- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klara_
őstag
"Known Issues:
1. Update for Mi Max / Prime, Mi Note Pro, Mi 4c, Mi 4S suspended for making preparations for Android 7.0 beta testing.
2. Update for Redmi Note 2 suspended this week due to stability testing.
3. Chrome downloads FC after file downloaded on android 7
4. Google App search FC sometimes on android 7 " -
Istuu15
senior tag
Nektek is melegszik a telefon? Nekem már hónapok óta egy kis böngészéstől is 34-35 ra felemelgszik. 2 hete pedig éjszaka hívtak, a telefon a töltőn volt és tokon keresztül is forró volt a telefon (45 fokos)
Nem értem miért melegedett fel annyira mert ha töltés közben youtubeot nézek fél órára akkor sem melegszik fel 45 fokra. -
-
tam@s
tag
Köszi az ajánlást. Erre a bőrhatásúra gondolsz?
Vagy a fémesre, ami csak mobilról jön be? -
Milestone2
nagyúr
Stabilban nem is lesz. (Hogy soha azt nem merem kimondani, de Xiaomi azt mondta, hogy soha míg hivatalos kirendeltségük/forgalmazásuk nincs egy országban)
Csak a fejlesztőiben, de abban meg már rég óta van.Klara:
Ez szubjektív. Gyári ROM, nem főzött (mert ugye a multi az -akármilyen jó- csak egy főzött ROM). Ebben más.
-
Milestone2
nagyúr
https://www.androidfilehost.com/?fid=24591000424958683 a file neve: xiaomi.eu_multi_HMNote2_V8.0.1.0.LHMCNDG_v8-5.0.zip
Szerinted?
-
Milestone2
nagyúr
Redmi Note 2 (Redmi Note 2 Prime is) = HERMES = HMNote2
Ezeken a kódneveken fut. Azaz ha látod egy ROM nevében a HERMES vagy a HMNote2 akkor jó helyen vagy.
Nem minden fejlesztői tartalmaz magyar nyelvet, csak
- a hivatalos gyári Global dev,
- a xiaomi.eu (másnéven multi) dev
- és a miui.hu dev...A China dev nem.
-
gergely64
tag
Ez az, ha frame nélküli kijelzőt vettél, akkor pontosan ezt kell végig csinálnod. Ha frame-el együtt veted mondjuk ilyet, akkor csak a frame-ig kell leszedned az alkatrészeket és mehetnek át az újra.
Van több videó is a youtube-on amin láthatóbb a szétszerelés, de csak ezen van meg a teljes kijelző csere is. -
merqree
őstag
Összefoglaló, vagy itt van leírva.
-
kakuk.tamas
addikt
-
kovbandi82
őstag
-
kovbandi82
őstag
Nem jott a Forumon se hibajelzes, ezert gondolnam, hogy egyedi hiba.
Hidd el nagyon jo a MiCloud. Igaz a fenykepeket nem oda szinkronizalom, de minden mast igen. Eleg gyakran huzom a telot ujra, szeretek pronalkozni, es kulon jo, hogy a jegyzeteim, sms-ek, hivasnaplo, wifi jelszavak leszinkronizalodnak. -
csongi
veterán
Szerintem nem sok értelme van. Ha le tiltod a magokat és az órajelet, akkor minek ekkora vas? arra elegendő egy MT6753 is.
Nekem a 6592 nél nem láttam 5 magnál többet menni, igaz sosem játszom. De ment a gps, mobilnet, navigálás és telefonálás. A kijelző viszont tetemes áramot képes zabálni. -
BalanceR
addikt
Egyik gyártóról sem hallottam még soha, ha valóban olyan fejlett technológiával, modern gyártósorral rendelkeznek, hogy belepréselnek +20%ot azonos méretbe, már hallottunk volna róluk. Akkuban nálam, ha nem a Samsung, a Sanyo,az LG vagy a Sony a gyártó, akkor felejtős.
De te tudod,,a te döntésed, és biztos nem venném meg egyiket sem, hacsak nem 1000Ft lenne...Mint említettem, én a powerbank híve vagyok, meguntam a hátlapleszedegetést, újraindítgatást, és hogy nem tudom, hogy most akkor a tartalék fel van-e töltve....
-
BalanceR
addikt
Kérdés, mi van ráírva?
A gyárinál nagyobb kapacitás azonos méretben tuti kamu, mintha az egy literes tejesdobozra rá lenne írva, hogy másfél liter...
Egy silány akkuval meg akár az egész telót haza lehet vágni...
Szerintem egy powebank sokkal jobb megoldás. 6-7K ért már kapsz olyat, ami 3x feltölti fullra, nem kell szétszedni a telót, az akkucseréhez, és más kütyüt (másik teló, okosóra, tablet... ) is lehet tölteni vele...Én egy éve vetem 6ért egy Xiaomi 10.000MaH-os PB-et, teljes megelégedéssel használom, nem foglal sok helyet, táskában bőven elfér, és 2-3 teljes töltést vígan megtesz,Mi lamp-al kiegészítve pedig a zseblámpa is letudva, nyárra meg egy zsebventillátort is tervezek, mert az menő
-
Milestone2
nagyúr
TDB mókolåsok XDA-n.
De már írtam, Mi2, Mi3, Mi4, MiNote széria volt ahol a gyártó eredendõen támogatta.
Mi2-tõl õsszel vették el a lehetõséget.
A többi most fogja elveszíteni, mivel a következõ frissítés nem fér fel az osztott systemre.Eleve nem tudom mekkora a note 2 sys partíciója, mondjuk a Playról letölthetõ Diskinfo appal meg lehet nézni.
Azt kellene kettéosztani (már ha nem osztott alapvetõen, ezt is megmondja a Diskinfo, ha jól állítod be) kérdés hogy a megosztás után elfér-e rajta OS, illetve hogy képes-e rá a telefon.
De ezt már nem én mondom meg, ott az XDA, meg a net... -
Milestone2
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest