Hirdetés
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyrus
tag
Na, még valamit nem értek: egy kis ikon van a bal felső sarokban, ami nem tűnik el. Ez a "Low on space" dolog. Ez mit jelent? Nincs elég hely a telefonon? Pedig kb. 100 MB van még rajta... miért rakja ezt ki? Hogy tüntethetem el?
Meg van pár alkalmazás, amit át szeretnék rakni az SD kártyára, de nem aktív az áthelyezés gombja... ki lehet választani valahol, hogy a telepítendő dolgok egyből az SD-re kerüljenek?
-
Zirowe
nagyúr
válasz
Acheron #11291 üzenetére
Szerintem azért, mert vas szempontjából gyengébbnek mondható (gyengébb proci, kevesebb ram, és tudom, hogy a sima desire tulajok nem mennek vele semmire, de mégis van a desire-ben egy gpu
), tehát szerintem nem egy kategória a sima desire-el, inkább kistestvére.
Viszont a hd már bátyja a desire-nekEgyetlen plusz, amit tud nyújtani a z a simához képest az a több rom, ami miatt megkapta az új sense-t is (fizikai qwerty-t nem veszem plusznak, mert szerintem bőven elég a virtuális bill).
Amúgy, így magánvélemény, de én nagyon megkedveltem a desire gombjait, nagyon megszoktam, hogy fizikailag ott vannak, és nem holmi szutyok érintőgombjai vannak.
Próbáltam már érintőgombos telókat, de számomra nagyon furcsák és megszokhatatlanok.
Míg desire-nek szerintem pont jók, még azt is meg tudtam szokni, hogy nincs hívás fogadó, elutasító gomb.Viszont szomorúnak tartom, hogy a htc összes új telefonján (android és wp7) már csak érintőgombok vannak.
Nagyon remélem, hogy majd jönnek fizikai gombosok is, mert ha nem, egyszerűen nem fogok tudni mire váltani htc házán belül, és lehet, hogy elpártolok..
Pedig nagyon szeretem a sense-t.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
Amúgy elméleti síkon, vajon mi akadálya lehet majd a wp7 portolásának androidos készülékre, mondjuk a desire-re?
Mert a hardver az minden szempontból megfelel, sőt, majdnem azonos a bemutatott wp7es készülékekre, tehát a kompatibilitás nem nagy probléma.
Ugyanakkor azt vettem észre, hogy régi winmo készülékekre több kevesebb sikerrel portoltak androidot, míg egy winmo portolásról sem hallottam androidra.
Oké, winmo régi rendszer, nem kompatibilis, bla,bla.
De a wp7el már nem ez a helyzet.Nem vagyok hozzá nem értő, aki olyat szeretne, hogy "akkó most formázd le a desire-met és telepííícccsssed rá a wp7-et, mert az a menő", tisztában vagyok a korlátokkal meg ilyesmikkel, hanem egy olyasmi dualboot megoldásra és sd-ről való futtatásra gondoltam, mint ahogy android van megoldva winmo alatt, pusztán kíváncsiságból, hogy mégiscsak milyen ez az új jövevény.
Xda-n desire részlegnél csomó ilyen topic van, a szerzőket mindig leoltják a fenébe.
De vegyük a hd2-t.
Az kb 1:1ben desire, sikeresen portolták rá az androidot, és ígérték, hogy nemsokára lesz rá wp7 port.
Akkor mondjuk desire-re miért nem lehet?
Android ennyire megváltoztatná az kiindulási alapfeltételeket egy telefonnál?
Vagy mi az oka? -
Acheron
őstag
Csak egy kérdés. A Desire-t mindenki a Desire HD -vel veti össze, amikor az új Sense -ről van szó. De mi van a Desire Z -vel? Méretre közel ugyanaz mint a Desire, kijelzője ugyanaz, procija bár lassabb, de más felépítésű, kb ugyanazt hozza, summázva közelebb áll a Desire -hez mint a HD. Jah és fut rajta az új Sense.
Nem mondom, hogy nem tetszik a HD, mert szívesen elbíbelődnék vele, de kicsit nagynak tűnik. Mondom ezt úgy, hogy egy E-61 tepsivel lófráltam közel négy évig, ami csak a hosszában rövidebb egész 5 mm -rel a HD -nál, egyébként szélesebb is (+ 1,7 mm, vastagabb is (2,2 mm). A kezem sem teljesen a kisebbik fajta. Mégis, egymás mellé rakva a Desire -vel a HD -t, utóbbi kicsit lapunak tűnik. Igaz, szép és jófajta lapuEz egy jó kép, egymás mellett a két "kicsike", ha a képernyő méretet belövöm, hogy a Desire 1:1 méretű legyen, akkor látszik igazán jól, mennyivel nagyobb is a HD, és a vastagságot itt nem is lehet érzékelni:
http://ai.rs/2010/09/htc-desire-hd-vs-htc-desire-size-comparison/Szóval miért nem Desire Z vel van összevetve a Desire?
[ Szerkesztve ]
-
Acheron
őstag
válasz
hoffman_ #11288 üzenetére
Az.
És ráadásul földrajzi elhelyezkedéstől független jellemző. Anno ugyanerre a megállapításra jutottam, még elsőévesen. Végzősként persze már teljesen asszimilálódik az ember a közösséghez
Jah és tapasztalataim szerint évek kellenek hozzá, míg lecseng
Ejj, de szép évek voltak
-
-
_ATi_1
senior tag
Érdekes módon wifin keresztül nekem sem tölt a marketről.
Otthoni wifin sem, pedig ott nem hinném hogy tiltva van valami is. -
hoffman_
nagyúr
válasz
N4ri87 #11282 üzenetére
Ez lenne az mester, köszönöm a választ!
Megkötés nélkül, nincs semmi gáz a kiléptetésnél? Nehogy az legyen, hogy aztán itthon nem tudok belépni. Csak azért félek, mert a böngésző-támogatás már megszivatott, először én bátor Chrome alól léptem be, és gallyra is vágtam, kellett új jelszót csináltatnom...
Azoknak is köszi, akik reagáltak a kérdésre
Edenyke: Pfuj, büdös jákos
A haveri kör fele oda ment(mert ELTE-t sokan lecsuszták anno), elisszák az agyukat
Ma is, mikor beszéltem cimbivel, már délben végzett, és kocsmában ültek
-
Zirowe
nagyúr
válasz
premete #11276 üzenetére
Az, hogy a t-com elvágott vmi kábelt náluk az irodánál miben befolyásolja azt, hogy nem megy a honlapjuk?
Nem hinném, hogy az üzemeltető szerver a szervizben van.
Amúgy még mindig nem megy az oldal.
A telefont meg kb sosem veszik fel, és erről nem a t-com tehet.Hát nekem ez az első htc-m, amit szervizbe viszek, de van még itthon két halott htc is (diamond és magic: elsőnek vmi hibája van, másodikról nem a htc tehet).
[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz
Zirowe #11272 üzenetére
A T-com elvágott valami kábelt, ezért nincs se netjük, se telefonjuk tegnap dél óta; nekem hétfőn vették fel munkára a tracking szerint, tegnap délelőtt, amikor volt még net, "javítás alatt" szerepelt, ma küldték az sms-t, hogy kész, és el is hoztam, valami fóliát és még egy mütyürt cseréltek benne, végre működik a távolságérzékelő rendesen. Eddig nem nagyon ismertem az E-care-t, mert mióta HTC-im vannak (2005, Blue Angel)) szervizt eddig egy se látott, a füleseket pedig ki sem szoktam bontani.
Szóval, elsőre meg vagyok velük elégedve. -
Cyrus
tag
Sziasztok!
Köszönöm a telefonkönyvvel való tanácsotokat.
Felmerült megint pár kérdés:
- le tudom tölteni a 2.2-es szoftvert legálisan valahonnan? A HTC hivatalos oldalán gyors ránézésre nem találtam semmit.
- melyik navigációs szoftvert ajánljátok a magyar úthálózatra? Vidék is ugyanolyan fontos, mint Bp.. Navigon az jó fajta, vagy az NDrive jobb? És hol tudom ezeket beszerezni, hogy normálisan fussanak rajta? A Marketen ugye nem lehet hazánkba vásárolni...Üdv
-
Zirowe
nagyúr
válasz
premete #11264 üzenetére
Hát nekem először a power gombot és a hozzá tartozó szalagkábelt cserélték ki potom két hét alatt (fel is hívtam őket, hogy mi a helyzet, mondták fapofával, hogy kész, majd másnap reggel jött az sms, hogy mehetek érte, amikor már félúton voltam feléjük
), és azt is pocsékul, mert miután megcsinálták minden egyes bekapcsolásnál villant egyet a vaku.
Most hétfőn adtam le, elvileg alaplap csere lesz, nézném neten a trackinget, de tegnap óta nem tudom behozni a nyomorult weblapjukat, telefont meg persze csak szökőévben veszik fel.
A másik meg, hogy a gari levelemen az áll, hogy a telefonhoz tartozó tartozékokra is van 1 év gari. Beadtam első alkalommal a headsetemet is, mert a füles rész körüli gumi borítás lejött és anélkül nagyon kényelmetlen a cucc. Mondták adjam be, majd meglátják mit tudnak vele csinálni. Megemlíteném, hogy a gumit leszámítva tök jól működik, semmi baja. Erre amikor mentem a telefonért mondták, hogy erre nem terjed a garancia, vegyek újat 3700ft-ért.
Arról meg már nem is beszélve, hogy helyileg kint vannak a halál f*szában..
Kedves htc, ez így igen kevés jelenleg.
Amúgy lehet, hogy a headsettel futok még egy kört a htc supportnál, hogy most akkor mi van.
hoffman_: elvileg még járok, csak már tanulmányi viszonyom nincs (ppke ják), mert?
Amúgy sok hotspotnál tapasztalom azt, hogy desire csatlakozik, tudok rajta netezni, marketet is megnyitja, tudok benne keresni meg minden, de marketből meg már nem tud letölteni, csak áll és vár a file.. Más letöltés (képek, zenék meg ilyenek) megy rendesen, csak a market makacs, ez mitől lehet? (egyetemi wifi és mcdonalds hotspotok szoktak ilyenek lenni)
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
premete #11264 üzenetére
attól függ, mi a hiba. ha alaplapot kell benne cserélni, és éppen nincs raktáron a cucc, akkor az bizony sokáig tart, mert az az ismert okok miatt bizony durván fogyóeszköz. ha helyben meg lehet bütykölni a készüléket, akkor ha jól tudom, három napos határidővel vállalják a szervízt, azt tényleg ki lehet bírni. csak ez a nyitvatartás ne lenne ilyen nevetséges.
-
Integra
titán
következő a gondom:
miért nem lehet teljes szöveget gmail kliensben kimásolni???
ott a settingsben a copy text. fasza.. de ha a kimásolandó szöveg több mint ami képernyőn látszik, akkor baszhatom az egészet, mert nem lehet teles szöveget kimásolni és nincsen select text all sem, egyszerűen ez így használhatatlan szar ahogy van
van erre valami megoldás vagy én vagyok egyszerűen béna???? -
-
cotag
senior tag
Hogy másolok belső memóriába desiren?
Csak a memória kártyát látom pc-n....
Egy mappát szeretnék rámásolni.
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #11256 üzenetére
Pedig most már tényleg nagyon egyszerű.
-
pzoley
őstag
A fent említett módszerrel ha lecseréled a system\app\HtcLockScreen.apk-t akkor az első gombnyomásra wakeup, az újabb nyomásra unlock.
[link]
Trackpad to unlock.szerk: reboot.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
delbarta #11252 üzenetére
Nem kell félni tőle, akinek root van és ki akarja próbálni, annyi az egész, hogy az eredeti system\app\HtcClockWidget.apk -t elmenti valahova az SD kártyára. A leszedett DesireHDFlipSense.zip -ből kiszedni a benne lévő HtcClockWidget.apk-t és pl a Rootexplorer-rel felülírni a system\app-ban lévőt.
A widget-tet áttenni másik lapra lehet, csak remove-olni nem.
Ha vissza akarod állítani az eredeti állapotot, akkor az SD-re mentett file-t visszamásolod a system\app-ba.[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
"A másik újdonság már az iPhone tulajokat érinti. Kaptunk új SMS hangokat! Hihetetlen, mondjuk nekem speciel csak 1-2 tetszett, a többi gagyi Sagem-re emlékeztet. Még a végén saját sms hangok is lehetnek a 4.2-ben. Ettől függetlenül köszönjük Steve!"
Mókás, hogy még mindig nincs egyedi csengőhang iphoneban, mikor a filléres kis sz*rokban évek óta elérhető.
De látni, hogy a birkák még ennek is örülnek!
Gratula.[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz
pzoley #11251 üzenetére
Ezzel vigyázzatok. Én is fel akartam tenni amikor kijött, de ha jól vettem le a leírásokból, ha sikerül rendben felrakni (root kell), utána nem szabad megmozdítani a widgetet, mert többet nem fog működni, sőt az óra részt sem szabad onnan megnyitni az órára kattintva. Szóval csak óvatosan. Olvassatok utána az xda-n.
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
válasz
james008bond #11249 üzenetére
Alapból nem tudja, de így igen.
[link] -
delbarta
senior tag
válasz
james008bond #11249 üzenetére
Nem tud ilyet. (Az új HD Sense romban már így működik.)
-
james008bond
őstag
Sziasztok!
Hol lehet azt beállítani, hogy az alap óra / ami az időjárást is mutatja / szépen lapozódjon, amikor váltja az időt. Mert nálam nem lapozódik, egyszerűen átugrik a következő értékre.Kösz
-
sbazsi
veterán
1:45 since unplugged.
91%-on az akksi.nem telefonáltam, csak kb 10 perc netezés, meg levélolvasás.
-
Cyrus
tag
Sziasztok!
Nos, én is Desire tulaj lettem :-) Még tanulom a készüléket, de nagyon szuper. Azonban kérném a segítségetek, mert számomra alapvető dolgot nem tudok beállítani. Szóval: a neveket az Outlook Expresszen keresztül bemásoltam. Azonban két dolog bosszant: a neveket keresztnév-vezetéknév szerint rendezi. Hogy lehet ezt globálisan átállítani? Nincs kedvem az egész névjegyzéket egyesével átállítani... Másik: a neveknél a SIM tartalmat is mutatja. Hogy lehet ezt beállítani, hogy sehol se listázza ki a SIM kontaktokat? Remélem van megoldás a problémáimra. Régebbi készülékeimen ezek alapból be lehetett állítani, de itt még nem látom át a rendszert.
Üdv
-
_ATi_1
senior tag
válasz
N4ri87 #11244 üzenetére
Én is örülök, ha kibír egy napot.
Általában reggel 9 körül szoktam levenni töltőről. Régebben dél körül már sárga színű volt az indikátor, akkor 5 perces időközönként frissített a mail. Miután ezt fél órás időközökre csökkentettem, azóta sokkal jobban bírja, délben még 70-80% körül mozog, pedig szoktam nyomkodni is. -
Xaels
félisten
válasz
james008bond #11241 üzenetére
Köszi a választ. Én Kingston microSD-vel jártam hasonlóképp, de azt is cserélték gariban anno és az is megy azóta anyám telefonjában. Hát lehet akkor rendelek egy ilyen kártyát. Még egyszer köszi.
-
Xaels
félisten
válasz
kosturica #11240 üzenetére
Hát ez addig igaz amíg nem találnak ki vmi új töltőszabványt. Meg ugye Desire esetében nem annyira gáz mert a telefon alján van a csatlakozó, de ha az oldalán lenne sztem nagyon zavaróan hatna egy ilyen akkor már esetenként, de még mindig több előnyét látom mint a sima pótakkunak.
-
james008bond
őstag
Én évekig tőlük vettem cd, dvd, blu-ray lemezeket. Pontosak, megbízhatóak voltak. TakeMS karim 1x volt anno N70-be téve, egyik 5 nap után meghalt, de gariban cserélték ( ezt nem ettől a Társaságtól vettem ), az már ment 2 évet biztosan, aztán még ma is működik, pedig azóta eltelt már kb 4 év ( a teló és a kari is meg van, néha bekapcsolom és miden működik rajta ).
-
-
N4ri87
senior tag
válasz
siofok #11224 üzenetére
Akkor nagyon nem értem. Nekem 8 és 16 óra között be van nyomva a 3g, mail és weather sync, elég sokat is nyomkodom és így bír 48 órát. Újabban délelőttönként a munkahelyemen hangszórót dugok a telefonra és úgy hallgatok zenét. Ebben az esetben kb 36 óra után kell töltenem, viszont szinte mindig USBről töltöm.
-
SteeWe
aktív tag
Thx a helyesbítésért
#11183 LouiS22 Hardware adott. A készülék felsőkategóriás, legalábbis fél éve biztos az volt. Ebbem a szegmensben nem kellene ezen spórolni főleg ha a hardware adott, mert így ott szunnyad a kihasználatlan erőrorrás. Ezt a grafikus gyorsítást nem csak játékok esetén lehet szvsz kihasználn
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
sbazsi #11234 üzenetére
1000 forintos lila kagyló nokia..
Az rohadtul zavaró, hogy nincs a kezem közelében mindig az összes mailem, sokszor nagyon hasznos tud lenni.
Meg mintha most megint gyorsabban pötyögnék smst 0-9en, mint qwerty-n..Elvileg alaplapcserét mondtak a szervizben (bár nevetségesnek tartom, mert hboot-ba belépett, szóval szerintem elég lenne csak újratölteni rá az fw-t), de remélem hamar és ingyé megcsinálják
-
Zirowe
nagyúr
Mondjuk most, hogy már kb 3. hete vagyok desire nélkül, még mindig nem tudom megszokni, hogy kb csak hetente kell tölteni a póttelefonomat
Mondjuk hiányzik is a képernyő állandó pötyögése
-
Xaels
félisten
takeMS 16GB microSD CL6 Valaki találkozott már ezzel a bolttal illetve ezzel a termékkel?
-
knorbi77
tag
Sztem az 1 nap az reális..nekem mobilnet bevan kapcsolva állandóan, itthon benyomom a wifit, ha elmeek kinyomom..frissítés majdnem a lehető leggyakoribb időpontokra van benyomva és nyomkodom a telót elég gyakran mert függő vok még mindíg és általában 1 napot felkeléstől lefekvésig(vagy majdnem addig) kibír.Éjjel Airplane módban van hogy ne forgalmazzon egy csomó adatot a semmiért.És persze végig töltőn.
-
Xaels
félisten
-
siofok
őstag
sziasztok!valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel?
külső akku -
siofok
őstag
sziasztok!valakinek van tapasztalata ezzel a termékkel?
külső akku -
MartOOn
addikt
leszedte a frissítést de nem inditotta el. illetve el akarta csak kevés volt a töltöttség, most meg nem találom honnan kell indítani a upgrade-t.
vki?
okés, kikapcs bekapcs oszt megy...
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz
kosturica #11201 üzenetére
Jobbat már rég kihoztak, csak olyat, ami nekem megfelel, még nem, és ezért maradok ennél.
De látom nem csak nekem vannak ilyen jellegű problémáim, akinél meg nem jelentkeztek, biztos azt jelenti, hogy ők nem használják ki úgy a desire-jüket, mint én.
Hogy is mondta az egyik fórumozó itt a topicban még nagyon az elején: "mintha lenne egy ferrarid, amit nem viszel 40km/h fölé.. Akkor meg minek van?"
-
MartOOn
addikt
ha usb-n van a teló és töltődik, közben installálhatja a 2.2-őt?
-
sbazsi
veterán
létezik dézi alá valami jó videószerkesztő program? semmi extrára nem kell gondolni, a kamera által felvett videó elejéből szeretnék törölni egy kicsit.
-
N4ri87
senior tag
válasz
MartOOn #11211 üzenetére
SD-re mentés abban az esetben fog működni, ha ezt az átmozgatni kívánt app fejlesztője engedélyezte az appban. Egyébként csak néhány appnál van erre lehetőség. Ha nem akartok rootolni, akkor itt egy viszonylag értelmes megoldás: [link].
Ext partíció csak akkor kell, ha rootsz és a2sdvel rendelkező cutom romot raksz fel, vagy csak simán egy a2sd-t. -
N4ri87
senior tag
válasz
MartOOn #11209 üzenetére
Hard reset és utána mehet a 2.2. Elvileg nem lesz gond. Ha valami mégsem akarna működni, akkor a haverod felteszi a pár hete kijött OTA Patch-et is!
szerk.:
Azt elfelejtettem mondani, hogy azért egy backupot célszerű csinálni SMSekről, contactokról, képekről, stb.[ Szerkesztve ]
-
MartOOn
addikt
hali emberek! itt van barátom egy desirevel es 2.2-re fáj a foga.
mi változik? megéri? vannak bug-ok esetleg?elég egy 2 mondatos válasz. köszi!
-
N4ri87
senior tag
válasz
LouiS22 #11191 üzenetére
"Lassan kezdem magam úgy érezni, hogy én vagyok a HTC reklámembere."
Én már egy ideje így érzem
Egyébként próbáltam gyári és custom rommal is ezt a live wallpaper dolog és all apps-ban a görgetés mindkét variációnál láthatóan darabos lett!szerk.:
"Úgy van, billentyűzet is néha félre értelmez.
Arról a sok idegesítő pillanatról nem is beszélve, amikor véletlenül úgy tartom a telefont, hogy a kijelző széléhez hozzáért a kezem, és mondjuk a másikkal meg nyomkodnám, de nem reagál rendesen, mert ez vhogy a két érintési pont közepét méri vagy vmi hasonló dolog."
Ezt is csak megerősíteni tudom![ Szerkesztve ]
-
hoffman_
nagyúr
válasz
LouiS22 #11191 üzenetére
Jólvan, igazából nem is saját tapasztalatból írtam, csak mindenki azt írja, hogy az lwp megöli
Nekem nincs is ezzel bajom, én Zedge-t használok. Azzal csak az a gáz, h minden nap 2x kell tölteni a telót, mert annyi wall-t szedek le és nézek meg, és próbálok ki, hogy nem bírja
[ Szerkesztve ]
-
-
sbazsi
veterán
válasz
LouiS22 #11196 üzenetére
General
ID : 0
Complete name : D:\Foto\....
Format : BDAV
Format/Info : Blu-ray Video
File size : 186 MiB
Duration : 1mn 42s
Overall bit rate : 15.2 Mbps
Maximum Overall bit rate : 18.0 MbpsVideo
ID : 4113 (0x1011)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AVC
Format/Info : Advanced Video Codec
Format profile : High@L4.0
Format settings, CABAC : No
Format settings, ReFrames : 1 frame
Frame mode : Frame doubling
Codec ID : 27
Bit rate mode : Variable
Bit rate : 14.4 Mbps
Maximum bit rate : 16.6 Mbps
Width : 1 280 pixels
Height : 720 pixels
Display aspect ratio : 16:9
Frame rate : 50.000 fps
Standard : NTSC
Color space : YUV
Chroma subsampling : 4:2:0
Bit depth : 8 bits
Scan type : Progressive
Bits/(Pixel*Frame) : 0.312
Stream size : 177 MiB (95%)Audio
ID : 4352 (0x1100)
Menu ID : 1 (0x1)
Format : AC-3
Format/Info : Audio Coding 3
Mode extension : CM (complete main)
Codec ID : 129
Bit rate mode : Constant
Bit rate : 192 Kbps
Channel(s) : 2 channels
Channel positions : Front: L R
Sampling rate : 48.0 KHz
Bit depth : 16 bits
Stream size : 2.36 MiB (1%)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EA Sports WRC '23
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Ukrajnai háború
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
- BestBuy ruhás topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.