- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
crhis86
tag
Nekem gyári független a Desire? Azért kérdezem, mert az e-care honlapján az van, hogy a szolgáltatói HTC-kel már nem foglalkoznak, és nem tudom, hogy ez már él, vagy majd csak szeptembertől. Nekem is aktuális lenne egy gombsor csere és a budaörsi szervíz nagyon nem fekszik. Mivel telenoros a telóm és még garis, akkor lehet, hogy hétfőn én is elviszem az e-care-be cseréltetni.
-
dombila
őstag
Ja, értem.
Korábban itt a fórumban volt valami módszer, ahol egy txt file-ban lehetett megadni a partíció méreteket és egy flash hozta létre őket.
Most ezt találtam az interneten:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=806321 -
dombila
őstag
Az Alpharev oldalán vannak hozzá flash-ek, ill. PB99IMG-k. (lásd a táblázatot lejjebb) Csak vigyázz, mert 5 MB-os cache-el a letöltések (pl Market) nem fognak működni, hacsak a használt ROM nem map-eli át a cache-t a data területre. (Egész pontosan az 5MB-nál nagyobb letöltések nem fognak menni)
-
Skillet
addikt
én is úgy voltam vele, hogy cserélni fogom, mielőtt még lejár a gari (decemberig garis)
de most nincs rá keret, minden pénz elment az autómra, és még több el is fog menni, szóval dézi marad, lehet jó sokáigha a gombok újra normálisan mennek majd, akkor ez a tény annyira nem is fog zavarni.
-
Skillet
addikt
hát...kicsit meg vannak zavarodva, lehet annyi meló van
gombsort én úgy tudtam nem tisztítani, hanem cserélni szoktak, és nem kell alaplapot is cserélni miatta. de aztán fene se tudja. a tisztítást még megérteném, az alaplapcserét semmiképp.
nekem amúgy a trackpaden kívül mindegyik gomb baszakszik. remélem meg fogják tudni oldani. írok nekik mailt. -
zorromoto
senior tag
Értem .Persze mi ezt tudjuk orvosolni különböző dolgokkal csak az nem hivatalos és gondolom itt a bibi.
Más:hogyan tudnám megállapítani hogy az aksim szar vagy a rom miatt kapcsol ki állandóan 26 % környékén. Battery stat megvolt .Jah és gyakorlatilag emlékeim szerint a gyárin kívűl midegyik rom-al ez van.Bár arra nem emlékszem mikor volt 2.2.2 rajta
-
zorromoto
senior tag
A francba pedig végre tetszik a gyári böngető. Az a szitu hogy próbálozok az ics-el mint a kiskutya de a ginger azé sokkal gördülékenyebb. Nu meg ott az a fránya kamera ami senkinek se sikerűl használhatóvá tenni.Mármint a videó részére gondolok.
Az viszont tényleg érdekes hogy a dézirééé céé meg megkapta az ics-t még ha kicsit butább is.Pedig az se egy erőgyár.
Mi a tanulság? venni kell egy isc komp. telót
-
g0n21
senior tag
Nekem gyári ROM volt rajta. Megcsináltam az s-off-ot bár, mindezt egy hete, de nem raktam fel custom-ot. Miközben a megfelelő ROM-ot keresgettem, szólt a cèg pènzügyese, hogy kihozhatom szolgáltatótól magamnak a One X-t, ha gondolom, ha már úgysincs caffetteria. Tehàt kihoztam.
Viszont az akksijelensèg nekem már egy ève fennáll,s mindig Stock Rom volt. 2010 októberi a telefon.
A gomboknál tisztítás/gombsor csere elèg, vagy ez jobb már nem lesz?
E-carenek írtam, nem válaszolnak. Érdekes, hogy a Dell-nèl pèldaèrtèkűen viselkednek (leesett a shift laptopon, komplett bill.csere, ventillator pörög, mint az őrült, kitakarítják/csere, mindezt gariba, 2 nap alatt), e-care meg tesz ránk... -
gyárval nem tudom, miuival ugyanez. a grafikonon látszik is, hogy a kikapcsolásnál nagyot esik a feszültség.
megfelelő appal és némi macerával meg lehet tanítani az akkuvezérlésnek, hogy hol van az eleje-vége, de a mostani kernel pl ezt nem támogatja. inkább megtanultam, hogy az akksinak 20%-nál van vége -
g0n21
senior tag
Köszönöm!
Hülye kérdés, de két részre van bontva: a PB99IMG lépései után (ami elméletileg telepíti RRU-t) Töltsem le az xda-dev. oldaláról a megfelelő RRU-t, és végezzem el a lépéseket?Valójában a kérdés, hogy ezek egymás alternatívái, vagy szép sorban, csöndben végezzem? :/
Sorry az értetlenkedésemért.
-
solanthugor
aktív tag
Sanszos, visszakerestem a fórumon, volt màr hasonló gond, ott is utàngyàrtott kàbellel..
mockosz kisz kínaiak, mindent heggesztgetnek...
Jut eszembe azèrt ilyen gàny a töltőfeje is.. kicsit bentebb van csúszva az usb dugaly rèsz, meg ègett bakelit szaga van mikor töltöm.. -
solanthugor
aktív tag
Értelmes képet nem tudok csinálni róla, így csak leírom az infókat:
BRAVO PVT1 SHIP S-OFF
HBOOT-0.93.0001
MICROP-031d
TOUCH PANEL-SYNT0101
RADIO-5.11.05.27
Aug 10 2010,17:52:18És semmi extra, egyébként angliából való orange-os telefon de (már) független, ennek lehet van köze az s-off-hoz.
-
dwelablack
tag
Köszönöm Youri a megerősítést, így már fel mertem telepíteni.
Mi a véleményetek az alábbi állapotról, így már meg fogja javítani garanciában az e-care?
(az első link van feltelepítve pzoley oldaláról: PB99IMG_2.29.405.5_Radio_32.49.00.32U_5.11.05.27_release_159811_signed.zip )Android Version:
2.2
Baseband version:
32.49.00.32.U_5.11.05.27
Kernel version:
2.6.32.15-gf5a401c
htc-kernel@and18-2 #1
Build number:
2.29.405.5 CL293415 release-keys
Software number:
2.29.405.5
Browser version:
WebKit 3.1. -
r4z
nagyúr
Az lényegtelen, attól még a recoverynek el kéne indulnia.
atomaci: Én azt ajánlom, hogy tegyél fel egy 2.2 (nem 2.2.2!) alapú gyári RUU-t, és csináld meg elölről a mostani állapotot. A rootot + S-OFF-ot viszont Revolutionaryval csináld, így lesz S-OFF-od az ilyen helyzetekre, ha eltűnne a recovery.
-
-
-
dombila
őstag
Értem én, hogy az alsóbb árkategóriában is szeretnének vevőket szerezni, de legalább egy 1 GHz-es processzort tehettek volna bele, 2012-ben!!!
És fogalmam sincs miért nem pl. Aria C lett, vagy valamelyik már régebben létező, kisebb típus. Miért kellett a Desire nevet ehhez társítani? Gondolják így többet adnak el belőle, aztán majd hallgathatják, hogy a Desire egy sz@r. -
dombila
őstag
Gyári ROM-al megy a telefon, de főzött ROM-okkal fagy, újraindul,....
Razor-al egyetértettünk benne, hogy SD kártyát kellene cserélni, mert az EXT partíciót nem bírja a jelenlegi. ADATA Class 6-ot javasoltunk, mert mindkettőnknek az megy hibátlanul.
Maci-nak azzal sem.
Hmmm. Nincs igazán ötletem.
-
-Maci-
addikt
Azért úgy tűnik mégsem értek mindent!
Most felment a Revolutionary recovery, de ettől még nem lettem ROOT user. A root-ot igénylő programok nem működnek.
Végülis tulajdonképpen a telefont rootolom, vagy a ROM-ot?! Akkor leszek ROOT user, ha egy ROOT-olt ROM-ot teszek fel?! :S Itt van egy kis kavar a fejemben...Egyébként a telefon még az előző körből S-OFF maradt és Alpharev HBOOT van (maradt) rajta.
-
-
pzoley
őstag
Látod, Te előrelátó voltál, és megnézeted mit veszel és mit használsz majd.
De azért gondolom beleolvastál az One X fórumba is, ahol az általam említett használati, kinézeti részeket hiányolták egy páran
De mindenki olyan rom-ot és készüléket használ amilyet akar illetve tud
AOSP rom-ot használni egy One X-en, ezt Te sem gondoltad komolyan
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3056, 94% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest