- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
XIAOMI REDMI NOTE 2 / XIAOMI REDMI NOTE 2 PRIME
ITT VAN A LEÍRÁS, MIELŐTT KÉRDEZEL OLVASD MÁR EL LÉGY SZÍVES!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genesistibi
tag
-
Genesistibi
tag
-
Genesistibi
tag
válasz
vittorio7 #5269 üzenetére
Egyszerűen le tudom írni, de ez sem lesz hivatalos írásos dokumentum...
EU-n belüli beszerzés fordított adózás alá tartozik. Röviden ez annyit tesz, hogy amennyiben a cég saját használatra vagy továbbértékesítésre vásárol terméket EU-s országok valamelyikéből, akkor a beszerzéskor az ÁFA-t levonhatja, de be is kell fizetnie --> ergo: papíron + és - az egy nagy 0(nulla, semmi).
DE! fontos, hogy a könyvekben (számlával, tárgyi eszközök között) szerepeltetni kell a készüléket, hogy egy esetleges ellenőrzés során bizonyítani lehessen eredetét. 10 darabot nem tudsz (érdemes) így venni, de 1-2 darab belefér..
Húginak pont most készülünk így telót venni, de nálunk egyszerűbb a dolog, mert tényleg a cégben dolgozunk és mi fogjuk haszálni a telót.
-
Genesistibi
tag
Van itt olyan Vas megyei tulaj, aki hajlandó lenne megmutogatni a készülékét? Cserébe beer várható..
-
Genesistibi
tag
2,5 éves Samsung Galaxy S3 mini-ről érdemes váltani? Jó lesz ez nekem?
Jelenlegi helyzet, a legalacsonyabb fényerőn:
Amúgy jó kis telefon, a kijelzője nagyon fog hiányozni, még most is gyönyörű ez a super AMOLED.
-
Genesistibi
tag
válasz
Milestone2 #1621 üzenetére
Ha jobban megnézed mégcsak nem is kérdés volt és sztem ennyi simán belefér ebbe a topicba.
(#1623) Milestone2: Rendben, vettem!
-
Genesistibi
tag
Szisztok!
Van itt olyan Vas megyei emberke, akinek már van a tulajdonában egy ilyen telefon? Meg szeretném nézni, mielőtt beleugrok (a 4" után kicsit nagy ugrás lesz..
).
+1: Bebizonyosodott már, hogy Prime-ban jobb kamera van? Valahogy jobban húz a szívem afelé, pl. ha az eustock.hu-n lenne mondjuk 70e-t...
-
Genesistibi
tag
Sőt még az is lehet, hogy meghajlik!
Talán azt nem másolják le róla..
Amúgy én ebbe nem látom bele az almát. Elhiszem, hogy neked minden okostelefon sérti a lelkedet, ami színes és kerekített téglalap formájú. A márkahűséged látszik az aláírásodból, de mindenbe nem kell belelátni az iTelefont! peace
-
Genesistibi
tag
Basszus nekem még tetszik is.
Képek alapján nem olyan semmitmondó/bumfordi, mint az elődje. Azonnal "köll"!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Sokkolóan alacsony ára miatt lehet népszerű a kínai gyártó új phabletje, ami ma mutatkozott be a nagyközönség előtt.
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Gyúrósok ide!
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy XCover7 5G 128GB 6GB RAM Dual Mobiltelefon
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3558 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest