- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
FeRRaR1
őstag
Akkor írja is HBootban hogy S-off a revo felirat alatt
4Ext Touch, ezt tedd fel.
1024 Mb elég az ext3nak15 Gb Fat 32 64k primary
1024 Mb ext3 4k primary
így legyenígy van felmásolod mind a kettőt, a zip mindent megcsinál (Dalvikot is), neked csak telepítened kell a romot a zip után.
Örülés
zso79
Nem kell kulcsokat tenni mellé
Kétlem hogy normális használattól ez így megtörténhet.
-
FeRRaR1
őstag
Az oké hogy Custom de pontosan milyen?
Clockwork Mod
4Ext recovery / TouchAz a baj, hogy CM7 óta változott 1-2 dolog.
Én minitool 5.2 home editionnal megcsinálom Fat 32 64k + 1024 Mb Ext 3 4k
Felmásolom a romot plusz a full wipe no journal ext4 1.1 zipet.
Először feltelepíted a wipe zipet, az meg csinálja az Ext 4 partíciót és a Full wipet is.
Utána a romot.Jónak kell lennie, sokan használják, illetve én is kipróbáltam.
-
-
dombila
őstag
Üdv!
Nem nagyon értelek. Ha elégedett vagy a Defy-vel és ennyi rosszat olvastál a Desire-ről (kamera, akku), akkor miért is akarsz erre váltani?
A Defy CM7 Quadrant értékét ne a Desire valamelyik 2.3 főzöttjével akard összehasonlítani, hanem a Desire szűz CM7-esével. Annak van értelme.
A Quadrant pontnak a használat szempontjából nincs értelme. Van ROM, ami alig hoz össze 1200 pontot, de akadás mentesen megy rajta minden (játékok is). Ugyanakkor van olyan ROM is, ami 4000 pontot hoz, de ha használni akarod akkor kiderül, hogy még egy sima SMS app megnyitás is 2-3 másodpercig tart...A Desire-re sok 2.3 alapú főzött ROM van: Sense, nem Sense, MIUI, CM7, ... Nem csak az XDA-n, hanem itt is. Ezen az XDA linken kb. 20-25 összegyűjtött főzött ROM-ot találsz Desire-re.
Az adott ROM-ok fórumát kell megnézni, hogy mennyire számít hibamentesnek.
Bugmentes ROM nincs, csak adott esetben nem futsz bele a bug-ba, így nem veszed észre.Ezen fórum tagjai többségében PZoley féle, InsertCoin, MIUI, ill. LeeDroid-ot használnak.
A Desire CPU-ját 1113-ig szokás húzni, a meddig-et nem tudom, én egyáltalán nem húzom. A mindennapi használati sebessége nem nő - csak a Quadrant -, viszont többet fogyaszt.
A Desire - és a HTC telefonok - egyik meghatározó tulajdonsága a Sense. Sokan nagyon kedvelik és ugyan kipróbálnak nem Sense ROM-okat is, de idővel visszatérnek hozzá, mert könnyű használni és szép is. (Persze ezzel nem mindenki ért egyet!) Ez is lehet a Desire melletti érv. Persze ha valakinek nem kell, használhat Sense nélküli ROM-ot is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P73 - i7-9750H I 32GB I 256SSD I 4K I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest