Új hozzászólás Aktív témák
-
Toekie
tag
Megjegyzem Kecskeméten nem is forgalmazták, nekem ezt mondták tegnap. Mi a francért kell leárazni, ha pesten kívül szinte sehol nem kapható....... Na meg mi az, hogy megrendelni sem lehet, hogy a központból egy darabot hozzanak már erre.. Komolyan nem értem ezt a bandát.
-
Toekie
tag
T webshop: "Ez a termék már nem rendelhető!"
Kurvajó....
-
Toekie
tag
Egy nap csak egyszer frissítik a webshopot?
-
Toekie
tag
Rólam van szó, komolyan mondom ezt mondta a csaj. Nem is látta az árlistában...
Tegnap este megvehettem volna webshopban, de mondtam majd ma beszaladok azt megveszem. Aha.. Sehol nincs, hazaértem, na akkor gyorsan webshop... Net nem volt délig, aztán meg mire visszajött, már ott is elfogyott.
"Jelenleg a webshopban nem kapható, újabb készlet várható." - Várható, ez bíztató, csak mikor. Remélem nem húzzák vissza az árát, mert akkor morcos leszek!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest