- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Garmin Instinct – küldetés teljesítve
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Magisk
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
jackbacsi87 #662 üzenetére
Szerintem ez tök jó, ha tényleg igaz. Nekem az SGS kb 4-4 és negyed órát bír ki, ha netezek vele, számomra ez a 9 és háromnegyed óra amit neked kiír kicsit hihetetlennek tűnik. De még az 5 óra video playback is.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
DonMedve #649 üzenetére
Hány fájlos, 3? Van pit fájlod is? Ha van pit fájl (és még 3 másik fájl), akkor a pitet a pit részhez kell tallózni és a repartitiont be kell pipálni. Phonehoz a phone/modem nevű fájlt kell berakni, a PDAba a pedig a legnagyobb méretűt (nálad mi annak a neve? változó szokott lenni). CSChez pedig a csc filet.
Az a baj, hogy szinte mindig máshogy vannak elnevezve a fájlok, de valahogy így kéne őket berakni.
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz
DonMedve #647 üzenetére
Bár nem NS-em van, hanem GS-em, de azt tudom mondani, hogy Odinnal való flesselés előtt és után illik factory resetet csinálni, különben belassul a telefon és mindenféle problémák lépnek fel. Ha nem csinálsz factory resetet akkor azt hiszem nem veszik el semmi, de jobb lenne, ha csinálnál.
-
Oppenheimer
nagyúr
Itthon a T-mobilnál az SLCD-s változatot árulják? Csak 2 hónappal kellett volna később telefont vennem és most én is Nexus S-el tolhatnám
-
Oppenheimer
nagyúr
Lehet a kedves Nexus S userekhez egy kérdésem?
Cseppet sem laggol/akad a telefon? Mondhatni iPhone szerűen smoothnak? Láttatok rajta olyat, hogy egy animáció "megbotlik", vagy valamire nem azonnal reagál? A válaszokat előre is köszönöm!
-
Oppenheimer
nagyúr
Akik szídják a Google-t meg a Samsungot, hogy mért jöttek ki efy 1 magos telefonnal a nexus korszak előtt, abba gondoljanak bele, hogy ez egy referencia készülék. Amíg erre kijönnek az új Android verziók, addig lehetséges hogy a többi 1 magos 1 GHzes telefon is megkapja. Vagy jobban örülnétek ha 2 magos lenne és arra hivatkozva nem kapnátok meg a 2.3at a tavalyi csúcskészülékre, hogy elavult? Nagyon is jó lépés volt ez a Google részéről!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 12GB RAM / 512GB ROM (Garancia 2026.04.10-ig)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A26 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld !!! Szállítás alatt!!!!
- Lèpj be a jövőbe! Kamatmentes rèszletre is!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest