- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Macrodroid
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
-
lord.lakli
őstag
Nem a bankkártya csip csiripje számít, hanem hogy nem USA-ban vagyunk. Jelenleg csak ott tesztelik legálisan. Még ott sem lehet másik bankkártyát rögzíteni. Az első induló az ottani CIB MC lesz. A többi a kibocsájtok és a google közti megállapodástól függ. Jó lenne, ha meghonosodna nálunk is, de szerintem sokáig reménytelen.
-
Slukkica
őstag
A T-ré-nél 3600er vettem én előfizetve 4 GB-ig gyors majd lassított korlátlan netet. Asszem most 4e-ért adják.
A megoldás a Letöltéskezelőre, miui 1.9.30 alatt:
2 módosítás a biztos:2. a build.prop file-ban a következőket kell tenni a /system-ben:
ezeket kell átírni:
ro.build.description=soju-user 2.3.5 GRJ22 121341 release-keys
ro.build.fingerprint=google/soju/crespo:2.3.5/GRJ22/121341:user/release-keyserre:
ro.build.description=soju-user 2.3.6 GRK39F 189904 release-keys
ro.build.fingerprint=google/soju/crespo:2.3.6/GRK39F/189904:user/release-keys -
hallerlaller
addikt
telenort mondom: ~5e/ho ért van elv, de az is belassítják ha heti 1,5gigánál nagyobb adatforgalmat csinálsz, ill van a klikk ami 1e 100mb/ho és afölött belassítják. a köztes dolgoknak nincs értelme sztem, ill ha szerencsés tarifád van kapsz a havidijba alapból vmennyi adatforgalmat.
szponzor: méretbeli különbségek is vannak, pár mm ittott és máris nemjó rá a 9020 tok.
-
vamosip
tag
Francia kocsiknál szokott gyengébb lenni a GPS, ezeknek általában fémgőzölt az üvegük, és az IC kocsiknak is. Meg mozgás közben amúgy sem igen fog műholdat találni egyik eszköz sem, mobilnet nélkül meg főleg esélytelen.
Nekem amúgy semmi bajom a telefonnal, teszi a dolgát, talán annyi, hogy a FB chat, ha megy nagyon eszi az akkut, meg néha a google szolgáltatások beragad (fent kint van a frissítés ikon) és az is eszi az akkut.
Lehet újra kéne telepíteni, mióta megvettem (július eleje) nem volt újratelepítve, ami nálam nagy szóEz is jelzi amúgy a telefon megbízhatóságát!
-
Slukkica
őstag
Beállítás kérdése. Lehet úgy hogy csak a tűzfal log-ban jelenjen meg, ugyis hogy értesítési sávra küldjöb üzenetet, de ugy is hogy csak a hívásnaplóban.
feka007Engem érdekel ha jó árban adod
Elmondom neked mielőtt idegből eladnád, egy modul file kicserélése az egész és utánna jó a wifi
De az ajánlat áll!!!
mgTerminator:Elkészült az igért pakk. Az aláírásomban szerepel és le tudod tölteni a szokásos helyről
nexusking:Persze hogy nem csinálnak semmit. A hardver nem hibás, mert csatlakozik, működik. Ezért nem fogják cserélni! Nyomnak rá egy friss soft-ot, oszt kalap. Vissza a feladónak. Mindig is így működött ez, nem értem miért háborodsz fel.
-
Slukkica
őstag
Csinálsz egy Nandroid backup-ot a Recovery-ben és akkor ha nem is jönne be a 30-as akkor simán vissza tudod állítani a jelenlegi állapotodat.
mgTerminator:Honnan is lehet letölteni azt a kernelt? Amúgy 2.3.7-el is kompatibilis?
Ha a tweak pakkomra gondolsz akkor innen. Ez nem csak kernel! Ha nem erre akkor szólj és linkelem.
Mivel én nem tettem fel a 2.3.7-es stock rom-ot, így nem tudom hogy kompatibilis-e. Le kell tesztelni.
-
Slukkica
őstag
Felesleges
Én mindig csak frissítek. Perszi kivétel, amikor elkészül az új változat, mert akkor mindent gyalulok hogy teszteljek.
1.7.1 » 1.7.8 » 1.7.15 » 1.7.29 » 1.8.5 » 1.8.12 » 1.8.19 » 1.8.26 » 1.9.2 » 1.9.6 » 1.9.9 » 1.9.16 » 1.9.23 » 1.9.30
Hibamentesen ez a history
-
slice14
veterán
Nekem a dézin volt hasonló, konkrétan az hogy alapban elhasználok 1 hónapbsan 70 mb körül, de a miuival dupla anyit használt el a teló. Ez annyira nem volt súlyos probléma mert belefértem a 150 mb-be szerencsére.
De akkor maradok a gyárinál, mert a miui bejövős, de így nem.
-
Slukkica
őstag
Ezt még kell cáfoljam. Eddig sosem próbáltam de most kipróbáltam. Moboplayer-t használom. Semmilyen pakkot nem tettem fel pluszba. Mkv, 720p trailer, GI-Joe.
Hang volt, kép nem akadt. Tökéletes volt.
Nem néztem hogy milyen kódolású. De az biztos hogy nem dts hang van rajta. -
mgTerminator
veterán
Nekem is az összes mkv néma, és ráadásul még akadt is egy kicsit a moboplayerrel. Az ncoreon a PpB relaseket meg úgy játsza le h szaggat keményen és recseg a hang, de úgy hogy nem lehet érteni semmit
Esetleg még próbáld meg ezzel a codec pack-al, ami a mobohoz kell. A képeknél is pont egy 720p-s mkv van a képen...
-
mgTerminator
veterán
Hát engem is érdekelne úgyhogy majd nyaggatni fogom a haveromat hogy a föld alól is de szedje elő
bob.zxr: félreértettél, itt nem a 720pről van szó... Hanem arról hogy ne kelljen konvertálgatni. Eredetileg divxben akartam leszedni, csak úgy nem találtam egy normális relase-t amihez lett volna jó felirat, és erre így találtam rá hogy 720p mkv és "gyárilag" benne van az angol/magyar felirat.
-
mgTerminator
veterán
Hát igen, elég jók vannak rá... Volt egy diabló szerű játék amit felraktak nekem, csak ugye rootoltam és..... Azóta sincs meg
Egyébként nekem mindig kifagyott egy idő után ha húztam a procit, aksi is talán valamivel gyorsabban merült, vagy csak bebeszéltem magamnak
A lényeg hogy nem nagyon van értelme húzni
esetleg 1.1-re, max 1.2-re. Olvastam valahol hogy a GS-en ha húzod 1.2-re akkor még nem merül gyorsabban az aksi, és mivel ugyan az a hardver... Nekem viszont 1.2-őn bő 1 nap után fagyott meg, dehát az lenne a cél hogy ne fagyogasson
-
lord.lakli
őstag
Kíváncsi leszek mint válaszolnak, mert nekem is egyből felajánlotta, de név alapján ugyanazt a fájlt, így egyelőre nem töltöttem le. A ROM managert próbáltam tegnap este és az sem kapott root jogot, fel sem dobta az ablakot. Az meg nem megoldás, hogy mindig legyen minden programnak root joga. Ez ügyben is kérdezted őket?
DonMedve: tudom, csak olyan csili vili, de akkor marad tényleg másik launcher. CM7-el semmi problémád nem volt? Nem FC-zik feleslegesen?
-
lord.lakli
őstag
Én leszedtem a 1.9.23-at és volt benne magyar, nem kellett semmit sem telepíteni külön. Alapban a régebbi market van benne, de amint hálózatot kap egyből lefrissíti magát. Nekem az új is működött. Az egyedi témák leöltése iszonyat lassú, de amit próba képen leszedtem néhány appot, köztük go launcher ex-et is wifin kegyetlen gyorsan lejött (mint a gyári rommal). Mobil netet még nem próbáltam. Amíg próbálgattam, próbálgatok addig a sim vissza ment a spicába. A nyelvek között nem találod a magyart?
-
DonMedve
addikt
Akkor az a probléma!
Egy a lényeg,ha egy fennt lévő ROM-ra egy másik fajta ROM-ot teszel,mindent törölni kell a telóról.Tehát teljes wipe.Tehát ha gyárira CM7-et teszel,akkor full wipe.Abban az esetben ha azonos ROM újabb verzióját teszed rá,akkor nem kell wipe.Remélem érthető volt! -
-
lord.lakli
őstag
Én is így jártam egész délelőtt. Egy kicsit morcos is voltam. A végén azt csináltam, hogy data és cache törlés recoveryben. Ha már ez sem segített (előbb is így jártam valamiért amikor CM7-re a matrixos kernelt pakoltam fel), akkor stock 2.3.4-et felraktam, majd ismét recovery, su telepítés és mehet a következő rom. Néha próbálom azt is, hogy telepít, majd kikapcs, aku kivesz és vár egy kicsit. Ha nagyon homokórázik, akkor az előbbi telepítős módszer segített csak. Spican még sosem jártam így, itt ma már többször.
-
DonMedve
addikt
Legegyszerűbb ha megszerválod a ROM Manager nevű progit,avval simán le lehet tölteni.De XDA-n az is fennt van.Mármint stock romhoz,de a MIUI és CM7 is elérhető rajt.
Azt javallom próbáld ki mind a kettőt.A miui.hu oldalon slukk kollégának köszönhetően a legfrissebb miui elérhető magyarul.A CM7-et pedig XDA-ról,vagy a cyanogenmod.com-ról tudod leszedni.Amúgy dizájnra a MIUI jobban tetszik,de valahogy mégis a CM7-hez húzok,bár most ami van téma benne,ez már tetszik annyira mint a MIUI.
Amúgy a képek ahogy ígértem.
App drawer:
Notification:
Beállítások:
USB:
Dialer:
Lockscreen:
Na ennyi.
-
gilfoyle
őstag
Kb. egy hete van meg a telo, ot-hat alkalommal probaltam. Ez 90%-kal tobb sikeres kiserletet jelent mint a regi DHD-val.
Mas, milyen launchert hasznaltok? Az elmult par napban kiprobaltam a Go, ADW, LauncherPro feluleteket es visszatertem a gyarihoz. A maga "eccerusegevel" nagyon bejott.
-
hallerlaller
addikt
na akkor neked is javaslom a (#4410)-ben leírtakat, én nova 2 -nél vettem észre néhol textúrahibát.
nexus s-re valók tokokról mehet itt a diskurzus, csak a fóliák invisible shield meg a bubimentes felrakás mehetne itt, szerintem semmi köze egy adott telefonhoz, összes fórum tele van szemetelve ezekkel.
-
kali8n
aktív tag
A fentebb belinkelt IS a magyar ebay felületen-->itt található
-
mgTerminator
veterán
Ez teljesen normális, már ígyis túlteljesít a telefon, és ami a legfontosabb hogy isten őrizz hogy valaki szervizbe vigye!
Ez végülis csak egy 70ezres telefon, alig több mint 1 havi fizetés, ne legyenek már ilyen nagy elvárásaitok hogy "telefonálni egy telefonnal" xD Ez annyira olcsó hogy más csak ilyennel törli a seggét…Én szerdán adom be, mert én se vagyok teljesen normális
-
Blokkolnam0
aktív tag
szerintem nincs semmilyen két tábor...egyszerűen ilyen a szórása az emberek szubjektív tapasztalatának, könnyen meglehet, hogy mindenkinek uolyan, csak valaki tapasztal negatívumokat, valaki nem...ez ugye nagyban függ attól, hogy hol használja (lefedettség, router-ek stb..)
Kvantitatív, kontrollált mérések nélkül nincs sok értelme azon spekulálni hogy lenne olyan hogy valakinek hibás, valakinek nem...
-
Blokkolnam0
aktív tag
biztos találkoztál már RFID chip-el, ha máshol nem boltokban termékekre applikálva, lopásvédelmi célból, vagy belépőkártyáknál, stb...
Amúgy "near field communication" = NFC.
A telóban a jövőben arra lesz használható, hogy pl. a bankkártyád adatait hozzákötve nem kell majd a boltokban kártyával fizetni, elég lesz elhúzni néhány cm-re egy vevő mellett a fizetéshez, vagy információt megjeleníteni pl. múzeumokban , stb... stb... -
Blokkolnam0
aktív tag
csak ugye a geometriát nehéz reprodukálni, akarom mondani hogy mindenkinél ugyanolyan egymáshoz képesti relatív pozícióban legyen a két eszköz...bár lehet ez nem is számít, inkább az, hogy több mérés legyen, és úgyis a relatív eltérés számít, mindenkinek a saját elrendezéséhez képest mennyit javult vagy sem...
Na, neki is állok csinálni egy gyors kis tesztet a Wifi Analyzer-el, ezzel lehet snapshot-ot is csinálni...majd belinkelem ide...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- OLCSÓBB!!! több EIZO EV2456 FlexScan 24" 1920x1200 16:10 IPS fekete több jelenlegi ár: 170.000.-!!!
- HP EliteBook x360 830 G8 Stílus, Erő, Rugalmasság egyben!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Corsair 750W
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest