- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Magisk
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
válasz
palesz53 #2577 üzenetére
Hát igen, engem igazából most nem is a frissítések megléte zavar, mert ugye google kötelezi gyártókat, hogy megjelenés után 2 évig kötelesek friss szoftverrel ellátni a telefont.
Ami gond az a gyorsaság, egy gyártó van ami szeritnem korrekt, a samsung, talán még a SE igyekszik mostanában, de pl az LG botrányos. 2X 2.2vel?? Megjelenés után 1-2 hónappal 2.3 rajta kellett volna, hogy legyen! Ezek meg még ősszre igérik, amikor már jön az új verzió.
Vicces egy csapat
Nem hiszem el, hogy akkora feladat egy saját launchert ráfaragni, meg igy is össze vissza akad lg szoftvere, szóval a tipikus lassan rossz munkát csinálnak esete áll fenn náluk.
Én abban bízom, hogy nexus s megjelenéstől számítva több mint 2 évig fogja kapni új android verziókat. Elvégre ez egy referenciamodell és hardveresen is elég erős, nem hiszem, hogy a következő android verziók olyan erőforrásigényesek lennének, söt, szerintem inkább mindig kevesebbel kell majd hogy beérjék, (mint pl win8nak is ugyanaz lesz a rendszerkövetelménye mint win7nek, ami manapság már nevetséges, iszen midnenkinek minimum 1.8 GHz-es procija van és 2 GB Ramja) Egyedül Ram mennyisége lehet majd kevés egy idő után Nexus sben.. -
DemonDani
addikt
válasz
palesz53 #2571 üzenetére
Ez teljesen alap.
Nem is értem miért ez a nagy meglepett öröm részedrőlJön majd egy újabb Nexus rá 2-3hónapra 100% hogy a Nexus S is megkapja (feltehetően ez lesz a 2. telefon ezzel a rendszerrel)
Inkább azt remélem hogy kapunk végre HD videót mint az SGSben van jelenleg is...
-
tjb007
nagyúr
válasz
palesz53 #1545 üzenetére
Ott biztosan nem lesz, a Szigeten csak és kizárólag a Fesztiválkártyával lehet majd fizetni (mint a Volton és a Balaton Sound -on).
-
robertel
senior tag
válasz
palesz53 #1545 üzenetére
Szerintem még tuti 1-2 év mire legalább a nagyobb helyeken elterjed. amúgy én ódzkodok tőle, bankkártya is elfér ott ahol a mobil. Nem tudom mondjuk mennyivel biztonságosabb, de pl én a telefonhoz nem is a rendes gmail címemet használom, hanem direkt ezért létrehoztam egyet, igy ha ellopják nem tudnak garázdálkodni az email fiókomban, plussz semmi máshoz nem jegyeztetem meg a jelszókat (skype, távoli vezérkők stb)
Ha meg lehet oldani a letiltást akkor nem gond, ha körülményes akkor nem is fogom használni.
Lehet azt is mondani persze, hogy a bankkártyáról is le lehet emelni ugyanúgy a pénzt, de én direktbe ezért 2 bankkártyát használok, egyet amin a fópénzemet tárolom ,egyet meg amit vásrlásokra, paypal stb, igy ezen csak mindig kevés pénz van, aminek az elvesztése nem "fájna" -
-
Zada
tag
válasz
palesz53 #929 üzenetére
Köszönöm a válaszokat.
Most ott contact listánál vagyok elakadva. A Gmail-s szinkronizáció már tegnap megtörtént így a címlistába olyan nevek vannak ahol csak e-mail cím van. Viszont a Kaiserről sehogy sem tudom a telefonszámokat levarázsolni gépre és onnan a nexus s-re. Valaki tudna ebben segíteni? Illetve utána a 2 címlistát valahogy összeszinkronizálni, hogy kell majd? -
DonMedve
addikt
válasz
palesz53 #905 üzenetére
Értem!Hát akkor ennek sok értelme nincs szerintem.Legalábbis nekem ez az észrevételem.Van egy karórám,az állandóan szinkronizálja magát a németországi adóval.
Általában mind az órám,mind a telóm ugyanazt az időt mutatja.Ez az órám.Mielőtt valaki rákezd nem nagyképűségből linkeltem be az órám,csakhogy méltassam,jó a teló saját szinkronja is,felesleges mégegy appal terhelni az akksit!
-
rerros
tag
válasz
palesz53 #822 üzenetére
kösz, de egyik sem jön be
más:
nektek hogyan működnek az online flash játékok? nekem pl. ez a játék www.tyrantonline.com Opera Mobilal nem műxik. gyári böngészéovel pedig elég lassan megy, de az is csak akkor, ha mindig meg-megérintem a képernyőt. ezt nem tapasztaltátok?
tehát megy az animáció egy ideig (fél másodperc kb.) , aztán leáll, majd ha megérintem a képernyőt újra továbblendül.... -
MichaelSD
őstag
válasz
palesz53 #805 üzenetére
Nekem eddig a főzött rom a Market eléréshez kellett, de mindig a gyári, alap ROMot tettem fel. Én se látom sok értelmét a főzött romoknak.
Azt hiszem aki a Google szolgáltatásokat használja az marad az alapnál. Aki csak androidot akar, de nem kell neki Gmail és tsa. az feltehet főzött romot.
-
kakuru
csendes tag
válasz
palesz53 #765 üzenetére
Köszi! Azt nem tudod, hogy ha pixelhibás a kijelző mi alapján cserélik? Utána olvastam, de LCD kilelzőnél nem írnak konkrétumot a Samsung oldalán. Példával mutatva, egy fényképezőgépen magyarázzák, ha rossz el kell vinni szervízbe és ott eldöntik. Nehezemre sem esik elmenni. Csak elötte szeretném tudni, elvileg kéne-e cserélniük a kijelzőt vagy készüléket nem szeretném, ha leráznának (átvernének). Esetleg valakinek szervízes ismerős?
-
rerros
tag
válasz
palesz53 #748 üzenetére
igen én állítom, hogy a androidra nem szükséges AV. habár a cikk érdekes, tartom magam a véleményemhez. Tudniillik, androidra vírust csak alkalmazáson keresztül lehet kapni. Aki pedig nyakra főre letölt mindenféle alkalmazást, az meg is érdemli. Aki viszont óvatos, és nem tölt le olyan appot, aminek nincsenek jó véleményzése, nagyszámú letöltöttsége, annak nem kell félnie. Plusz, ha egy appról kiderül, h káros, akkor törlik a marketről, illetve a telefonjáról, szóval ez nem olyan mint a PC-k esetében, hogy egy kártevő folyamatos veszélyt jelent a felhasználóra. Szvsz nem lehet összehasonlítani a PC és a mobil vírusfenyegetettségét. Míg PC-re jogos egy AV a környezete miatt, addig egy telefont nem érthetik olyan jellegű támadások (pl. port scan), mint a PC-t.
-
MichaelSD
őstag
válasz
palesz53 #464 üzenetére
Nekem ne jött be SGP Illuzion tokja, de lehet hogy bennem a hiba. Túl vastag.
Ha valakit érdekel eladó...
-
zozo2001hu
tag
válasz
palesz53 #581 üzenetére
Palesz:
Amennyiben a 9023-as GRI54-es KB3-as telefonod van/volt, akkor érdekelne, hogy az OTA amit feltettél neked is az a bizonyos 99,4 MB-os update volt amit korábban linkeltem?
Illetve ha még megtennéd, dobnál egy screenshot-ot a gyári android billentyűzetről magyar beállításokkal. Össze szeretném hasonlítani az enyémmel.
-
Kobun1980
aktív tag
válasz
palesz53 #578 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.
Az tudtam, hogy a három szóban forgó HTC-ben minimális különbség van, talán a méret a legjelentősebb, meg az anyaghasználat.
Egyre inkább hajlok a nexus irányába, azért nyilván kézben is ki kell próbálni.
Amit itt többen említettetek, hogy teljesen szűz a felület, az nekem igazság szerint nem nyom olyan túl sokat a latban, mivel első igazi okostel lesz...
Nem égetően sürgős a vásárlás, szóval még az lenne még a kérdésem, hogy közeljövőben várható olyan készülék, amivel érdemes számolni? SGS II, Sensation stb.?Köszi
-
-
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
palesz53 #498 üzenetére
köszi srácok a sok infót! most már van valami amin elindulhatok...
Tehát akkor elvileg egy hivatalos Android 2.3 ROM-al megy az Eduroam...akkor itt a hegesztett/főzött ROM-ok a ludasak a problémában...(csak megjegyzésként, az LG Optimus.ra csak 2.1 van gyárilag (amúgy szar lassú), a főzött 2.2 és 2.3 ROM-okkal igen szép a teljesítménye ellenben, csak persze együtt kell tudni élni az ilyen-olyan bugok-okkal...de hát ugye ez nem egy felső kategóriás teló, és nem is új...)
-
rerros
tag
-
Blokkolnam0
aktív tag
válasz
palesz53 #490 üzenetére
lejárt az időkorlát....
épületen belüli wifi (nem is tudtam hogy van ilyen kategória, szerintem nem ijed meg a wifi jel ha ki kell menni, lehet azt kint is fogni LOL )? hát, attól függ, mennyire szórják meg az adott területet
nem kell hozzá vnc
A 2.1 hivatalos frissítés volt, ami most van nem hivatalos 2.3 ...De mindegy, csak gondoltam hátha van a fórum látogatók között egyetemista hallgató vagy oktató, és meg tudná nekem mondani, hogy a gyári 2.3-al megy-é az eduroam...
sebaj -
Blokkolnam0
aktív tag
-
DonMedve
addikt
válasz
palesz53 #475 üzenetére
Azt Én értem!A marketből a programok letöltését Én is wifin nyomom.De az update-ről ha értesít az ugyanúgy működik mint az email push.Attól még a programot nem updateli automatikusan.Legalábbis nálam nem.A felső sávban megjelenik,hogy van update,ha rányomok akkor nyitja meg a marketet,és szedhetem le a frissítést.Na ezt már Én is csak wifin nyomom.
Ja,és igen mint bosa kolléga mondja,megszűnik a túlforgalmazási díj.A GoNet csomagokban már nincs.
-
-
DonMedve
addikt
válasz
palesz53 #473 üzenetére
A gmail push-ként mükszik nem?
Az adatforgalomszámláló nem mér rá ha jön értesítés.Persze,ha leszeded a mailokat az más,ott már van forgalom.
Mondjuk nekem nincs időjárás,csak gmail,meg amit a market updatel,stb.!
Mert ugye amikor értesít,hogy van mail akkor még nem szedi le a mail-t csak küld szerver egy jelzést. -
dobost
senior tag
válasz
palesz53 #467 üzenetére
A tökéletesről nem tudunk rosszat írni...
Én igazából csak a GPS pontatlanságát tudom a telefon rovására írni... 15méteres csak.Van most egy bug a 2.3.3-ban, de ezt a Google szerintem hamarosan orvosolja (és ezért is jó ez a telefon... mások várhatnak hónapokat egy frissítésre, a nexus s pedig elsőként fog megkapni mindent)
Ha nagyon beizzad a kezed telefonálás közben, akkor kicsit csúszós lesz a hátlap.
-
DonMedve
addikt
válasz
palesz53 #464 üzenetére
Az utóbbit nem szeretem.Szilikon tokot néztem,de valami baromi ocsmány lesz töle a telefon,legalábbis amiket találtam.
Az első linkeden ami van,hasonlót találtam itthon is,de ezek sem jönnek be annyira,olyasmi kellene mint a szilikontok,de valami jobb.Lehet mégis marad a zagg féle,csak ne lenne olyan drága a posta.
Valaki nem akar rendelni még? -
dobost
senior tag
válasz
palesz53 #420 üzenetére
Ehhez hasonló kéne csak free-ben aminek van éjszakai módja.
Közben ma reggel rájöttem, hogy miként lehet vásárolni a marketről legálisan hekkelés nélkül.
Hozatunk külföldről egy SIM kártyát 1 éves elérhetőséggel, mivel a teló úgyis független pelepasszintjuk pár percre és bevásárolunk a marketről... magyar SIM vissza és ennyi.Természetesen ez csak elméleti síkon működik most, de ha legközelebb külföldön járok mindenképpen kipróbálom.
-
-
DonMedve
addikt
válasz
palesz53 #412 üzenetére
Jó mondjuk Én a PowerAMP-ot megvettem marketen.Nem virágboltba,tényleg megvettem.Meg egyéb progikat is!
Vonalkódolvasónak a Barcode Scanner-t használom!Fájlkezekőből van több is,ami népszerű és jó.Lekapta az Astro-t de nálam valamiért FC-zik!
De ma jött a mail,béta teszter lettem a Total Commander androidos változatában.
Naptárból Én az agendat használom.
SMS-nél meg ahogy palesz mondja,vagy Handcent vagy GO sms.Ki mire esküszik.Én nem használom egyiket sem,nem nagyon sms-ezek,amire nekem kell jó a gyári is.
Billentyűzetnél a Slide IT-t is javasolták,kipróbáltam,de nem jött be.(egyéni vélemény.)De ezt az anysoftot lehet kipróbálom.A launcherekhez annyit hozzáfűznék,hogy nálam a menübe mindegyiknél szaggatott.
Pedig kipróbálgattam őket.Így maradtam a gyári kinézetnél,mondjuk nekem nincs bajom a puritánsággal.
-
palesz53
senior tag
válasz
palesz53 #411 üzenetére
folyt - nem engedte menteni a módosítást...
egy kis kieg don medvéhez - a poweramp 14 nap után fizetős; de van pl winamp is zenéhez (ha flac-ot is akarsz hallgatni, azt nagyon kevés progi tudja), meg még jópár progi - pár napig túrni fogod a marketet...
(ha van lehetőséged, akkor wifi-n tedd)
videóhoz én az arcmediát használom, de pl 1080p-t a gyári játssza le jól...nem árt vmi vonalkódolvasó sem - qr droid, shopsavvy, quickmark a legnépszerűbbek
kell még vmi fájlkezelő is, ebből is találsz jópárat - ízlés kérdése ki milyen formát szeret használni (nekem efile)
nálam fenn van még az elixir - gyakorlatilag mindent megmutat a teló belsejéről...
szerintem a gyári naptár nem túl szép, én ebből is raktam fel másikat
szükséged lehet még egy másik böngészőre is, ha a gyári nem tetszik...
a gyári tárcsázót már szinte "szokás" leváltani a dialer one-ra, meg az üzenetküldőt is a handcentre (ebben az ékezetes betűk nem csökkentik drasztikusan a karakterszámot)
esetleg egy billentyűzet is benézhet (pl anysoft + magyar billentyűzetkiosztás hozzá - lehet 3 v. 4 soros, qwerty, qwertz stb)
szerintem találd ki miket akarsz használni, és célirányosan keresgess
hirtelen ennyi...
más - nekem a manage app-ban van egy think free office nevű progi (gyárilag!), de a programlistában nem találom...
másnál is ez van?
-
tonyi
tag
válasz
palesz53 #379 üzenetére
Én e-bayen vettem hozzá szilikon és neoprém tokot, valamint Németországból rendeltem hozzá fóliát (6db-ot kb. 400ft-ért postaköltségggel együtt).
fólia
szilikon tok
neoprém tok
Remélem jók lesznek hozzá. Már csak a szilikon toknak kell megjönnie. -
dobost
senior tag
válasz
palesz53 #207 üzenetére
Még ha később is jönnek egy kicsit a frissítések, akkor se kell várni a Samsungra aki köztudott nem a leggyorsabb ezen a téren sajnos, bár ez részben lehet a TW miatt van.
Vett már valaki Nexus S-t innen a T-től? Mik a tapasztalatok? Stabilabb/gyorsabb lehet vajon, mint Galaxy S?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Megbízhatóság, minőség, megtakarítás ez a HP nyomtató most verhetetlen áron a tiéd lehet!
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Sérült I W10 I CAM I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest