- Fotók, videók mobillal
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Légies iPhone halvány színei
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Android szakmai topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
válasz
zsirfecske #1383 üzenetére
Ez nálam nem müködik ,de találtam olyat ami igen.
kerjani:
Én is rendeltem fóliát is, azt a 6 db-osat 1 euróért, tényleg nagyon igényli a tokot, fóliázást.
Jobban megnézve ez a karbontok jónak néz ki, én a szilikontól valamiért ódzkodok.
Valamelyik csak jó lesz, pvc vagy karbon -
daniel909
addikt
válasz
zsirfecske #1293 üzenetére
Allee samsung bolt 100% hogy ki van téve.
-
kp78
addikt
válasz
zsirfecske #1239 üzenetére
Még azokat lehet, hogy kiárulják, amiket 8 napon belül (vagy mennyi a netes vásárlásnál az elállási idő) visszaküldenek ilyen-olyan indokokkal
Bár ilyet nem szeretnék kikapni.
Amúgy azokkal mi lesz tudja vki? -
fi:zi'k
nagyúr
válasz
zsirfecske #1243 üzenetére
Van olcsóbban ilyen két komponensű szerintem.
-
válasz
zsirfecske #1201 üzenetére
Ha még gondolkozol:
Mint tudod (a másik topicból) nekem is Moto Defy-om van, de vettem egy Nexus S-t. Játszani nem játszok a készülékekkel, így erről nem tudok hiteles infót adni, de más szempontból van némi "villámtapasztalatom".
Ami érdekes: a Defy-ban több volt a szabad memória (200 MB felett), mint a Nexus-ban (130-140MB körül), és a proci sebessége között nincs olyan nagy különbség, mégis a Nexus jóval gördülékenyebben működik, mint a Moto. Ennek lehet az oka az is, hogy újabb sw van ezen, sőt szinte biztos, hogy ez az oka.
Elsőre furcsa a hatalmas méret, hiszen a Defy fő erőllsége pontosan az, hogy nagy kijelzőméret mellett kicsi maradt a ksézülék, ez több, mint 20%-kal nagyobb.
A Defy fogása is jobb volt, mint ennek a készüléknek, valahogy azt nem éreztem úgy ,hogy óvni kell.
A Nexus kamerája jobb kicsit, mint a Defy-é, bár számomra ez nem annyira mérvadó.Az én fő okom a váltásra a friss szoftver, amit nem bántam meg. Ugyanakkor ha szeretsz játszadozni a sw-ekkel a gépen, és szívesen felrakod az újabb verziókat, akkor ne válts. Ami infókat eddig láttam, hallottam a Defy moddolt sw-eiről, azok alapján ugyaolyan gyors tud a Moto is lenni, mint a Nexus, de az "S" mindig fri"SS" szoftvereket biztosít.
Még valami: hiányoznak a Motorola saját szoftverei -
nagyúr
válasz
zsirfecske #1201 üzenetére
No offense, csak adta magát.
-
nagyúr
válasz
zsirfecske #1197 üzenetére
Ha jól rémlik neked volt először Defyd, most neked lesz utoljára Nexusod
-
JasonD
aktív tag
válasz
zsirfecske #1002 üzenetére
Meg az FM rádiónak is lőttek, ugye.
Igen, én is úgy gondoltam, hogy 2 év hosszabbítással kb. aprópénzből kijönne. Ha nem létezne az SGS2 meg a Sensation, már lehet meg is vettem volna.fattyu: azért az túlzás, hogy vicc. Megnézném mennyire röhögnél, miután a nexusodat megúsztattad a kerti tóban
blur nem lassítja a rendszert, annál az egyszerű oknál fogva, mert nincs rajtaDonMedve: A proci ugyanaz mindkettőben, a Defy-ban alapból 200MHz-cel lassabb,de a setvsel-lel kb. 10mp alatt 1200MHz-re húzható biztonságosan. GPU PowerVR 535 vs PowerVR 540. Na bumm, úgyse játszok. Kijelző 3,7" vs 4,0". Túl lehet élni.
Ami igazából sokat érne az a google support-ja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest