Hirdetés
- Mobil flották
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Végre hivatalos a legolcsóbb 5G-s készülék
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Poco X6 Pro - ötös alá
- VoLTE/VoWiFi
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Samsung Galaxy A72 - kicsit király
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tenke.
tag
Hali. Úgy fest a desire-sok csapatába tartozom jövőhéttől!
Aki elrettentene az most szóljon vagy hallgasson örökre
[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
válasz roberto211 #30564 üzenetére
htc hero-ról. az enyém amoledes lesz és néztem már a nem amoledes kijelzője is ég és föld a hero hoz képest.
-
tenke.
tag
válasz Champipi #194 üzenetére
Használtam sok helyen iphone betűtípust, nem emlékszem a nevére, valami C betűs az tuti. Egyszerűen olyan szép, lágy, kellemes olvasni. Ha nem lenne a Sense nagyon nem tetszene az android és egyszerűen megunnám két hét alatt. De én szeretek programozgatni, módosítgatni arra meg sokkal jobb az android és kész
[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
Hali. olvastam hogy a gorilla glass burkolat csak kamu. most akkor az van rajta vagy sem?
-
tenke.
tag
válasz Cybertrone #30614 üzenetére
kösz a választ. akkor ez remélem bírja a strapát.
-
tenke.
tag
Egyszerűen nem értem hogy lehet kevés 576 mb RAM, vagy 512. Más telefonokhoz képest ez még így is jóval több.
-
tenke.
tag
hali. fel szeretnék rakni pár romot amihez particionálni kell az sd kártyát. pontosan hogyan tudom? mert clockworkom van és csak RA val tudom.
-
tenke.
tag
Hali. Létezik olyan MIUI vagy stock android rom amiben van HD Video felvétel?
-
tenke.
tag
-
tenke.
tag
Hali. Nehezen reagáló hangerő gomb garisan cserélendő? Tudjátok a sok zene miatt...
-
tenke.
tag
hali. bocsi a zavarásért csak nem rég váltottam desire-re, és azt szeretném tudni melyik a leggyorsabb senses rom a desire-hez, nincs s-off olva, gyári hboot van rajta, és nem ilyen 2.1+3.0-ás mixet szeretnék.
-
tenke.
tag
Hali. Szeretnék kérni egy kis segítséget. Egy jó gyors sense-s rom kéne amin sok hely van, és a hd videó felvevő nem akadozik. mert a mostani Bravo's -en akad.
-
tenke.
tag
Hali. Valaki elárulná hogy tudnám felrakni stock hbootra a cool3d sense-t.
STOCK Hboot 250MB System, 40MB Cache, 147MB Data. -ezt kéne elérnem de sajnos nem értem hogy tudom így particionálni?!?!? Amon-Ra ban csak swap, ext2 size -t lehet beálítani systemről meg cache-ről szó sincs. valaki segíthetne mert már kezd idegesíteni -
tenke.
tag
sosem értettem miért jó ez embereknek..
-
tenke.
tag
Hali. Azt nem tudja valaki hogy miért van hogy akár melyik rommal (sense 2.1, 3.0) próbálok hd videót felvenni az esetek 80 % picit csúszik a hang, és amennyit csúszik a végén megszűnik, tehát sok videó végén csend van mikor a videó még megy, számítógépre mentve is.
-
tenke.
tag
hali. garis problémáim akadtak, tudna valaki linkelni leírást ahol vissza tudom állítani gyárira? nem is a hogyan része érdekel, hanem csak hogy a szügséges fileok meglegyenek.. a hangerőszabályzómat szeretném megcsináltatni, valamint tegnap a jack is elromlott, mintha belül eltört volna valami mert nem pattan be rendesen a füles. csak lazán
-
tenke.
tag
Hali. Lenne pár kérdésem így fél év távlatában, mióta desire-öm van.
Egy olyan rom kéne aminek nagy a belső memóriája, és mindennapos használatra tökéletes, nem omlik össze, nem hagy cserben amikor nem kéne, és ha lehet ne sense-es legyen.
A másik hogy elkopott a jack dugóm, és a hangerő gomb is nehezen regalá lefelé ( bár hónapok óta egyre jobb ) továbbá a "nagy" gorilla glass is tiszta karc... Ezek közül miket javítanak garanciálisan?
-
tenke.
tag
valamiért nem jó az aio... fél óra volt az első boot, és egy laputa fc fogadott, restartot követően újra évekig bootolt. most újraraktam. pedig az ext 4 1gb. swap=0
-
tenke.
tag
válasz james008bond #36648 üzenetére
az az igazság hogy RA rec.em van. Ott van olyan hogy patrition sd card. és ott csináltam meg 1gb-ra aztán convert 2to 3, majd 3,to 4. kártyára feldobtam a romot, meg a zenéimet. és telepítettem
-
tenke.
tag
Hali megpróbáltam felrakni ezt a romot:
[link]
már marhára unom a gyári android témát. szóval a szignó ellenőrzésen megbukik, de ha kikapcsolom meg újraindul, vissza recoverybe. stock hbootom van, de a leírás szerint az sdkártyát felkészítettem rá. -
tenke.
tag
Hali. Egyik napról a másikra a telefonom nem akar csatlakozni a mobilnethez. csak az ingyen facebookhoz kellene, de nem jelenik meg fent a H, vagy 3g jel a nyilakkal, ha engedélyezem a mobilhálózatot, azt írja: a telefon használataa adatkapcsolatra ha a wifi elérhető..... ez nekem nem tűnik logikusnak.
-
tenke.
tag
HA! még nem lett volna téma.
Felraktam a Runny ROM v6.1.1 -et. kevés zene suliba menet, kevés wifi munkavédelem órán 10 perc játék. (7 óta vagyok fent) most 23%-on van az akksi!!! (igen kalibrátlam)+a kamera effektjeinek nagyrésze nem működik, a photo preview nél néha megfagy, sőt néha már a kamera indításánál megfagy! szóval sense 3.5-tel csak csínján! -
tenke.
tag
válasz TheProb #39128 üzenetére
attól függy. pzoley oldalán le van írva milyen romok léteznek:
[link]
ha ugyan olyan típusu romról váltasz nem érdemes (bár én egy félévente szoktam) ha már gáz a helyzet.
csak akkor kell és akkor sem mindig ha pl a2sdről váltasz dswextendedre. például.ami meg a romot illeti. sense 3.5, ez volt az eddig legstabilabb és leg aksit is ez kíméli a legjobban??!?? próbáltad már a miui-t?
-
tenke.
tag
hát nekem már hónapok óta fenntvan, volt hogy egy másfél órákat kockultam rajta suliban , zene oda, vissza, sőt melóban volt hogy 8 órákat szólt a zene, és kibírta a napot.
de ha már itt tartunk ajánlhatnátok egy új romot amire lecserélem ezt a #&@-t. mindegy milyen csak ne kelljen s-off.[ Szerkesztve ]
-
tenke.
tag
most ezen felbuzdulva szerettem volna felrakni az AIO-t, megfelelően újraparticionáltam a dolgokat és egy raklap FC fogadott 20 perc boot után...
-
-
tenke.
tag
Szóval a helyzet a következő:
Runnymede AIO V6.0.4.3 S.E
05.23 óta a vason, kb júniusig hibátlanul működik (nagyjából) de június eleje óta máig körülbelül ezekkel a gondokkal találkoztam:Reggel óta kevés zene, szinte semmi más, no net, no játék! az akksi 28%-on.... a launcher nagyon szaggat, és a játékok is baromi lassan futnak! az app drawer is nagyon tré, a kamera kb használhatatlan 10 ből 1-szer el sem indul, a videót elforgatva felveszem, de mégis nem elforgatva játsza le (így összepréselve tiszta nyomi) és sokszor ilyen grafikus bug is van rajta (az a magenta színű csíkos képhibás izé...)
szóval most szétnézek és vagy AOSP vagy egy MIUI, esetleg egy sense 2.1 lesz...
remélem segítettem valakinek elkerülni egy ilyen gondot... sense 3.5 SOHA! -
tenke.
tag
Hali. Lenne pár gyors kérdésem:
valamelyik ics-rom van már olyan hogy érdemes legyen vele próbálokzni?
a másik: miért nem megy fel mobilnetre a telóm... Ginger Senset használok.
a harmadik. váltanék romot és kellene nekem egy szupergyors, szuper hosszú üzemidejű gingerbread, sense (2.1 fölött) kapcsolódjon a mobilnetre, és ne hagyjon cserben. ha kell megcsinálom most az S-off-ot. -
tenke.
tag
MÉG MINDIG a nettel küzködök. gyári beállításoknál ha bekapcsolom azt írja a csatl. a nem megfelelő apn beállítás miatt nem engedélyezett...
-
tenke.
tag
Sziasztok. Hónapok óta az R.S.K Special Editiont használom, és nem hogy lassult volna még be is járatódott!! Ajánlom mindenkinek. Nem fagy, nem hagy cserben tökéletes!
Viszont kicsit unom szóval legyetk olyan kedvesek és a hasznos infóért cserébe áruljátok el nekem létezik e már jól működő ics rom, mert nem fogom a fél XDA-t átnyálazni most a kommentek között hogy a Nearly Stable tényleg azt jelenti e vagy minden második percbe FC-ol....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 64gb - Makulátlan, új kijelző, akár beszámítással
- iPhone 14-es, 256 GB, független
- Xiaomi Redmi 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Realme GT Neo 3T Dragon ball z edition
- Xiaomi Redmi Note 13 6/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest