Hirdetés
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lafaty80
addikt
Sziasztok,
Olvasgatom a fórumot, illetve a netet is. Nem egyértelmű nekem, ezért megkérdem, az N5 tud slow motion videót készíteni? Ha igen milyen paraméterekkel?
Köszi.
-
leslien
nagyúr
-
zenefan
aktív tag
válasz
Fletyer
üzenetére
Bizony, most egy 380 eurós van Bécsben teritéken náluk. Emlékeztek még arra a videóra, ahol a srác atomjaira szedte a N5-öt és betett egy kis karton papírt a nyomogomb zörgés tompítására. Na valószínűleg egy bécsi vevőnél ez a zörgés verte ki a biztosítékot és visszavitte ditechhez, ezért esett 20 eurót az ára:
"Gerät aus Kundenrücknahme - Power-Knopf beim Schütteln leicht hörbar. Zubehör und Originalverpackung komplett vorhanden."
Kiváncsi lennék, hogy egy ilyen okból a T vagy más bolt visszavette-e volna a készüléket 8 napon túl.

Nem lepődnék meg ha legközelebb egy olyan fekete kerülne elő leárazva, amelyiknek az alsó sarkáról lepattant a festék.

-
zenefan
aktív tag
válasz
RocknRoller
üzenetére
Általánosságban, nézz szét ezen vélemények közt is:
http://www.arukereso.hu/stores/b-tel-mobiltelefon-webaruhaz-es-szerviz-s34932/velemenyek.htmlMég az 1 csillagos problémák is korrektül vannak kezelve, a bolt hozzászólásai alapján.
Ár tekintetében, az eddigi árakhoz képest egyelőre sereghajtók, de viszont ezért az árért ők 2 év bolti garanciát vállalnak, míg a többiek csak 1-et! Ezért megfontolandó választás!
-
RocknRoller
aktív tag
sziasztok
innen esetleg rendelt vagy vett már valaki telefont? mik a vélemények a boltról, általánosságban és esetleg garanciálos dolgok intézése szempontjából? ország második legjobb netes boltja...
-
Szelley
senior tag
FirstPhone-ról esetleg tapasztalatok garanciáztatás téren?
Használt Nexus 5 vásárlásánál mire kell odafigyelni? Vannak olyan gyerkmekbetegségek esetleg mint Nexus4 esetében, amit később rev1.1-ként "javítottak" ? köszi
-
MartOOn
addikt
Namost a leila gsm a legalja. Ismerem a tulajt azert mondom. Egy arab csavo. Olyan raktara van beszarsz. Zsakszamra es ezt ertsd szo szerint allnsk pl a nokia akksik. De a polcokon lehet talalni ezereves 8850-ez arany szinben... Mindenre fejbol mond arat... Szal garanciat ott ne nagyon keress... De lehet vele alkudni, plane ha sokmindent veszel tole... De barmit pl csereltetni vele egy remalom...
-
Uzi74
senior tag
Egyszerre érkezett a 4.4.2 a Nexus 7-re és 5-re, a playes appokat is frissítettem. Azóta A google+ locations menüpontja úgy elszáll, hogy öröm nézni...
-
G4bi89
senior tag
Köszi

Közben úgy néz ki jövőhéten megveszi az ismerős MM-be aztán 20.-án már hozza is haza.

Pár napja elkezdtem írogatni egy első hozászolást annak ellenére, hogy még nincs készülékem. (Nexus7 miatt elég sokat tudok a nexusok "lelki világáról"
)
Ami eddig meg van: kis bevezető,telefon paraméterek,hol érdemes vásárolni,garancia,mekkora a tényleges tárhely a 16gb-os verzióba,usb otg,hivatalos rom letöltési helyeGondoltam még Nexus toolkit,root,fastboot,adb sideload,Icons #2039 -es postjára ha engedélyezi.
Valami ötletetek van nyugodtan írjátok meg aztán még beleírom és hétfőre talán meglesz.
-
vick33
tag
válasz
ßrainiac
üzenetére
Nekem volt egy leila gsm-es defy-m, bsz@rt a a hangszóró visszavittem mondtam, hogy típushiba, erre ők elvitték két hetet ültek rajta, majd mondták, hogy el lett ejtve és attól rossz, gariban nem javítják egy 10-es lesz, de már megcsinálták remélik nem baj:-) A nexus 7 hez meg házhoz jöttek és 3 nap múlva hozták is vissza úgy hogy a Cseheknél javították. Isten ments, hogy bármit is javíttatni kelljen amihez nem gyári garancia van:-) Ha úgy veszi az ember, hogyha valami baja van, vesz hozzá ebayen cuccot akkor jó a bolti garancia.
-
ßrainiac
addikt
Mit szolsz ehhez?
A jelenlegi allapotot 1:1-ben vissza tudod allitani, ha csinalsz egy nandroid backupot recoverybol (a backup filet esetleg masold fel a gepre h meglegyen kesobb).
Igen, egy zip a rom maga, a masik a gapps (google appok). Egymas utan flasheld wipe data es cache utan.
Úgy csinálható vissza,ahogy írtam?
Recoverybol a restore opcioval lehet visszaallitani.
-
huan
őstag
Tudtok olyan videós segítséget, ami megmutatja a legegyszerűbben hogyan tehető fel cyanogenmod ?
Ezek sima zip-ek,amit recoveryből fel lehet tenni?
Hogyan állíthatom vissza a mostani állapotot? Kell egy full mentés és gyári rom.zip a visszatéréshez? -
ßrainiac
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
A gyartoi garisat nem telemaxhoz hordjak? Mert hogy a partnerosat is. Akkor mi a problema?
Nekem tok mindegy h vki szidja vagy ajanlja oket, egyelore csak majdnem vettem toluk telot (nem volt turelmem kivarni mig visszahivnak), szoval egyaltalan nem kotodom a bolthoz erzelmileg
de amig mondjuk nem ismered oket, nem latom sok ertelmet h magabiztosan felszolalsz ellenuk es eltantoritod a jovobeni vevoket feloluk.(#2672) zenefan: +1, igy kell okosnak lenni

-
leslien
nagyúr
válasz
terence pufi
üzenetére
lehet h erre gondoltál?
egy23; ha erre gondolt akkor fogjátok meg egymás kezét
-
egy23
csendes tag
válasz
terence pufi
üzenetére
Nem tudom én se minek hívják, de tudtommal stock romon nincs rá lehetőség, hogy testreszabjad. CM11-en viszont 100% hogy lehet.
-
terence pufi
csendes tag
nagyon gyík vagyok, de hogyan lehet testre szabni azt a részt, amit akkor tudok előcsalni, amikor legalulról felfelé húzom az ujjam és egy félkör megjelenik? Jelenleg csak egy google felirat van. Minek hívják ezt a részt?
-
egy23
csendes tag
Meglehet nézni.
Ár alatt ha ez szerepel:
In "üzlet helye" Abholbereit in 1-2 Tagen
akkor ott nincs, de 1-2 napon belül beszállítják.
Ilyenkor a fenti szövegben rákattintasz az "üzlet helyére" majd az Anderen Markt auswählen feliratra és keresel egy olyan boltot amikor már az szerepel az ár alatt hogy: In "üzlet neve" sofort verfügbar, akkor abban az üzletben azonnal elviheted. -
leslien
nagyúr
bakker mit kell itt rinyálni a partnero gsm nél vette a fél fórum az N4 et kaptak bolti garit azt pá ,de nem is volt probléma ha vki vissza vitte a telot. inkább örülni kéne h van és jó áron. tavaly nem volt ilyenkor még N4 csak feb elején. akinek meg nem játszik a bolti gari az vár vagy utazik Bécsbe mint én
-
laci06
senior tag
Sziasztok!
Az miért van, hogyha rádugom a gépre, akkor nem ismeri fel, mint háttértárat? Csak elkezdi tölteni.
Egy 32 Gb-os Nexus 5-ről lenne szó...
Köszönöm szépen!

-
klevente
tag
Edigitalnál elérhetőt írnak a 32 gb-sre is. Tudom hogy drága, de hátha ez jelzi azt hogy lassan forgalmazzák majd több helyen is.
-
zenefan
aktív tag
A PN GSM 13 éve működik (jelzem, hogy még soha nem vásároltam náluk, nem ismerem a tulajt se). Tényleg hiányos a honlapjuk. Olvastam pár gondot velük kapcsolatban (itt MA-n).
De hogy mind a FB és honlapjukon nagyon gyorsan és korrektül reagálnak és századjára is leírják azt az infót ami amúgy szirénázik az oldalon v. korábbi kérdezőnél, az is biztos. Ha nagyon bajos lenne a bolt, szerintem már rég rájuk hívták volna a APEH/NAV-ot, fogyasztóvédelmi hivatalt.
Az viszont nem szerintem nem előnyös, hogy olyan dolgokat állítunk róluk vagy más boltról, ami nem első kézből ill. biztos forrásból származik. Másod sorban mi milyen jogon játszunk igazságosztó NAVcsicskát és kezdünk el vájkálni mások számviteli ügyeiben? (akkor kéne ilyen lelkesnek lenni, mikor pont maga a NAV és pajtásai az egyik legnagyobb csalói az országnak és ki kéne állni a Horváth András és társai mellett. Szerintem a nagyoknak kéne először példát mutatni.)
Szerintem ez a téma, nem boltok magánügyeinek kiteregetéséről kellene szólnia. Erre ügyeljünk.

-
"Osztrák MM-be meglehet nézni valahol, hogy melyik boltban van készleten?"
Kideríteni csak úgy tudod, hogy telefonon felhívod őket, vagy írsz egy (német nyelvű) mail-t.
Adatok: mediamarkt.at, oldal alján Impressum felirat.
Én a héten leveleztem velük, de én a kettő Graz-i üzletet kérdeztem, de nincs fehér sehol.
-
válasz
Tisza96
üzenetére
Külföldről érdemes megvenni, de csak olyan helyről, ahol gyári garanciát adnak, ami itthon is érvényesíthető. (Külföldi MM, Ditech, stb..) Itt mindegyik helyen egységesen €400. Ha olcsóbban akarod megvenni, gyári garanciával, itthon, akkor vársz még 1-2 hónapot, hogy valamelyik szolgáltató felvegye a kínálatába és akkor előfizetéssel egész olcsón is el lehet már majd hozni.
-
kovadika
őstag
válasz
Tisza96
üzenetére
"Magyarországról szeretném mindenképpen és ésszerű áron. Jó lenne gyári garanciával."
Ez egy álom. Ha kell az egy év gyári garancia, akkor az Edigital van 170 ezerért(16GB). Biztos vagyok benne, hogy a Mediamarkt-nál is itt körül fog nyitni. Az itthoni LG garancia(független készülékek esetében) pedig egy év, nem kettő. Felesleges olcsó, gyári garanciás készülékre várni Magyarországon. A hülye boltban jelenleg 134 ezer a N4. Ez alapján következtethetsz.
Jó áron talán a Telenortól lehet majd kihozni 2 év rabláncért és magas tarifáért cserébe. Ott a garancia is két év lesz.
Az ilyen siránkozó hozzászólások, amiket nem lehet megválaszolni, vagy pedig ezerszer megválaszoltak már kezdenek nagyon fárasztóak lenni. -
icons
addikt
válasz
pepe091
üzenetére
Szerintem inkább azért vásárolnak tőlük, mert nem félnek (az most nem kérdés, miért nem). És ha nem gondolod úgy, hogy félni kell tőle, akkor nyilván ajánlod is, hiszen jó áron adják a telefonokat

Szerintem ez az önigazolás dolog egy picit túlgondolás. Mellesleg a N4-et sokan vették szerintem Partnero-tól, én eddig főleg jókat hallottam róluk (de valóban nem ástam bele magamat a témába)
(#2642) hakydakillah
Nekem több telómmal is volt sajnos probléma, szerintem a szerencsések közé tartozol, ha nem találkoztál ilyennel. Az egyedüli, ami még mindig bírja, az a 3410es és a 6310s
(utóbbi kezd sajnos gyengélkedni) -
Én sem vásárolnék ilyen boltokban soha. A legtöbb ember aki ajánlgatja az ilyen boltokat (itt a fórumon is) azért teszi, mert ő maga is ott vásárolt, és ezzel saját magát próbálja nyugtatni. Nem ajánlani, hanem messze elkerülni kell az ilyen adócsaló boltokat. A gyártói garancia a biztos, azzal nem szokott gáz lenni.
-
pzoley
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én ma du. írtam nekik, és kérdeztem egy pár dolgot a készülékkel kapcsolatban. A válasz email-ben csak annyi volt, ha érdekel a telefon hívjam őket. De a leggázosabb, hogy ők az egyedüli "zug gsm" bolt, akinek a honlapján nincs semmi infó a vásárlás feltételeiről, a garanciáról, javításról. Így nem tudsz hivatkozni, csak a telefonon megbeszéltekre. Az meg ugye.... Én ezért nem veszem meg tőlük, pedig 2000 Ft-tal csökkentették az árát.
-
jaszy91
aktív tag
Amúgy a Partnerónál is van gyári garanciás teló. Fel kell hívni őket és érdeklődni az aktuális teló után, hogy bolti, vagy gyári.
-
hakydakillah
senior tag
A szervizt most megkérdeztem tőlük:
Kérdés:
Még azt szeretném megkérdezni, hogy ugye import áru árusításáról van szó, és ha valamilyen gondom lenne a telefonnal, akkor ebben az esetben mi az eljárás Önöknél? Olvastam már neten pixelhibás Nexusokról, vagy akkumulátor gondokról. Ha ilyen, és ehhez hasonló problémám lenne a vásárlás után, akkor ennek orvoslását Önök vállalják? Nem vásároltam még Önöknélt ezért kérdem. Ilyenkor kicserélik a telefont, vagy visszaküldik az adott országba szervizbe?Válasz:
szervizbe küldöm a készüléket, de a magyar telemax-ba -
Uzi74
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Ezzel én is így voltam, amíg nem vettem annó nexus 7-et
És a nexus 5-ön is van dead pixelem
(igaz utána meghibásodott 2 motorolám is) -
G4bi89
senior tag
Osztrák MM-be meglehet nézni valahol, hogy melyik boltban van készleten?
-
leslien
nagyúr
visszatettem a 4,4 t és már jött is 4.4.2 kamera kivételével minden ok. feldobtam most ezt camera mod 4.4.2 aztán meg látjuk , de ezzel is zajosabb a videó felvétel mint a 4.4 -ben . ( és ezt nem csak én mondom..)
-
gulb
őstag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Jogos.. es nem 100% mert a lenyeg nem a par filler hanem az hogy budos a dolog csak mindenki tesz ra magasrol.
-
Tisza96
csendes tag
Mikor lesz rendes LG 2 éves garancia? Melyik megbízható a boltok közűl? Ti honnan rendeltetek és mik a tapasztalataitok?
A válaszokat köszönöm...

-
hakydakillah
senior tag
Magyarán mondjak el pár imát, hogy a Google telója hosszútavon is pöpec legyen :-) Bár jelenleg a 30. évemben járok, eddig elektronikával, főleg telefonokkal soha-semmi gondom nem volt, semmit se kellett reklamálnom. Bár néha amilyen szerencsétlen az ember, pont ennél lenne valami bibi :-D Kecsegtet az ár, főleg hogy 32GB-osat adnak ennyiért :-) Karácsonyra akartam meglepni magam vele :-D
-
icons
addikt
Te annyira ***** vagy, hogy az elképesztő.
Azzal semmi gond sincsen, ha nem érted, hogy hogy csinálják, de hülyeségeket ne írjunk már.
Amcsi Play Store-ben 87ezer magyar királyi forintért meg lehet venni a N5 32GB-is verzióját. Adó nélkül, de van, ahol az adó jelentéktelen. Hogy azt hogyan hozzák ide, teljesen más kérdés, máris hülyeség a "...mellett olcsobban adja mint az USA verzio a play store-ba" kijelentésed.
"Arrol mar nem is beszelek, hogy EUba mindehol afa nelkul kerul annyiba mint itt afasan??? "
német Play Store-ból pont 120k-ba kerül áfával (szállítás nélkül!), tehát ez is hülyeségA gond nem is az, hogy nem tudod hogyan oldják meg, mert eddig én sem tudtam (bár USAból hozatni nem egyesével, hanem ügyesen nyerőnek tűnik), de (#2634) warcat rávilágított, hanem hogy kijelented, hogy nem gondolkodnak azok, akik olcsón megvesznek egy olyan telefont, amit mások drágábban vettek.
na ez az igazán szomorú, és nem az, amit te írsz.Elképesztő, hogy még te oktatsz ki másokat

(próbáltam visszafogni magam
) -
warcat
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Amíg nincs baj a telóval,jól jártál,minden megy vele (LTE).
De ha bármi gond merül fel a működésével teljesen ki vagy szolgáltatva a boltnak,hiszen ez nem EU-ban vett termék,HK-ba kell visszaküldeni,és számlád sincs oda.
-
Eyesis
őstag
Mekkora fail már

Galaxy S4 Case Neo Hybrid tokkal nem tudo ma fülesemet bedugni
-
warcat
veterán
Nagyon egyszerű a partnero "titka",bár persze lehet,hogy nem mind az(ezt nem tudhatom!),de a Hong Kongban kapható Nexust forgalmazzák a termékkód alapján.Ott Nexus 5 Play Store ára: 32/16 :
462 USD/412 USD
Hogy aztán ezek repülőn,tatyóban hozott cuccok-e vagy mik,azt én nem tudhatom.Érdekességképpen azért: 462x220x1,27 az 129082,8 Ft.
-
Uzi74
senior tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Van mondjuk 3 zavaró dead pixeled, szerinted vissza fogják venni? Annyira nem ritka (pl. nekem is van, de nem zavaró színnel), előtte tisztáznám.
-
Tomeewap
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én mondjuk nem venném meg a telót tőlük, főleg bolti garival. Ha gyártóival lenne, akkor simán, mivel úgyis az LG szervizelné. Nekem közelebb van Ausztria mint Pest, így én mindenképp ott veszem meg, sőt a garis dolgok miatt is könnyebb lesz oda elvinni ha esetleg baja lenne.
-
Kari1
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
A bolti garival pont ez a probléma hogy kb nulla policy van mögöttük (egy nagy cégnél, márkánál azért van valamilyen szabályozás). Így ha elromlik és ők azt mondják hogy ez nem garis akkor lehet menni a fogyasztóvédelemhez, aki utána szerintem a békéltető testülethez küld. Ergo nem éppen kellemes az egész intézés és biztos el fog tartani egy darabig. (Bár még nem volt ilyen ügyem így lehet hogy vannak kiskapuk/trükkök amivel lehet gyorsítani de ha szemét a cég és ilyen útra kell terelni akkor 1-2 hónappal nyugodtam számolhatsz.)
Ha pedig javítják akkor a cégnek törekedni kell a 15 napos javítási időre de semmi nem kötelezi őket hogy annyi idő alatt legyen meg (akár 30 nap is lehet a javítás). Vagyis ha hosszabb ideig csinálják akkor panasszal megint a fogyasztóvédelemhez tudsz csak fordulni.
-
hakydakillah
senior tag
Még ha valami is áll a háttérben, akkor is ha megveszem tőlük, és ha valami gond lenne a telóval később, akkor a reklamációmat el kell fogadják nem? Gondolom azt nem csinálják meg, hogy hiába van nálam a hivatalos papír tőlük, akkor elküldenek a francba... Bár a Nexusok elég jók szoktak lenni, remélem nem kell majd semmi ilyesmit soha vele intéznem :-)
-
Kari1
aktív tag
Szerintem az, hogy adnak számlát még nem jelenti azt hogy pl 27% áfa van rajta, pl ha "használt" címszó alatt adják akkor 0% áfa van rajta, ekkor még adhatnak számlát, max abban nincs benne a 27% és természetesen nem is igényelhető ilyenkor vissza.
Persze ha van rajta 27% áfa akkor tényleg érdekes a kérdés mivel akkor szerintem nem play store-ból van a készülék, ebben az esetben szvsz vmi szürkeimport lesz viszont akkor tényleg lassan meg fog jelenni a viszonteladóknál is a 32GB-os verzió.
-
ademfire
csendes tag
Ha már szín...a Telenornál vszínű csak feketében lesz szerintem, mivel Svédországba is csak az van: http://www.telenor.se/privat/mobil-telefoni/mobilutbud/lg-nexus-5.html
-
jaszy91
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Színt már te tudod, fehérnél a teló oldala fényes fekete, felül a hangszóró pedig fehér
-
zsirfecske
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
nyilván play store-os cucc, hiszen retailben nincs/sokkal drágább is lenne.
viszont mivel £339 az ára a viszonylag drága szállítás nélkü isl az UK playből és a DE playből is csak pár ezressel olcsóbb (gondolom az EU töltő miatt is az utóbbi lesz az, de még úgyis 120k csak a teló!) kicsit gyanús a dolog. a szállítás díját ugyan lehet több darab rendelés esetén csökkenteni (bár nemtom mi a max rendelhető mennyiség egy accról), de ha nem tudnak trükközni az adókkal akkor kizárt hogy reális legyen.
annyit tudok még elképzelni, hogy a vásárlás legvégén derül ki hogy ja mégis 16 gigás.
vicces adalék, hogy a 32 gigást se a német, se az angol play store-ból nem lehet dec20/január előtt megkapni már, így még inkább felértékelődik az ára karácsony előtt. francia/olasz stb eu store-okat mondjuk nem néztem.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
jaszy91
üzenetére
Ez mondjuk igaz. Általában az elégedetlenkedők hallatják a hangukat, nem az elégedett vásárlók. Akkor megyek intézkedni lassan, remélem nem bánom meg.
Már csak egy dilemma maradt – fekete, vagy fehér :-D Mindkét szín nagyon bejövős. Olvastam, hogy az anyaghasználatuk is más. Nem olvastam át az összes kommentet, eddig nem tudni, hogy melyik változat tűnik strapabíróbbnak?
-
gulb
őstag
Boltot nem minositve de sracok szerintetek hiheto, hogy hivatalosan szamlaval ( 27% afa ) mellett olcsobban adja mint az USA verzio a play store-ba? Arrol mar nem is beszelek, hogy EUba mindehol afa nelkul kerul annyiba mint itt afasan??? Senkit nem szeretnek megserteni es offolni de elgondolkodhatna minden vevo, hogy ilyen helyrol vesz meg 100e eszkozoket
nagyon szomoru, hogy ez senkinek nem szamit.. BOCS az OFF-ert -
jaszy91
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Mikor én vettem tesómnak az Xperia V-t tőlük, akkor utána jártam boltnak. Teljesen korrekt, megbízható, és a honlapon is írják hogy gyári csomagolást kapsz. Esetleg ha UK, vagy egyéb más töltő, akkor mellékelnek átalakítót hozzá.
Most ezer emberből 3-4- aki szidja, akkor lehet h nem a bolttal van a gond, hanem azok hozzáállásával.
Szerk: amúgy oda van írva h D821-es, szóval nem USA LTE-s
-
hakydakillah
senior tag
válasz
Tomeewap
üzenetére
Nah, leveleztem a partneroval egy kicsit. A készülék teljesen új, minden tartozékkel, 32GB-os, nem USA-s, tehát LTE képes, számlával, jótállással 129 ezer – megerősítették külön, hogy az ár nem tévedés. Még ilyen alapon is féljek tőlük? Neten vegyesen írnak róluk, sokan dícsérik, és van pár elégedetlenkedő is. Viszont ennyiért egy 32GB-os nekem azonnali vétel lenne :-D
Mi lehet a bibi, amiért ennyire olcsó náluk? Többen írták itt is, hogy inkább óvakodjak tőlük, de ennyiért.... -
tvse1995
senior tag
Sziasztok, mi most a legolcsóbb, megbízható forrás ahonnan meg tudnám venni a telót?
Valami nagyobb magyar GSM bolt? (pl.: GSMLine) -
TheCujo
csendes tag
válasz
tariattila
üzenetére
Nekem sem jött még frissítés
bezzeg a barátnőm Nexus 4esére már 2 napja megvan 
-
MartOOn
addikt
Csak engem zavar h egy fél cikkecsket se irnak MA-n a frissitesekrol? Vmi masik magyar oldal esetleg?
-
w333
félisten
válasz
tariattila
üzenetére
Akkor a te telefonod nagyon a hordó alján van ...
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
DarkByte
addikt
Nekem is most esett be

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- iPhone topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- EAFC 26
- További aktív témák...
- HP EliteBook 735 G6 13,3" Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 128GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 9 GPS 45MM okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- LG UltraGear 34GS95QE OLED Monitor! 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

azt írták enyhe használati nyomok vannak rajta... Hót érintetlen volt, még a gyári fólia is rajta volt!

"

(utóbbi kezd sajnos gyengélkedni)

)

bezzeg a barátnőm Nexus 4esére már 2 napja megvan 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)