Hirdetés
- Beszáll a Vivo a Pro Max csatába
- Yettel topik
- Garmin topik
- Vivo V70 – a stílus érték?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Mobil flották
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
-
Mobilarena
..:: Honor 6 ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mezso
tag
Sziasztok!
Végső elkeseredésemben, és több fórumtárs javaslatára ide is megírom a problémámat...hátha tudna valaki segíteni. Nenrég vásároltam egy Honor 6 Plus (PE-UL00) készüléket (bár tudom, hogy ez sima Honor 6 fórum) itt a mobilarénán. A készülékem bootloader feloldó kódjának kérésével nagyon meggyűlik a bajom. Sem a kínai oldalon, sem az európain nem sikerül megoldanom a problémát. Régebben egy sima H6 L12-őm volt szintén Kínából és simán meg tudtam csinálni a dolgot. A Walletbe, vagy Cloudba való bejelentkezés megvan. Az adatokat is hibátlanul megadom a kért mezőkben de azt írja, hogy ehhez a product modellhez nem ez az iMEI szám tartozik. A készüléket megnéztem és zárt állapotban van. Több emailt is írtam már a Huaweinek is, de válaszra sem méltattak. Mit tehetnék még? Esetleges segítségeteket előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 Pro 97% akku 2 év garancia
- Módosítva! Makulátlan Iphone 16 pro 128 Black gari 2027.12.24-ig részletek leírásban!
- Honor 400 Pro 12/512 GB
- ÚJ Bontatlan Apple iPhone 17 Pro 256GB Silver ! 1 ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 12 PRO MAX 128GB grafit gyönyörű vadonatúj 100% os akkumlátor! KÁRTYAFÜGGETLEN!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360N i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Zalman T3 Plus 400W
- Apple iPhone 16 Plus 128GB Ultramarine használt, karcmentes 96% akku (266 ciklus) 6 hónap gar
- Motorola Edge 50 Pro 512GB Black Beauty Karcmentes állapot 12GB RAM 6 hónap garancia
- LENOVO ThinkCentre M93p (SFF)i5-4570,4GB DDR3,500GB SATA3 HDD,DVD,WIN10
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest