Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Just486
senior tag
válasz
membrandj #53988 üzenetére
A helyzetükre nem éppen érzékenyek, de szétszedésnél nagyon könnyen eltörik a kábel és a pipa csatlakozó illesztésénél, ami kontakthibát okoz. Van, amelyiken forrasztva sincs, csak a koax belső ere belesodorva egy kis csőbe, a külső érre meg csak rá van szorítva a csatlakozó külső része. Valószínűleg ezek a kábelek viszik a 2G (beszéd) és a 3G, 4G (mobiladat) antennák jelét az alaplaphoz.
-
LógaGéza
veterán
válasz
membrandj #53988 üzenetére
Konkrétan azok az Rx/Tx kábelek, egyszerűsítve azok viszik az antennajelet a modemhez. Nagyon érzékenyek, a csatlakozók a végén elég könnyen lejönnek. Nekem sikerült is leszakítani az egyiket... Ebayen filléres dolog, nemrég rendeltem én is...
Jut eszembe, össze kéne már rakni a Nexusom... -
Just486
senior tag
válasz
membrandj #53986 üzenetére
a hátlapon sok antenna van, ezekhez rugós lapokkal csatlakozik a telefon alaplapja, de amennyire emlékszem ezek inkább bt/wifi antennák, a telefon teteje felé.
A 2/3/4G antennák asszem koaxon mennek le a telefon két szélén az aljába, ezeknek a csatlakozását érdemes megnézni mind az alaplapon, mind a kábelek végén a fejek érintetlenségét, mind az alsó csatlakozási pontoknál. Ha nem vered fogadhoz a garast, rögtön érdemes lehet két ilyen kábelt venni. Párezer forint, és könnyen sérülnek leszedésnél.
Az alsó részen ugyanúgy rugós lapok támaszkodnak az érintkezőkhöz, 4 csavar tartja a modult a rugókhoz. Itt keresheted még a probléma forrását; antenna/hangszóró modul a helyén legyen, csavarok feszesek, rugók nem laposak, nem szorult semmi az elemek közé, ami miatt hézagosan illeszkedik. De mivel az alsó rész elvileg nem volt bolygatva, főleg az alaplapi koax csatlakozókat vizsgálnám a kábelvégződéssel együtt.
Rosszabb esetben megy megcsúszott csavarhúzó kapart le valamit amit nem kellett volna. -
Fkris
őstag
válasz
membrandj #52458 üzenetére
Nekem hasonló volt a gond telenorral.
Ott is elismerték, de kártérítést nem adtak a kimaradt 1 hétre, hogy verjem beléjük.dAnky
Kártya nélkül is van, de körülményes, pl a seedelés.
Illetve nem olyan egyszerű a .torrent kiterjesztés kezelése sem, mert a kliensek csak saját tárhelyen(mármint weblap) engednek keresni, trükközni kell a megnyitással.Amúgy egy alkalmazásokkal foglalkozó topicban jobban tudnak neked segíteni ebben, én csak tapasztalatot írtam le!
-
lord.lakli
őstag
válasz
membrandj #46918 üzenetére
Köszi szépen, megvan. Csak akkor jön elő, ha az ébresztés nem túl távoli jövőben van. Holnap reggeli ébresztéshez nem tudom most beállítani, csak ha direkt beállítok egy közelebbi ébresztést.
(#46919) bl4ze: tedd fel kézzel. Nekem sincs még OTA, de nem akarok most romolni, így csendben várok. Már nem első körös vagy frissítésben. Több hét is lehet az egész.
-
bl4ze
veterán
-
tpapru
csendes tag
válasz
membrandj #35066 üzenetére
"Piros van még,de az senkinek nem kell."
Nekem a piros Nexus miatt van Nexusom. A feleségem látta valahol és annyira megtetszett neki, hogy azt kapott karácsonyra. 1 héttel karácsony előtt jött meg, karácsonyig napi szinten tapiztam és annyira megtetszett, hogy rendeltem magamnak is. Mivel 32gigásat akartam és abból már csak fehér volt így az lett. Szóval lehet, hogy van olyan akinek piros kell :-)
-
Davzone
senior tag
válasz
membrandj #35072 üzenetére
Azert az elso harom kozel volt hozza...
Nexus One 529.99, Nexus S 529.99, Galaxy Nexus 599...Csak a Nexus 4 es 5 volt alacsony aru alapba, valszeg valami LG deal volt a hatterben.
Az elotte levok mind dragak voltak.
Az mondjuk igaz hogy eleg nehez volt hozzajutni a Nexus 4 elott a szeriahoz Mo-n, vagy csak megjelenes utan sokkal. Ezert ezt nem nagyon emliti senki. Sokan a Nexus 4/5hoz hasonlitjak a szeriat, holott nem az az alap... Ez a ket modell volt pofatlanul olcso az elozo Nexusokhoz kepest. A Nexus 10 sem volt olcso, majd jott a 7 ami jobb volt, most a 9 megint itt van a magasabb arcedulaval... -
Criton
veterán
-
s3nsitivity
addikt
válasz
membrandj #33875 üzenetére
Úgy értettem, hogy még frissítés után is kb 3 klikk visszatérni.. na meg nexust nem az fog venni aki nem tudja, hogy mik is vannak errefelé.. nem véletlenül fejlesztői készülék.
(#33877) mukisrác
Benne vagyok már pár éve de valahogy ebbe még sose futottam bele, pedig készülékem is volt nem 1-2-10. -
s3nsitivity
addikt
válasz
membrandj #33872 üzenetére
Na ja, ha bár a nem hall nem beszél bug nekem eddig ismeretlen volt.
De az tény, hogy el lett sietve. Kib@szott nagy frissítés volt ez az 5.0, akár UI szinten ,akár a motorháztető alatt. Az is csoda, hogy ilyen szintre kész lettek vele.
Az ART se tökéletes még, a memória kezelés se korrekt, sőt az optimalizálásban is fedezhető fel hiba.
De szerintem ezeket ellehet nekik nézni ilyen sebességű fejlesztésnél, főleg, hogy senki sem kötelezi a usereket a lolli használatára.Majd az 5.1 helyrepakolja a dolgokat.
-
randras_83
addikt
-
eastsider
nagyúr
válasz
membrandj #33168 üzenetére
én igen. nagyon jó. 1 hete jött meg kb. innen vettem. tuti eredeti nillkin. könnyű felrakni (bubimentes), nem zsírosodik mint a gagyi membrane és társai. szuper az illeszkedése a telóra. ajánlom. diztronic tokkal használom
a ringke fusion meg egy fos. nekem n4-en volt és összecuppant a hátlap a tokkal. (igaz ott azért, mert üvegből volt ugye..). illetve NAGYON karcolódik a tok....
-
randras_83
addikt
-
trance89
őstag
válasz
membrandj #32709 üzenetére
gondolom a voyeur tokra még csak rá sem kattintottál
vagy az kell mint ringke fusion esetén hogy minden kis koszdarab virítson a plexi mögött? mert arra tökéletes
még N4-re vettem ringke fusion-t, az első pár hétig szép volt meg minden de olyan puha az a plexi, hogy 1 hónap után tiszta karc az egész égy úgy néz ki mint az okádék, arról nem is beszélve hogy csak úgy virítanak rajta az ujjlenyomatok, a kosz pedig ami lerakódik a plexi és a telefon között (főleg a széleinél, 1-2 nap és már egy rakás por van mögötte) minden csak nem szép, a fogása nem rossz de mondjuk a diztronic-tól csak fényévekre van (lemaradásban)
volt spigen neo hybrid-em is ezelőtt de azt már túl nagynak találtam, amúgy semmi más probléma nem volt vele, nagyon minőségi és kiválóan véd esésnél (több méterről is pottyantottam aszfaltra, pontosabban dobtam)
most diztronic matte black volt kb 2 hónapig, az eddigi legjobb bumperem volt eddig, hihetetlenül jó fogása van és nagyon minőségi érzetet kelt, a tesóm viszont kitalálta, hogy az ő N5-ére is ilyen kell ezért ondoltam rendelek magamnak egy voyeur-t kíváncsiságból, kb ugyanaz mint a matte black csak a sarkainál van megerősítve, egy picit vastagabb talán de hasonlóan jó fogása van és szépen átlátszik a nexus felirat a hátulján, amúgy pont ma jött meg -
SybenX
őstag
válasz
membrandj #30862 üzenetére
Hát igen az lenne a jó.De szerintem ha az első évben nem lesz semmi baj nincs gyári hiba vagy valami akkor már nem kéne hogy baja legyen,állítólag a nexusok megbízhatók.De egyébként úgy tudom ahol 2 év bolti van ott 1 év telkeskörű és 1 év szoftveres garancia van az meg nemsokat ér.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A legújabb Android referenciamodellt idén is az LG gyártja, a specifikáció alapján egy igazi csúcsgépről van szó: Full HD kijelző, LTE és Snapdragon 800 került bele.
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Tippmix
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Hardcore café
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Ipari mennyiségű hibát javít az új GeForce driver
- Milyen asztali médialejátszót?
- További aktív témák...
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS dokkoló 210-AZBV + DELL 180W AC töltő
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac 27" 2020 i7 128GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 PRO - Garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest