- Mobil flották
- Kikristályosodik a Razr 60
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mindenki Z Fold7-et akar
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
garrotter
tag
Az újabb miuihu hosts fileban blokkolja a reklámokat.
-
garrotter
tag
válasz
Wallenberg #18381 üzenetére
Xiaomi.eu fejlesztői 6.7.14
Beállítások / Akkumulátor és teljesítmény / Alkalmazások akkuhasználatának kezelése / Válasszon alkalmazást a korlátozáshoz
Az adott app-ra bökve beállíthatod egyenként az akku kezelést (pl: a navigációt és a Messengert hagytam háttérben futni)
(Itt a rendszeralkalmazások között voltak a Micloud dolgai)
(MiuiHU-ban szintén itt található -
garrotter
tag
Tegnap feltettem a xiaomi eu 6.7.14-et. Az eddigi tapasztalatom alapján sokkal jobban bírja, mint a miuihu 6.7.7, pl éjjel repülőgép módban elhanyagolható volt a merülése. Most teszt pár napig (várom a stabil kiadást), de úgy néz ki, hogy hozza a stabil vonal üzemidejét, agy már tudom használni is. Mondjuk a micloudhoz tartozó appok sokat fogyasztanak, egyelőre beállítottam rájuk az agresszív akku kezelést, ha ez nem használ, akkor root és fagyasztom őket.
-
garrotter
tag
válasz
Hyperion #18356 üzenetére
Eddig nekem is kb. 1,5-2 nap volt (nagyjából 4 óra sot). Most még kevesebb appot is tettem fel (és angol tanulásra sem használtam az utóbbi napokban). Nekem az gond, hogy a cella készenlétre 47%-ot ír, a képernyőre 5%-ot (ez most 1 óra sot). Éjszakára repülő módba teszem, de ezzel a ROM-al így is merült.
-
garrotter
tag
Én is kiéltem kísérletező kedvem (miuihu 6.7.7.), tetszik a MIUI8 néhány újdonsága, de még repülőgép módban (éjszakára mindig abba rakom) is iszonyatosan merül, az akku használati görbén észre se venni. Nap közben sincs agyon használva, a legnagyobb fogyasztóm a cella készenlét, szoftverből pedig az android os, tegnap még kevés volt a telefonálás is, mégis szűken bírt ki 24 órát. Azt hiszem maradok a stabil vonalnál, itthon még elvagyok vele, tudom tölteni otthon, az irodában és a kocsiban is, de egy külföldi útnál kényelmetlen, hogy folyamatosan rá kell dugni a powerbankot.
-
garrotter
tag
válasz
Wallenberg #16113 üzenetére
Automatikusan valószínű nemlehet majd frissíteni (mint ahogy eddig hol jöttek, hol nem a frissítések), de TWRP-vel gond nélkül le lehet majd cserélni, ha le lehet majd tölteni az új ROM-ot.
Az, hogy bemutatják a miui 8-at szerintem nem jelenti azt, hogy rögtön kapunk használható ROM-ot belőle (főleg magyar nyelvvel).
-
garrotter
tag
Kísérleteztem picit. Feltettem az en.miui.com oldalról letölthető 7.2.3 ROM-ot. Nem cserélte le a recovery-t, maradt fenn a twrp. Egyébként vagyula módszerével cserélgettem a recovery-t is, hogy megnézzem mennyire bonyolult, hát kb. 1 perc a csere bármelyikről bármelyikre.
-
garrotter
tag
7.2.3 az en.miui.com-ról letölthető változat is. A kolléga tudna egzakt választ adni, hogy mi a recovery, mit is csinált, mert az írásaiból mi csak találgatni tudunk.
-
garrotter
tag
válasz
Milestone2 #15698 üzenetére
Értem, köszi.
-
garrotter
tag
válasz
Milestone2 #15696 üzenetére
Értem.
És hipotetikus kérdésként az szerinted nem működne, hogy
MiRecovery-ből felrak egy tavalyi fejlesztői ROM-ot
Flashify-l egy twrp-t
Majd a twrp-vel már tud telepíteni, amit szeretne. -
garrotter
tag
válasz
Wallenberg #15686 üzenetére
Honnan töltötted le a 7.2.3.0 ROM-ot? Milyen recovery van rajta?
(mert ha stabil multit tetted fel, akkor a twrp-t is feltette) -
garrotter
tag
válasz
Wallenberg #15441 üzenetére
Ígéret van a 6 androidra, de majd ha kijött, akkor lesz.
-
garrotter
tag
válasz
grafikus17 #15415 üzenetére
2 kártyával használom mióta megvan, mindegyik ROMnál így működik.
-
garrotter
tag
Ismét rendeltem egy üveggel ellátott hátlapot, eddig nem értettem, miért szidja mindenki, én elégedett voltam vele (csak eltört az üveg egy út során). Most már teljesen megértem. Elvileg ugyanattól az eladótól vettem, mégis más rajta még a felirat is. A gombokat alig lehet benyomni és vastagabb is, mint az előző volt.
-
garrotter
tag
válasz
Milestone2 #14136 üzenetére
Tökéletesen rootolja a 7.2.1.0 Stabil ROM-ot. (az előbb próbáltam
)
-
garrotter
tag
válasz
Milestone2 #14099 üzenetére
Huh, köszi!!! (akkor válthatok stabilra, ha megjön az új SD kártyám
)
-
garrotter
tag
válasz
grafnet #4735 üzenetére
Én SuperBackupot használok már régóta az SMS-ek és a híváslista átmentésére.
-
garrotter
tag
válasz
grafikus17 #4653 üzenetére
Nem kell folyamatosan ROMot cserélgetni. A kínai webshopost érdemes lecserélni, de utána még a frissítéseket sem kell feltenni (max. ajánlott
, én eustocktól rendeltem jól elvagyok vele, bár magamat ismerve valószínű cserélgetni fogom
).
-
garrotter
tag
válasz
Donki Hóte #4456 üzenetére
Az értesítési sávon a gyors beállító gombok között ott a képernyőkép készítése is.
-
garrotter
tag
Nem kevés idő alatt sikerült végig olvasni a topikot, közben megérkezett a telefon is
.
Amitől picit többet vártam az a kamera és az akkumulátor, de remélem, hogy idővel és szoftver frissítéssel mind kettő javul majd
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel N4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A55 5G / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garanciával
- TOP PC konfig /Ryzen 7 9800X3D, 32GB DDR5 RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó!
- Update 08.01. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest