Hirdetés
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Ez nem futótűz, inkább csak égés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
_ATi_1
senior tag
Pter_ és Luser2000: köszönöm, hogy kipróbáltátok.
Akkor úgy látom nálam van a gond. -
-
_ATi_1
senior tag
Üdv!
Közben előjött egy újabb hiba LeeDrOID 2.2f ROM-mal:
Ahogy elkezdenék videot felvenni, rebootol egyet a telefon. Ilyet csinált már valakinek, vagy egyéni hibáról van szó ? -
HIJ
őstag
válasz
premete #13687 üzenetére
wow. Hát nemtudom. Én csak a netcounter adataiból indulok ki. Bár meglepődtem én is rajta, de talán lehet neki hinni.
az első ROMot 2-3x raktam fel, mire minden klappolt. Aztán kijött a 012 verzió. Azt raktam fel próbára, lassúnak találtam, leszedtem, visszaraktam. Szóval volt egykét hülyeség. Most talán már megállapodtam...
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
Na, látod te nem használod ki a Desire-t. A 18 lehetséges programból, csak hármat használsz igazán, ami frissül. Amúgy meg ezt olvastam, csak megosztottam az infót.
Minek kellett 7x felrakni ?? Elég lett volna 1x és nand backup. Ha már mindent leszinkronizál pár óra alatt, gondolod ahonnan szinkronizál, ott nem változik többet az adat ?? -
pzoley
őstag
válasz
volcano #13682 üzenetére
Akkor azért vagy ilyen bátor, mert nem tudod mit csinál a root !!! Akkor 1 számú hozzászólást olvasd el, legalábbis az erre vonatkozó részt. Ez a "legfélelmetesebb" átalakítás amit csak lehet csinálni a Desire-vel. Na meg ott az S-OFF. Úgy hogy rettegj !!
Kevesen mertek belevágni, főleg új készülékkel, 1 nap után.Csak annyit előzetesen, hogy papírnehezéket csinálhatsz belőle
Na majd holnap folytatjuk ezt a témát
-
HIJ
őstag
Azért túlzás az a majd 3 giga letöltés csak szinkronizációkkal a HD rom esetén. Nekem pl az van fent és ma minimális net, FB, Gmail, időjárás frissítés és 3,8 Mb -nál jár. A 2 giga / nap adatforgalom is kicsit sok lenne. Ebbe a hónapba kb 7x raktam fel HD romot és kb 4x sima dézit és most járok 628 megánál. És hát ugye egy HD is csak az első pát órába eszik sok adatot, amíg mindent leszinkronizál... Mind a 7x letöltöttem a magyar térképeket is pl az önmagában 34 Mb.
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13683 üzenetére
vagy csináld azt hogy kiszeded az autobol az akkumulátort és kösd rá a kütyüdre
-
Pszihonaranc
senior tag
jólvan lehet hogy egy kicsit túloztam, de az biztos hogy midnen nap1.5 giga felett, és ez sajnos így van..... napi3-4 töltés lenne... ha nem csücsülne egész nap a töltőn.... szerintem az akksit már hazaküldtem... :/ majd megpróbálok az újal kezesebben bánni
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13680 üzenetére
Egyáltalán nem mondasz hülyeséget "kolléga". Root, nand backup,felteszel egy másik rom-ot, kipróbálod, tetszik, nand backup, és így tovább. Csak az SD kártya mérete szab határt vágyaidnak. Kb 5 percenként válthatsz rom-ot. Éljenek a HEKKEREK !!!
Különben a Froyo 2.2 is multitaszk, és a skin is meg van már sima Desire-re.[ Szerkesztve ]
-
volcano
tag
válasz
pzoley #13679 üzenetére
azigen
igazából nekem amiatt a pár újítás miatt tetszi. skin, multitasking stb.. szerintem szeretném.
Arra van lehetőség , hogy a gyári 2.2froyo-t is elraktározzam az SD kártyán és ha mondjuk szeretném használni a CAM-ot akkor azt visszarakom, majd vissza a másikat vagy most bújjak el akkora hülyeséget kérdeztem?
( olyan szar amikor így az elején nem ért az ember valamihez és kérdezgeti a hülyeséget. így voltam iPhone-nal is a végére meg HEKKER VÓTAM
)
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13678 üzenetére
Ha a HD romot teszed fel, és nem gyomlálod ki, akkor bizony Te sem számíthatsz kevesebb forgalomra, igaz havonta.A külföldi főrumokon azt írták, hogy csak a frissítések / alapból 18 program frissít / 2.8 GB forgalmat generált 1 hónap alatt.És ez csak a frissítés !!
Van még egy éjszakád, hogy átgondold. -
-
pzoley
őstag
válasz
volcano #13676 üzenetére
Mert ha azt írja, hogy volt olyan nap, de még az se!!!!!!!!!!!!! Csak ki kell számolni óránkénti adatforgalmat, és már ki is derül, hogy valami sántít. Arról nem is beszélve hogy ha ez igaz lenne, akkor naponta 4x kell tölteni az aksit, mert ugye folyamatos wifi adatletöltéssel az azért eszi az aksit.Az is tuti, hogy k*rva jó munkahelye van, soha nem alszik. De elhiszem, hogy van végre egy ember aki kihasználja a Desire tudását maximálisan !!
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13675 üzenetére
de akkor sem napi 2gb-ban
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
pzoley #13672 üzenetére
tökre nem elírás
hát ha kíváncsi vagy miket csinálok: egész nap online rádió, kis youtube, facebook, mail, sima web böngészés, zene/ videó letöltés, meg természetesen market
tehát pont azt teszem amire kitalálták a desirét.. najó lehet hogy egy kicsit szigorú vagyok, de muszáj húznia
-
feeder42
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam ma egy Desirét amit az előző gazdája rootolt de még a gyári rom van rajta.
A programok közt volt egy rom manager nevű program és abban láttam,hogy azon keresztül is lehet letölteni romokat ott fel is kinálja a Cyanogen romot.
Azt szeretném kérdezni,hogy ezt csak ott elinditom a letőltést és akkor egyből telepiti vagy a sokat emlegetett recoveryből lehet telepiteni.
Esetleg valakinek van tapasztalata ezekkel a romokkal,mert az a2sd miatt szeretném cserélni,mert ugye akkor a kártyára is telepit alkalmazást nem csak a készülékre.
Az esetleges válaszokat köszönöm. -
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13671 üzenetére
okés, majd még szétnézek !
-
pzoley
őstag
válasz
Pszihonaranc #13669 üzenetére
Napi 2GB ?? No akkor neked nem Desire van !!! Ez elírás ugye ??
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13669 üzenetére
amit én néztem ma a telenor honalpon, havonta 2500 ft, 2gb adatforgalommal
-
volcano
tag
egyébként használ valaki Telenor mobilnetet? Megbízható? Állítólag nincs hűséghez kötve. Ha már nem kérem, hogy tudom lemondani?
[ Szerkesztve ]
-
pzoley
őstag
Premete : Neked a QtADB 0.7.3 beolvassa a telefon serial számát ?? A 0.7.2 beolvasta, a 0.7.3 nem.
-
n0_gAboR
őstag
válasz
Pszihonaranc #13661 üzenetére
"de már elérhető a fizetős része is"
Gondolom valami hackelt romban. Tudtommal meg hivatalosan nincs itthon fizetos market, en telomrol sem erem el. -
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13661 üzenetére
aha, értem. kösz szépen!
-
siofok
őstag
sziasztok!!
Valaki használja a skyfire böngészőt?
Eddig vagy nemvettem észre,vagy nemcsinálta hogy ha belépek,akkor vmiért bekapcsolja a gps-t.Előjön fent a kis fehér parabola.Ezt miért csinálhatja?beállításokbna nemtaláltam semmi erre vonatkozót a skyfire-ben. -
Pszihonaranc
senior tag
köszönöm mindenkinek a gyors reakciójat! akkor ezek szerint ez nem hiba
-
volcano
tag
programokat/játékokat csak a Market-ből lehet letölteni?
-
volcano
tag
válasz
Pszihonaranc #13653 üzenetére
Állítólag enyém is makulátlan.. majd holnap kiderül
remélem ide is ér reggelre. kaptam plusszba hozzá 1 tokot + autóstöltőt. Ezt a kis tesztet majd én is elvégzem és majd írok!
-
N4ri87
senior tag
válasz
Én is tapasztaltam. Tudomásom szerint a kamerából jön és ugyan ezt a hangot hallatja, amikor fókuszál.
-
Danoob
csendes tag
válasz
LouiS22 #13651 üzenetére
Azért írtam, hogy nincs rootolva, se semmi app rajta, hogy ne kapjam meg azt, hogy én túrtam szét a rendszert és azért nem megy.
Beállítottam az APN-t, úgy tűnik tényleg ez volt a baj. Érdekes, jó pár éve nem írtam be egyetlen telefonba se APN adatokat, mégis volt mobilnetem. Na mindegy. Most már csak azt kell kitalálnom, hogy most meg miért nem lehet kikapcsolni a mobilnetet
-
HIJ
őstag
válasz
Üdv!
Nekem is van vmi. Én a G-sensorra tippelnék...
-
Pszihonaranc
senior tag
válasz
volcano #13645 üzenetére
Én is használtan vettem egy kedves, megbízható barátomtól, akit itt mobilarénán ismertem meg... neki kb fel évig volt meg, nekem kb egy hónapja van. A cucc zsír imádom, mindig is egy Desire vágytam.... mellesleg én is 90 ért vettem
Minden működik benne, nagyon sütemény az egész vas, csak akad egy dolog amit remélek hogy minden készüléknél előfordul , nem csak nálam : ha megkérhetném az összes desi tulajt próbálja már ki hogy: egy újjal finoman megkopogtatja hátul a kamera körüli területet ... mit tapasztalatok?? Nektek is olyan mintha kotyogna valami
. ?
-
Danoob
csendes tag
Sziasztok,
mit kell tenni ahhoz, hogy működjön a mobilnet a Desiren? Pár napja vettem és még mindig nem sikerül rájönnöm, hogy mi hiányzik. Ma csináltam egy restore-t, majd egy upgradet 2.2-es hivatalos firmwarere, töküres a telefon, semmi app-ot nem töltöttem rá, nincs rootolva se. Wifi működik, Settings / Wireless & Networks / Mobile network pedig ki van pipálva. Ha a wifit kikapcsolom, nincs net. Telefonálni lehet vele.
Hogy kell életre kelteni?
köszönöm előre is
-
LouiS22
veterán
válasz
redbiro #13647 üzenetére
N4ri87 a két linkkel tökélesen összefoglalta, miért érdemes jónevű, megbízható háttérrel rendelkező boltot választanod. Ha neked az a kevés pénz megéri azt, hogy bármilyen probléma esetén a kiváló bolti garanciával érvényesíthesd a jogaid (már ha éppen még megvan a bolt), illetve ilyen-olyan forrásból származó telefont vegyél, az a te döntésed. Mivel a telefon is tartós fogyasztási cikk, én inkább vásárolom olyan helyen, amiről tudom, hogy nem lesz gond sem a garanciával.
-
volcano
tag
válasz
redbiro #13641 üzenetére
Igazából én szétszoktam nézni Gsm boltok kínálatában is. Pl. : http://www.zippzarmobile.hu/ Itt elég jó áron van a Desire a többihez képet és 2év garit is adnak azt hiszem. Én nem vagyok nagyon tájékozott , de szerintem most kijött nagyjából minden
Trophy, Mozart, Optimus 7 és szerintem nem érdemes várni, mert annyival sokkal jobbat nem fogsz találni mostanában a piacon. Én merem mondani , hogy a Desire most a király!
SZERINTEM.
(ár/teljesítmény szempontjából is)[ Szerkesztve ]
-
sziasztok!
két kérdésem is lenne:
1. érdemes most még htc desire-t venni? vagy várjam meg a karácsonyt, hátha jön valami értelmes áron a kategóriájában?
2. T-s vagyok, ott nincsenek HTC-k. hol érdemes telefont venni, ha szolgáltatótól nem tudok? speedshop, edigital? azért kérdezem, mert az ilyen helyeken 20-30 ezret is lehet fogni, de így pofára nem igazán bízom bennük.köszi
red -
-
volcano
tag
egyébként nexus one-nál láttam, hogy van lehetőség SMS írásnál hangvezérelni is. Desire képes erre ?
-
volcano
tag
A Desire maga a tökély. Ha leszámítjuk azt, hogy a billentyűzete olyan jó. Ha olyan lenne mint az iPhone-nál, na akkor az is überelhetetlen lenne. Nem tudom ti hogy vagytok vele..
-
racerx
őstag
válasz
volcano #13629 üzenetére
Ahogy nézegetem, olyan 1200 kürülire szokták (1190Mhz pl a leedroid), kernel függő. pl richardtrip is erre lövi. De sztem premete a nagy rom huzogató és gyorsaságbajnok, majd ő okosabbat tud biztos mondani
.
Szvsz nem érdemes vele foglalkozni, az alap 1 giga is bőven jó, semmi akadás sehol.
3d nél meg a gpu hiánya a szűk keresztmetszet, nem a sebesség. -
volcano
tag
ugye a Desire-ben a Qualcomm Snapdragon QS8250 (fejböl mondom, nem tudom biztosra a nevét
) proci zakatol 1Ghz-en. Lehet ezt huzni? ha igen nagy mértékben nő a teljesitménye? milyen kockázattal jár?
-
barrasz
aktív tag
Sziasztok!
Köszönöm szépen az eddigi segítséget pzoley,premete,és racerx fórumtársnak a sajnálatosan nem mükődő rom frissitési hibákhoz adott sok jó tanácsot és privátban is sokat segitettek.
Sajnos úgy nézz ki,hogy alaplapi hiba lesz de mivel a gyári rommal mükődik így majd csak januárban fogom leadni mert a végén az ünnepekre maradok telefon nélkül.
Még egyszer köszönöm a sok tanácsot így is sokat lehetett tanulni belőle. -
LouiS22
veterán
válasz
19_OsY_81 #13624 üzenetére
A telefon csak azt csinálja, amire programozták, illetve amit te megadtál neki. Vegyél egy nagy levegőt, és fuss neki újra.
A legtisztább az lenne, ha .csv formátumban ki tudnád menteni egy fájlba a névjegyeidet.
Ha ez megvan, akkor nézd meg a gmail-ben, hogy biztosan törölve van-e minden névjegyed, nincs-e egy almappában. Van egyéb névjegyek és legtöbbet keresett névjegyek is, ezt is vedd számításba.
Ha sem a telefonon, sem pedig a google-ban nincs névjegy, és megvan a .csv, akkor szépen importáld be a .csv-t a google-ba, és hagyd, hogy a szinkron lefusson.
Mivel a szinkron biztosan jó, és biztosan működik ide-oda, így sajnos az van, hogy te nem csinálsz jól valamit.
-
19_OsY_81
aktív tag
válasz
Viper26 #13588 üzenetére
Mondjuk nem oldódott még meg a dolog és nagyon felcseszte az agyam ez a telefon most.
Azt csináltam, amit mondtál. Szépen vissza importáltam a névjegyeket, a View alatt írja is, hogy ott van az összes kontaktom, de nem látszik semmi belőlök. Persze jó helyre van berakva a pipa a View alatt.
Letöröltem megint, automatica visszamásolta a névjegyeket a Gmail accountomból, de megint nem látszik semmi. Beléptem a Gmail alá, ott sem látszik semmi. Pedig kellene. Arról ne is beszéljünk, hogy ha a gmail alatt a névjegy keresőbe elkezdem bepötyögni a betüket, akkor kidobja keresési találatnajk őket.Tehát elvilge ott vannak a kontaktok, de nem látszanak.
Segítsetek létszi, mert nagyon fel van cseszve az agyam emiatt a hülye rendszer miatt...!
Köszi.
-
Zoty4
őstag
válasz
james008bond #13573 üzenetére
köszi
-
volcano
tag
szeretném kérdezni, hogy saját témákat hogy tudok készíteni , majd alkalmazni azokat?
találtam most böngészve a netet ilyen GUI set sablonokat. igazából nem értek hozzá annyira. nagyjából annyi hogy photoshopban magamnak alakíthatom a témát ízlésem szerint. Ez eddig ok. De utána hogy tudom alkalmazni?
[ Szerkesztve ]
-
racerx
őstag
válasz
LouiS22 #13599 üzenetére
Igen, biztos a backup csinálta. Nálam is volt olyan hogy 1: nem volt bill. hang ha dialpadot nyomtam, 2: nem változtatta meg a helyzetemen az óra widgeten.
Mindkétszer a visszarakás volt a bűnös (pedig 1 piros se volt már a végefelé, csak zöldeket raktam vissza), az elsőnél rájöttem mi okozta, a 2. nál nem
Szóval óvatosan a titaniummal. Ha jót akar az ember akkor max az appokat rakja vissza adatostól, a többi felejtős. -
pzoley
őstag
válasz
_ATi_1 #13614 üzenetére
Ezért nem bírod kihasználni a kernel adta lehetőségeket. Jelenleg a cpu-d 245-998 MHz között dolgozik.Ha felteszed a Setcpu-t, és beállítasz magadnak egy "profilt" pl smartass akkor megadhatod, hogy mi legyen a min-max freki.Van több ilyen profil, ha ki akarod próbálni segítek.
-
Viper26
nagyúr
Nekem ma pont az appbrain FC-zett egyet, igaz tegnap kapott egy update-et.
-
LouiS22
veterán
Elég fura, plána ha wifin megcsinálja... Ha van kedved, akkor telepíts egy logcat-et, és közvetlenül a hiba (vagyis a nemfeltöltés után) futtasd le, és a kapott kimeneti fájlt böngészd át. Elsőre kínai lesz, de ne ijedj meg: amit te keresel, az valahol a legvége felé lesz, minimális angoltudással és/vagy programozói vénával találhatsz benne olyan támpontot (hibaüzenet, akármi), amin el tudsz indulni.
Ha netán facebook 102 error-t találsz, akkor nincs mit tenned: nekem is ez volt majdnem egy hónapig, aztán egyszer csak eltűnt (én sem jöttem rá, hogy mitől, de valószínűleg a bibi a facebook oldalán van).
-
_ATi_1
senior tag
Dupla
[ Szerkesztve ]
-
_ATi_1
senior tag
Lenne egy másik kérdésem:
Quick System Info / Processor:
Mi a különbség a
-CPU Frequency Range: 128.0MHz - 1190.4MHz és
-Scaling Range: 245.0MHz - 998.4MHz között?Pter_: Nekem nincs fenn a notification menu bar. Valószínű, hogy nem ez okozza.
[ Szerkesztve ]
-
gofry
senior tag
valaki kipróbálná, hogy 3Gn megy-e neki a folyamat amit itt leírtam? Elég kellemetlen helyzet, leedroid 2.2f van fent.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Bravo fejlesztői néven futó készülék végül a Desire, azaz Vágy nevet kapta a keresztségben.
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest