- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A16 5G - a hetedik évben megpihen
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
PrinczA
őstag
Meg nem kövezzetek az ötletért, de sajna ez a telefonom már kezd kiöregedni, és az az ötletem támadt amikor zenét hallgattam rajta, hogy nem lehetne egy "mezei" mp3 lejátszót készíteni belőle?
SIM kártya nélkül, mindenféle sallang mentes, csak zene lejátszásra használható ROM-mal?
(Nekem autóba jól jönne) -
PrinczA
őstag
Jó ideje olvasgatom a hozzászólásokat, de érdemben még nem tudtam hozzászólni.
Most "hardveresen" módosítottam a telefonomon, ezt osztanám meg veletek:
Samsung Nexus S I9023 mint belépőkártya. -
PrinczA
őstag
Ha valaki aktív asztali tartón gondolkodik ezt ajánlom: Google Nexus S USB Cradle.
A napokban jött meg, és azóta nagyon jól teljesíti a feladatát, és nem utolsó sorban csinos is.
Valahonnan egy nagyon nehéz kis fém lapot kell az aljára szerkesztenem, mert könnyebb mint a telefon és csak két kézzel lehet kivenni (egyik a tartón, másikkal telefon kihúz). -
PrinczA
őstag
Azt szeretném megtudni, hogy az asztali Linuxos gépemet hogyan tudom elérni NexusS alól?
A Telefon WIFI-n a PC kábelen csatlakozik ugyanahhoz a routerhez.
FTP a PC és a Telefon között működik.
Arra kéne, hogy a Linuxos PC-n tárol filmeket a Telefonon tudjam megnézni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Xiaomi 14 12GB RAM / 512GB tárhely Jádezöld újszerű, hivatalos garanciás, dobozos
- iPhone X Silver 64Gb Kártyafüggetlen - FaceID OFF, vadonat új akksi, Lcd kijelző
- Új Honor 400 pro + 66 wattos töltőfej
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- Xiaomi 14 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest