- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Series 10 - évfordulós kiadás
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A hónapban debütálhat a Fairphone 6
- Yettel topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
Polazotti #51268 üzenetére
AICP-t én addig használtam, míg ki nem derült mennyire megbízhatatlan.. Tavaly nyáron raktam fel (9.0-s verziónál járt akkor), örültem mint majom a farkának, hogy mennyi hasznos testreszabási lehetőség van benne, erre kiderült, hogy a hívásaim 90%-át nem kapom meg, sms-t, viber üzenetet úgyszint, stb. Szóval kukáztam.
Omniról nem tudok nyilatkozni.
Ha ajánlani kéne egy custom romot, az kizárólag a Cataclysm lenne. Baromi stabil, csak ott nyúltak hozzá a rendszerhez ahol tényleg érdemes (pl. benne van a hangerőszabályzó gombokkal való feloldás, navbar állítás, stb), és ha stock 6.0-ról telepíted, még az összes adatod, (fénykép, videó, zene stb), plusz az összes alkalmazásod is megmarad. Hátránya, hogy nem jön belőle több frissítés, mivel a fejlesztő megunta, hogy szétlopják az ötleteit. - Kb 3 hónapja van fent a végleges, utolsó, stabil verzió belőle, semmi panaszom nincs rá. -
twine
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AliExpress tapasztalatok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Google Pixel topik
- Nintendo Switch 2
- Eredeti játékok OFF topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged