- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kstcsk
tag
Ebből is látszik mennyire user függő ez a dolog. Nem egyszer előfordult hogy nap végére kellett a töltő, de volt hogy a 2. napnak 58%-al mentem neki, volt pár hívás, böngészés, üzenetek (95-5 arányban wifin), és még egy délelőttöt spórolva, de pár hívással valószínűleg kihúztam volna vele.
Csak elmélkedek, de a SOT közel racionális méréséhez kellene egy standard, ami abból állna hogy, pl: sima/prime, milyen rom, 1 vagy 2 sim, belakott-e a rendszer (ha igen, 5 vagy 50 alkalmazásról beszélünk), hányszor merült le "teljesen" és töltötted fel, milyen hálózat (20/30/70), 2/3/4g, mobilnet/wifi ideje, hívások ideje, manuális/automata fényerő, játék (ha igen, mi, mert egy szókereső nem nyom annyit mint egy netes játék)....
...és akkor még sorolhatnánk. Nem támadni akartalak korábban, de azt hiszem nagyjából így van értelme a méréseknek, mert ahány ember annyiféle használati szokás. Van olyan kollegám aki valószínűleg 3 napot röhögve húzná ki vele.
-
kstcsk
tag
-
han_lev
senior tag
Ööö...
Ha hazajön a nejem megnézem...
Ezt az Aliról vettem, utánnanézhetek melyik eladónál.
Ha jól emlékszem 31-2 dolár volt. Teljes kijelző, érintőpanellel.
De van a spemall-on is. 35 ért, ha jól emlékszem.
Volt a feléért is, illetve kevesebbért is, de az csak a kijelző. Az érintőpanel nem. -
Norby86
őstag
Én sem mondtam biztosra, csak elmélkedem hogy miért cserélgetnek ennyiszer recovery-t a romokba. Hiszen még a 6.2.18-as romig a régi TWRP 2.x.x recovery is jó volt neki,majd a 25-ös romtól már a 3.0 Jemeni TWRP-t tették bele, most meg a sima 3.0.0.0 van már a legfrissebb 7.2-be és a 6.3.11 -be is. Az akku idő meg kb hétről hétre változik ahogy a TWRP is.
(#14265) motofi: Aktiváltad a telefonod vagy csak létrehoztad gépen a Mi fiókot? Mert kóddal aktiválni is kell a készüléket. Nekem van amikor csak 3. próbálkozásra küldte el az aktivációs kódot a telefonomra. Ezután fogja a telefont összekapcsolni a Mi fiókkal.
-
-
Norby86
őstag
Elég meggyőző ez a képernyőidő ilyen töltöttség mellett.
Nekem eddig a 25-ös volt a csúcs, de abban is volt egy bug amikor egyszer csak nem csörgött a telefonom, hiába volt beállítva a csengőhang.
Én sem használom a tool-t mert nekem is pontosan ezek a tapasztalataim voltak hogy nekem jobban merült vele, mint nélküle. Azért is kérdeztem hogy te milyen beállítással használod, mert azt gondoltam hogy találtál egy szuper beállítást amivel ezt az üzemidőt hozza.De örülök hogy tool nélkül ilyen üzemidőre képes.
-
gamegod
senior tag
Nekem eddig tetszik. Egyszer volt egy fagyás de én azt a developer romnak írom fel (más fórumokon olvastam hogy a 6.3.3 másnál is elég döcögős) A dpi változtatás szerintem frankó, bőven jobb hogy 5 ikon fér el egymás mellett.
Annak aki szereti a cm romokat, ez elég ígéretes.
Viszont a note 3 portos romra kíváncsi leszek, ha tényleg ekkora a sot javulás megy is fel , az angol nyelv nem zavar. -
-
thefreeman
aktív tag
Nekem DES. Nekem nincs különösebb bajom az akksi idővel. Nálam inkább attól függ mennyit használom folyamatos használat mellet megvan a 6-7 óra is főleg ha csak filmet nézek rajta. De normál használtnál mikor leveszem reggel a töltőről és csak néha néha használom akkor estig olyan 3 óra körüli SOT-ot tudok összehozni.
-
Csak remélni merem, hogy a készülék egyéb alkatrészei ennél tartósabb anyagokból készültek, és mondjuk nem reped egy szép napon magától atomjaira a kijelző!
Ez a hátlap repedés egyedi probléma, senkinek sem jelentkezett még rajtuk kívül.
Egy jó minőségű hátlap egyébként kb. 800 Ft.
Ez egy jó anyagokból készült, jól összeszerelt telefon, külső behatás nélkül biztosan nem fog elrepedni a kijelző. Az enyém már 5 hónapos, de semmi baja, se elől, se hátul
-
Thowra123
tag
Sajnos nincs usb-s máram/feszültség mérőm de jó lenne tudni, hogy mit mutat a töltés végén mikor a telefon 100% ot mutat bekapcsolva és mit kikapcsolt állapot esetén.
1 ötlet (mindkét teloefon bekapcsolt állapotban):
telefon 1: 50% akkut jelez
telefon 2: 100% ot jelez.
Töltő nélkül kikapcsolva majd töltőt rádugva mit mutat?
Akkuk felcserélése után kikapcsolt állapotban töltőre dugva mit mutatnak?
Pár másodperc töltés után töltőt levéve majd újra bedugva mit mutatnak? -
Thowra123
tag
Én rom frissítéskor tapasztaltam, hogy bekapcsolt telefon, TWRP, kikapcsolt telefon töltőn teljesen más értéket mutatott. A kikapcsolt, töltőre dugott telefon mutatta a legkevesebbet és bekapcsolva a legtöbbet. A TWRP a két érték közt volt. A két véglet közt kb 10% volt az eltérés.
Lehetséges, hogy emiatt tesz jót neki a "túltöltés"? Az akku töltését gondolom hardware szinten kezelik és nem a rom vezérli a töltést, az csak lekérdezi az aktuális %-ot. Ha így van akkor elképzelhető, hogy mikor 100%-ot mutat akkor még jóval alatta van és a tényleges 100%-nál kapcsol ki a töltő elektronika. -
csgabee
tag
Sziasztok.
Xiaomi redmi note 2-és Lenovo k3 note között vacillálok.
A k3-ra van rengeteg rom a nedromon,és kijön hozzá az android 6.0-is.Ha xiaomi mellett döntök EUSTOCK-tól rendelem,és megkére a cimborám,hoyg a cége nevére vegye.Így 42 ezer az ára.A Lenovo 44.000Ft tinydeal-ról.
Az akku üzemideje meddig bírja?És a telefonnal mi a vélemény általánosságba?(kamera,hangerő,ilyesmi.
Van-e valami típushiba,vagy akármi.Remélem eltudom dönteni melyik legyen a kettő közül.Várom a véleményeteket.Köszi!
-
Norby86
őstag
Nálam is Des, megnéztem. Nekem is eredeti az akku.
Az "FM"-re is rámentem kíváncsiságból és van még egy érdekesség amire figyelmes lettem. Ha elindítom az FM rádió tesztet, akkor van RDS infó, de a telefonon található FM rádió app-ba meg nincs RDS támogatás. Sőt a gyári adatlapján sem írják hogy támogatja az RDS infót. Magyarul akkor kiszúrásból nem tették bele, közben meg tudná?Persze fejből is tudom már hogy hol mit hallgatok pesten, de ha vidékre megyek és unom már a zenéket és bekapcsolnám a rádiót, akkor RDS híján, nem tudom mit hallgatok éppen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- pr1mzejEE: Viszlát CoD2, CoD4, CS:GO!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Need for Speed: Rivals
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen NAS-t vegyek?
- Windows 10
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R9 3900X / RX 6700XT 12GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest