Hirdetés
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Lefotózták a Honor 300-at
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Asus ROG Phone 9 Pro - erős kezdés az Elite ligában
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen külső akkumulátort mobileszközökhöz?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kiss67
senior tag
Sziaszot.
Van e valakinek tippje ahhoz, hogy hogyan tudnám megszólaltani az Mp3 és a Navi hangját egy egyszerű Bluetooth-os headszeten? Mert ugye elég borzalmas a navigálást hallgatni a telefonon ,főleg hogy nagyon halk, hát még ha a rádió is szól a kocsiban. Meghát ha mp3 előadást hallgatok ,amihez elég 1 fül is, azt nem tudom megtenni.
Mivel ezt egy 20 forintos nokia is tudja , gondolom itt sem nagy dolog rábírni a HTC desire-t.
Nagyon várom a válaszokat. Köszönöm mindenkinek.
Az iPhone 3Gs nél egy alkalmazással ez a fubnkció megy.
Vagy csak a headszet tipusa számít? Nem szeretnék szereot venni , mert batár és fölösleges, főleg autóban, ja és veszélyes is, mert nem hallom a kinti hangokat.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz racerx #23008 üzenetére
Szia.
Köszönöm. de sajnos nincs ilyen menüpont az eszköznél ha hosszan nyomom.
Csak isconnect, Disconnect & unpair ,Options,
Ezek vannak , de az options -nál sincs ilyen.
Akkor most hogyan tovább.
.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz racerx #23013 üzenetére
Tehát ez egy plantronics egyszerű 1 füles cucc. De lehet hogy egy szetereónál van ilyen menüpont?
Kár hogy a nokia az tudja az 1 fülest is.
No erre kellene valami megoldás.
Nenm tudsz valami alkalmazást mert igy eléggé nivon aluli ez a szolgáltatása ennek a HTC-nek.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok.
Nincs kedvem végig nézni és nem is találtam semmi ötletet arra hogy hogyan lehetne futtatni Java jar-jad file okat a Desire-n.
vagy ne is próbálkozzam vele?
Esetleg windows mobile programot?[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz llaszlo #25355 üzenetére
Szia.
Lehet hogy én tudom rosszul , de a kártya osztályok nem azt jelentik hogy milyen sebességűek az adott kártyák? Írás-olvasás értékeke?
Csak arra vigyázz ha rendelsz kintről hogy valóban eredeti és nem 16Gb leformázott 1 gb legyen.
Ne kérdezz hogyan csinálják , de megcsinálják.Ha nem is az angolok , de általában mind kinai!
Gondolom ha valakinek ekkora vagy nagyobb 32gb memó kell , az külső forrásból töltené meg adattal. Az meg nem mindegy hogy 1-3Mb / sec -el megy fel vagy 14Mb/sec-el.
De lehet valakinek nem számít.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Mindenkinek üdv.
Nem szívesen olvasnék végig minden hozzászólást, és még a keresővel is nagyon sok lenne.
Vagyis csak úgy megkérdezem.
Tehát:
Van egy desire -m és szeretném rootolni.
Kérdés: ettől megváltozik a telefon arculata?
Vagy ahhoz más romot kell feltenni?
Nem szeretnék sokat próbálkozni, mert nincs arra időm hogy mindeféle dolgot kipróbáljak.
Ezért kérdezném meg hogy mi a legstabilabb ( mint a gyári ) rom , amivel kevesebbet fogyaszt a telefon, és ki tudok dobni egy csomó felesleges alkalmazást.
No , várom a hozzáértő szakik válaszát.
Köszönöm.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Szia.
Én is szeretném visszaállítani, de nem root-olt a telefonom, de az Unrevoked az nem tudja root-olni, mert feltettem valamikor a 2.2.2 es firmware-t.
Tehát vissza kellene állítanom a régit.
De hiába teszem az sd kártyára PB99IMG.zip nevű filet, az ég világon semmit sem csinál.
Bár az nem értem hogyan fogja látni a telefon a zip filet.
Kitömöríti?
Akkor most?????[ Szerkesztve ]
Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Tehát minden gyári , de egyszer feletettem a 2.2.2 őt és az unrevoked nem tudja rootolni , mert azt mondja hogy uj a firmware.
No ,akkor most feltettem amit mondtál file-t, és nem tudja elindítani a telefon.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
válasz dombila #36806 üzenetére
Megpróbálom lefotozni , mert viszonylag gyorsan eltünik.
Most megcsináltam a revolutionary-t de ez mire jó , most hogyan root-oljam a telefonom?
Vagy az már nem is kell?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
No ,most amikor azt csináltam hogy az- install zip from sdcard- nyomtam egyet akkor azt írja ki hogy : REVOLUTIONARY és semmi nem változik.
Meddig kell ennek mennie így?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok mindenkinek.
Desire-re olyan romot keresnék, amely elfordul a főképernyőn és a tárcszó képernyőn is , mert autóban is használom amikor navigálok, és bután néz ki , hogy ferdén látom a hívslistát.
Egy egyszerű nokiában ezt már megoldották, gondolom itt sem nehezebb.
Ha valaki tud ilyenrom-ról , kérem szóljon.
Nem , nem szeretnék semmilyen plus launcher-t elepíteni ami tudja ezt.
Csak benne van már valamelyik rom-ban.
köszönöm.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Olyat kérdeznék hogy szerintetek le lehet e cserélni a betűket nagyobbra, mert nagyon aprók nekem.
Ha a romban a font könyvtárban kicserélem a betűket, akkor azok lesznek feltelepítve amiket belerakok?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
válasz james008bond #37174 üzenetére
Szia.
Melyik az az RSK?
Milyen rom?
köszi.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz james008bond #37568 üzenetére
Szia.
Leszedtem a Runnymade-t, és feltettem a MIU 2.3.2-t.
Azt mondod hogy a Runny 5.1 gyorsabb mint a MIUI?
Csak pl a Runny nál nem tudok betűmértete állítani , csak ha mindenféle font apk felteszek.
És hát az is borzasztó hogy utána a számológépnél akkor a a "mindet töröl" gomb hogy ocsmány.
Miért nem tudnak egy sok romból összerakott sok jó tulajdonságot hozo romot csinálni?
Minek van 100000 rom fenn ha majdnem mind ugyanaz?
Bár érteném!!
Tehát a runny 5.1gyors és nem lassul be? Ki lehet kapcsolni az a 3d forgatást a képernyők között?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz james008bond #37571 üzenetére
Hát arra a forgatásra gondolok ami a képernyők között van. Nem lehet sima váltást mint a gyáriban?
-
Kiss67
senior tag
válasz gaborrobeg #37642 üzenetére
Üdv.
ERRŐL tudtok valamit?
Ez milyen ROM?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok.
Feltettem a Pzoley féle CM9 et, 1.6a.
De CM7r2 a Hboot verzió.
Előtte Stock volt. Tegyem vissza a stock-ot?
Mi a különbség a működés szempontjából?
Azt láttam az Alpharev oldalon hogy a MB ok mit mutatnak.
De ez nekem mit jelent.
Úgy veszem észre hogy a CM7r2 mintha lassabb lenne.
Attól is függ hogy a DSWS A2SD+ tettem fel.
-
Kiss67
senior tag
-
Kiss67
senior tag
Apropó a Google play alkalmazást hogyan tudom rátenni a telefonra, ha nincs benne a romban?
A MildWild-be nem találtam.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz siofok #38057 üzenetére
Huhh, ha a romra gondolsz, akkor ez egy nem sense rom hanem a bánat tudja,CM 7.2 ír az emberke.
Eddig ez a rom a legpörgősebb amit valaha láttam, csak szinte nincs benne semmi, vagyis nem sok.
Ami nekem gond még hogy a főképernyő nem fordul , sajnos, de majd írok a fejlesztőnek , ha tudok.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
válasz siofok #38071 üzenetére
Sajnos semmire.
Én is leszedtem a gapps-t de hiába , FC zik és semmi.
Pedig a Mildwilld oldalon látni a Google play alkalmazást a képek között.
Írni kell a fórunba.Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
-
-
Kiss67
senior tag
válasz Tarantula33 #38208 üzenetére
Köszönöm, akkor ujra kipróbálom.
Bár tudnám hogy mi a különbség a Mildwild 3.8 - 4.2 ig?Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Sziasztok.
Nekem is amoled ,és beégett, de nem vészes , "csak" a felső infók látszanak, óra ikonok,stb.
A gari most jár le úgyhogy irány e-care.
Ráadásul az xxl gsm-ben lett véve és ott van ismerősöm. Ugyhogy már hétfőn viszi is el.
Kijelző + alsó gombsor+ mittudomén ( mást nem tudok )
Csak vissza kell állítanom gyárira.
Majd a hétvégén visszarakom...
Addig még pár romot talán kipróbálok.
Valaki megmondhatná hogy miért van az, hogy a micro sd kártyára ha berakom egy kártyaolvasóba, akkor 10mb/sec körül másol,, ha a telefonban van , és már régóta ott van, akkor miért csak 500kb/sec től indul és talán felmegy 3mb ra is !!
Esetleg valami tipp??Ha valaki kérésre sem ad meg mobilszámot, nem lehet később komoly üzleti kapcsolat ! * Ézs. 43:10 -- 70/3389484
-
Kiss67
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest