Hirdetés
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kronk
őstag
Köszi Srácok, nem erre a telóra, hanem a One X-re kéne
-
dombila
őstag
Nem progi, hanem PZoley által gyártott animáció. A framework-res.apk-ban van benne. (100 töltöttségi ikon, 40-50 töltési ikon és a hozzájuk tartozó 2 xml file).
A ROM-od fremawork-res.apk-jába kellene beletenni ezeket a file-okat. Az ikonokat még megtalálom, de az XML-ek más folderben vannak és már nem emlékszem melyikben.
Szerintem kérd tanácsot Zolitól.
[ Szerkesztve ]
-
Kronk
őstag
Melyik progi lehet az amit Pzoley erőszeretettel használ a Romjaihoz, akkumulátor %-os kijelző, és töltésanimáció, nem tudjátok?
-
exlepra
tag
Sziasztok, tegnap frissítettem radio romot a legújabbra, de az autó kihangosító bluetooth kapcsolat még mindig instabil, a ford audio firmwarehez is volt egy frissítés azt is megcsináltam de ugyanaz csatlakozik aztán kiírja disconnected, valakinek van hasonló gondja?
Van olyan, hogy napokig jó a kihangosítós kapcsolat, de aztán egyszer meghülyül és kikapcsolás sem segít. Ami fura még, hogy ilyenkor a sense ui igencsak akadozik és lelassul a telefon, ha kikapcsolom a BT-t akkor újra normál sebesség.
Az asszony wildfire s és régi nokia E66 megy stabilan.gyári 2.2.2, root, s-off, CM recovery 5.0.2.0, radio 5.17.05.23
-
potyi23
senior tag
hi.van olyan program erre a telre ami felveszi a telefon beszelgetest ?
-
patocst
csendes tag
sziasztok! egy htc desire függetlenítéshez mit tudtok ajánlani? gsm shopok, otthoni függetlenítést vállal valaki? esetleg hagyjam a fenébe?
-
patocst
csendes tag
sziasztok! egy htc desire függetlenítéshez mit tudtok ajánlani? gsm shopok, otthoni függetlenítést vállal valaki? esetleg hagyjam a fenébe?
-
zorromoto
senior tag
köszönöm.
Akkor az a sanda gyanum hogy amúgy is vennem kell egy nagyobb kártyát így ujrapatricionalas lesz belőle.
mi a gyökere a fat32, ès mi az ext4 patricionak?[ Szerkesztve ]
-
dombila
őstag
válasz
zorromoto #39186 üzenetére
Úgy, hogy a telefon is lássa nem tudsz adatot tárolni az ext részen csak programokat, azt meg a ROM magától is oda teszi. Ha több adat rész kellene az ext rovására, akkor a következő lépések segíthetnek:
1. kártya sd fat32 részéről lementesz mindent
2. csinálsz egy nandroid backup-ot (ez menti az a2sd részt is)
3. újraparticionálod a kártyád, akkora ext részt hagyva, hogy az eddigi programok visszaférjenek
4. nandroid-ot visszaállítod
5. fat32 rész tartalmát visszamásolod.Tkp. mintha kártyát cserélnél...
[ Szerkesztve ]
-
zorromoto
senior tag
Nos leszedtem a darktremor-t,de nem indul el.Hogyan tudom meg hogy a Rom-om milyen telepítésű?
-
r4z
nagyúr
Az lényegtelen, attól még a recoverynek el kéne indulnia.
atomaci: Én azt ajánlom, hogy tegyél fel egy 2.2 (nem 2.2.2!) alapú gyári RUU-t, és csináld meg elölről a mostani állapotot. A rootot + S-OFF-ot viszont Revolutionaryval csináld, így lesz S-OFF-od az ilyen helyzetekre, ha eltűnne a recovery.
-
atomaci
csendes tag
Sziasztok!
A következőt tapasztaltam:
A HTC-m nem akar bekapcsolni illetve bekapcsolt fehér képernyő HTC logó kb 1 percig
majd kikapcs és ujra jön a fehér háttér + a logó....
Valakinek valami ötlet hogy mi lett vele???Ja ha töltőre teszem a kis led sem villan ki...
Előre is köszönöm!!!
-
Koczó93
őstag
Ha a playról töltenék le egy
free appot, akkor miért írja ki,
hogy "HIBA A VÁSÁRLÁS
FELDOLGOZÁSA SORÁN [DF-
BPA-09]"
eddig működött. play adatait már töröltem, nem segített. -
mate0023
tag
Tudnátok ajánlani valami korrekt, hardveres hibákkal is foglalkozó szervizet ?
-
r4z
nagyúr
válasz
flashcsiga #39168 üzenetére
Próbálj rá egy teljes gyári exe RUU-t. Ha az sem rakja helyre, akkor irány a szerviz.
Cicero: Vannak rossz ROM-ok, és van a user error. Erősen az utóbbi szagát érzem, ha azt mondod, hogy használhatatlan már a telefon. Először talán ezt a hibát kéne megkeresni és kiiktatni, mert felrakhatsz akármilyen ROM-ot, ugyanúgy használhatatlan lesz a készülék. Azt mondjuk elmondhatnád, mit használsz jelenleg.
[ Szerkesztve ]
-
flashcsiga
csendes tag
egy kis segitséget kérnék...cserélgetem a romokat össze vissza,mert egyikben sem müködik a kamera funkcio.egyszerüen lefagy és ujra indul a telom.kezdem azt hinni nem a romokkal van baj.pzoley féle ics-s runny,és mildwild után jelenleg egy miui van rajta és még mindig ugyan ez a szitu
valami ötlet mit cseszhetek meg rajta?
-
Cicero
őstag
na mivel egyre használhatatlanabb ez a telefon így, muszáj lesz rászednem magam, hogy újratelepítsem rajta az oprendszert - utoljára ilyen okból szoftvert 2005-ben telepítettem, az utolsó windows-om volt az, csak hogy érezhető legyen a súlya a dolognak -
azt szeretném, hogy a lehető legfrissebb - ha jól tudom a desire-re csak valami android 2.x megy gyárilag - kerüljön fel, tehát: teljesen legit verziójú oprendszer legyen, nem kell a gyárilag nem támogatott, szétgányolt hulladék, mert így is iszonyat tetü; viszont valami rootolt kéne, hogy azt a szennyedék tervezési hibát, hogy csak kb 150 megát hagytak a júzernek - kiküszöböljem, ergo mindent (facebook kliens chache-je 30 mega, baszhatom ha az igot (22 mb) sd-re telepítem, fészbúk viszont nem engedi magát sd-re) az sd kártyára tudjak telepíteni. ja és meg maradjon a sense is, mert nem vagyok hajlandó tanulmányozni itt még a házilag összegányolt guit is.
ez volt az utolsó android alapú telefonom. bocsi a poszt hangvételéjért, de nagyon, nagyon pipa vagyok. a segítségért pedig ezer-ezer köszönet jár!
-
dombila
őstag
Ez iszonyú! Felmerült lehetőségként, hogy a Facebook felvásárolja a HTC-t, hogy saját okostelefont tudjon gyártani. És ha bukik a face, akkor oda a HTC is???
Akkor inkább vigye a Blackberry-t...[ Szerkesztve ]
-
lépcsőház
csendes tag
Sziasztok!
Van egy ismerősöm akinek a telefonja időnként ilyen képeket csinál:
KÉP1
KÉP2Ezt írta a hibáról:
Lefényképeztem, az egyik már akkor rossz volt, a másik jó volt, akkor kiléptem, beléptem, hogy jó-e. Jó. Most meg rossz. Nem derül ki rögtön illetve nem feltétlen. Meg valamelyik kicsibe jó/rossz, és nagyban rossz/jó. Sőt, most megint megnézve, egyre másabb a kép.xda-n is nézelődtem, de ilyen hibát nem nagyon találtam. Van öteltetek? ROM csere megoldhatja ezt? Ha igen, akkor milyen romot javasoltok? (semmi extra vágya nincs, csak használni akarja a telefont)
Köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
bigrock
addikt
Üdv!
Szerintetek érdemes recovery-t cserélnem? Paraméterek:
CM_Alpharev Recovery 2.5.1.8
BRAVO PVT1 S-OFF
HBOOT_0.99.0001
Amúgy minden megy f@sz@'n (CM 7.1 by Pzoley), csak hogy hát az innováció...
Köszi! -
Rocky190E
csendes tag
Sziasztok.
Most vettem egy Desire-t.Az lenne a kérdésem,hogy tudja-e kezelni az Sdhc kártyát?Valamint,hogy nincs magyar nyelv rajta melyik Rom-ot ajánljátok ami stabil és nincs vele gond?
Köszönöm![ Szerkesztve ]
-
Koczó93
őstag
válasz
TheProb #39146 üzenetére
RazorGTR erről beszél:
http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=164
Mindegyik MIUI rom iphone szerű, de xda-n is van pár féle próbálgasd. nekem először nem tetszett, de egy ideje mindig visszatérek hozzá, mert piszok gyors, testreszabható és kézreáll. ami nem tetszik ki tudod gyomlálni belőle mint bármelyik romból. -
TheProb
veterán
válasz
Exelsior #39145 üzenetére
... és még sokan mások!
Köszi a hsz-eket, ez a Slim ICS-t én is néztem ma, de akk majd ki is próbálom. Pzoley MIUI-t is gyorsan lecseréltem mert szifon szerű volt, minden app ikonja ki volt rakva, ha törölni akartam az ikonokat akk magát az appot is törölni akarta, ráadásul 1 csomót még csak törölni se tudtam (pl. google talk), ikonokat nem tudtam még mappába rendezni se. Szóval nekem ez nem volt nyerő...
RazorGTR1 te konkrétan melyik MIUI-ról nyilatkozol most? Tudnál dobni 1 linket légyszi? Meg nemtom h a teljesen alap, "gyári" MIUI honnan szedhető le dezsőre, de a MIUI honlapján nem találtam Desire "editiont", persze biztos én vagyok a vaksi vagy a hülye.
Jelenleg visszamentem Runnymede-re, mert holnaptól megyek fesztiválozni és azt ismerem már, akksi is bírja, stb. majd ha hazajöttem tesztelek tovább
-
Exelsior
senior tag
válasz
TheProb #39135 üzenetére
Szia ma raktam fel a slim ICS for Desire-t és pl. a belső memóriát a Ext- partíciót használja így van 1.3 giga helyem ahova tudok pakolni
gyorsan szerintem az eddigiek közül amit XDA-n próbáltam az ez volt. alapból Apex 1.2.0 launcher van benne. kemény 80mb, mivel minden felesleges cuccot kiszedtek belőle és így FC sincs és gyors. Persze az alap dolgok benne vannak. Akku időt nem tudok még mondani de ígéretes szerintem. Holnap majd írok mennyire bírja. gyorsan is bootol. Stabilitásról annyit hogy fel raktam egy valag progit és semmi gondja, gyors így is. újra indulás nem volt. Első fel ment gyorsan. jah még + 3d-ben is piszok jó.
-
Koczó93
őstag
válasz
TheProb #39135 üzenetére
Régebbi MIUI-kat nem próbáltam, de a pzoley 2.3.2 hónapok óta megy szinte hiba nélkül. próbálgattam más romokat(sense, ics, cm stb)de mindig visszatérek mert a sebesség és sok dolog hiányzik a többi romból
ebben a billentyűzet szokott néha megzavarodni pár másodpercre de túlélem
aksival is jól bánik teljesen.
-
-
tenke.
tag
most ezen felbuzdulva szerettem volna felrakni az AIO-t, megfelelően újraparticionáltam a dolgokat és egy raklap FC fogadott 20 perc boot után...
-
TheProb
veterán
válasz
tenke. #39130 üzenetére
köszi Mr X!
Próbáltam a MIUI-kat anno de nem nagyon jöttek be, nagyon lassú volt. igaz ez a kb fél éves pzoley féle verzió volt. Jelenleg ezt próbáltam de sokáig nem volt fennt... Titanium folyamat lefagyott restore közben, play nem indult el, etc..
Amúgy én automat a Runnymede-re gondoltam, nem a sima Runny-ra, én csak az elöbbit használtam az nagyon jó volt!
Igazából ICS ROM-okból van olyan ami nem eszi meg az akksit 1-2 óra alatt vagy ezt a vágyamat felejtsem el?
Mert eddig kivétel nélkül nyomtam ide-oda és -10-20% az akkuból.
Ezekről tudna vki mondani vmit sebesség/stabilitás és főként akku idővel kapcs, meg úgy átlag?:
-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1355660
-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1605839
-http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1300224
-http://pzoley.matraszele.hu/desire.php?p=180 -
tenke.
tag
hát nekem már hónapok óta fenntvan, volt hogy egy másfél órákat kockultam rajta suliban , zene oda, vissza, sőt melóban volt hogy 8 órákat szólt a zene, és kibírta a napot.
de ha már itt tartunk ajánlhatnátok egy új romot amire lecserélem ezt a #&@-t. mindegy milyen csak ne kelljen s-off.[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
válasz
TheProb #39128 üzenetére
attól függy. pzoley oldalán le van írva milyen romok léteznek:
[link]
ha ugyan olyan típusu romról váltasz nem érdemes (bár én egy félévente szoktam) ha már gáz a helyzet.
csak akkor kell és akkor sem mindig ha pl a2sdről váltasz dswextendedre. például.ami meg a romot illeti. sense 3.5, ez volt az eddig legstabilabb és leg aksit is ez kíméli a legjobban??!?? próbáltad már a miui-t?
-
TheProb
veterán
válasz
tenke. #39127 üzenetére
Én fél évig kb. a V6.0.4-et használtam és számomra az eddigi legjobb/legstabilabb ROM volt, ráadásul akksi is ezzel bírta a legtovább, ha nyúztam akkor is rendesen bírta. Igaz a 6.1-et nem próbáltam még
Továbbá nekem egy olyan kérdésem lenne, hogy ROM váltogatásnál muszáj mindig az egész kártyát formatálni,újra particionálni? Nem elég csak az ext4-es part-ot legyalulni?
-
tenke.
tag
HA! még nem lett volna téma.
Felraktam a Runny ROM v6.1.1 -et. kevés zene suliba menet, kevés wifi munkavédelem órán10 perc játék. (7 óta vagyok fent) most 23%-on van az akksi!!! (igen kalibrátlam)+a kamera effektjeinek nagyrésze nem működik, a photo preview nél néha megfagy, sőt néha már a kamera indításánál megfagy! szóval sense 3.5-tel csak csínján!
-
PapaDoc
csendes tag
válasz
Exelsior #39125 üzenetére
Nekem a kijelzőn egy karc sincs, pedig se fólia se tok (tok van csak nem használom
) spanomnak már karcos a kijelző, pedig kb 5 hónappal később vette mint én, és le se ejtette...velem ellentétben
Nem tudom, hogy van-e valami különbség a szériák között...
Nekem házból az jön be amit én linkeltem, a 11k Ft nem olyan veszélyes érte, és annak a belseje valahogy máshogy néz ki mint a többinek
viszont az usb csatinak a helye még így is fekete lesz mivel azt külön meg kell venni kb 5 dollárért
-
Pool_
tag
válasz
PapaDoc #39123 üzenetére
Laptopnál nem bonyolultabb
Én házat nem cseréltem csak egy panelt benne, de ahhoz is eléggé szét kellett bontani. De ha nem ragaszkodsz a fehérhez akkor ebayen van azért ennél jóval olcsóbb pakk is. Olyan 8 ezertől vannak. [link] vagy [link] vagy fehér is van 9 ezer körül postával: [link]
Nem tudom mennyire "genuine" de nem tűnik vacaknak egyik se.[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
válasz
arpy17 #39119 üzenetére
Akkor csak a taskerrel kell próbálkoznom.
Pool_:A használata elég logikusnak tűnik, és ahogy látom, tényleg határtalan lehetőség van rá, viszont nálam valami kompatibilitási probléma lehet, mert semmilyen beállított task nem akar lefutni.
Az utolsó beállítás elég jól hangzik[ Szerkesztve ]
-
Pool_
tag
válasz
_ATi_1 #39117 üzenetére
Szerintem a taskerrel nem lőhetsz mellé. ha egyszer ráéreztél a használatára akkor szinte mindent meg lehet vele oldani, és simán ki lehet vele váltani egy rakás appot is a későbbiekben.
Nekem pl olyanok vannak beállítva hogy itthon kapcsolja be a wifit, szinkronizációt, de ha elmegyek itthonról kapcsolja ezeket ki és kapcsolja be a 3g-t.
Vagy moziba némítsa le a telefont, vagy asztalra téve kapcsolja ki a rezgést, vagy olvassa fel az sms-t ha be van dugva a füles, vagy mondja be a hívó nevét, vagy kapcsolja be a GPS-t ha indítasz egy mapsot, vagy indítsa el a zenét ha bedugod a fülest, sorolhatnám.
Vagy pl mivel én itthon dolgozom, ha kinyomom az ébresztőt bekapcsolja a gépemet is WOL-alIlyenek. Szerintem mindenkinek simán hasznos lehet.
-
arpy17
tag
válasz
_ATi_1 #39117 üzenetére
Na a timerrific pont a szinkronizációt nem állítja.
Repülő módot, wifit, bluetooth-ot állít, más adatkapcsolattal kapcsolatos dolgot nem. Azért írtam neked, hogy én is csak a figyelmeztető hangokat és a rezgést némíttatom vele. Erre a tasker tényleg jobb, de a lama-t is ajánlom, csak ezekkel már kicsit többet kell szöszölni... -
PapaDoc
csendes tag
Hali!
Lassan 2 éves a desire-em és már látszik rajta az idő vasfoga
leginkább az előlapi keret van fossá kopva rajta. Mivel egyenlőre nem szeretnék még új telót venni ezért azon gondolkodtam, hogy az egész "házat lecserélem erre:
http://www.ebay.com/itm/OEM-Original-Housing-Battery-Cover-HTC-Desire-A8181-White-/230728942386?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item35b8844332
Van valakinek esetleg ilyen, vagy cserélt-e már valaki házilag házat? Mivel gari már nincs rá így nem hurcolom sehová, hanem inkább megcsinálom magamnak.
Tapasztalatokat várok -
_ATi_1
senior tag
-
Drenadar
veterán
válasz
TheProb #39115 üzenetére
nekem még az első CM féle ICS van fent amit pzoley csinált nekem csak a cam bekapcsolásakor hal be
azt meg nem használom valami sűrűn.
engem nagyon idegesítene a folyamatos lefagyás főleg ha HR kell a felélesztéshez! kikapcsolni se szoktam, de bosszant, hogy kb 30 nap után magától újraindul... legutóbb már a pin kódom se tudtam...
-
TheProb
veterán
válasz
Exelsior #39096 üzenetére
Köszi a segítséged, meg nyergess-nek is. Ki fogom próbálni, mert most pzoley féle CM van fennt és annak ellenére h már jobb mint fél éve volt, még most is vannak vele gondjaim. pl. sokszor lefagy a telefon de teljesen, úgy hogy csak hard resettel lehet újra éleszteni... (alkalmazástól függetlenül) Bár látom h ez még csak beta, de azért 1 próbát megér
-
arpy17
tag
-
_ATi_1
senior tag
Használja valaki ezt a Tasker progit ICS ROM-mal ?
-
_ATi_1
senior tag
Létezik valami app ICS-re, amivel időzíteni lehet, hogy mettől-meddig szinkronizáljon a telefon? Nagyon hiányzik a sense-es e-mail kliens, abban minden jól be lehetett állítani, most meg hajnalban arra kelek, hogy jött egy mail.
-
Sundesz
addikt
Köszi a tippeket!
-
Sundesz
addikt
Siettem ma a buszhoz és sajnos a telefonom előbb ért a megállóba, mint én. Ez röviden azt jelenti, hogy futás közben leesett és egy gyönyörű rúgással még 5 métert csúszott a betonon. A végeredmény az lett, hogy szanaszét ütődött a ház, a festék lekopott, a műanyag lehorzsolódott.
Elég pech, pedig mindig nagyon vigyáztam rá.
A kérdésem az lenne, hogy lehet valahogy házat cseréltetni rajta, akár a HTC-n keresztül?
Ui.: A Gorilla Glass kamu.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- OLED TV topic
- Macska topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Telekom mobilszolgáltatások
- Villanyszerelés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- CPU léghűtés kibeszélő
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111