- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Mobil flották
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Macrodroid
- MIUI / HyperOS topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dzsuri89
őstag
A 2x már megkapta a Ginger frissítést.
Valaki legyenszíves egy képernyõmentést csinálni Slukkica ics romjának értesítési sávjáról. Az lesz majd alap droidban is? Csak azért kérdem, mert a beta 12 volt amit próbáltam utoljára és ott üres volt, mint Ginger alatt.
----
Azért az a Galaxy W közelébe nem érhet a Nexus S-nek... A szoftver szokás szerint el lett cseszerintve. Mindenképpen a Nexus S-t vedd, vásárlás elött állô fórumtárs.
-
bandigyerek
senior tag
Én ezért vettem ezt a típust. + Nem piszkált bele senki. Nincs saját launcher, egyén vackok, nem rondít bele a szolgáltató. Az van rajta amit én akarok, és Google bácsi gondoskodik a legfrissebb verziókról. A Spicát szénné kellett moddolni, hogy elfogadható teljesítményt nyújtson. Ezt nem. Baromi kíváncsi vagyok az ICS-re.
-
molnarpeter
nagyúr
Tartósságra milyen? Én ehhez hasonlót néztem még, csak nem tudom, melyik tetsszen jobban...
mp
-
hallerlaller
addikt
-
robert83
csendes tag
-
Jannn
aktív tag
-
verser233
senior tag
Félreértettél. Nekem alapvetően nem volt bajom az akksi idejével, mivel nekem egészen a miui 1.10.28-ig elment magasabb használat mellett is 2 napig, ami számomra több mint megfelelő, az előző telefonjaim nem tudták ezt hozni. Én azt írtam, hogy az elmúlt pár napban viszont rendkívül gyorsan lemerült a telefon még úgyis, hogy csak telefonálásra használtam. És ez onnantól van, hogy a 1.10.28-as verzió felkerült, de most már az 1.11.4-el is mintha ezt tapasztalnám.
És nem tudom mitől lehet ez a drasztikus csökkenés.
-
j.bravo
addikt
Bõrtokban van, abban azért nem megy, ahhoz merev. De ez nem gáz, csak ha már vennék új headsetet, akkor már ez lenne a cél.
Jann: Pana HJE 300, a hangja nekem nagyon bejön, a fülhallgatós topikban ajánlották cx300 olcsó és kevésbé mélycentrikus alternatívájaként. Nem bántam meg.
Csak ugye mikrofon nincs rajta, telefonálni nem lehet vele
-
j.bravo
addikt
Jol ertem hogy a plus a voodoo plust jelenti? Sokat kellett butykolni hozza? Az a par Ft egy ilyen draga telefon utan termeszetesen nem szamit, csak mivel sose butykoltem telot, jo volna meguszni rootolas, kernelcsere meg ilyesmi nelkul, nem szeretnem elveszteni a garit ha esetleg elbenazok valamit.
-
Jannn
aktív tag
-
orrlyuk
aktív tag
A fizetős voodoo control plus root jogok esetén beássa magát a gyári kernelbe, és így azt nem kell lecserélni. Én is így élesítettem be, és remekül működik. A fejlesztőktől meg nem kell sajnálni azt a 850 forintot...
Gingerbread alatt is működik, így reménység szerint ICS alatt is menni fog. Hacsak, annak a gyári kernele már eleve nem tartalmazza ezeket a driverokat! (Ilyesféle hírek is keringtek...)
-
mgTerminator
veterán
Én a matrix kernelt használtam eddig, de a cyanogen mod-ba is beleraktak egy elég faszát ami nagyon stabil is úgyhogy azt használom. Vagy menj fel xda-ra és keress valamit, vagy keresd meg amit slukkica belinkelt (7.1.0-es cm kernelét
)
Recoveryben flashelni kell, semmi extra... -
-
Dzsuri89
őstag
Nincs mit.
Én a Burger Kingben zabáltam tele magam jó pár hete.
Előre is jó étvágyat.---------------------------------------
Ezt valaki már próbálta?
-
slice14
veterán
-
-
nexusking
aktív tag
Hát szerintem ha itt pesten bemegyek egy dekoroshoz, hogy rakjon a telefonomra fóliát, akkor kiröhög, vagy azt mondja mivaan??
Vagy ha valaki tud olyan dekorost budapesten mint az a kiskunhalasi, hogy atoimbiztosan felrakja a fóliát, akkor szivesen várom a válaszát.
Tényleg érdekelne. -
frisco
aktív tag
Ha hiszed ha nem, amikor olvastam az első hsz-ed, akkor az jutott eszembe, hogy egy ilyen dekorost már ismerek de helyben, Kiskunhalason.
Erre leírod Te is, hogy Kiskunhalason...Kicsi a világ.
Egyébként ha az 53. út mellettiekre gondolsz akkor ők rakták rá nekem a Speedxxx-ban vásárolt fóliát, meglehetősen jó minőségben.
Akkor azt mondta a tulaj, hogy most rendelt speciális 3M fóliát és azzal egészen jó minőséget tud kihozni.
Azóta nem voltam, de majd beugrok valamikor, egyébként is ingyen tatte fel a fóliát anno, mondván, hogy majd úgyis megyek még.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Ingatlanos topic!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Drón topik
- Google Chrome
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Formula-1
- Sorozatok
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- További aktív témák...
- AKCIÓ! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest