- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #655 üzenetére
A samfirmware.com-ról van.Ott általában nem szoktak hibás firmet felrakni.Ez downgrade lenne,nem upgrade.2.3.4-ről 2.3.3-ra.Tehát a Gtalk butul,nem fejlődik.Meg nem tudom,hogy a amoled vezérlő hoszzútávon,hogy használ a kijelzőnek.
-
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #652 üzenetére
Nem merek nekiállni.
Pedig a wavem párszor flesseltem Multiloaderrel.
-
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #650 üzenetére
4 fájlos!
Bootloader,PDA,Modem megvan,de van egy ilyen nevű fájl,hogy DGS_I9023_EUR.tar,ezt nem tudom hova kell tenni.Így fest különben. -
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #648 üzenetére
Köszi!
Még csak gondolkodom,hogy megcsináljam e.A firm megvan,az odin is,de valahogy nem merek nekiállni.Próbálom kitalálni melyik fájlt hová kell. -
palesz53
senior tag
válasz
Oppenheimer #495 üzenetére
na ez az, ami gyári 2.3.3-on nincs...
-
mrmarkus
aktív tag
válasz
Oppenheimer #447 üzenetére
A felbontásnak ehhez mi köze is van?
Az SLCD és a SAMOLED is ugyanolyan felbontású, csak színeiben és fogyasztásában tér el a két kijelzőtípus egymástól... -
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #447 üzenetére
Sokat kellene arra rádobnod itt szerintem!
-
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #443 üzenetére
Nem olyan nagy szám az a SAMOLED!Wave-mbe az volt.Ami pozitív volt,hogy a fekete tényleg fekete.De amúgy...!Ezen kívül nem hiszem,hogy bármiben is elmaradna tőle az SLCD.Ja,esetleg fogyasztásban.
-
palesz53
senior tag
válasz
Oppenheimer #443 üzenetére
igen; hivatalosan amoled csak us és uk... persze onnan is lehet hozatni
-
DonMedve
addikt
válasz
Oppenheimer #434 üzenetére
Nagyon él van találva,hidd el.Nekem iphonem nem volt,,csak egy wavem badaval!Na az valami baromi simán dolgozott a menüben,szinte folyt.Ez úgyszintén,gördülékeny.
-
palesz53
senior tag
válasz
Oppenheimer #434 üzenetére
hmm... laggolásnak nem nevezném, csak mintha árnyalattal lassabb lenne (nem mindenhol); de - nálam legalábbis - simán működik
mondjuk az app managere nagyon tudja a dolgát, a rendszeren kívül nálam van, hogy 10-12 progi fut max (gmail, handcent, ilyenek; a többit leállítja), szóval nagyon jól optimalizált
(mondom ezt egy defy után - az ehhez képest erősen akad sok helyen...)szerintem a csupasz android valahogy sokkal jobb és gyorsabb, mint a mindenféle gyári ui-s (blur, sense stb) (mondom ezt úgy, hogy nem vagyok híve a rootolásnak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- Lenovo 13 Core i3-7100 Cpu laptop eladó
- Honor Magic 5 Lite, 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest