- Macrodroid
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
G4bi89
senior tag
válasz
#01696768 #48559 üzenetére
Szokásos kérdés, hogy a beállítások - tartózkodási hely - 3 pötty, beolvasás - wi-fi alapú keresés ki van kapcsolva ?
Más ötletem nincs nálam szerencsére nincs ilyen probléma, sőt 6.0 óta végre olyan a wifim mint annak lennie kell. (meg mint 4.4 alatt)Lollipop alatt állandóan azzal szívtam, hogy eldobta kikapcsolt kijelző mellett, persze "mindigre" volt állítva a beállításokban de le se szarta.
-
Just486
senior tag
válasz
#01696768 #31112 üzenetére
Nekem is nagyon szutyok az 5.0... A memóriából 5-10 percenként veszi ki a Skypeot mindenféle visszajelzés vagy ok nélkül, meg amúgy egy csomó más programot is rendszeresen újratölt indokolatlanul. 70-100 óra uptime után meg gyakorlatilag a használhatatlanságig romlik a telefon állapota, elkezdenek összeomlani bizonyos dolgok, a launcher üres képernyővel fogad, hasonlók...
-
jaszy91
aktív tag
válasz
#01696768 #2475 üzenetére
Amúgy igen, értem hogy miért mondtad. Én is arra várok, hogy legyen 32GB-os hivatalos garival, jó áron. Szerintem az a jó ár osztrákoknál lesz
Szívesen meg venném a 16-osat is, de félek hogy kevés lesz, és ha kevés lesz, akkor nincs microSD, szóval inkább a 32-esre szavazom.
Most néztem Expansys-t, ott is csak előrendeléssel van 32-es, kérdés mikorra jönne meg.
-
Uzi74
senior tag
válasz
#01696768 #1260 üzenetére
Bőven elég a cirkónium is
Ha ilyen tárgyak vannak nálad, már érdemes figyelni. Nekem a GG1-es Defy-m homok szántotta fel helyenként.
6 orthoclase, titanium, manganese, germanium, niobium, rhodium, uranium
6 to 7 glass, fused quartz, iron pyrite, silicon, ruthenium, iridium, tantalum, opal
7 quartz, vanadium, osmium, rhenium
7.5 to 8 hardened steel, tungsten, emerald, spinel
8 topaz, cubic zirconia
8.5 chrysoberyl, chromium, silicon nitride
9-9.5 corundum, silicon carbide (carborundum), tungsten carbide, titanium carbide, stishovite
9.5–10 rhenium diboride, tantalum carbide, titanium diboride, boron nitride, boron [11][12][13]
10 diamond
10 nanocrystalline diamond (hyperdiamond, ultrahard fullerite) -
assemble
addikt
válasz
#01696768 #1244 üzenetére
Na igen, a magambol kiindulva fulbevalora ugye alapbol nem gondolok, az mondjuk (plane ha a ma ismert univerzum kb legkemenyebb anyagabol van
- az ellen mondjuk szerintem nincs is olyan anyag a Foldon egyaltalan (nem hogy egy sima edzett uveg) ami valos vedelmet biztositana
) el tudom kepzelni h szep kis karokat tehet benne.
Egy zippzar mondjuk nem gondolnam h artana egy GG-nek, de nem is nagyon probaltam...
Foliat azert biztos ami biztos szoktam rakni ra igy isAmugy nem a temahoz kapcsolodik, de vannak uj reklamok: [link]
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Hobby rádiós topik
- Autószerelők, autószerelés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Óra topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Macrodroid
- Gitáros topic
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged