- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Az átlagnál kisebbek ugyan, de bírják a strapát
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel 9a rapidteszt
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zorromoto
senior tag
Itt valami nem kerek.
HBOOT elindít ,de bacik megkérdezni hogy akarom-é vagy sem a telepítést.
Mi lehet a bibi? Nem jó helyre másoltam fel? , vagy nem jól neveztem át?
???
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #37796 üzenetére
Igen, ez jó neked.
- Töltsd le,
- nevezd át PB99IMG.ZIP-re (figyelj rá, hogy ne legyen dupla zip.zip a végén, ilyet könnyű csinálni, ha a Windows-ban nem látszanak a kiterjesztések)
- másold az SD gyökerébe
- indítsd HBOOT módban a telefont.A HBOOT megtalálja és megkérdezi, hogy akarod-e futtatni. (Naná
)
-
zorromoto
senior tag
Hát a fene se gondolta hogy ílyen macera ezen a telefonon a heggesztés ,de mindegy megbírkozok vele.
ilyet találtam : PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_
ez jó nekem?
Amúgy köszönöm az eddigi segitséget.Ezekre magamtól a büdös életbe nem jönnék rá
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #37791 üzenetére
A Desire-t nem tudod sikeresen root-olni csak unrevoked-al vagy Revolutionary-val. Más telefonokon működő root megoldások itt csak max. temporary root-ot adnak, a HTC S-OFF védelme miatt.
A CWM nem része egyetlen ROM-nak sem, ez azoktól független. Ha ROM-ot szeretnél feltenni vagy cserélgetni akkor mindenféleképpen először kell egy custom (nem gyári) recovery, ami pl. a CWM.
Az unrevoked ill. a revolutionary a root után feltesz egy CWM-et is. Tehát egy lépésben kész a root és a recovery is.
Ha a ROM túl új, akkor az unrevoked nem fog lefutni (firmware too new?) viszont a revolutionary mindent elvisz. Ha regeszkodsz az unrevoked-hoz, akkor kell a RazorGTR1 által javasolt downgrade. -
r4z
nagyúr
válasz
zorromoto #37789 üzenetére
Ez nem így működik, minden művelethez recovery kell, ami nem a ROM-mal együtt jön.
Utánaolvastam, downgrade-elni kell, máshogy nem nyitható büntetlenül a bootloader. Keress egy WWE verziójú 2.2-es RUU-t (mondjuk a 405.2-es verziót) PB99IMG formában, tedd az SD gyökerébe, majd indítsd a telefont HBOOT módban. A bootloader fel fogja ismerni a fájlt és megkezdődik a downdrade (pár perc). Ha lefutott, indítsd újra a rendszert és ráküldheted az unrevokedet. -
-
zorromoto
senior tag
nu kezdődik a hercehurca.
driverek ok. elindul a root majd "failed...... is your firmware too new?"
olvastam hogy sokaknál előjött ez a hibaüzenet és a javaslatokat megfogadva csináltam is egy factory resetet ,de ugyanúgy jön a hibaüzi.
HBOOT-1.03.003
microp-051d
touchpanel -synw0101
radio-5.11.05.27
dec 21 2011 gondolom ekkor lett újrahúzva mert alaplapcsrés volt.Akkor most mi a teendő hogy végre sikerűljön a root?
-
prebuds
aktív tag
Sziasztok! azt szeretném, hogy a menü vagy a keresés gomb hosszan való lenyomásával ki és be lehessen kapcsolni a gpst. Van ilyen progi, amivel a gombok funkcióit lehet buheralni?
-
Skillet
addikt
válasz
Drenadar #37778 üzenetére
nem indul újra. kerek két év gari van, és cső. a 2 év alatt, kijavítanak mindent, annyiszor kapsz alaplapot, ahányszor az indokolt...stb stb... de újra nem indul semmi sem. ha lejárt a két év, akkor ennyi volt.
ha pl gari idő után cseréltetsz náluk alaplapot, (saját költségeden természetesen) arra már csak 3 hó garit kapsz. -
zorromoto
senior tag
Pzoley első mondata így kezdődik : "1. Töltsd le az Unrevoked-et : Unrevoked V3.32 " .
Te azt mondtad hogy :"Az Unrevoked nem járható, 2.2.2-nél túlságisan új a HBOOT"
Akkor most mi a helyzet?
Igazság szerint nem is szarakodnék a 2.2.2 root-al de gondolom ahoz hogy továbbjussak kell .Bocs hogy ennyit értetlenkedek csak nem szeretném téglaként értékesíteni a dézimet.
Az meg hogy gingert netán ics szeretnék ,az gondolom érthető .Bántja az egomat a froyo (pedig patent) ,de mégis
-
zorromoto
senior tag
-
r4z
nagyúr
válasz
zorromoto #37771 üzenetére
Root: kell hozzá két driver (HBOOT és sima HTC Sync) PZoley oldaláról meg a revolutionary. Utána mehet a móka CWM-ból.
Ha januárban gariba alaplapcserés volt a készülék akkor a gari onnan újraindúl vagy folytatólagos?
Főalkatrészcsere esetén újraindul a garancia.
A hangszóró mindenkinek halk vagy csak nekem.Nagyon kell fülelnem a másik felet.Esetleg szoftosan lehet javítani?
Sokan panaszkodnak, nekem például megfelelő a hangereje. Esetleg lehet, hogy rosszul tartod, mert nagyon kicsi a hangszóró nyílása.
-
Youri
veterán
Hát, én kipróbáltam ezt a Runny romot. Sajnos ugyanazokkal a betegségekkel küzd, mint fél éve a Sense romok, amik miatt váltottam CM7-re. A sebesség és a gördülékenység tekintetében pedig igen erőteljes visszalépés volt a Cyanogenhez képest,
-
-
zorromoto
senior tag
Szevasztok.
2 éve rommolgatok (root, cwm, recovery) minden de most olyan hülyének érzem magam.
Pl eddig ha megvolt a root akkor jött a cwm és onnan minden faxán telepíthető volt egy .zip-es file-val.
Itt gyakorlatilag kínai minden nekem.Szeretnék felrakni valami faxa rom-ot de öszintén szólva a root résznél befostam.Átfutottam már az 1.hozzászólást de nem vagyok biztos magamba.
Jelenleg gyári 2.2.2 van fenn semmi root. Itt indul az egész.
Jah igen ...arányaiban milyen rom-kat használtok úgymond mi a favorit?
Hálásan megköszönném ha valaki ezen bajaimra tudna egy átfogó agymosást tartani.
Köszönöm előre is.
ui: PZoley oldalát már nézegetem rom tekintetében.
Más: Ha januárban gariba alaplapcserés volt a készülék akkor a gari onnan újraindúl vagy folytatólagos?
A hangszóró mindenkinek halk vagy csak nekem.Nagyon kell fülelnem a másik felet.Esetleg szoftosan lehet javítani?
Bocs kicsit hosszú lett .
-
dombila
őstag
válasz
halas111 #37762 üzenetére
Ha a keresés látszik - több sorban is egymás után különböző nevű file-okat keres -, akkor csak a file nevével, vagy a file-al magával lehet a baj.
Mekkora a file? Az enyém 161 MB (164,914 KB). Ha a tied kisebb, akkor nem jó a letöltés, töltsd le újra!
Még a file neve lehet, rossz, ha esetleg PB99IMG.ZIP.ZIP a neve. Ezt Windows alatt könnyű elkövetni, ha nincs bekapcsolva, hogy mutassa a kiterjesztéseket is, de ezt gondolom már ellenőrizted. -
dombila
őstag
-
dombila
őstag
válasz
halas111 #37750 üzenetére
A HBOOT-6.93.1002 azt mutatja, hogy az RUU futtatás ellenére nem gyári HBOOT-od van! És az S-OFF sem állt vissza S-ON-ra!
Olvasd el ezt a hozzászólást és először állítsd vissza a gyári HBOOT-ot egy donwgrade-el, csak utána futtass RUU-t, vagy PB99IMG-t. Emiatt nem találja a HBOOT-od a PB99IMG-t és emiatt nem ment valószínűleg a Revolutionary sem!
A Revolutionaty HBOOT-ja nem engedi magát felülírni az RUU-val... Így nem áll vissza a telefon gyári állapotra.
-
i400
senior tag
Na nálam most jött el a pillanat hogy Runny-ra váltok nagyon ígéretes volt a próba alkalmával meglepően folyékony gyors alap órajelen is.
A changelogba feltüntetett supercharge mit takarna? -
dombila
őstag
válasz
halas111 #37731 üzenetére
Tedd fel újra az RUU-t, és kezd újra!
Azt a ROM verziót, amit ez az RUU tesz fel, még az unrEVOked is simán viszi, próbáld azzal root-olni.RUU helyett használhatsz PB99IMG.ZIP-et is, ez szerintem még egyszerűbb is. (Át kell nevezni PB99IMG.ZIP-re, be kell tenni az SD gyökerébe, HBOOT-ba indítani és kész.)
Húúú, azt a szájbarágós oldalt felejtsd el!!! Az rettenetesen régi, 2010 május körüli módszer, amikor megjelent a Desire! Az újabb ROM-okon (HBOOT-okon) valószínűleg már nem is megy!
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #37738 üzenetére
de az 5.5 changelog-jánál ír vmi superchargert nem?vagy az mi?
-
Youri
veterán
PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip ezt ha most felteszem, akkor megjavulhat?
-
dombila
őstag
Vagy RUU vagy PB99IMG. A kettő ugyanazt csinálja, csak az RUU PC-ről fut, a PB99IMG pedig az SD kártyáról.
Ha netán a HBOOT-ot nem állítaná vissza egyik módszer sem (S-OFF marad a telefeon), akkor az Alpharev oldalán lévő PB99IMG_downgreda-et tedd fel először ugyanúgy, ahogy egy sima PB99IMG-t tennél fel. -
Youri
veterán
Kérdés. Revolutionaryt próbálok visszaállítani. Mi a sorrend, előrr RUU és utána a PB99IMG, vagy fordítva
-
halas111
csendes tag
üdv mindenkinek
kezdek bepánikolni, /félek hogy papírnehezék lessz a déziből/. az van hogy rootolt LeeDroid-om volt ugy fél éven át, de tegnap óta elkezdett hülyeségeket csinálni. ekkor feltettem ezt/RUU_Bravo_Froyo_HTC_WWE_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed/ simán felment. ezután jöttek a problémák a rootolás miatt. emlékeim szerint a rewolutionary-val lett régen rootolva, ezért most is ezzel próbálkoztam, de mivel valamit nyilván nem jól csináltam, ezért nem sikerült, ezért egy másik leírás alapján próbálkoztam ezzel: http://androidportal.hu/2010-07-09/htc-desire-rootolása-szájbarágósan de itt az 5-ös pont után csak a HTC logóig jut el a telefon. A Boot menu megy, de a recowery menü nem tesz semmit. Nagyon kérem segítsen valaki -
siofok
őstag
válasz
james008bond #37712 üzenetére
na sikerült kidrítened mi az a V6 supercharger?
Vagy valakinek? -
r4z
nagyúr
válasz
zorromoto #37725 üzenetére
A CM7 stable verziók nagyon jók, az SD-Ext használatához (ha van) a Store-ban lévő Simple2Ext programot kell használni. Most egyébként MIUI-t (2.2.10 DTP DSWS) használok, határozottan gyorsabb, mint a CM7.
daninet: Lehet, hogy megsérült a fájl, próbáld meg letölteni újra. Vagy IMG fájllal próbálj downgrade-elni PC-n keresztül, Android Flasher használatával fastboot módban.
-
daninet
veterán
leszedtem az alpharev oldaláról a Bravo downgradert, hogy S-on legyen a teló (szervíz miatt) átneveztem PB99IMG-re mindent ahogy kell és miután rányomtam h telepítse kb 1mp alatt lefutott és már kérdezte is h rebootoljon. de még mindig s-offot ír ki. mi csinálok rosszul?
-
siofok
őstag
sziasztok!egyik ismerősöm elrontotta a mintarajzolásos telefonzárat,és kéri a felh.nevet,jelszót,de hiába irja be,azt irja túl sok próbálkozás.Mit lehet tenni ilyenkor?Könyve semmit nem ír ilyen esetben mi a teendő.
-
r4z
nagyúr
válasz
babati #37721 üzenetére
Próbáld meg Root Explorerrel beállítani a permission adatokat a DCIM mappára vonatkozóan.
zorromoto:
Igazából minden ROM-fajtából van stabil az ICS alapúak kivételével (bár azok is szépen alakulnak), a kérdés csak az, hogy te milyet keresel. Sense (abból is milyen verzió), MIUI, esetleg sima AOSP? -
zorromoto
senior tag
Sziasztok.
Új vagyok a desire táborban,de androidos telefonom már vagy 2 éve van.Azt szeretném kérdezni hogy jelenleg mi a legstabilabnak mondható rom amit fel lehet tenni?Gondolom valami 2.3.7 féle.Itt is a cyanogen a király? Az ics megérett már a mindennapos használatra?
köszi a válaszokat.
-
babati
aktív tag
üdv. all. Még egy ilyen sza..al soha nem találkoztam. Fennt van a rom hetek óta, elkerülöm a pc-hez való csatlakoztatást. Erre tegnap rádugtam egy pc-re csak addig míg töltöm, szóval meg se volt nyitva a mem kártya és már meghalt az egész. Kamera módban helyezzek be mem kártyát, galéria módban meg nem látja a rajta lévő képeket. Letöröltem a thumbsnail-t, kivettem írásvédettségből a mappát, de vissza teszi. Nem tudom mi tévő legyek. Másik romot nem akarok felrakni mert ez gyors, meg jó meg minden (oxygen 2.3.2). Ha nem tudom megoldani adom el a francba ezt a nyavajást. Kérek valakit segítsen ha tud. Üdv.
-
r4z
nagyúr
Annyi a lényeg, hogy teljes újratelepítés kell, nem csak gyári visszaállítás.
Ezzel a programmal (lejjebb görgetve tudod letölteni) tudod újratelepíteni a telefont, a problémák szinte biztos, hogy meg fognak szűnni vele. -
r4z
nagyúr
-
Mcat
csendes tag
Sziasztok! Segítséget, tippeket kérnék! 1.5 éves a telefonom, most már lassan használhatatlanná válik. A fél percekig tartó lefagyás általános művelet minden kézbevételkor. Van, hogy a telefonbeszélgetést sem bírja és megfagy közbe, szétkapcsol. Hetente 1-2 alkalommal ha úgy gondolja ki is kapcsol. Most már én is naponta kapcsolom ki-be többször is, mert annyira beáll. Nincs belenyúlva, átlagos használó vagyok: net, rádió, zenehallgatás, email, facebook. Ennyi. Ja meg reggelente ébresztő. Ha ezek közül kettőt egyszerre kívánok használni, azonnal beüt a baj. Pár héttel ezelőtt nyomtam neki egy factory data resetet, a legszükségesebbeket újrapakoltam, a memória nagy része szabad, mégis... nem tudok rá mást mondani, de szar. Mit lehetne vele csinálni, eddig annyira szerettem? Találkozott már más is ilyennel?
-
Integra
titán
válasz
james008bond #37715 üzenetére
örülök, hogy végre kész a teló, minden app flottul bekonfigolva, akarja a fene újrahúzni az 5.5 miatt...
pár nappal korábban is jöhetett volna
-
james008bond
őstag
-
siofok
őstag
válasz
ugyan ezt a kernelt irja a szoftverinfónál abban is,kipróbáltam.
-
Koczó93
őstag
válasz
Jó ez az 5.5? minden megy hiba nélkül,gyors? gyorsabb mint az AIO? Majd lehet felrakom egy próbát megér
-
mate0023
tag
Na egy utolsó próbálkozás és nálam okosabbak kezébe adom a telefont.
Találtam egy PB99IMG-t amit betölt a fastboot, de kikéne gondolom választani, csak mivel nem mennek a gombok, így nem sikerül.
Nem hinném,hogy sikerülhet, de hátha van valami ötleted...[1] BOOTLOADER -ezt írja ki
-
értem én, hogy 5.5-nél jár már a runny, de ezt beleírhatták volna a changelogba is... és mi az a supercharge, amit az xda-n emlegetnek? meg mikor lehet led me know-val az összes ledszínt használni, nem csak zöldet?
egyáltalán, az indiaiak miért nem képesek rendesen összeszedni és leírni az infókat?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Beszámítás, 27% áfa, 5db Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről BOMBA ÁRON!
- Lenovo Legion Pro 7 16IRX9H INTEL I9-14900HX RTX 4080 bolti ára 1.35 mill ft
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest