Hirdetés
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Android szakmai topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Netfone
- Yettel topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- A Deezer zenei kínálatának 18 százalékát már AI generálta
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
Melyik romban a legjobb a 3d teljesítmény? Sense 3.5-ös rom-ok alatt olyan szinten szaggatnak a játékok mint állat. Pl. Mass Effect stb. (Blade alatt tökéletesen fut. vicc)
Pl. egy CM alapú rom alatt sokkal jobb volt. Mit ajánlotok?
-
Exelsior
őstag
válasz
TheProb #39135 üzenetére
Szia ma raktam fel a slim ICS for Desire-t és pl. a belső memóriát a Ext- partíciót használja így van 1.3 giga helyem ahova tudok pakolni
gyorsan szerintem az eddigiek közül amit XDA-n próbáltam az ez volt. alapból Apex 1.2.0 launcher van benne. kemény 80mb, mivel minden felesleges cuccot kiszedtek belőle és így FC sincs és gyors. Persze az alap dolgok benne vannak. Akku időt nem tudok még mondani de ígéretes szerintem. Holnap majd írok mennyire bírja. gyorsan is bootol. Stabilitásról annyit hogy fel raktam egy valag progit és semmi gondja, gyors így is. újra indulás nem volt. Első fel ment gyorsan. jah még + 3d-ben is piszok jó.
-
Exelsior
őstag
válasz
TheProb #39078 üzenetére
Én az XDA-ról lévő 3 ICS romot próbálgatom egy hete. Abból 2 piszok gyors. Még akadnak gondok vele de sebesség téren nagyon jók.
Mivel a fejlesztés folyamatosan halad érdemes várni mert gyakrabban frissítik a kiadásokat.
Van MIUI is de az lehet még lassúcska és még sok minden nem működik. De ki kell próbálni.
Sok szerencsét
-
Exelsior
őstag
Sziasztok lenne egy kérdésem. Ha csinálok a rom-omról egy Backup-ot Recovery-ben ha azt vissza állítom működni fog? Csak mert ezek Gb romok.
-
Exelsior
őstag
válasz
james008bond #38161 üzenetére
+1 ugyanezt gondolom én is. Több mint 10 rom-ot próbáltam ki mióta meg van a teló ami kb. 1 hónap, De egyik sem jött be, viszont a Sense 3.5-ben annyi minden megvan ami nekem kell hogy felrakok kb. 5-10 programot és minden megvan ami kell. és még helyem is van bőven és nem lassul le nagyon. Kinek mi
Én ez miatt vettem meg. Zte Skate-en volt CM rom-om de meguntam és gyűlöltem folyton minden visszarakosgatni.
-
Exelsior
őstag
válasz
LordAndrew #38043 üzenetére
Nekem az új Runnymede AIO V6.0.4.3 Special Edition [Stable] jól működik a régi kamerával. Aroma telepítésnél ki lehet választani melyik kamerát szeretnéd használni. A kamera egyenlőre jól megy a felvétel is működik. Nekem most ez a best rom.
-
Exelsior
őstag
Na vettem Class 6-os karit de olyan lassan 2-3 megával másolok rá Windows 7 alól ez normális?
-
Exelsior
őstag
Hát nekem a A Desire még Idén karácsonyig marad.Azt Decemberben veszek majd egy új HTC-t. Remélem addigra jobb árakkal kell majd szembenéznem
Annak örülök hogy a XDA foglalkozik szépen a Desire-el + itt a fórum is jó.
Mondjuk a ZTE Skate esetében is jó volt a támogatás Kelzsoca és Apalmee részéről
Én a HTC One-al szemezgetek de a többi is nagyon jónak tűnik. Addig is nekem ez bőven elég amire kell.
-
Exelsior
őstag
válasz
Skillet #37946 üzenetére
Én is próbáltam nem rég másik rommal és nekem is akadt a HD.
XDA fórumban azt írták hogy gyorsabb SD kártyával ez orvosolható. De hogy mi igaz belőle nem tudom. Nekem egy class 2-es 2Gb-ossal szenvedek itt. Alig várom a jövőhetet hogy meg legyen a Class 6-os karim. Azt írják azzal ég és föld a töltési idő is állítólag. -
Exelsior
őstag
Én erre leszek kíváncsi: ICS Sense 3.6 & 4.0
-
Exelsior
őstag
válasz
james008bond #37886 üzenetére
jók nagyon de úgy zabálja az aksit mit az atom. most még feltöltöm, nyomok neki egy kalibrációt azt kiderül.
-
Exelsior
őstag
Ez a Runny ROM v5.5 felment és megy tökéletesen, jó gyors is.
köszi mindent.
-
Exelsior
őstag
Sziasztok +1 taggal bővül a társaság.
ZTE Skate után lettem most Desire tulajdonos.
Jó kis készülék nagyon épp most próbálkozok megtalálni a megfelelő 3.5-ös Sense rom-ot.Tudtok ajánlani valamit?
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Beszámítás! LENOVO Ideapad Gaming 3 Gamer notebook - R7 5800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050 4GB Win10
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung S23 128/8GB / normál állapotban / 12 hónap jótállás
- Tenda 4G Simkártyás Router 6hó jótállással!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest