- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
energy_
senior tag
válasz
Milestone2 #6225 üzenetére
Elég rég óta olvasom a fórumot, de ez valamiért elkerülte a figyelmemet..
-
energy_
senior tag
Az mi, hogy miuihu 11.12-ről visszamentem 11.1-re a wifi gondok miatt és mikor elindul folyton olyan üzenetek ugranak fel, hogy az alkalmazáskímélő és a jegyzetek leállt? Hiába okézom le, sosem hagyja abba
Wipe cachet természetesen csináltam. Most valahogy elvergődtem magam a frissítés app-ig és visszarakom a 11.12-t.
-
energy_
senior tag
válasz
Milestone2 #5907 üzenetére
Nem indul el. 0%-on áll 10 perce...
Nettel nekem is van gondok, főleg megosztásnál. Tableten egy hearthstone meccset nem tudok végigjátszani. Felénél megszakad és mire sikerül visszalépni már vesztettem.
-
energy_
senior tag
Fastboot képernyőből hogy tudok kilépni ? Ennyi volt máris kinyírtam a telót? megpróbáltam twrpt természtesen fail lett
szerk: tényleg sokáig kellett nyomni, köszi
-
energy_
senior tag
válasz
Milestone2 #4793 üzenetére
Hogy kell telepíteni a xiaomi usb driverst? Bocs a hülye kérdésért, de nem tudok rájönni.
-
energy_
senior tag
Valakinek nincs valami ötlete hova tűnt a root a security appból? 3-kor megjött a cucc de még semmit nem sikerült feltennem
Könyörgöm valaki mentsen meg. Gyári romokat se tudom feltenni signature verification failt dob.
Hoorus: Azt szeretném, te hogy csináltad? driverekekkel bénáztam majd stratégiát váltottam és flashify-jal szerettem volna de nem tudok neki rootot adni.
-
energy_
senior tag
Sziasztok!
Enyém is megjött giztopról(2 hét, nincs áfa). Jól értem hogy az eus a legjobb rom? Megéri érte lemondani az ota-ról?
Ha igen, kell hozzá twrp ? Ha kell, hogy adok root accest flashifynak? Security/permissonsnél nincs ilyen opció. -
energy_
senior tag
Sziasztok!
Giztop, Geekbuying vagy Top-one aliról? Ingyenes szállítással szeretném.
Td és fdd között tényleg semmi különbség, vagy azért megéri a +5-10$-t az fdd?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Milyen asztali médialejátszót?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Star Trek
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- AMD Csúcskategória! Számítógép Munkára vagy játékra! R9 7950X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest