- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobil flották
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
celeron
senior tag
5.10.8-as ROM, 4 óra SOT volt eddig. Fél orat kb rajtahagytam még töltőn a 100% elérése után ahogy Xmister kolléga írta. Az eredmény elég beszédes: 5 óra 40 perc. Ebből nagy részt BLE fejlesztés volt közben Wi-Fi, 4g, sok böngészés.
-
-
celeron
senior tag
5.10.8 multiról upgrade-elhetek 5.10.22-re úgy hogy csak egy wipe cache-t csinálok telepités után?
-
celeron
senior tag
Egy hete kb. 2,5-3 óra a sot nálam. Addig 4-5 óra azért megvolt. Tapasztalt valaki hasonlót? Ötlet?
-
celeron
senior tag
Ki milyen kamera alkalmazást használ?
Egyébként egy újabb hibajelrnség tűnt fel ma reggel amit még nem olvastam a topicban. A képernyő nem éledt fel a bekapcsologombra, csak a gombok háttérvilágítása. Akksi ki-be.
-
celeron
senior tag
Olvasom a kommenteket, látom sokan panaszkodnak (jómagam is) valamely funkció kifogásolható működése kapcsán. Van némi rálátásom a beágyazott rendszerekre (ebben dolgozom), és azt kell mondjam hogy talán sosem lesznek tökéletes kütyük. Amit látok, hogy egy gyártó idővel egyre jobb és jobb firmware-ket ad ki, ahogyan gyűlik a tapasztalata. Itt nem csak a kollektiv tapasztalat számít, hanem az egyéni is. Panaszkodunk sokan az üzemidőre de abba nem gondolunk bele, hogy ilyen sok modul meg szenzor esetén az áramfelvétel szabályzása nagyon nehéz feladat. Az pedig hogy van egy készülékben kismillió funkció csak tovább növeli a hibalehetöséget, ha pedig belevesszük hogy fogyasztói társadalomban élünk ahol föleg az a lényeg hogy túltermelés legyen azt gondolom megértőnek kell lennünk az ilyen termékekkel. A Xiaomi egy viszonylag friss cég, de brutálisan gyorsam fejlődik. Ez a telefon pedig megkockáztatom hogy az egyik legjobb vétel manapság. Persze vannak idősebb nevesebb gyártók akik talán jobban megoldják ezeket a kérdéseket, de könyörgöm vettem 50k-ért egy telefont 150 helyett, de multitaskingban (ami manapság egyik leglényegesebb dolog) csaknem verhetetlen. És más téren sem vall szégyent. Remélem segítettem az eddigiekben kétkedőknek.
-
celeron
senior tag
5.10.8-as EU ROM-al a következő probléma jött-e elő valakinek?
A beépített MAIL alkalmazás 3 indításból egyszer lefagy. Illetve a FB Messenger-nél a chat fejeket nem tudja megnyitni.
Gyógyírt tud-e valaki?
Közben a FB probléma megoldódott Security -> Permissions -> pop up-ból
-
celeron
senior tag
válasz
Milestone2 #2747 üzenetére
Kicsúsztam az időből. Innen sem tudom letölteni (se európai szerver, se kínai), olyan 580 megánál beragad és leáll a letöltés.
Fel tudnád tölteni valahova? -
celeron
senior tag
Milestone2, morzsola, skyline_r33
Legalább rávilágítottunk egy újabb dologra. -
celeron
senior tag
http://en.miui.com/download-274.html
Itt az 5.10.8-as ROM-ot nem tudom letölteni
http://en.miui.com/thread-157254-1-1.html
Innen viszont igen.
A probléma (vagy nem probléma), viszont az hogy a két zip között több mint 100 mega a differencia.
Valaki fel tudná tenni egy fájlmegosztóra a 780 megás zipet? Köszönöm előre is!
-
-
celeron
senior tag
Sziasztok!
Eloszoris elnezest kerek az ekezetek hianyaert, angol bill-rol irok.
Megtortent a valtas nalam is, Redmi 1S-t valtott egy sima FDD Note 2 Base.
Gagyi ROMmal jott, 66.xx valami, (bar azzal nem votl rossz az akkuido), feltettem az 5.9.24et. Minden szuper azon kivul hogy iszonyat merul a telefon. Ha nem hasznalom nagyon takarekos, de hasznalatnal szinte 1-2 percenkent esik lejebb a szazalek. Nagyon zavaro. Egy esetleges ROM csere mondjuk a stabil MIUI 6-ra orvosolna a problemat? Valakinek van azzal tapasztalata? Vagy szerezzek egy PowerBank-et inkabb?Plusz egy dolog, hogy ma reggel kapcsolatm be es nem fogadta el a PIN kodom. Nehany ujrainditas utan elfogadta. Tapasztalt valaki hasonlot?
Egyebkent nagyon megerte a telefon. Alirol 8 nap alatt itt volt, vettem hozza egy Nillkin flipes tokot, ami elso ranezesre nagyon gagyi volt, viszont nagyon megkedveltem, minosegi darab, szoval a latszat neha csal.
-
celeron
senior tag
Nekem most egy Redmi 1s-em van. Első nap kb. 1,5 méterről leejtettem betonra a telefont. A jobb felső sarkára telibe érkezett, tehát egy ponton érte az erőhatás. Azt hittem a kijelző végig is repedt. Ennek ellenére karcolás nem lett rajta, pedig a káva be horpadt a kijelzőig. Azóta se volt rajta semmi védelem egy fólián kívül. Nyüstöltem becsülettel azóta sincs baja. Ezt váltja nálam a Note 2. Szóval nem kell ezeket ennyire félteni. Spanom iphoneja előbb berepedt
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy A9 2018 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Microsoft Surface Laptop 5 13.5" i5-1245U 16GB 512GB 1év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest