Hirdetés
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Megvan, mekkora akksi kerül a vékonyított S25-be
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #11896 üzenetére
Kipróbáltam kártyaolvasóban is egy rövid tesztel, itt meg a writing 2.87, reading meg 5.84..
hehe, nem igazán értem, hogy a desirében meg mért fordítva.. rádásul lassabban is ) -
Zirowe
nagyúr
DHD romból hova lett a notes és a coin widget?
Nem jelenik meg a get more htc widgetnél, csak 4 cucc.. -
racerx
őstag
válasz
r3v0Lut10n #11891 üzenetére
4/4 nek kellene lennie nem? Akkor lehet hogy csere lesz...majd lehet hogy mégis igénybeveszem a multkori ajánlatodat
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
Ehh normális e hogy a desirét ráugva, egy class4 -es kártyánál a writing speed 3.07, a reading meg 1.41 MB/S ?
-
Alec
tag
Na ezt leírom. Lehet, hogy ismert tény de én először találkoztam vele.
Készülék: HTC Desire (mi más), szolgáltató: Telenor
Tegnap este próbálok belépni a netbankba de csak nem akar megjönni az sms a kóddal. Mondom mindegy, hagyjuk reggelre. Reggel ugyanaz. Próbálkozás másik netbankkal de onnét se jön sms. Másik (régi nokia) telefon elővesz, a benne lévő simkártyával sms küldése a Desire-ben lévő kártyára. Semmi. Mondom fasza. Desire újraindítás, smsküldés semmi. Se a fogadás se küldés nem megy. SIM kártya ki, régi telefonba áttesz. Sms a Telenortól: kérjük mentse el a készülékében a hamarosan érkező multimédia beállításokat (vagy valami hasonló szöveg). A következő sms meg valami spéci üzenet aminél a nokia felkínálja, hogy elfogad vagy elvet (vmi multimédia meg böngésző beállítások voltak benne). Elvet gomb. A következő percben sorba jönnek a teszt és ebankos sms-ek. Káromkodik, kártya visszarak Desire-be és minden faszán működik. -
kosturica
őstag
válasz
19_OsY_81 #11886 üzenetére
Az hogy egy telefon használat közben melegszik, az teljesen normális. Extrém melegedéseket tud produkálni az internetezés 3G-n, wifin, játékok futtatása, GPS, film nézés stb. Ez minden telefonon így van. A régi Nokiáim úgy melegedtek ilyenkor, hogy azt hittem megolvad a hátlap
.
A baj azzal kezdődik, ha ez újraindulásokkal párosul, addig kár a paranoia!
[ Szerkesztve ]
-
19_OsY_81
aktív tag
-
siofok
őstag
énmeg most láttam mégcsak a videót,hogy milyen gyorsan indul a hd rom a desire-en.
a winmo után nekem ezis fantasztikus gyors volt,hátmégha majd felkerül a hd rom!
már várom,csak legyen jó benn minden funkció. -
r4z
nagyúr
Sikerült!
Köszönöm szépen kosturica és LouiS22
-
r4z
nagyúr
válasz
kosturica #11877 üzenetére
Úgy néz ki sínen vagyok
(mint József Attila, a Sync most települ (szigorúan 2.0.40). Ha fent van, akkor a procedúra ugye a következő:)
- Uninstall, de a Driver meghagyása
- Telefon csatlakoztat (most akkor bootloaderben vagy bekapcsolva?)
- Unrevoked indít
- 2-szer újraindul a készülék és ott lesz a programok között a SU, ergo rootolva van a készülék -
kosturica
őstag
Akkor már fel is teheted a Htc sync 2.0.40-es verzióját (ne a nagyobb verziójút, mert azzal én nagyon beszoptam), amikor ez megvan, azonnal szedd is le, de a drivert hagyd fent. Újraindít és kezdheted is! Még valami: az eszközkezelőben nézd meg rádugott telefonnal, hogy nincs-e kérdőjel a htc device mellett. Ha van, akkor add meg a HBOOT driver útvonalát és kész!
[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
válasz
LouiS22 #11869 üzenetére
Windowson írom le. Hboot drivereket telepítem, leírás szerint, Android Bootloader Device a listára kerül az eszközkezelőben. Telefont bekapcsolva, Charge only módban, engedélyezett USB Debugginggal csatlakoztatom, fel is villan csatlakozáskor a Status baron a két felirat. Elindítom az Unrevokedet, de nem történik semmi. Próbáltam úgy is, hogy először a reflashet indítom, és azután dugom be az USB-t, az eredmény ugyanaz.
HTC Sync, SDK, illetve bármilyen Androiddal kapcsolatos program nincs a gépen. Vírusírtónak egy NOD32 van fent, de nem jelez semmit...[ Szerkesztve ]
-
Anulu79
addikt
Üdvözlet!
Telefon vásárlás előtt állok és ez a készülék is a kiszemeltek közé került. (Igaz kinézetre régebben nem tetszett.) Szóval az lenne a kérdésem, hogy van valami olyan hibája a telefonnak amiről jó tudni így első körben? Legyen az valami szoftveres vagy akár kis hardveres hiba.
-
LouiS22
veterán
-
LouiS22
veterán
válasz
patakidr #11865 üzenetére
Fura. Első körben szerintem kizárással tudsz operálni, bár nem hinném, hogy a két telefon "ütné" egymást, pláne, ha eddig nem volt ez a bug. A bébiőrző látatlanban gyanús, de őszintén megmondom: gáz lenne, ha ez pont nálad derülne ki (milyen frevencián üzemel egyébként?).
-
Zirowe
nagyúr
Na, nagy kő esett le a szívemről, újra rootolva vagyok!
Most rakom fel a dhd romot, mennyivel jobb ez a htc ime mod desire z, amit a csávó ajánl?
Azt írja, hogy nincsenek nyilak és nagyobbak a gombok, csak ennyi a különbség?
Mert akkor nem igazán érdekel, szerintem a htc ime mod pont elég nagy.. -
patakidr
aktív tag
Sziasztok!
Az elmúlt 2 napban egy új hibajelenséggel szembesültem. A telefonon bekapcsolom a wi-fi-t, s teljesen hibátlanul működik, aztán egy idő után jópárszor azt vettem észre, hogy a wi-fi ki-be kapcsolgat folyamatosan, miközben fel sem lép ténylegesen a hálózatra. Ilyenkor a világon semmit sem tudok csinálni, mint telefon ki-be kapcs, vagy airplane mód ki-be kapcs. Aztán van, hogy egy napig jó, van, hogy 1 óra múlva megint bezombul a wi-fi rész.
Lehet, hogy a feleségem frissen vásárolt Samsung spica-ja, ami szintén a wi-fi-t rója bezavar?
Esetleg az 1 hete született kisfiam bébiőrzője lehet a ludas?
Tapasztaltatok már ilyet?[ Szerkesztve ]
-
r3v0Lut10n
senior tag
válasz
r3v0Lut10n #11769 üzenetére
válasz vagy 5let valaki ?
-
kosturica
őstag
"Nem megy a rootolás, pedig szerintem mindent jól csinálok
"
Ne vedd sértésnek, de már ez önmagában értelmetlen. Ha mindent jól csinálnál, akkor menne, ugye
?
Gyanítom, hogy a HBOOT driverrel lehet gondod, esetleg az usb debugging mód nincs bejelölve, és ilyenek...[ Szerkesztve ]
-
r4z
nagyúr
-
knorbi77
tag
Sziasztok! Valaki aki tud jó navit a Desire-re megírná nekem priviben hogy honnan tudom beszerezni?
Előre is köszi!
-
pzoley
őstag
válasz
siofok #11846 üzenetére
Igaza van sippet-nek, legalábbis a #11841 hozzászólásod miatt.
Ez a fórum szerintem sem arra való, hogy olyat kérdezz ami a készülékkel kapott használati útmutatóban le van írva. Mert ugye azzal kezdődik, hogy mielőtt bekapcsolnád.....
Tudom nem engem kérdeztél. Befogom[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, végre 1 kemény hónap után visszakaptam kedves desire-met (bár érdekes, hogy egész nap néztem a track&trace-t, ahol az állt, hogy alkatrészre várva, kaptam egy smst, hogy kész, track&trace pedig még mindig alkatrészre vár), kapott szép új alaplapot (szakadjon ketté az unrevoked!
)+gyári 2.2őt.
Indulhat a nagy testreszabás!
Már kb el is szoktam tőleMost 0.93.0001es hbootot kaptam, erre jó lesz az unrevoked 3.21, nem? (bár ismét remegő kézzel kezdek neki, és parázok, hogy megint elbassza itt nekem)
És akkor most vki legyen olyan kedves felhomályosítani, hogy jelenleg melyik a legjobb, leggyorsabb, legstabilabb dhd rom (mókás a dhd elnevezés, egyik nagy kedvencemben volt ez a dial home device-nak a rövidítése
), illetve hogy akkor most már minden faszán megy benne, csak a kamera még nem, ugye?
-
sippet
senior tag
válasz
siofok #11841 üzenetére
büszke vagyok a topicra, hogy eddig ilyen jól állta a kérdéseidet, de azért most már álljon meg a menet. előbb ezt olvasd el, és ilyeneket inkább csak utána, akkor, ha valami nem világos, okés?
-
kokler
aktív tag
Bocs, hogy csak most válaszolok, de a Dézi szervizben, így nem vagyok mindig net előtt
A melegedés mindig megvan, azzal nem tudsz csinálni semmit!
Valójában nem is pusztán a melegedéstől önmagában indul újra, hanem valamilyen bonyolultabb összefüggés van a háttérben, de még az XDA-n sem sikerült rájönni egyelőre, mi okozza a reboot-ot. -
gofry
senior tag
A srácok az XDA-n már talán lassan kezdenek is valamit a htc desire hd fw. kamerájával. Talán készül a framework, egyelőre nem tűnik kilátástalannak a helyzet. Reménykedjünk
-
racerx
őstag
Másnak se váltotta a helység kijelzést a teló az óra, iőjártás widgetben a mai nap?
-
gofry
senior tag
winamp for android
out now
-
HIJ
őstag
válasz
Zsirmanc #11832 üzenetére
Ehh. Sejtettem. Akkor SLCD. Igazából szép ez is , de azért a fogyasztásban biztos meglátszana...
Tud vki erről a szolgáltatói IMEI letiltásról a Telenornál?
Használtba vettem a telót, mert a 40 -es hölgy megvette és mindjárt csinált egy 50K -s számlát vele. Ezért eladta egy használtba és így jött ki 70 -be egy szinte új dezső... Csak hát ugye ott van az az eset mikor a hölgy nem fizeti a számláját, gondolom ők is alkalmazzák a telefon letiltást?! Bár a helyi telenor pontba azt mondták, hogy semmikép nem tiltanak IMEI -t, csak max SIM -et[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
válasz
siofok #11823 üzenetére
Ha semmi másra nem használnád, akkor FAT32, ezt elméletben akár a windows alatt is formázhatod, de gyanítom, hogy a kártya jelenleg is ebben a formátumban van.
Tehát összefoglalva: ha most átrakod a HD-ból a kártyát, és "látja" a Desire (tudsz rá másolni, stb), akkor semmi dolgod nincs.
-
delbarta
senior tag
válasz
koveradam #11818 üzenetére
Bökjél rá egyszer a videóra, és a bal felső sarkában megjelenik egy teljes képernyőre kirakó ikon, amire rábökve teljes ablakba rakja.
#11819: Nekem is csinál olyat néha, hogy a 720p-s youtube videóra kiírja, hogy nem tudja lejátszani. Pár próbálkozás után mégis elindítja rendben. Próbálkozz többször.
[ Szerkesztve ]
-
siofok
őstag
sziasztok!nekem az eladó touch hd-ban 8gb-os microsd hc kártya van.
ezt átrakhatom a desire-be a gyári 4gb-os helyett?ha igen,mi a teendő,csak kártyaolvasóként rákötöm a desiret a pc-re,kimásolom róla a rajtlevő cuccokat,és utána átrakom a másik sd-re?
-
delbarta
senior tag
válasz
koveradam #11810 üzenetére
Én erre az oldalra mentem http://www.youtube.com/user/VEVO Az itt lévő videót próbáltam csak. Nincs bejelentkezési azonosítóm.
-
gps76
őstag
Azoktól kérdezném akiknek alaplapcserén átesett a telója:A melegedés és újraindulás mikor jelentkezett? Terhelés alatt,vagy csak úgy magától? Az enyém nem indul újra,de mobilnet vagy játék használat közben bemelegszik az alja elég jól.
Csere után mennyire melegszik? -
-
LouiS22
veterán
Megvan a Winamp for Android?
-
N4ri87
senior tag
Na kipróbálok még egy radiot, ha azzal sem szűník meg a telefonálás minősíthetetlen hangminősége, vagy e-care, vagy lesz egy eladó htc desire. Tele a tököm.
Ráadásul ez a probléma csak nálam jelentkezik. -
JoeYi
őstag
válasz
DANCE CSÉ #11803 üzenetére
n82-nek fele ekkora a kijelzője (vagy harmad?) és egy sokkal lassabb proci van benne, plusz flash-t se játszik le (ez utóbbi két tény azért fontos, mert a flash lejátszás proci igényes ezért akksi zabáló).
Desire ennyit bír, nincs mit tenni
szerk: mármint ha a wifizés alatt az aktív netezést/youtubozást érted
[ Szerkesztve ]
-
DANCE CSÉ
csendes tag
Azt szeretném tőletek kérdezni hogy nektek mennyit bír az akksi
Anno az n82vel egy toltessel 11-12 órát el wifiztem, a desire meg alig bírja ki a 6 orahosszat -
koveradam
tag
válasz
knorbi77 #11800 üzenetére
Szia!
Sajnos nem játssza le továbbra sem a Vevo Youtube klippeket! Azt írja nem elérhető mobilokon! De valami külföldi oldalon azt láttam, hogy Iphonera és Androidra elérhető valamilyen program ami lejátsza! Nem tudja valaki mert fontos lenne!
A gyári böngésző sem játssza le és a Youtube program sem!
Köszi
-
Viper26
nagyúr
Na, csak lejött ez a Brando, a megoldás egy bankkártya volt.
Viszont a "ragacsos" fele összeszedett mindenféle apró szöszt, a mosás sem nagyon segít rajta, így vissza sem raktam.Vagy mossam ki gépben?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest