- Netfone
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Magisk
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- iPhone topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
metal01
őstag
Mentést nem csináltam, de a layeres cuccokat természetesen töröltem manuálisan. Nem jött be. Gyakorlatilag minden "hiányosan" jelent meg a kijelzőn. Van ahol semmi szöveg nem látszott, van ahol totál fekete lett minden. Gyakorlatilag használhatatlan volt. Ez a Layer Manager kicsit veszélyes dolog szvsz. Jó ez így most ahogy van. Majd remélem a Google kegyeskedik valamikor beletenni (visszatenni) a dark témát is. Nem tudom kit zavart amiért a previewból ki kellett szedniük...
-
gabro0
őstag
Ennyit az Androidpolice is írt. Sehol nem látok bugfixre utaló megjegyzéseket, kommenteket is alig
Ott a fekete képernyő hívás után, alkalmazásváltó nálam 6.0-án visszadobta a bezárt alkalmazásokat (amit állítólag javítottak), WiFi 802.1x hitelesítés problémák, KK-nél rosszabb akkuidő... És használtam a Marshmallow-ot vagy 1 hétig?
-
G4bi89
senior tag
CM 12.1 jobb lehet valamivel, mikor nem akad be valami kernel szinten
. Nekem volt fent még a nyáron és szép SOT-ot lehetett vele összeszedni. Csak hetente 1x tuti valami nyűgje volt, pedig nem használok semmi extra programot. Azóta persze fejlődött és van már egy egész stabil szeptemberi snapshot is, nem csak nightly.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okostelefonok és eszközök felújítása, akkucsere, törött kijelző csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 7800 XT 16GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- AKCIÓ! MSI Z790 i5 14600KF 64GB DDR5 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest