Hirdetés
- Yettel topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Google Pixel topik
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
lord.lakli
őstag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én a spob-ot ajánlom. Nexus S-en használjuk, mert nem jó a bekapcs gomb. Távolságérzékelő előtt kell az ujjad elhúzni X-szer.
(#3585) gyuri2008: csoportos menova rendelésbe én is beszállnék szívesen.
-
Algotis
addikt
Valaki 5let?

-
thiclyoon
aktív tag
nexus 5-öt még nem, csak nexus 4-et próbáltam, és ott a gyári kamera appban nem lehetett levenni a kamerahangot.. nexus 5-ben le lehet? esetleg nem gyárival?
(nem szeretem, ha különféle (ropogó, kattogó, csiripelő stb.) hangokat ad ki)
köszi előre is! -
Daralo:)
tag
Üdvözletem mindenkinek!
Tanácstalan vagyok néhány dologban ez és a LG G2 közt.
Első kérdésem az lenne már összekavarodtam itt, hogy most melyik kamerája a jobb?
Próbáljunk objektíven hozzá állni mert lehet az lesz ha ide be írom a kérdést és oda is akkor mind két oldal a sajátját fogja mondani na most ugye ezeket frissítik a gyártó és a google pl nexusnál valami januári camera frissítést emlegettek képeket nézve nekem az erdős képek (fa levelei) nem tetszenek egyiknél se nagyon (nagyon festői)
Most ténylegesen melyik kamerája a jobb melyikből tudnak majd a legtöbbet kihozni?
Második kis kérdésem a akkumulátor nagyon vészes?? napokban és használatban mérve mennyit lehet kibírni vele?
(U)Harmadik kis kérdésem(/U)
Hol vehetném most?32GB-ost (FEKETE)?
Sufnis GSM-ék gondolom kb garancia nélkül vesszük meg a telefont "olcsóbban" szóval akkor kb ez is mind1
kb sehol nem láttam fekete 32-est csak 1 helyen.
Remélem érthető amiket itt megfogalmaztam mindenkinek kellemes ünnepeket kívánok!!
Válaszokat előre is köszönöm!!! -
Steve1207
veterán
Lehet engem is érdekelne a csoportos rendelés, de kicsit távolabb állok még a rendeléstől. HOX-ról váltanék, most jön vissza szervizből, megy apróra és nagy az esély, hogy itt kötök ki a későbbiekben. Bár mire odajutok szerintem már lazán nyomkodjátok a készülékeiteket

Custom rom-osoktól kérdezném, akik benne vannak a témában, várható esetleg Sense port? Sose volt még Nexus-om, de mintha a 4-nél láttam volna, hogy csináltak. Hardverileg is szinte megegyező és a driverekkel sincs gond, itt az egyik legnagyobb a fejlesztőcsoport. Valamint burst módban csak a 20 képet lő gyorsan egymás után, mint a portolt stock kamerák? HTC eléggé belenyúlt mindig, ez hiányozna azért, de a híreket is olvasva nagyon ráment a google a kamera csiszolására is.
-
Karinho
csendes tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Meg én is

-
v_angelus
tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
Én is itt akadtam el, jobb szeretem a netes vásárlásokat paypal-al intézni. A válaszra én is kíváncsi lennék, mert engem is csak a fizetési mód tart vissza.
Ha rendelsz, akkor benne lennék egy csoportos rendelésben, hogy a postaköltség feleződjön.
-
gyuri2008
veterán
válasz
hakydakillah
üzenetére
Ez engem is érdekelne, hogy hol tudnék venni egy ilyen kártya olvasót.
Ha valakinek lenne egy fölösleges, meg-venném.
-
hakydakillah
senior tag
válasz
mrdavid
üzenetére
Jó kis dolog ez, ha csak filmekre veszem, már akkor is megérte. Amúgy a szövegemet elírtam, nem megrendeltem, csak fogom :-D Vagyis pont most akartam, de egy akadályba ütköztem - nincs paypal lehetőség.
Nem tudod véletlenül, hogy haverod közvetlenül tőlük-e vette, vagy máshonnan? Én még ebayen se találom.. :-( -
G4bi89
senior tag
Nekem is meglett kintről végre az N5

Tegnap óta használom csak pozitív benyomások vannak. (Igaz eddig egymagos,512MB-os Sony Ericsson -om volt ICS-vel
)
4.4.2 frissítés után egyből BL nyitás majd root-ot kapott a "picike" aztán mentek fel rá a programok. 2GB ram miatt csak lesek a multitask miatt. Erős játékot még nem próbáltam de majd egy Real Racing 3-at kipróbálok, bár az a tableten (N7) is szépen fut.
Kamera valóban sokáig fókuszál HDR bekapcsolása mellett, ez miatt sokszor be is mozdult. Viszont este tök jó képeket lehet vele lőni.Egy gyors kérdés a gyári kamera app nem tud 16:9 -ben fotózni

-
mrdavid
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
haverom g2hőz vett, egy hete érkezett meg, de hiába kértem, baszik kipróbálni amit kérdeztél, de veszteni biztos nem vesztes a meenovával, én is azonnal rendelek, ahogy meglesz a n5
valóban olcsobb, s nagyon jól nézki, egy kis kék led világít az alján, elég minőségi cuccnak tűnt
-
hakydakillah
senior tag
Köszi. Rá is kerestem azonnal. Hasonló vele a helyzet, mint az G2-nél, vagyis óránként nagyjából 1% aksievés. Ami G2 esetében kevés, N5-nél inkább nem rontanám az amúgyse rózsás helyzetet :-D
Ma megrendeltem a Meenova féle sd kártyaolvasót: [link]
Mivel senki se tudta megírni, hogy a játékokat lehet-e rá telepíteni, ezért magam fogom tesztelni
Szerintem a legkisebb kártyaolvasó jelenleg, és szállítással együtt csak 11euró. Így olcsóbb megoldás, mint 32GB-os Nexust venni. -
hakydakillah
senior tag
válasz
mrdavid
üzenetére
Köszi :-) Bár kicsit még úgy érzem, amíg a google kinyalja a hátsómat, addig nem fogom nagyon piszkálni a telót :-) Magamat ismerve aztán nem fogok tudni leállni.
Más - nem találtatok G2-höz hasonló tap to wake progit? Eddig még nem találtam semmi használhatót, és én szeretem kerülni a hardweres gombok túlzott használatát. Jól működő lock progit már találtam, már csak egy jó wake módszer / progi kellene.
-
mrdavid
aktív tag
válasz
hakydakillah
üzenetére
custom recovery azért kell majd, mert onnan fogsz többségében telepíteni custom romokat ,
de ezt is elvégzi helyetted a toolkit -
hakydakillah
senior tag
Bő 3évvel ezelőtt HTC Desire-men elég komplikált volt a root, meg a többi vacakolás.
Szóval csak futtatom ezt a toolkitet, nyomok egy unlockot rajta, utána root-ot, és már kész is vagyok? Ezután ha jövőben custom rom-ot akarok, már csak feltenni, és fastbooton telepíteni kell? Bocsánat a noob kérdésért

-
Edvig
tag
Múlt hét pénteken megérkezett az enyém is(16GB, fekete). Ismerősöm megrendelte Play Store-ból(349€) + 10euro, h gyorsabban kihozzák, majd hozta is haza, tehat így 108ezerre jött ki. Nagyon meg vagyok vele elégedve, eddig az üzemidőt leszámítva csak pozitív dolgokat mondhatok el róla és ennyiért nagyon megérte

-
huan
őstag
Ha van egy wifi-s eszközöm a tv-re kötve,ami vezeték nélküli display-ként is tud üzemelni,akkor melyik a legjobb alkalmazás arra,hogy a telefon kijelzőjét a tv-re küldjem?
-
mr.szabados
tag
A nálam okosabb emberek esetleg már készítik az összefoglalót?

-
Algotis
addikt
Ha ráteszek zenéket a telóra, akkor hogyan tudom megcsinálni, hogy letöltse hozzá az album covert és mikor le van zárva a képernyő és megy a zene akkor a borító jelenjen meg?
-
kerjani
aktív tag
válasz
zsirfecske
üzenetére
Nem írtam hogy max, hanem hogy még a zl-nél is nagyobb, ami azért elég nagynak számít a kategóriában.
Sok helyen rosszul van írva a méret - n4ével kvázi egyzőnek írrják. A szélességi és vastagsági adatok tényleg szinte ugyanazok, de valójában valamivel hosszabb
N5: 69.17 x 137.84 x 8.59 mm
N4: 68.70 x 133.90 x 9.10 mmNem szidni akarom a telefont, többet nem is hozom szóba a témát, ne legyen flame belőle. Csak sok helyen írták hogy ugyanakkora, de érezhetően nem, utánanéztem, és tényleg nem.

-
( V )
veterán
válasz
GrooveHero
üzenetére
szerintem itt érdeklődj [link]!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
TOZ
addikt
válasz
zsirfecske
üzenetére
Én ráraktam a Ganexet (mikor még megvolt). Alig tűnt nagyobbnak.
Ezt a toolkit dolgot amúgy miért erőltetik sokan? Fastboot, adb. A toolkitek sem csinálják máshogy.
-
acura13
aktív tag
szevasztok
képeknél, nappal milyen beállitást ajánlatok?, HDR.rel nagyon sokáig exponál és zoomol...elmozdulhat közben kezem....
A fogásáról annyit hogy a Motoroláké tényleg ergonomikusabb, bár N5öm van de ezt igy igaz
tudtok ajánlani bootloader nyito, és rootolo progit?? -
djgeg
őstag
válasz
GrooveHero
üzenetére
Hogyha eljössz a Keleti-ig (ott lakom) akkor szívesen leugrok megmutatni.

-
GrooveHero
addikt
Üdv srácok. Gyor kérdés: Dec. 28-án, azaz most szombaton kiét tapogathatnám meg?
N5-re gondolok. Pesten járok majd a stadionok állomás körül. Megoldható, hogy megtekintsem valamelyikőtök Nexus 5-jét? Csak egy 5 perces kis taperolás lenne 
-
kerjani
aktív tag
Végre megjött az enyém is

Álomgyors telefon, és a hangminőség is kiemelkedő. N4-hez képest is sokkal jobban hallom a másik felet még a zajos utcán is. A kijelző tökéletes, bár már N4-en sem láttam pixeleket. A gombok egyáltalán nem lötyögnek, pedig még a régebbi szériáiból való.
Egyből ment rá Ringke tok és fólia is. Plusz azonnal bootloader nyitás és root, ahogy kell egy fejlesztői telefonnál
Viszont semmi sem tökéletes. Méretileg nekem eléggé negatív meglepetés, nem igazán kényelmes. Ahogy látom, az 5"-osok között kb ez a legnagyobb (xperia zl-nél is nagyobb, élőben csekkoltam). A szögletesség sem segít a kényelmes foghatóságon. A tervezők helyében inkább áldoztam volna a vékonyságból a kompaktság oltárán. (Volt alkalmam egy Moto G-vel összevetni, és hát az a lekerekített forma a kényelmességi etalon nálam a méretkategóriában)
A kamerával sem sikerült még a híres jó képminőséget előállítani, de ezen bütykölök még.Persze a méret eléggé szubjektív, mivel az utóbbi 2 hétben Blade-et kellett használnom. Szóval kell egy kis idő, míg visszaszokom (tudtommal pár milli csak a difi a N4-hez képest a számok szerint)
Összességében azonban abszolút pozitív a mérleg. Időtálló csúcstelefon, közép árban, mindig garantáltan mindig friss OS-rel. Évekig jó lesz mindenre

-
huan
őstag
Az sem rossz,de ez is működhet: Flip To Mute
-
tomiii007
senior tag
nexus 4en lehet olyat mint pl samsungba hogy ha van egy hívás és lefele fordítom a kijelzőt akkor elnémul a hívás?
-
halkow
őstag
válasz
lord.lakli
üzenetére
szia, mi jön elő ha a beállításokba bemész és az android verzióra többször rányomsz erre kíváncsi lennék
-
Alias LaLee
tag
Köszi srácok.
-
válasz
Alias LaLee
üzenetére
Pletyka volt. Egységesen 2300 mAh-ás az akksi.
-
Alias LaLee
tag
Hi!
Van már pontos info h a 32gb-os verzió 3000mAh-os aksit kap?
Vagy csak pletkyka? -
huan
őstag
Sziasztok!
Mi az a GApps for Android?
Mihez kell? -
vick33
tag
válasz
acura13
üzenetére
Velem ritkán szokott előfordulni, hogy bejárjam az összes európai országot véletlenszerűen:-) 3-4 ország egyszerre nekem bőven elég, de azt is csak akkor teszem fel ha éppen utazni készülök, tehát max 2-3 hét egy évben:-) De ha valaki európai turnét nyom, akkor tényleg kell az a sok térkép.
-
agressor12
senior tag
Csak kis info, ha valakit érdekel, Westendben középen van egy elado N5 125 ropiért. Nem tudom, hogy milyen modell, csak tokot kerestem és ott láttam.
-
Akos93
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani Nexis 5 -höz tokot, és fóliát? Aki vett, hogy honnan, milyen fajta? Esetleg ebay-ről megéri megrendelni ezeket a párszáz forintos tok-okat? Vagy azok nagyon gagyik?
Köszönöm a tippeket előre is!
-
acura13
aktív tag
szevasztok
ki tudja hogyan lehet a kezdőképernyön több lapot létrehozni?? amit lapozni lehet oldalra....
-
appel
őstag
Nem tudom volt-e már (kereső nem dobta ki), de itt egy elég jó ingyenes Kernel Tweaker.
-
leslien
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
nem lesz lte mert us, egyébként meg a S/N 311 kezdődik
akkor az már az újabb. semmi más nincs csak a szokásos amire figyelni kell vásárlásnál, de neked ezt nem kell ecsetelni
miért nem vettél Bécsben? a Ditechnél -
migabi24
nagyúr
válasz
ForRedGlory
üzenetére
Van valami újjab verzió, én olyat vennék a helyedbe
-
ForRedGlory
félisten
A Nexus 5-nel van valami kezdetleges gyartasi hibaja? Azert kerdezem, mert most megyek egyert, ami US Play Store eresztes es nem mindegy hogy hol szervizelik ha gaz van

Kell valamire vasarlaskor figyelni?
-
SP!T
addikt
Vajon mikor jön el az az idő, mikor itthonról is tudunk Google telefont rendelni a Play!-ről?

Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4671
- Bontatlan Moleskine Smart Writing Set Ellipse digitális e papír füzet / 12 hó jótállás
- 277 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év gar, LTE OPCIÓ
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Koszi az infot, cinkes lett volna eloben visszakozni.
Cataclysm + ElementalX 0.17 kernel, szerintem a legjobb összeállítások egyike!