- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Google Pixel topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Martinitius
tag
válasz
TripleM #53719 üzenetére
Újrahúztad már imageből ahogy javasolták? Az a biztos. Ha meg úgysem jó, akkor eMMC hiba lesz, alias alaplap kuka.
-
-
HREH
senior tag
válasz
TripleM #53699 üzenetére
Összefoglalóban ott van minden
Honnan lehet letölteni a hivatalos romot?
https://developers.google.com/android/images
(M4B30X, Oct 2016) jelzésűt szedd leGyári (stock) ROM frissítése parancssorból,downgrade
Dottore bejegyzése egyszerűen végigvezet a folyamaton! -
HREH
senior tag
válasz
TripleM #53695 üzenetére
Nekem is lassú, és fagyogat az utóbbi időben, nagyon zavaró, hogy 6-7 megnyitott Chrome oldal ill. eközben Powerampos zenehallgatás alatt is képes lassulni, fagyogatni. Talán a Franco Kernel az oka, nem tudom. Mindenesetre megvárom a novemberi patch-et, aztán teljesen újrahúzom a rendszert parancssorból, remélem megjavul.
-
Carasc0
őstag
válasz
TripleM #23690 üzenetére
Én is a PartneroGSM-től rendeltem Skype-n keresztül. Nekem bőven elég a 16GB-os. Kedden érkezik! Bár ha szombaton adtam le a rendelést akkor nem lehet hogy hétfőn meg is érkezik? A bolt szombaton 13:00-ig volt nyitva és Skype-n élőben beszéltem egy sráccal és helybne leadtam.. Ő azt mondta kedden jön meg.. Most elgondolkodok hogy miért csak kedden? Nem sürgős csak a logika érdekel....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest