- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
icons
addikt
Te annyira ***** vagy, hogy az elképesztő.
Azzal semmi gond sincsen, ha nem érted, hogy hogy csinálják, de hülyeségeket ne írjunk már.
Amcsi Play Store-ben 87ezer magyar királyi forintért meg lehet venni a N5 32GB-is verzióját. Adó nélkül, de van, ahol az adó jelentéktelen. Hogy azt hogyan hozzák ide, teljesen más kérdés, máris hülyeség a "...mellett olcsobban adja mint az USA verzio a play store-ba" kijelentésed.
"Arrol mar nem is beszelek, hogy EUba mindehol afa nelkul kerul annyiba mint itt afasan??? "
német Play Store-ból pont 120k-ba kerül áfával (szállítás nélkül!), tehát ez is hülyeségA gond nem is az, hogy nem tudod hogyan oldják meg, mert eddig én sem tudtam (bár USAból hozatni nem egyesével, hanem ügyesen nyerőnek tűnik), de (#2634) warcat rávilágított, hanem hogy kijelented, hogy nem gondolkodnak azok, akik olcsón megvesznek egy olyan telefont, amit mások drágábban vettek.
na ez az igazán szomorú, és nem az, amit te írsz.
Elképesztő, hogy még te oktatsz ki másokat
(próbáltam visszafogni magam
)
-
Kari1
aktív tag
Szerintem az, hogy adnak számlát még nem jelenti azt hogy pl 27% áfa van rajta, pl ha "használt" címszó alatt adják akkor 0% áfa van rajta, ekkor még adhatnak számlát, max abban nincs benne a 27% és természetesen nem is igényelhető ilyenkor vissza.
Persze ha van rajta 27% áfa akkor tényleg érdekes a kérdés mivel akkor szerintem nem play store-ból van a készülék, ebben az esetben szvsz vmi szürkeimport lesz viszont akkor tényleg lassan meg fog jelenni a viszonteladóknál is a 32GB-os verzió.
Új hozzászólás Aktív témák
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Stellar Blade
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OLED TV topic
- Az NVIDIA ipari AI-felhőt épít a németeknek, együtt az OpenAI és a Google
- PlayStation 3
- Fujifilm X
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- OLED monitor topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Watch Ultra LTE 47mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- Új Apple iPhone 16e 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest