Hirdetés
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kamerában erősíthet a Pixel 10
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: Ez a béka nem nagyon ugrált
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
izsmen
tag
válasz
james008bond #36499 üzenetére
Sziasztok!
Nekem meg jobban birja az akku. Most megy 67 oraja a tel, es meg 50% felett van. Eddigi legjobb.Azert hasznalom, foleg estenkent, wifi, video, filmek. runnymede 6.0.1
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36497 üzenetére
nálam is ezek a beállítások,akkor mindegy.
Köszönöm hogy megnézted!Tegnap délben töltöttem csutkára fel,és most van 63%-on.Talán 10-15 perc beszéd volt benn,meg kb ugyanennyi netezés.
-
james008bond
őstag
válasz
siofok #36495 üzenetére
Én az időgörbét nézem most, itt a CPU aktivity nálam ma napközben 3% alatt maradt ( mondjuk nem is használtam a gépet ), akku 86%-on áll most ( 7 órakor vettem le töltőről ), a live-nál úgy 600-700 MHz körül mozog, SetCPU nálam így van beállítva most: smartassV2, 384-998 Mhz ( amúgy performance volt beállítva, de nem tudom miért, vissza szokott mászni erre a smartassv2-re ), a profilokban pedig Screen Off 576-384 MHz van beállítva és ondemand.
Amúgy Task manager progival nézem ( System Tuner Pro program része, remek rendszereelnőrző-monitorizáló program ), most performance-ra van állítva, itt frekvencia 998 MHz, de a CPU terhelés 0-15-20 % között mozog.
A Battery Monitor Widget Pro-val meg az akkudat tudod számos paraméter szerint monitorozni.
Szóval szerintem amit nálad ír, az normális, de gondolom ez a beállított CPU gowenortól függ. -
siofok
őstag
válasz
james008bond #36487 üzenetére
igazából nem látni semmi progit,ami nagyon pörgetné.Viszont az figyeltem,ahogy belépek a progiba,nézem a live menüben a cpu activityt,és a proci az végig ilyen 600-800mhz közt megy,úgyhogy hozzá sem nyúlok a készülékhez,és mikor kikapcsol a képernyő,még akkor is.Ez normális,hogy nem megy lejjebb a sebessége?
-
Skillet
addikt
válasz
babati #36492 üzenetére
Nem jól értelmezted a rootot meg a partícionálást. Azok nem fogják a processzorodat húzni. Az csak egy művelet része, hogy aztán önfeledten tudjad használni a telefonodat.
De igazából, tök normálisan válaszoltunk neked. Lehettünk volna szűkszavúbbak is, de nem voltunk, útbaigazítottunk. De ahogy elnézem, te nem segítséget kértél, hogy mit hogyan érdemes csinálni...hanem utólag próbálod kitalálni, hogy mit is vettél. Ez nekem magas.
Ha ez a telefon neked nem felel meg, akkor nem értem minek vetted. De szerintem te magad sem tudod. De még nem késő, add el, és nézz utána, hogy mit tudsz venni, amivel nincs pöcsölés. Nekünk mondjuk nem az, mi kedvünket leljük benne...ilyen fura helyre tévedtél.
De csináld úgy, ahogy érzed. -
arpy17
tag
válasz
babati #36492 üzenetére
ha az előző válaszokból ennyi ment át neked, akkor igen. kicsit előbb kellett volna gondolkodni, mondjuk csere előtt érdemes lett volna tájékozódni...
ha kicsit átgondolnád és utánaolvasnál (pl a linkelt oldalakon és az első hszben) akkor láthatnád, hogy az új készüléked a vantaccshoz képest mai viszonyok mellett is fasza készülék, amivel tudni kell, hogy hogyan lehet jól kijönni. ennyi.
-
babati
aktív tag
válasz
james008bond #36491 üzenetére
Most akkor ezt úgy kéne értelmeznem, hogy van egy "komoly telefonom" amire gyárilag (minden hekktől mentes) tehetek pár programot és 1-2 játékot. Szóval pofozom a sza.t, mert azért váltottam le a one touch készülékem mert mindig kiírta hogy kevés a memória. Most ugyan van egy olyan készülékem amire telepíthetek sokmindent, de érzékelem hogy az 1 gigás proci nem teszi jól a dolgát azért mert tele van telepítve minden hülyeséggel(gondolok itt minden féle root programra meg ilyen olyan particionáló hülyeségre).
-
james008bond
őstag
válasz
babati #36489 üzenetére
Amit fel lehet tenni rootolt telóra, az 2.3.5, Sense 3.5 itt a link, szerintem jelenleg ez a legjobb:
[link], illetve MIUI romoknál 2.3.7 android verzió, de lehet akár android 4-et is / de az erősen a kipróbálom és aztán visszateszek egy használható romot kategória--legalábbis nálam /.
A tárhely a ROM-tól függ, valamint a telód belső NAND partíció kiosztásától / ennek változtatásához S-OFF is kell /. Egyébként alapból 135 MB helyed lesz telepítgetni, ami NAGYON kevés. Bizonyos romok kínálnak olyan lehetőséget, hogy az sd-n létrehozott ext4 partícióra sokmindent átmozgatnak, különféle scriptek segítségével akár 1 GB-ig növelhető a belső memória, de a személyes tapsztalatom az, hogy ha sok lesz így a tárhelyed, a telefon kezelése lesz rossz, azaz lassú, akadozó és minél több progit telepítesz anál inkább, tehát a "szűz" rom telepítés utáni sebesség nem a valós viszonyokat mutatja. Új rom-ot recovery menüből tudsz telepíteni, leírás pl itt: [link]Az általam linkelt rom esetén 2.3.5 android verzió és Sense 3.5 / Sensation XL rom-ja egyébként, portolva ) CM7r2 partíció kiosztásra telepítve, hagyományosnak mondható a2sd scripttel telepítve 163 MB az induló internal. Ha az újabb scriptet választod telepítéskor akkor 600+ MB, de mint írtam, itt azért a sebességen be kell áldozni a nagy tárhelyet.
Nem minden progit lehet egyébként átmozgatni sd-re és a mit mozgatsz, azt se 100%-ig helyezi át. Sajnos ez van.
Ja és a "linkeléssel" nem neked, hanem a rom készítőjének kell foglalkoznia, neked csak telepíteni, belakni és használnod kell. -
Skillet
addikt
válasz
babati #36489 üzenetére
rootolva van a telód, azt már tudjuk.... de van rajta főzött rom is? és ha igen, akkor melyik?
igazából én nem nagyon vágom ezt a linkelgetősdit amit mondasz. ha van egy jó főzött rom a telefonodon, akkor nem kell foglalkozzál semmivel. leszedsz egy programot valahonnan, telepíted, használod, ennyi. linkelésről nem tudok.
gyári rom 2.2. meg van valamilyen 2.3 is. de az ota verzióban nem elérhető. itt sokan felrakták, és elégedetten nyilatkoztak róla... hmmm. szerintem valami átportolt izéde ez persze csak magán véleményem.
elvileg egy szűz gyári rom alatt kb 100-130 mb van a programoknak. de ezt én is inkább kérdezem, merthogy nem emlékszem ráamióta csak megvan a telefon, főzött romot használok, mert a gyári rendszer kb 100megás tárhelye vicc kategória
gyári romot ruu-val tudsz feltenni. olvasd el az első hsz-t, és látogass el pzoley szakácsunk oldalára is: http://pzoley.matraszele.hu/
szerintem talán több progit át lehet pakolni 2.3 alatt mint 2.2 alatt, de úgy emlékszem, hogy nem mindent.
végül pedig egy javaslat: ne rakjál fel gyári romot, inkább rakjál fel egy jó főzöttet. én az insertcoint ajánlom (1.1.4) de mostanában sokan istenítik az egyik sense 3.5 romot :
[link]
ha van még kérdés, tedd fel. a nálam okosabbak majd válaszolnak, és talán többre is mész vele... de szerintem inkább olvasgass sokat. főleg ahogy írtam is. első hsz és pzoley oldala.
üdv -
babati
aktív tag
Üdv all. Szert tettem a mai napon eme nagyszerű mobilra. Maga a telefon nagyon jól néz ki, a kijelző álomszép (S-LCD van az enyémben). A rendszer az ami egy kicsit idegesít. Már úgy vettem, hogy root-olva volt plusz át lehet linkelni a programokat egy külön partícióra stb. Nekem ez a dolog egy kicsit bonyolult és feleslegesnek tűnik a telefonomra. Kérdéseim a következők:
1. Mi a legfrissebb rom a független verzióra?
2. A legfrissebb romot ha feltenném mekkora helyem lenne a programoknak?
3. Hogy tudom feltenni a gyári romot?
4. Úgy hallottam, hogy az android 2.3-tól már támogatja a rendszer azt, hogy minden telepített programot át lehet rakni az sd kártyára, igaz ez?A válaszokat előre is nagyon szépen köszönöm. Üdv.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36487 üzenetére
na erre nem jöttem volna rá!
köszönöm,figyelemmel kísérem.
-
james008bond
őstag
válasz
siofok #36486 üzenetére
Menü--Monitor---Hystory: bal oldalon fent Plot---Top Apps. Itt láthatod, ha valamelyik progi extrem módon igébnybe vette a procit, beragadt ( magas %-ot látsz a program neve mellett+grafikusan időgörbén is mutatja , mikor mennyire dolgoztatta a program a telefont ). Ehhez engedélyezni kell Menü--Settings---Monitor Enabled.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36485 üzenetére
oké,köszönöm,és itt pontosan melyik opciót kell nézem?ahogy belépek a progiba azt a listát?mert azok a futó alkalmazások nem?De honnan tudom hogy melyik fogyaszt?
-
Integra
titán
válasz
Integra #36482 üzenetére
hm, az fb account tesz be a programnak. most vagy a migrálás timeline-ra az, ami miatt nem működik rendesen, vagy megkockáztatom, hogy szándékos és igy akarják a júzert a saját (amúgy botrány hulladék) chat programjukra rábirni... kikapcsolt fb login-nel a többi account már vigan tud csatlakozni
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36481 üzenetére
gondolom ez a quick system info.De nem találom benn ezt külön progikra bontva részt.vagy nem tudom mit nézzek.
-
Integra
titán
nálatok sem működik az IM+ ?????
egy hete képtelen becsatlakozni, használhatatlan lett -
james008bond
őstag
-
james008bond
őstag
válasz
arpy17 #36477 üzenetére
Próbáld ki!
Amúgy van tapasztalatom ilyen verziófrissítésnél, de az az Insertcoin volt, az a fejlesztő is naponta adott ki frissítéseket és ott gond nélkül meg lehetett oldani.
Most meg friss telepítéseket csinálok, Titaniummal meg percek alatt mindent vissza tudok állítani. Így nincs kavarodás. -
siofok
őstag
válasz
james008bond #36469 üzenetére
lehet.
Viszont most azt vettem észre,hogy tegnap estétől iszonyat elkezdett merülni,attól független hogy csak készenlétben volt.új progit nem telepítettem semmit.Mivel tudnám megnézni,hogy mi fogyaszthatja ennyire egyik pillanatról a másikra?Ugyveszem észre hogy reboot után is fennáll a dolog.
illetve 1 dolgot állítottam,amit eddig még sosem,az pedig a beállítások->energia->alvó mód engedélyezése.ezt állítottam autómatikusról,sohára.Ez mire vonatkozik?létezhet hogy ettől? -
Intel q8200
senior tag
válasz
james008bond #36475 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Az újabb sense jobban tetszik.
Csak azt nem tudom, hogy most elég ha csak letöltöm a telapítőt, usb-re dugom és telepíthetek vagy mást is kell csinálnom. Ebben tudtok segíteni? -
arpy17
tag
válasz
james008bond #36474 üzenetére
thx. azt hittem van tapasztalatod...
a wipe systemmel nem törlődnek a beállítások? -
james008bond
őstag
válasz
izsmen #36472 üzenetére
Tegnap meg úgy emléxem 2 teszt verzió is fent volt az oldalán ( no meg nálam is
)....és végre javítva van a hangerő is, az most már olyan mint az eredeti rom alatt. Viszont rsk rá is erősített erre, mert ott aztán már "túl" hangos is, meg ott úgy emléxem, működik a Dolby SRS hangzás is. Természetesen fülesen hallgatva.
-
james008bond
őstag
válasz
Intel q8200 #36471 üzenetére
Ha a legújabbat szeretnéd ( és a legjobbat
) akkor tedd fel ezt:
[link] -
james008bond
őstag
válasz
arpy17 #36470 üzenetére
Ahogy Sebastian oldalán le van írva:
" - If you are coming from another ROM (or another base version of this ROM), perform a full wipe!
- If you are installing an updated version of this ROM with the same base, wipe cache, dalvik cache, system and boot. Then, select the same apps you have selected before in the INSTALLER!"Én magam még nem próbáltam, de oda kell figyelni, hogy telepítéskor ugyanazokat a progikat jelöljük be, amiket korábban is.
-
FeRRaR1
őstag
válasz
Intel q8200 #36471 üzenetére
-
izsmen
tag
válasz
siofok #36468 üzenetére
Udv.
Eddig nekem is jol muzsikal a runnymede,annak ellenere,hogy majd szerviz lesz belole, alaplaphiba.Nem akarom nagyon "belakni". A bongeszo suvit rajta, nincs varakozas, feher kepernyo, meg ertelmetlen gondolkozasi ido. Egyszeruen en már csak telefonaltam vele, nem is szerettem vele foglalkozni, ha meg volt ra idom se.Tetszik a gyurus feloldas, es meg sok ujitas. Miert nem lehetett ezt megcsinalni az eredeti gyári romba?! .De amint latom, fent van a 6.0.4. Vasarnap meg a 6.0.1 volt fent. ..
-
Intel q8200
senior tag
Sziasztok!
Sikerült legendről desire-ra váltanom.
Használtan vettem egy készüléket, amin Ginger Villain 3.3 rom van.
Nem tudom, hogy ez mennyire oké. De néhány dolgot hiányolok benne.
Lehet, hogy van rá megoldás csak én nem tudom.
Szeretnék teljes oldalra naptárat, úgy hogy a hónap napjai látszódjanak, illetve hiányzik még az az óra widget is, ami animációval jelezte a hóesést, esőt...
Valaki meg tudná mondani, hogy van-e erre lehetőség itt?
Vagy jobb lenne a gyári romot felraknom? -
arpy17
tag
válasz
james008bond #36424 üzenetére
Az előző verzióról frissítésnek mi a módja? Mármint, hogy ne kelljen mindent újra állítgatni? Wipe chace + wipe dalvik, aztán mehet?
-
james008bond
őstag
válasz
siofok #36468 üzenetére
Vagy mert stock hboot-od van, de ez nem biztos. Nekem CM7r2, arra engedte volta az ad2sdx scriptet ( igaz 1 GB az ext partícióm ), tegnap kipróbáltam, de sajnos úgy lassabb, darabosabb a használat, viszont a "hagyományos" a2sd scripttel nagyon szépen megy a rom. Mondhatnám, a leggyorsabb amit próbáltam eddig - és Sense van rajta.
-
siofok
őstag
válasz
james008bond #36467 üzenetére
igen,egyenlőre nekem 3.5 sensek közül ez a leggördülékenyebb.Igaz csak fél napos,tehát még kell bizonyítson.
őő nekem csak az egyik scriptet engedtte,vszínű mert nincs egész 1gb az extem.Tehát az app2sd-t asszem -
siofok
őstag
válasz
james008bond #36464 üzenetére
lehet akkor hogy csak az alpharev-es recoveryvel van baja.
de egyenlőre működik minden
-
bandus
veterán
sziasztok!
kijelezgeti nekem a készülékem, hogy kevés a szabad hely a memóriájában, de már nem igazán tudok törölni semmit.. találok itt valami temp file könyvtárat, ahova ideiglenes dolgokat ment, vagy hasonlók?
-
siofok
őstag
válasz
siofok #36455 üzenetére
na feltettem ezt a runnymade-et,egyenlőre tényleg nagyon gördülékeny,visszamentek rá gond nélkül a titaniummal mentett appjaim,és működnek is.
Ami kis gondot vettem nálam észre,ha bemegyek a háttérképekhez hogy beállítsam,nem látszanak a képek,csak mintha egyforma szürke kockák lennének,de ha rányomok az előnézetre,ugy már mutatja melyik az.De ez legyen a legnagyobb gond. -
siofok
őstag
sziasztok,nekem az soffal felkerült alphareves 2.5.1.8 recoverym van,és nem tudok tapizni a runnymade installrésznél,csak a joystickal navigálni.Attól még a telepítés ugyanúgy jónak kell legyen ugye?
-
izsmen
tag
wááááá
Ujraindult! es nemtudott elindulni, csak a HTC felirat, es restart, HTC felirat, restart....ez megy mindig....
Ez volt az elozo romnal is. Tolton volt, es kozben hivtak..amint leraktam, kidobta a HTC feliratot, essokadjara sem tud elindulni, batri ki-be..batri ki-be...talan elindul. Hátulja forro, ott a sim kártya alatt...
Alaplap hibas? melegedes lesz ugye? Azt vettem eszre,hogy amikor meleg..akkor csinalja ezt. Na, el is ment a jo kedvem...mehet szervizbe!!! -
siofok
őstag
háá mostmár kezdi az én fantáziám is piszkálni ez a runimade.
lehet teszek 1 próbát
Pzoley dsws romjáról való titaniumos app mentés nemjó erre ugye? -
potyi23
senior tag
hi.ext 4,es fat 32 particional milyen foglalasi egyseget allitsak be ? legmagasabbat 512 ?
-
r4z
nagyúr
válasz
james008bond #36437 üzenetére
Állj. Ha ezt felrakja, ugrik a root és a recovery is, nem full gyárit akar
izsmen: Dobd fel ezt az S-OFF idejére. Gyorsan fent van, és megy vele mind a revo, mind az alpharev.
-
james008bond
őstag
válasz
izsmen #36436 üzenetére
Hboot partícióra is fel megy...nálam clockworkmod recovery van fent 2507 verzio ( unrevoked ) s-off nem biztos, hogy kell. A 4EXT recovery meg ajánlott, de mint írtam, megy a régi jól bevált recoveryvel is. Amúgy legújabb 6.0.3 illetve a 6.1 / tesztverzió /.
Az 1. hozzászólásban asszem van link gyári rom-hoz, de amúgy bármilyen hagyományos a2sd rom is jó hozzá. A legjobb lenne, ha a gyári rootolt romodról készített nandroid mentést állítanád vissza ( persze, ha van olyanod ).
S-off akkor kell szerintem, ha CM7r2-Hboot-ra akarod feltenni.
[link]
[link] -
izsmen
tag
válasz
james008bond #36431 üzenetére
Koszi, hogy segitetek. Kerhetnek egy linket a gyári rootolt romra? rom telepit, es mehet az S-off? Amugy Runnymede AIO V6.0.1 Special Edition romot akartam felrakni, csak ahhoz kell 4EXT Recovery, es 4EXT Recovery-meg kell S-OFF.... igy kezdodott
)
Még mindig az jár a fejemben, hogy remelem nem a telom rossz...
Jelenleg Supernova_2.4.0.0 van fent, egyszeruen kibirhatatlan. Kegyetlen lassu, nem reagal, akad...stb. -
dombila
őstag
válasz
izsmen #36429 üzenetére
Az Alpharev használja a /data partíciót a művelet során. Ha valamilyen sima a2sd-nél bonyolultabb scriptet használó ROM-t használsz, akkor nem találja meg az ext-re került /data partíciót emiatt akad el.
Ahogy James javasolta tegyél fel egy sima gyári root-olt ROM-ot és úgy próbáld meg. -
ics-nél fel lehet tolni a user appokat a gb-s beállításokkal együtt?
-
izsmen
tag
alpha-val. letoltom usbre, bebootolom, felismeri a telt, majd mikor eler a 3.lepeshez,ezeket irja ki: unable to enumerate USB device on port 2
telefon keri a pin kodot, es belepek. Neztem keresobe, volt már masnak is ilyen problemaja, de valaszt nem talaltam ra.
De miert indul ennyiszer ujra...most a telefon rossz, vagy nemjo a muvelet? Ha a telefon, nem bonyolodok bele, akkor kuldom vissza...mert vissza is kell csinalni mindent...ugyebar. -
izsmen
tag
ah, sehogy sem sikerul az S-off. az elozo hozzaszolásomra valaki?
Azota megint probaltam, SD nelkul is, vele szepen megy, csak a 3.lepesnel megáll. SD-vel 50x ujraindul...már meguntam.Ennyi.
Már probaltam 2 asztali gepen is, azokkal meg eddig sem jutok el, egyik meg a usb bootnal behal, masik meg hibaval megáll. En csak egyszeru romot akartam, ami mukodik, mert a mostani Supernova agyrééém. -
nyergess
tag
válasz
batabe #36421 üzenetére
Köszi, de nekem a lefelé szinkronizálás kellene. Az egyik korábbi verzióban szépen elkezdte lehúzni a fent lévő mappákat, de akkor még folyton leállt a program. Most már hogy stabil, a képeket nem szedi le. Egyébként a Beállítások bejön Neked? Mert nekem egy nagy ürességet ad ki...
-
válasz
james008bond #36418 üzenetére
ha pl itt is lehetne desktopot menteni mint a miui-n, akkor lenne értelme ennek az 5 percenkénti verzióváltásnak.
ott full wipeból 13-15 perc alatt csinálok új rendszert, full-ra szinkronizálva, itt ez koránt sincs így. -
izsmen
tag
Sziasztok!
Segitseg kellene., S-off-ot csinalom. Valami nem sikerul. A 3.lepesnel megakadt,ezt irja ki:
unable to enumerate USB device on port 2
/home/tc/alpharev.sv: line 331: [-eq:unary operator expected
es ez meg tovabb,csak line 343, 353, 361, 366.Hogyan tovabb? várjak? telefon bekapcsolt,pin kodot kerte.....
-
james008bond
őstag
válasz
james008bond #36414 üzenetére
6.0.3...
-
dombila
őstag
A leírás első részéhez hasonlóan működik PZoley a2sd-x script-je is a /data-ra mount-olja az ext partíciót. (Symlink-ek nélkül; az a2sd++ még symlinkel)
Ami itt másként folytatódik az a fatsys (HBOOT) -os rész, ebből nekem úgy tűnik, hogy ezt nem script-el oldják meg, hanem a kernelen belül.
Viszont kérdés, hogy ehhez milyen HBOOT fog kelleni, mert biztos nem lesz mindegy (eredeti, Alpharev, Revolutionary, ... ???) -
r4z
nagyúr
-
potyi23
senior tag
huuuu,sajnos mindehogy megakar (tam)(om) uszni s -off nelkul,de ugylatom nemfog menni.Meg 5 honapom van az eladásig addig nemkartam nagyon belebonyolodni. De ha megis megcsinalom az S-off -ot akkor a jelenlegi romomrol torldonek a cuccaim,vagy az nincs kihatással ra,siman megcsinalhatom holnap,és kedden pedig mehetne ra az uj rom ?
-
james008bond
őstag
válasz
potyi23 #36405 üzenetére
Szia!
Nálam Clockworkmod recovery 2.5.0.7 van fent [link] és működik. S-OFF a CM7r2 partíció kiosztáshoz kell nekem ( meg még 1-2 dologhoz ), de a rom megy stock hboot-on is.REQUIREMENTS:
- CM7r2 or stock HBOOT (from Alpharev)
- A 1 to 1.5GB ext4 partition (see partition guide for 4EXT Recovery).
- A recovery with touch drivers: I recommend 4EXT Recovery. Optional but recommended. Must be S-OFF to use 4EXT! (see S-OFF guide). -
potyi23
senior tag
válasz
james008bond #36396 üzenetére
hello.kell a 4ext
recovery??? mert ha jol olvastam,akkor a 4exthez kell S-off....
meglehet csinalni regi recoveryvel is? (gyárival) -
r4z
nagyúr
Aki kipróbálna ICS ROM-okat, annak ajánlom a következőt:
ICS Beta 0.3.9
Az új, 2.3.9-es verzió egész jó már sebességben, főleg az experimental speed hackkel.
Valamint ma este kerül fel a Nexus S-ről portolt DianXinOS 2.2.5, ez is megér majd egy próbát.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Akku: 87%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Akku: 85%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy A72 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest