- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- MIUI / HyperOS topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Realme GT 2 Pro - papírforma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
HTC Desire (codename: Bravo)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alec
tag
válasz
james008bond #16205 üzenetére
pl. az amikor megkérdezed, hogy ez a "sima" HTC rom-e?
-
Alec
tag
válasz
james008bond #16202 üzenetére
szerinted a "legfrissebb", "gyári" és "érintetlen" jelzőkkel mire akart utalni? Agyon van moddolva, hogy az anyja se ismerne rá?
-
Alec
tag
Na ezt leírom. Lehet, hogy ismert tény de én először találkoztam vele.
Készülék: HTC Desire (mi más), szolgáltató: Telenor
Tegnap este próbálok belépni a netbankba de csak nem akar megjönni az sms a kóddal. Mondom mindegy, hagyjuk reggelre. Reggel ugyanaz. Próbálkozás másik netbankkal de onnét se jön sms. Másik (régi nokia) telefon elővesz, a benne lévő simkártyával sms küldése a Desire-ben lévő kártyára. Semmi. Mondom fasza. Desire újraindítás, smsküldés semmi. Se a fogadás se küldés nem megy. SIM kártya ki, régi telefonba áttesz. Sms a Telenortól: kérjük mentse el a készülékében a hamarosan érkező multimédia beállításokat (vagy valami hasonló szöveg). A következő sms meg valami spéci üzenet aminél a nokia felkínálja, hogy elfogad vagy elvet (vmi multimédia meg böngésző beállítások voltak benne). Elvet gomb. A következő percben sorba jönnek a teszt és ebankos sms-ek. Káromkodik, kártya visszarak Desire-be és minden faszán működik. -
Alec
tag
A bongeszonel a flasht a pluginok allitasaval kapcsolhatod ki/be
-
Alec
tag
25 mega szabad hely legyen kulonben nem tud frissulni
-
Alec
tag
Kint van!!!
-
Alec
tag
válasz
qwerty1125 #2700 üzenetére
ilyen nekem is volt az elején.. javaslom szedd le a rendszerbe esetlegesen belepiszkáló alkalmazásokat (taskkiller, vírusellenőrző, stb..) akkor jó eséllyel megjavul
-
Alec
tag
Sziasztok!
Tapasztalta már valaki közületek, hogy baromi lassan áll le a készülék (shutdown/power off)? Nekem most már cirka 20 perce nyomja de a múltkor is 5-6 perc volt legalább. A külföldi fórumokon is panaszkodtak páran de megoldást nem tudott senki sem. Hátha itt valaki rájött mi okozhatja. Ha nem akkor megy a levél a HTC-nek.
-
Alec
tag
persze, hát erről szól az egész, a használtat ezért kell idézőjelben érteni
-
Alec
tag
re #606
szerintem azt az adót valahol megfizetik max. nem Magyarországon hiszen ha jól tudom ők "magánszemélytől veszik meg aki nem tudott áfás számlát adni ezért ők is 0% áfával adják tovább" de az a "magánszemély" csak megfizette valahol valakinek az adót
egyébként meg nem tudom elítélni őket abból a szempontból, hogy ha kevesebb lene itt is az adó akkor talán többen megvennék áfával
-
Alec
tag
na délután megvettem, azt hiszem ma este nem alszom
-
Alec
tag
Sziasztok!
Jól gondolom, hogy ha modemként használom számítógéphez csatlakoztatva akkor közben tölti azért magát? Kicsit idegesítő lenne ha mégsem. A másik kérdésem az lenne, hogy ugyanígy tethering közben mi van a bejövő hívásokkal, üzenetekkel? Kezeli rendesen, lehet közben esetleg telefonálni?
-
Alec
tag
Alul microSD csatlakozó, igen, a HTC lecserélte a sok-sok éve használt miniUSB (igazából ExtUSB, de a miniUSB csatikkal is ment) csatlakozót a 2012-től szabvánnyá váló microUSB-re.
microUSB akart lenni gondolom
Új hozzászólás Aktív témák
- Android szakmai topik
- BestBuy topik
- E-roller topik
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- iPhone-nal videózol? Ezért kell egy külső SSD! – Aiffro P10 bemutató
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X240 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- FRISSÍTETT ÁRLISTA - Sennheiser MOMENTUM 4 fejhallgatók (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest