- Huami Amazfit Bip okosóra
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
robertel
senior tag
Azér tmár vagyunk páran, meg ha gond lenne az kevés felhasználónál is kijönne. Végülis ki is jött pár gond, de ezek szeritnem elenyészőek (wifi hatótáv, néha feloldás, avgy hívásnál felvevésgond, a hangerőszabályzó alatti keret lögyögése)Kb ennyi ami eszembe jut hirtelen.
Egyébként én meg tuti nem fogom lecserélni ezt a telót amig jön rá új android verzió.
Az nyilvánvaló ezekután számomra, hogy a kétmag meg midnenféle "parasztvakitás" teljesen felesleges, a hangsúlly az optimalizáción van. Lásd pl iphone, akadásügyileg egy 3g odaver egy androidos csúcsgépnek, pedig hardveresen hol van a kettő egymástól. -
fattyu
veterán
Szerintem össze se lehet hasonlítani döfájjal.
Alma a narancshoz.
Ha kell a strapa akkor nexus nem jó.
Ha nem kell akkor meg a döfáj egy vicc a nexus mellett.beleértve a magától friss rendszert hogy nem kell motoval szívni nincs blur ami lassítsa a rendszert, nagyobb jobb kijelző.
szerintem
-
Viper26
nagyúr
Nyilván én is utánanézek, csak épp melóhelyen vagyok, ami behatárolja, hogy mit tudok nézegetni, ezért gondoltam megkérdezem.
Elsősorban a belső tárhely miatt váltanék, nem kell mindig SD-t alakítgatni, meg ugye erre vélhetően sokáig lesz támogatás.Az sem utolsó szempont, hogy eléggé megtetszett a teló.
Híreket én is hallottam a következőről, csak sajnos nem tudni mikor várható.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Okos Otthon / Smart Home
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Huami Amazfit Bip okosóra
- Suzuki topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Túra és kirándulás topic
- sziku69: Szólánc.
- Mobil flották
- További aktív témák...
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G8 - i7-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest