- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Az iPhone-t oktatja a Vivo X200 Ultra
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
nexusking
aktív tag
Szerintem hülyeség kivenni, csak elkopik a tok meg a telefon is.
Két hétig kb én is folyton kivettem, de ez olyan, mint minden másnál. Amíg zsírúj, addig pátyolgatod, utána meg normálisan használod.
Azóval szerintem ha folyton ki-be rakosgatod, akkor vagy vegyél becsúsztatós tokot vagy semilyet. Ha nem zsdegetnéd ki, akkor meg egy bizonyos mennyiségű cuccnál több úgyse megy a tok szélei alá. Nálam ez a mennyiség eléggé elhanyagolható.Fólia természetesen kell a bepattintós tok mellé, de ez már tényleg csak filléres dolog.
-
BoB
veterán
"Valaki tud infót arról, hogy a jégkrém szendvics támogatja már az ad-hoc megosztott wifire csatlakozást?"
Ice Cream Sandwich Feature Closer Look - Create Ad-Hoc Wireless Networks With Wi-Fi Direct
jackbacsi87: AMOLED esetén nem is beszélhetünk betekintési szögről tulajdonképpen a kijelző technológiája miatt.
Hatvan9: Persze ahogy egyre öregebbek a telók, úgy drágulnak. Ahogy elképzelted
-
hallerlaller
addikt
ha alacsony fogyasztás kell akkor vannak a 880MHz-es kernelek, nem kell félni a sebességtől, 3000 fölött van a quadrant így is, pár naposak friss ropogós lehet tesztelgetni: http://www.derkernel.com/
-
Slukkica
őstag
Borg76:Viszont itt is megvan az a "hiba", hogy fektetett nézetben ha kb 10mp eltelik két érintés között, csak a másodikat érzékeli, olyan mintha kikapcsolna a kijelző, pedig nem.Csak nálam fordul ez elő, tapasztalt valaki hasonlót?
Nálam ez nem jelentkezik.
Dzsuri89:Valaki legyen szíves rakjon fel olyan játékot, ami Nexus S-nél nem szerepel, de Galaxy S-nél igen és írd le, hogy működik-e. (Warezoljatok bátran... )
A Galaxy S-es játékok zöme megy Nexus S-en. Wareznak helye itt nincs!! Az erre való buzdítás is helytelen. Nyugottam meg lehet vásárolni a Galaxy S játékokat is. Amiket próbáltam és működnek:
Assassin's Creed™ - Altaïr's Chronicles HD
GT Racing: Motor Academy HD
Let's Golf! HD
N.O.V.A. Near Orbit Vanguard Alliance HD -
molnarpeter
nagyúr
Ajánlom a CM7-et, és a MIUI-t is (utóbbi iPhone szerű). Navinak nekem jó a Maps (11-étől van navi), esetleg próbáld ki az NDrive-ot is. Én netarchy's kernelt használok (1,4GHz OC akár, de leginkább a feszek állítgatása miatt van fent, a tuningot nem mindig használom). A bootloader unlock az "USB tárat" is letörli
Rootolás után szedd le marketről a ROM Managert, az megkönnyíti a buherálást
mp
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Lassan tálalható a hardverpecsenye
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Magisk
- Fujifilm X
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest