Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
q13579
senior tag
Sziasztok.
Lehet tele..ros készüléket T-s kártyával használni? Ha igen létezik-e olyan egyszerű megoldás, amivel a telefon garanciáját nem veszíti el, tehát nem függetleníti a készüléket?
Ha tudna ebben valaki segíteni pár hsz erejéig, nagyon megköszönném.
-
SharpSA
veterán
A következők vannak benne: People, Bookmarks, Calendar, Messaging, Twitter, Facebook, Friends
-
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #12487 üzenetére
Ha ennyire nem megy a market, akkor csinálj egy gyári beállítást, és kezdd újra.
-
LouiS22
veterán
válasz
Noda10 #12488 üzenetére
Azért ez elég hülye kérdés: a HTC-nek legalább 40 modellje van. Még azt sem írtad meg, hogy androidos, vagy winmo-s, szóval így elég tág. De egyébként a memóriakártyára tölti le, azt kellene végigböngészni. Nem egy nagy történet, ha rárkeresel a *.doc-ra, kb. 1 másodperc alatt meg fogja találni.
-
LouiS22
veterán
válasz
Hooper #12446 üzenetére
1. kérdezd meg a widget írójától, valószínűleg ott van valami elcseszve, mert nálam ilyesmi nincs.
2. passz, esetleg ne kapcsolgasd a gsm/wdcma módot.
3. passz, játszanak vele, de mi a biztos? Max. a halál.
4. ismét passz, kérdezd meg a HTC-t. Biztosat csak ők tudhatnak. Minden más merő találgatás.
-
Noda10
tag
sziasztok!
A barátnőmnek HTC telefonja van. Nem tudom melyik típus pontosan, ha emiatt lehet eltérés, akkor utánajárok, e sztem az én kérdésem az összes HTC-nél érvényes megoldást nyer.
Azt nem tudja, hogyhga email csatolt fileként mondjuk megnyit egy word doksit, akkor azt a telefon hova tölti le? hol tudja azt végleg letörölni, hogy ne foglalja a helyet?
-
Pszihonaranc
senior tag
hali
kéne egy kis segítség ...
eloszor is azt szeretném kérdezni, hogy működik-e már nektek a market, mert nekem nem...
a második probléma meg az lenne,hogy Mikor meg ment a market töltöttem a flash player 10.1 et, de nem érzékeli a teló... vagy nem tudom mivan... amikor megnyitok valami dolgot ahová flash player kell, azt írja hogy nincs telepítve... megpróbálnám újratenni de nem tudom mert a market ugye nem elérhető, de viszont az Adobe honlapjáról meg nem tudom letölteni.
de nem tudom miért.. pedig Desirem van froyoval
előre is köszi a segítséget
-
Hooper
őstag
-
r4z
nagyúr
válasz
sippet #12482 üzenetére
Javíts ki, ha rosszul értettem: Az ingyenes LauncherPro-ban nem érhetőek el a Sense-widgetek, de a fizetős verzióban már igen? És ha igen, akkor a gyári widgeteket engedélyezi vagy külön lettek írva hozzá? Mert ha előbbi eset áll fenn, akkor már rohanok is a Marketbe megvenni.
[ Szerkesztve ]
-
sippet
senior tag
válasz
jaszy76 #12478 üzenetére
nekem annyira bejött, hogy megvettem a fizetős változatot is (kb. három hónapja), és azóta is azt használom. a fizetős változat előnye, hogy megkapod gyakorlatilag ugyanazokat a widgeteket, mint amik sense alatt is elérhetőek (nekem leginkább a naptár hiányzott, arra nem nagyon találtam a marketban semmilyen jó önálló alternatívát), viszont a funkcionalitásban valami egészen elképesztő, hogy mennyivel többet tud a launcherpro. szóval én mindenképpen ajánlom, csak mondom, azt kell figyelembe venni, hogy a sense widgetek nem fognak működni rajta.
-
r4z
nagyúr
A belső memória a programoknak és a rendszernek van fenntartva. Ezt nem tudod se írni, se olvasni, csak ha rootolva van a telefon. Egyébként nincs értelme másolgatni bele, mert a programok úgyse tudják olvasni a belső memóriát (kivéve root explorer és társai), ergo az ott lévő fájlokat nem tudod használni.
-
Coyote01
tag
válasz
sbazsi #12475 üzenetére
Én azért nem szoktam éjjel töltögetni, mert irodában dolgozok, szóval van nálam egy usb kábel, és ha kell feldugom. Nem nagyon nézegetem h mennyire van feltöltve, ha olyan 30% alá esik, akkor feldugom vagy itthon vagy épp bent.
Én is telefonálok vele, mailezek, zenét hallgatok minden nap (kb. fél óra), esténként meg néha netezek is, és ha épp olyan van, akkor egy kicsit játszom. De nekem még így is elmegy általában legalább 1.5 napot. Persze nem úgy, hogy 2 órát játszok rajta, meg egy órát még netezek. Akkor nálam is lemerül egy nap alatt. De nincs olyan nagyon, hogy ne lenne a közelemben gép, így ha net kell, akkor mindig van, nem kell a telón neteznem. Csak ha épp kint vagyok pl. helyszínen, vagy épp lusta vagyok felkelni az ágyból. Nahh meg persze aláírom azt is, nem is játszok sokat, max fél óra talán, de inkább kevesebb.
Nálam így nem kell tölteni naponta, csak kétnaponta. Persze ez most csak 2G-n. Napközben nincs se wifi, se BT (csak ha épp rá akarok valamit rakni a telóra), minden mobilnetről megy, úgyhogy mondjuk nálam nincs is ami olyan nagyon merítené.
Azért mondtam a 2 napot, mert itt vagy egy pár ember, akinek szintén elmegy ennyit. -
jaszy76
aktív tag
Sziasztok!
Kíváncsiság kedvéért feltettem a launcher pro ingyenes verzióját. Nagyon tetszik, de mielőtt teljesen belemerülnék, kérdezném, hogy a tapasztalatok szerint megéri váltani rá?
-
cotag
senior tag
Miért nem tudok a telefon saját memóriájába másolni?
Egy fájlt szeretnék odatenni, de sehogy nem tudom megoldani.. Nem kaptam meg a gyári memória kártyát amikor vettem a telefont, azon állitólag van egy fájl amit telepiteni kéne???
A memória karit elérem, azzal nincs gond. A myphone explorer látja a telefon memóriát, de nem tudok vele sem mappát létre hozzni, sem mappát másolni a telefonra. -
CivicEsi
senior tag
Hello.
Valaki meg tudná nekem írni, hogy hogyan járok el helyesen, az új készülékemnél az aksi töltésénél.
Arra gondolok, hogy hét közepére ígértek nekem, hogy megérkezik a Vodánál berendelt Dezirém, és nem tudom, hogy mire figyeljek az aksi töltésénél, le kell-e még merítenem az akkut, majd 16 órán keresztül tölteni, vagy hogy működik ez mostanság, hiába rég volt zsír új telóm -
sbazsi
veterán
válasz
Coyote01 #12467 üzenetére
Egy pár hétig ment a vita, meg a kérdezz-felelek, hogy kinek mennyire merül....a nagy többségnek szerintem (nem a hardcore userek-ről beszélek) beállt az az átlagos 2 nap.
még sosem kíséreltem meg azt, hogy éjjel ne tegyem töltőre. Az enyém átlagosan 30%-ra merül 1 nap alatt. (reggel 7-től kb este 11-ig.)
hardcore user az, aki emailt olvas, néha netezik, esetleg játszik, és telefonál? tehát arra használja, amire való? persze nem egész nap ezt nyomogatva, mert amikor így tettem, akkor kb du 4 körül szufláért sipákolt... -
SharpSA
veterán
válasz
eldiablo #12435 üzenetére
A Desire HD kijelzőjének a betekintési szöge elég kicsi, ha szemből nézed, akkor nem alig van különbség a Desire kijelzőjéhez képest. Itt van mind a két készülék előtte, megnéztem. Ha nem szemből nézem őket, akkor egyértelműen a Desire kijelzője a jobb. Ugyanakkor minkét készülék olvasható és látható kisebb szögből is, ha meg rendesen használom őket, akkor szemből nézem, szóval ez nem lehet probléma.
-
Coyote01
tag
Ok, elhiszem én, csak velem ilyen csak akkor fordult elő talán egyszer, ha valami tényleg "beragadt" és folyamatosan ment ha kell, ha nem. Rosszul volt megírva a program. De egyébként soha.
Viszont az is érdekes, hogy most hogy kijött a DHD, mindenki az akku idő kérdést feszegeti persze ott is. De ha jól emlékszem, akkor itt is pontosan ugyan ez volt. Egy pár hétig ment a vita, meg a kérdezz-felelek, hogy kinek mennyire merül. Akkor is volt egy pár ember, aki egy nap alatt simán lemerítette, de a nagy többségnek szerintem (nem a hardcore userek-ről beszélek) beállt az az átlagos 2 nap. Szerintem a DHD-vel is ez lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Coyote01
tag
válasz
sbazsi #12465 üzenetére
Igen, én is valami ilyesmiről tudok. De valami olyasmi is rémlik, hogy folyamatosan tölti és hagyja merülni is közben. Szóval megy amíg fel nem tölt, utána lekapcsolja, hagyja merülni egy darabig, utána megint elkezdeni tölteni. De hogy mi ez a határ, azt én sem tudom.
De tény, hogy én is húztam már le 92, 95, 98 és 100%-al is a töltőről... -
sbazsi
veterán
ha jól tudom:
ha teljesen feltöltötte az akksit, akkor lekapcsolja a töltést. nem tudom milyen feltételnek kell teljesülnie ahhoz, hogy újra tölteni kezdje (töltö ki majd vissza, vagy bizonyos akksi százalék), de ez van.
az meg mondjuk vicces lenne, ha csak a tötlő kihúzásával, és újra bedugásával kezdené ismét tölteni, mert így képes lenne lemerülni a töltőn -
HIJ
őstag
válasz
Zirowe #12457 üzenetére
Hát nem találom. Ha beállítok több nyelvet, akkor azok között tudok választani a bevitel során, de billentyűzet kinézetet vagy típus nem.
Coyote01:
Nem azt mondom hogy mindig így van, de fordult már elő, hogy 20%ot esett a töltöttség reggelre. Legtöbb esetben 1-2% ez.
Viszont az mitől lehet hogy reggel 91% -on húzom le a töltőről? Ma pl reggel azt írta, hogy töltés kész, de 91% -on állt. Illetve volt már ilyen máskor is akkor épp 96% volt ez.
Mekkora feszültségnek kéne lenni max töltésnél?[ Szerkesztve ]
-
LouiS22
veterán
delbarta, sbazsi: kösz, hogy linkeltétek a srácnak az ebay-t. De egyébként árkukereső és hasonlókkal itthon is találni olcsó microusb kábelt. Csak keresni kell. És ez az, amit sokan nem szeretnek
-
Coyote01
tag
Persze, a DHD-nál talán, ahol csinál neked olyan adatforgalmat 15 perc alatt, hogy csak lesel, de nem egy rendesen megírt, jól működő Desire programnál... Ahogy LouiS22 is mondta, ott akkor valami nagyon nincs rendben ha így merül.
Nekem nincs kikapcsolva éjszaka, de még csak airplane-be sincs rakva, és így se merül többet 1%-nál óránként(2G, no wifi, no BT, no GPS persze)... Ha 30% lemegy, akkor ott valami más is van, vagy 10 percenként frissítesz valamit. Nekem még a mail-jeimet is lehúzza éjszaka, de nem merül annyira. -
csacsi67
addikt
Az iPhone androidos szemmel.[link]
-
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, gofry szolt, h megy most itt a topicba vmi para a szamla/garjegy/gari 3szog korul..
Nos, en hasznaltan vettem a desiret, nem volt szamla, csak garjegy.
Es igy mar 2x javitottak nekek (1. Power button+control panel; 2. Alaplap csere; tehat nem 2filleres dolgok voltak!),mind a ketszer eleg volt csak a garjegy, mast nem is kertek!
Amugy a htc keszulekek imei szamat kozpontilag regisztraljak (foleg ha itthon vetted), es azt is nezik gari ervenyesiteskor; tehat ha nem lopott, akar garjegy nelkul is megjavitjak!
Tehat no para emberek!! -
Hooper
őstag
Van pár apró hiba amiről szeretnák informálódni Nálatok:
Nem tudjátok hogy miután befejeztem a hívást miért jön be sokszor "Mobile network settings" ablak? (van fent egy curve fish féle 3g/2g választo widget)Előfordul néha hogy a hívó panaszkodik h kb semmit nem hall abbol amit beszélek, eddig 2-3szor fordult elő, újraindítás után újrahívtam és elmúlt a probléma.
gsm/wcdma módban sokszor bontja a telefon a hívást, vagy esik le drasztikusan a térerő.
(Vodás vagyok - gsm only módban jól működik, szolgáltatói hiba lehet?)Más: jól olvasgattam, h van már kilátás arra h rootolt telóra elérhető lesz hamarosan a HDrom működő kamerával?
Van rá esély h a HTC hivatalosan kiadna ilyet a gyári 2.2-höz?
Videók alapján tetszik ez az uj sense, meg ez a webes felület is, elég gáz lenne ha ez lekorlátozódna (root nélkül) a Z és a HD változatra... -
Akinek custom rom van a telefonján (és megy a kamera) kipróbálná a kedvemért, hogy hány fps-al vesz fel 720p-s videot a Desire?
Borzasztóan bosszant, hogy még VGA-ban is csak 15fps-ot 720p-ben pedig 22fps-ot rögzít a HD pedíg mindíg 27fps-t.
Megvárom még a Desire Z-t, ha az is normális videót vesz fel akkor inkább az lesz mert a kijelző mérete túlzás a HD-nek, egyszerűen nem tudom normálisan kezelni. -
premete
veterán
válasz
premete #12443 üzenetére
Folytatás:
Mielőtt a Fogyasztó kapcsolatba lépne a HTC
szervizmegbízottjával, elő kell készítenie a következő
információkat:
• A Termék típusa, sorozatszáma és IMEI-száma.
• A Fogyasztó teljes címe és elérhetősége.
• A Fogyasztónak átadott eredeti számla, nyugta vagy a Termék
eladásáról szóló adásvételi szerződés másolata. A HTC közli
a Fogyasztóval a hibás Termék visszajuttatásának módját és
ütemezését. A hibás Termék a HTC-hez való elküldésének
és a javított Termék a Fogyasztóhoz való visszajuttatásának
költségét a Garanciaidőszakon belül a HTC állja.
10. A JELEN KORLÁTOZOTT GARANCIA A HTC ÁLTAL A FOGYASZTÓNAK
BIZTOSÍTOTT TELJES GARANCIÁT LEFEDI.
A KORLÁTOZOTT GARANCIA KERETEIN BELÜL A HTC SEMMILYEN
KÖRÜLMÉNYEK KÖZÖTT NEM TEHETŐ FELELŐSSÉ NYERESÉG
ELMARADÁSÁÉRT, VÁRT MEGTAKARÍTÁS ELMARADÁSÁÉRT,
ADATVESZTÉSÉRT, A TERMÉK VAGY BÁRMELY HOZZÁ KAPCSOLÓDÓ
BERENDEZÉS HASZNÁLHATATLANSÁGÁÉRT, KÖZVETETT, MELLÉKESEN
VAGY KÖVETKEZMÉNYKÉNT FELLÉPŐ VESZTESÉGÉRT VAGY KÁRÉRT,
AMEKKORA MÉRTÉKBEN A JOGSZABÁLYOK AZ ILYEN VESZTESÉGEK VAGY
KÁROK MIATTI FELELŐSSÉG ELHÁRÍTÁSÁT LEHETŐVÉ TESZIK.EGYES ORSZÁGOK JOGSZABÁLYAI ÚGY RENDELKEZHETNEK, HOGY A
GYÁRTÓ NEM ZÁRHATJA KI VAGY KORLÁTOZHATJA A FOGYASZTÓKKAL
SZEMBEN FENNÁLLÓ KÖTELEZETTSÉGEIT. EBBEN AZ ESETBEN A
JELEN KORLÁTOZOTT GARANCIÁBAN SZEREPLŐ KIZÁRÁSOK ÉS
KORLÁTOZÁSOK HATÁLYUKAT VESZTIK. A jelen garancia jogokkal
ruházza fel a Fogyasztót; a Fogyasztó egyéb, országonként változó
jogokkal is rendelkezhet.
A jelen Korlátozott garancia nem érinti a Fogyasztók a vásárlás
országában érvényes, jogszabályok adta jogait, az ilyen jogok védelme
fennmarad.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Kérdezd meg az E-Care-t, ők a hivatalos szerviz, nekem 5 év HTC-cuccok alatt egyszer volt velük dolgom, ahhoz is speedshopos számla volt, azt elfogadták.
Idézet a HTC garanciafüzetéből:
A Korlátozott garancia igénybe vételekor a Fogyasztónak be kell
mutatnia a VÁSÁRLÁSI BIZONYLATOT. A jelen Korlátozott garancia csak
abban az országban érvényes és vehető igénybe, amelyben a Terméket
értékesítették. Ha a Terméket az Európai Unió valamelyik tagállamában,
Izlandon, Norvégiában, Svájcban vagy Törökországban vásárolta, és
a HTC eredetileg is ezeknek az országoknak a valamelyikében való
értékesítésre szánta a terméket, akkor a Korlátozott garancia a felsorolt
országok mindegyikében érvényes és igénybe vehető.[ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
Nem egészen, kisebb kijelzőméreten jobb a kép, mert ugyanannyi pixel kevesebb helyen van. Az slcd-ben kellemesen csalódtam sokkal jobban látszódik szabad téren, mint az amoled, beltéren se látok különbséget. Ráadásul az slcd-sekben már a melegedés/alaplap gond is meg lett oldva.
[ Szerkesztve ]
-
delbarta
senior tag
válasz
sbazsi #12423 üzenetére
Van az még olcsóbban is: ebay 1,15$ Free shipping És ennyiért beutazza az egész világot.
-
válasz
sbazsi #12431 üzenetére
Pl, szövegbevitelnél. Fura lenne bármilyen pozicionáló nélkül használni.
A billentyűzeten a nyilak meg inkább zavaróak.
Hehe, a Desire HD kijelzője gagyibb mint a Desirenek. Mindennek van egy zavaró után húzása és fakóbb is.
Ebből nem lesz csere. Vagy, megvárom a Desire Z-t. -
N4ri87
senior tag
Sziasztok!
Két kérdésem lenne:
Az egyik, hogy milyen módon lehet mérni a PC és telefon közti átviteli sebességet wifin?
Konkrétan arra gondolok, hogy telefonon remote desktop alkalmazást használok és ezen keresztül megnyitok egy klipet, kb 0,5 fps a lejátszási sebesség.
A másik, ha csak simán ES file managerrel tallózok a PC megosztott mappái között és szeretnék elindítani egy videot, hogy oldhatom meg, hogy azt minden esetben rockplayerrel nyissa a telefon? Mert sajnos választani nem lehet, más meg nem viszi az avi-t.
Köszönöm előre is! -
Lehet mégis megtartom a Desire HD-t.
Nem tudom eldönteni! két napja ezen szenvedek!
Ami elriaszt az az, hogy nincs se trackball, se optical trackpad. -
sbazsi
veterán
válasz
Pszihonaranc #12427 üzenetére
nm. manapság bármit veszek, szétnézek neten, ebayen, külföldön.
5800-ra kijelzővédő fóliát 50 ft-ért vettem.
itthon mennyi egy boriték? mennyi egy bélyeg? mennyi lenne az ember bére, aki feladja? ja, és mennyi itthon egy ilyen? -
mumk
tag
válasz
kosturica #12385 üzenetére
Természetesen bekapcsolja.
Viszont ez nem hiba, hanem szolgáltatás!
Különben tényleg jó ez a verzió, úgy vettem észre hogy még fogyasztásban is kellemesebb az előzőekhez képest.kerlas :
Ha úgy van beállítva hogy a hálózatról frissíti a dátumot, időt, akkor átállítja.[ Szerkesztve ]
-
sbazsi
veterán
válasz
Pszihonaranc #12420 üzenetére
ebay 1,99 usd
dealextreme 2,24 usd.
mindkettő free shipping -
kerlas
tag
Üdv!
A holnapi óra visszaállítással kapcsolatban: A Desire magától visszaáll hajnalban, vagy manuálisan kell visszaállítani? Holnap nappalos leszek, és nem szeretnék beszopni az ébresztéssel.
-
Luser2000
addikt
válasz
Seneca1920 #12414 üzenetére
Ha elolvasod a leírást, megvilágosodsz.
Leírást magad is megtaláltad volna a HTC oldalán!
Ess neki. -
LouiS22
veterán
Max. egy szarul megírt alkalmazás. Idle állapotban minimális az energiazabálásuk. Persze ha a program netre csatlakozik, és frissít is, más a helyzet.
BTW nem nagyon értem, hogy miért nem rakjátok éjszakára töltőre? Attól még bekapcsolva maradhat, akár a wifi is. Folyamatosan agonizál itt pár ember, hogy merül a telefon. És akkor mi van? Azért. mert a Nokia nem merült? Pech, valszeg jóval kisebb az engergiafelvétele, a kijelzője, meg a tudása is.
Párszáz forint egy microUSB kábel, napközben, melóhelyen is lehet tölteni a telefont, ha a szükség úgy hozza. Olyan akku egyelőre nem létezik, ami ki is szolgálja az eszközt, és közben nem merül. Ja, de... hálózati töltőnek hívják.
-
LouiS22
veterán
válasz
Seneca1920 #12414 üzenetére
Először olvasd át a legelső hozzászólást.
1. valamit elszúrsz, és szerintem a "kézfogás" marad ki a folyamatból (egyező kóddal kell párosodni a másik féllel)
2. nincs magyarítás, de ez is kiderült volna, ha egy kicsit olvasol, pl. az első hozzászólást.
3. HTC weboldal
4. lásd 3. pont, kézikönyv.
-
HIJ
őstag
válasz
Coyote01 #12406 üzenetére
Hát azért ezzel nem értek egyet. Minél több futó alkalmazás marad háttérben, annál jobban zabálja az akksit. Pl ha éjjelre bent marad vmi akkor 20-30 % le is fogy reggelre... (tapasztalat) Ha pl olvasod a DHD tesztet ott Bocha is írja
-
Seneca1920
csendes tag
Sziasztok! Több kérdésem is lenne. Nekem konkrétan Wildfire-m van. A kérdések:
1. Hogyan kell Bluetoothon adatokat küldeni és fogadni?, mivel én hiába kapcsolom be, és teszem magam láthatóvá, nem tudok fogadni.
2. Lehet-e valahonnan letölteni magyar menüt? Ha igen, hogy kell használni? Mivel nekem csak angol, cseh, és orosz menüm van.
3. Szükségem lenne egy részletes magyar használati útmutatóra.
4. Hogy kell programokat használni rajta? Letöltöttem pl a rockplayert, de nem tudom, hogy használni, és instalálni?
Küldhettek mailben is útmutatót, vagy menüt, ha tudtok a seneca1920@gmail.com címre. A segítséget előre is köszönöm. -
LouiS22
veterán
válasz
Pszihonaranc #12409 üzenetére
Tényleg olyan nehéz egy kicsit visszaolvasni? Naponta legalább 2x leírtuk, hogy gondok vannak a markettal.
-
Pszihonaranc
senior tag
és ha csak
nálam jelentkezett ez a hiba valaki tud valamilyen megoldást?[ Szerkesztve ]
-
Pszihonaranc
senior tag
helló
nektek mukodik az Android market rendesen?
mert nekem már másfél- két nApja nem tölt le semmitkiírja hogy starting download es nem csinál semmi egyebet ...
-
Gifos
csendes tag
Üdv !Lehet,hogy másnak is volt már ilyen problémája,nandroid backup után a Desire-m mindig újraindul.bejön a HTC felirat és utána reboot. Mit lehet ilyenkor tenni?Köszönöm a segítséget.
[ Szerkesztve ]
-
BenHans
addikt
arra mi a megoldás, h random újraindul (leginkább zenehallgatás+netezés közben, de néha csak gondol egyet és éjszaka zenél nekem egyet a bekapcsnál
) meg elég furcsa h olyan mintha néha elkezdene remegni a kép(akkor a legfeltűnőbb ha fehér a háttér) ezek a problémák mitől lehetnek?
köszi a segítségetmost csináltam egy fact data resetet, hátha az újraindulás megoldódik..... majd jelzem ha van változás ezzel kapcsban...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- A beágyazott rendszerek területére is jön az új EPYC generáció
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok