HTC driverek legyenek fent, USB debugging/hibakeresés legyen bekapcsolva.
RazorGTR1
Te mocsok, ezért közzé teszem a nevedet
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
gabaglukk #38264 üzenetére
Használj Revolutionary-t, az a biztos.
Más: Átállítottam a lockscreenem egy MIUIv4-re, és most nincs lockscreenem, nem tudom feloldani a telefonom. Valahogy ki lehet cserélni a lockscreent menet közben vagy recoveryből?
Siker. Felhívtam magam egy másik telefonról, hívás közben ki tudtam lépni a home-ra és átállítani. I'm a freakin' geniusFeRRaR1: Muhaha
[ Szerkesztve ]
-
gabaglukk
csendes tag
sziasztok!
a legelso hsz-ben a rootolasos leiras pvt4-es telora is vonatkozik? amit eddig talaltam temat rootrol, azok mind porogtek a pvt4 miatt, de ez a leiras meg sem emliti... nyilvan nem veletlenul, de azert jobb rakerdezni
-
Sundesz
addikt
Sziasztok?
Elolvastam az első hsz-t a root nélküli memkártyára pakolásról, és ott azt írtátok, hogy widgetet (memkártyáról nem tölti be?) meg billentyűvel kapcsolatos dologkat nem szabad átmásolni a kártyára. Azt szeretném kérdezni, hogy pl facebookot át lehet pakolni, ha widgetként a HTC Friend Stream van kirakva, illetve Google Maps meg egyéb alap szolgálattatásokat át lehet rakni?
-
Glatius
őstag
Ez extrém terhelés lehet, a közönséges eloxálás által alkotott korundréteg is sokkal többet bír... vagy a tesztelő is hamisítványt szerzett be valamelyik botcsinálta forgalmazótól?
[ Szerkesztve ]
-
FeRRaR1
őstag
A pin@ és az FC a kedvenc
-
FeRRaR1
őstag
Akkor írja is HBootban hogy S-off a revo felirat alatt
4Ext Touch, ezt tedd fel.
1024 Mb elég az ext3nak15 Gb Fat 32 64k primary
1024 Mb ext3 4k primary
így legyenígy van felmásolod mind a kettőt, a zip mindent megcsinál (Dalvikot is), neked csak telepítened kell a romot a zip után.
Örülés
zso79
Nem kell kulcsokat tenni mellé
Kétlem hogy normális használattól ez így megtörténhet.
[ Szerkesztve ]
-
zso79
őstag
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz
FeRRaR1 #38246 üzenetére
Hát úgy érzem nem ártana elhívni a haveromat és újracsinálni a dolgot
S-Off elvileg sikerült. Beta Keyt beírtuk ahova kellett. Hangerő LE+Power gombokra bejött a fehér hátterű HTC-s felület. Fastboot, Recovery stb elérhető belőle és a kijelző tetejét ott virított a Revolutionary felirat. Tehát ez vélhetően sikerült
Akkor innentől kellene újracsinálni?1. Felrakni a Recoveryt: Clockwork Mod - 4Ext recovery / Touch
2. Minitool 5.2 Home Editionnal particionálni. 16 GB-os a kártya. Először 14 GB FAT32 64k, majd 2 GB Ext2 4k. Mind a kettő Primary legyen?
3. Aztán felmásolom a ROM-ot, majd a Wipe zip-et: Full wipe no journal ext4 1.1
4. Telepítem a Zip-et, majd a ROM-ot. Abból is a 245-250 MB szabad helyes verziót.
5. Reboot és örülésJól írtam le? Pl. Dalvik Cache ürítést megcsinálja a Zip?
Köszi!
Land
-
FeRRaR1
őstag
Az oké hogy Custom de pontosan milyen?
Clockwork Mod
4Ext recovery / TouchAz a baj, hogy CM7 óta változott 1-2 dolog.
Én minitool 5.2 home editionnal megcsinálom Fat 32 64k + 1024 Mb Ext 3 4k
Felmásolom a romot plusz a full wipe no journal ext4 1.1 zipet.
Először feltelepíted a wipe zipet, az meg csinálja az Ext 4 partíciót és a Full wipet is.
Utána a romot.Jónak kell lennie, sokan használják, illetve én is kipróbáltam.
-
evooo
aktív tag
Üdv!
Tudtok ajánlani vmi stabil, hiba nélküli custom romot (linkkel ha lehet, mind1 milyen fajtájú csak ne miui)? -
Koczó93
őstag
Sense 4
http://mobilarena.hu/teszt/sense_4_bemutato/bevezeto.html -
dombila
őstag
Amiatt is gyorsabb lehet egy igazi ICS, mert abban 3.0.x Linux kernel fut, míg a Desire-re gyártott ICS-k eddig mind 2.6.x kernelt használnak, ami még a Gingerbread-ből származik.
Így A Desire-re készített összes ICS még GB kernelen fut...
Az ICS a 3.0.x kernel-hez van optimalizálva, mivel az a hivatalos - kernel hozzá.Android 4.0 – codenamed Ice Cream Sandwich, and based on Linux kernel 3.0.1 - link
[ Szerkesztve ]
-
-
Csak1kérdés
csendes tag
Sziasztok! Hol tudom azt kikapcsolni, hogy amikor tárcsázok, ne rezegjen a telefon? Köszi előre is.
-
FeRRaR1
őstag
Én is megtapasztaltam már régebben, csak most lett elegem belőle.
Land
Ezt ajánlom ha AOSP rom kell mindenképpen.
Dsws verzióban jóval nagyobb az internal memória.
S-off kell hozzá!
A két partíciót csináld meg az SD-n, a második lehet Ext3 is, és a Pzoley Full wipe ext4 no journal zippel csináld a full wipet, az megformázza Ext4 re.[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
Üdv!
Egyik pajtásom ma hozza a Desirejét hozzám ROM frissítésre. Jelenleg CM7 7.0.1 Stable van fent.
Olyan ROM kellene, melynél kicsit nagyobb a az elérhető belső memória, illetve lehetőleg bugmentes. Normálisan szeretné használni a telefonját. Nem az a ROM cserélgetős fajta.
Aztán ext2-t kell még mellé formáznom a SD-jén, mert kevés a hely alapból a telefonon.
Köszi! -
FeRRaR1
őstag
Egy kis élmény beszámoló tőlem nektek
Vonatkozik a 3.10 Dsws romra, de igazából ez volt a leggyorsabb sense 3.5 amit próbáltam, szóval az összes többi new sense romra is igaz hatványozottan.
Volt egy két órás utazásom, és voltam bátor egyszerre zenét hallgatni (poweramp 205) böngészni (gyári) itt már berecegett néha a zene. Közben futott a f@szbúk is a háttérben.
Jó mondom böngészés helyett akkor játszok kicsit. (Cut the Rope Experiments) és néha bevillant egy fekete képernyő, pár secre, aztán ment minden tovább.
Mikor ránéztem a ramra 40~ mb volt üres
Ami nem sok, viszont nagyon kevés. Véglegesen leszámoltam az összes sense 2.1 felettivel.
Az hogy 2 hívásból 2x elb@sztam zene elhallgat, majd rá 3-4 sec mire jön a csörgés, rányomok csörög tovább, rányomok még egyszer, akkor felvette szia-szia majd letette egyből a 2. nyomás miatt. Ebből én nem kérek többé.
És feltettem a Miuit 2.3.2 Dsws lehet, hogy így sokadszorra megtaláltam benne az igazit, nagyon profin testre szabható. És gyors, nem kicsit.
Közben meg kipróbáltam egyik barátom sensationján a gyárilag frissült 4.0.3, és sense 3.6 az iszonyat gyorsan fut rajta, köszönő viszonyba sincs a desirére portolt romokkal. Tele pakolta minden szeméttel, de meg se kottyan neki, vaj sima 0 reccenés, sehol semmi, mint az álom, úgy fut.
Szóval vagy marad a Miui vagy GS 2.11.
I'm not even sorry for the long post
-
SkS7891
tag
Clockworkmod Recovery v5.0.2.0 E:can't mount /sdcard/ hibajelenséggel találkozott már valaki? Megoldás rá...?
Utánaolvasgattam angol fórumokon. De konkrét megoldást nem igazán találtam rá.
Előre is köszi...
Oh, látom ezzel foglalkozik az első hozzászólás is...
Ettől függetlenül várok tapasztalatokat...
[ Szerkesztve ]
-
Glatius
őstag
Érdekes dolog történt ma reggelre, egy kolléga Desireje elvesztette az összes kontaktot. Járt már így valaki? Van valami értelmes magarázata? Nincs még rootolva sem,elképzelhető-e, hogy valahogyan visszahozhatók a telefonszámok, a gyári állapot megtartásával?
Nem volt neki minden szinkronizálva google-ra, és addig nem is érdemes egy szinkróval felülírni a /data-t -
N4ri87
senior tag
Attól még nektek is jár a köszönet!
A napokban vettem észre, hogy fehér alapon jól látható a teljes billentyűzet és a notification bar is. Legalábbis a körvonalak. Ilyennel találkoztatok már? Mitől van ez? -
Koczó93
őstag
Pár nap után beláttam hogy jó ez a MIUI csak megszokást igényel de utána jó használni. gyors, gördülékeny, logikus a felépítése. Nincs benne annyi widget mint mondjuk egy sense romban de sok extra funkció(más színű led beállítás, ftp kliens) Egy hibát tapasztaltam eddig de ezt olvastam már másnál is, mégpedig hogy beérkező hívásnál felvételtől számítva 2-3 mp múlva hallani a másikat. Felraktam most a Call delay patchet ez megoldja?
-
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38204 üzenetére
Működik, köszönöm. Annak ellenére, hogy ez a rendszer tele van animációkkal, még mindig a sebességén csodálkozom. Ez gyorsabb, mint a lee 2.2f. Nagyon tetszik. Köszönöm neked is és Razornak is!
-
Kiss67
senior tag
válasz
Tarantula33 #38208 üzenetére
Köszönöm, akkor ujra kipróbálom.
Bár tudnám hogy mi a különbség a Mildwild 3.8 - 4.2 ig? -
N4ri87
senior tag
válasz
james008bond #38198 üzenetére
Így tényleg jó, köszönöm!
Hadd legyen egy buta kérdésem: All apps hátterét lehet változtatni? Lehetne átlátszó, vagy fekete, mert bár tudom, hogy apróság, idegesít, hogy minden almenü háttere valódi fekete, kívéve az all apps-ét, ami inkább szürke.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest