- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen GPS-t vegyek?
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Itthon is kapható lesz a kerámia Xiaomi Band 10
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Yettel topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
slice14
veterán
Ha a bl nyitva, attól még jön ota. (Amit az ota nem figyel, bl, root, busybox.)
Bl nyitás után rebootolni kell az androidott, hogy trudjon wipe-olni. Majd aztán feltenni a custom recovery-t és a root-ot, mert különben bootloppolni fog. Ha csak felnyitod, az megfelel egy factory resetnek.
#15980 Pipikék: Tegyél fel egy Light Flow-ot vagy Light Manager-t.
-
G4bi89
senior tag
Ki kell exportálni csv fájlformátumba majd ezt feltölteni a gmail címtárba. Ezek után a telefonon a címtár szinkronizálására kell rácsapni
Innentől a sim-re ne is ments csak a google-ös accountba.Hasznos lehet még ha kikapcsolod a telefonkönyvben a beállítások - megjelenítendő névjegyeknél a sim kártyát. Asszem ilyen néven fut...
-
V.T.
aktív tag
sikerült kinyitni a bootloadert, rootoltam plusz recovery fent van.
egy problémám van:
normális az hogy a rámegyek a sajat gépben a nexus5-re akkor 2 felé van particionálva? vagy is úgy néz ki mintha kettő lenne, de mind a kettő 26,2 giga. és mindkettőben ugyan azok a mappák vannak.
köszi szépen az eddig segítséget és a kérdésemre a választ -
siofok
őstag
-
dozsabalint
senior tag
Nekem konzekvensen 2 helyen dobja el: az egyik egy aluljáró, a másik meg a 3-as metró Ferenciek tere megállója körül elfogy a Telekomos LTE, meg úgy kb minden. A következő megálónál már ismét van.
Magától viszont nem nagyon szokta. (Érdekesség: hogy ha nincs hálózat, majd ismét talál, akkor sohasem az LTE-t találja meg először, hanem a 3G/HSDPA hálózatot. Azt LTE még kb fél perc, míg visszatalál.)
Csatlakozom: factory reset sok mindent meggyógyít. Fokozottan igaz ez a custom romoknál. -
Zeze94
tag
Huh, valahol meg jomultkor (Nexus 4, vagy Nexus 5 topic, nememlekszem mar.. ) olvastam, hogy ket fele "kiosztas" van a mikrofonra, ebbol az N5 is mar az ujabbat hasznalja(sztem az lesz a "harom csikos").
Az meg, hogy milyen szinu a muanyag a jackben tiszta mindegy.
Szal gondolom a legtobb headsetnek mukodnie kellene vele.. Bar, hogy a kamu Bicc mennyire fog, azt nem tudom. En nem vennek olyat se eredetiben, se koppintottban -
Kunsztler
senior tag
Beállításoknál biztonsági mentés és visszaállítás ,automatikus helyreállítás pipa ki,gyári adatok visszaállítása ennyi
Adácson voltam ott semmi jelem nem volt a Tmobilosoknak de a Vodásoknak nagyon jó volt
Na de itthon LTE alig működik pár helyen még 3 G-se nagyon .Svájcba vagy akár hol jár az ember tökéletes,itthon szar
-
Finucsi
csendes tag
Nekem is hasonlot csinal de nalam csak akkor dobja el mikor egèsz nap be van kapcsolva a mobilnet es netezes kozben eldobja a mobilnetet is meg a halozatot is de en varok 15 masodpercet es visszajon.mondjuk nekem ezt csak akkor csinalja ha uton vok.
Ja es az enyem is anglol playrol van es itt is hasznalom. -
MartOOn
addikt
Hat en igy eroltettem ki n4-nel a 4.3at most meg 4.4re a 4.4.2ot. Nalam semmi problema. Talan mintha n4 topikban irta volna vki h nem jottek meg ezutan a push emailjei. De ilyet senki mas nem tapasztalt tudomasom szerint. Aztan tolj ra egy FR-t es akkor tuti nincs baj. Nekem megy mindenem azOTA is.
De persze felelosseget nem vallalhatok... :p -
ßrainiac
addikt
a 2G / 3G kapcsolgatasaval lehet meg jatszani akkor, allitolag attol elegge merul a cucc, ha a telo automatikusan csinalja ezt
ha olyan helyen vagy ahol nem jo, erdemes lehet only 2G-re rakni
sot, rootolt telo eseten olyan is volt ami kijelzo offnal alapbol 2G-be rakta, ez iszonyat jo feature, hiszen ha nem hasznalod a telot epp, syncelni boven eleg a 2G
-
Karinho
csendes tag
Teljesen egyértelmű a dolog:
Az http://www.google.com/nexus/5/ oldalon megkeresni a Buy Now gombot, majd a vásárlási lehetőségek közül a Google Play-re kattintani. Ezután az IP alapján a Német Play Store-ban kell landolnia. Itt a kívánt verziót kosárba rakni, majd fizetni kell. Név, szállítási cím és bankkártya adatok kellenek.Nekem a fehér 32-es 4 nap alatt megjött, olyan gyorsan, hogy alig győztem MicroSIM-vágó gépet rendelni hozzá - egy napot így is céges kártyával ment
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A telefonhoz nem szervesen kapcsolódó témákat, észrevételeket a Nexus off topikban lehet kitárgyalni.
- Google Pixel topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Tőzsde és gazdaság
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- Óra topik
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- AI-aranykort jósolnak, tarol az NVIDIA
- További aktív témák...
- Apple iPhone 7 128GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 128GB Megkímélt Független/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4321
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4318
Állásajánlatok