- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
Hali!
Szerintetek mennyit érné meg ráfizetni egy 16-os Nexus5-re.
Köszi!
mod: paraméterek hasonlók, elvileg makulátlan, szintén ditech-es számla van hozzá, mint nekem is.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Fólia téma:
Nyáron vettem iSmooth-os packot, akkor 15 dollár volt szállítással örök élet garis, most ahogy nézem olcsóbb.
Nagyon jól bírja ahhoz képest amit régebben rendeltem (Terrapin). Melóban (fémmegmunkálással foglalkozom) a régi pár nap alatt karcos lett. Most tettem fel a másodikat, mert homokszórót azért nem bírta. Bement a homok a zsebembe és nem lett jól
A lényeg hogy örök élet gari. Tegnap írtam ismoothnak, hogy hogy működik ez meg ilyesmi, el kell e küldjem a régit. Visszaírtak, hogy ez a címem még jó e? írtam hogy igen, rendben küldenek egy másik csomagot plusz még a szart se kell visszapostáznom nekik tehát amíg megvan a telefonod, addig ők ellátják fóliával. elég barátiiSmooth Warranty:
iSmooth guarantees to replace any screen protector or protective case purchased for ANY reason (damage, defective, worn out, etc.) for the lifetime of the device that the original purchase was made.ॐ "Goa is not a place, its a state of mind." - Goa Gil ॐ ° Honda - The Power of Dreams ° Eat, Sleep, JDM °
-
cirx
senior tag
válasz 13128814 #53191 üzenetére
Ez az ún modem crash ami sajnos létező probléma a nexus 4-nél. Kizárólag 3G-t használva jön elő, és legtöbbször akkor amikor adótornyot vált a készülék! Nagyon remélem hogy az 5.0-ban ezt végleg száműzik, mert kicsit érdekes, hogy ez elvileg egy referencia modell és simán benne hagynak egy ekkora hibát!
2G-re lockolva, illetve a sim pin kikapcsolásával lehet orvosolni a dolgot átmenetileg!
[ Szerkesztve ]
S23 GREEN
-
13128814
tag
válasz Diamond500 #53189 üzenetére
Az a baj, hogyha újraindulna, akkor az látszana a futási időn. Namost ott nekem 138 órát ír, ami reális, mert kb. akkor ment rá a 4.4.4.
niof
Igen, gondoltam rá, de azért na...[ Szerkesztve ]
-
13128814
tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy kb. naponta előjön az az ablak, hogy írjam be a pinkódom. A telefont persze nem kapcsolom ki, megy, csak random bedobja...
Valaki találkozott ezzel a hibával?
Hozzátartozik a dologhoz, hogy 1 hete lett cserélve (nem vágva) a T-s kártyám microra, eddig Telenort használtam, csak arra a kártyára nem volt beállítva a PIN kérése, tehát nem tudom, hogy azzal volt e ilyen baj.
Szerintetek első körben a T-t kérdezzem? Megtudják nekem mondani, hogy a kártyával van e a baj? Sajnos flottás, szóval cserélni macerás lesz ha bebizonyosodik.
Nem tudom mennyiben fontos, de jelenleg stock 4.4.4 van, rootolt a készülék.
Előre is köszönöm!
-
jakec
tag
Sziasztok! Kérhetek egy linket a működő Android b11.5 vagy 12 Romról? Ezek mind a N5-re vannak kiadva csak previewre?
Valami csel a telepítéssel lesz?
Előre is köszNincs oly kiválóság, melynél nagyobb ne volna.
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
A minap elkezdett rosszalkodni a hangerő gombom, csak erős nyomásra érzékel, olvastam, többen is írtátok ezt a gondot, meg is rendeltem a csere gombot és akkor már a power gombot is ebayről. A kérdésem, ha már megbontom a hátlapot, érdemes lenne az aksit is cserélni egy másfél éves N4-en? Holott problémám még nincs vele, mobilneten 2-3, wifin 4-5 óra SOT-om megvan, mennyire használt egy másfél éves aksi? Esetleg tudja vki mennyire határozták a töltés/kisülést számát?
Köszi a választ! -
EszesNorbi
tag
Értem, hát köszönöm a gyors választ rendelek bele újjat, örülök hogy nincs nagyobb baja . Minden jót sziasztok, jóéjt !
-
Pistiboy88
aktív tag
válasz EszesNorbi #53183 üzenetére
Ez az akku mehet az akku/elem kijelölt gyűjtőhelyre. Rendelj bele újat, mert ez nem kicsit van felpúposodva.
-
EszesNorbi
tag
http://kepfeltoltes.hu/141024/IMG_20141024_200456_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
http://kepfeltoltes.hu/141024/IMG_20141024_200536_www.kepfeltoltes.hu_.jpgÍgy néz ki , de érdekesség ha akksi bennt van és rárakom a hátlapot skkor nem passzol rá teljesen a bekapcsoló gomb oldalán, de ha az akksi nincs benne akkor tökéletesen passzol...
-
bAtt001
addikt
válasz EszesNorbi #53181 üzenetére
nekem már olyan volt hogy billegett az asztalon jobbra balra, ha meg tudod oldani az akkucserét egy kis időre akkor megéri kipróbálni, ki tudod szűrni annak a hibáját legfeljebb
-
EszesNorbi
tag
hát a szürke részes fóliás az nem egyenes de azt ráfogtam arra hogy aragasztó miatt , tehát azt mondod , hogy akksi ... akkor csapjam át tesóméból egy próbára azt mondod? mer tövén nincs baj
-
bAtt001
addikt
válasz EszesNorbi #53170 üzenetére
ez nagyon hasonlit az én bajaimra akku csere előttről, púpos volt az akkum, tedd le sima asztalra és néz meg borul-e jobbra balra, ha igen akkor gyorsan csere ha nem akkor előbb szoftver baszkurálás ha utána is vacakol akkor is akksi csere szerintem
-
EszesNorbi
tag
gáz van, így sem jó ... na most mi ötlet van?
-
vadsertes
csendes tag
Most olvastam egy cikket: "Nem lehet majd rootolni az Android 5.0-val érkező okostelefonokat?"- címmel egy ilyen, IT bulvár oldalon. Bízom benne hogy ez így ebben a formában hülyeség. A most tesztelhető L verziók rootolhatók vagy ez még korai lenne? Meg ugye az, hogy nem rootolható egy Nexus az azért meglehetősen ostobán hangzik.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz EszesNorbi #53174 üzenetére
Igen akkor már nyitott (ezt a részt hagyd ki) !
iPhone 13 Pro Max & iPhone SE
-
EszesNorbi
tag
köszönöm! úgy tudom hogy ha már cwm em van akkor már nyitott ugye? tehát nem muszály azt a részt megcsinálnom ugye? mer tha hangerö le + bekapcsolo gommbal bejön az a menü nekem jelenleg is.
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz EszesNorbi #53172 üzenetére
Tessék a leírás a linkre figyelj oda a legfrissebb képfájlt töltsd le !
-
EszesNorbi
tag
pont azt lesem hogy hogy kéne, ti tudjátok? most ezt találtam ez igy jo? mer tleéggé bonyolultnak tünik..
http://freedupthoughts.com/2013/11/how-to-flash-android-4-4-kitkat-factory-images-on-the-nexus-4.html -
w333
félisten
válasz EszesNorbi #53170 üzenetére
Talán érdemes lenne felrakni a gyári 4.4.4 -t !
[ Szerkesztve ]
-
EszesNorbi
tag
Sziasztok nagy gondban vagyok, segítésetek kérlek, kb. egy hónapja van meg a nexus 4 em ( 16 gb - független ) cyanogenmoddal vettem, előtti életéről semmit nem tudok, de a lényeg okés volt a telo, amint megvettem teljes visszaállítás, a biztonsági mentéses menüből, ezután minden okés volt, cm m10 es rendszer futott rajta, legutóbb kijött a cm m11 frissítettem, azóta teljesen megvadult a telefon, tapasztalataim, ha mobilinternetre kapcsolok mikor az akksi 60% alatt vagy közelében van kéri a pinkódot, elmegy a térerő, és ezt ismételgeti, ezután NÉHA abbahagyja ha repülögép módra váltok, vagy kikapcsolom a mobilnetet, de néha függetlenül a mobilinternettől 5 másodpercenként kéri a PIN kódot.Mondanom sem kell hogy használhatatlan igy, cwm 6 os recovery van rajta, azóta ott töröltem meg wipeoltam mindent, visszaraktam az m10 es rendszert, aztán megint teljes visszaállítás, ugyan úgy mindent, de a hiba az marad.... tesomnak PONTOSAN ugyanilyen telefonja van, övén jól fut az m10, tegnap SIM kártyát is cseréltünk, és az övével is ugyanezt csinálta tehát nem a SIM kártyámmal van a gond, kezdek tanácstalan lenni, mert már ott tartok hogy gyári rendszert rakjak rá vissza, vagy valami olyat ami stabil és ugye gyors. válaszaitokat nagyon várom! Köszi. Sziasztok!
-
mihione
őstag
A project volta er valamit n4en a jelenlegi portolt verziokkal?
Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
petipetya
nagyúr
válasz Grande Ale #53162 üzenetére
Az egy bohóckodás, nem teszt. De amúgy sem érdemes beleélni magunkat a használatába, mert ha beindul akkor előbb-utóbb azt is megadóztatják és/vagy ellehetetlenítik.
[ Szerkesztve ]
"nincs rá lezsóidő"
-
Tjoke
tag
Skacok CM 11 alá betettem az ak kernelt, bepipáltam pár jónak tűnő dolgot, és nagyon bitang lett az aksi, jeeee.Amúgy tud valaki megoldást arra h a teló nfc-jével fizessek ne kártyával?
-
Noisyboy
csendes tag
-
w333
félisten
válasz Cseri0058 #53152 üzenetére
LOL ... na de ez 1.5év alatt most jelentkezett először, szóval valami inkább lefagyott mert hosszon bekapcs. gombnyomásra újraindult a telefon
Különben "Beszart a főpanel" miben nyilvánul meg ? (nem hinném hogy ez lenne)
[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
Megmakkant a telefonom ... felraktam töltőre majd mikor lehúztam csak egy email jelzés (fehér led villogott) bekapcs. gomb nem reagált kehet lefagyott nem tudom, majd 10mp hosszan nyomva a bekapcs. gomb újraindítottam, ilyen még soha nem volt ... valaki tapasztalt már hasonlót ?
-
dannyl
addikt
válasz szentkuti11 #53149 üzenetére
Köszi a teljesen kielégítő választ :-)
-
szentkuti11
addikt
-
dannyl
addikt
Szerintetek mennyiért lehetne "fehéríteni" az n4et? Lehet kapni külön fehér házat?
-
eastsider
nagyúr
válasz aizen92 #53138 üzenetére
én is próbáltam, nagyon jó, viszont mivel exchange policy miatt pin-nel lehet csak felodlani a képernyőt, ami viszont bugos, használhatatlan
konkrétan beírom a PIN-t, majd FC-zik a system UI, és kéri újra a PIN-t...majd ez végtelenciklusban legújabbat próbáltam. szóval visszatértem full stock (root nélkül stb) rom-ra.várom a hivatalost
-
törölt tag
November 1-től várható a Nexus 6 (október 23 pre-order)? Ez a péklapát nem érdekel, csak a Lollipop miatt kérdezem, hogy nagyjából mikor számítsak az Omni-ra.
-
w333
félisten
válasz aizen92 #53138 üzenetére
Nálam a Play Zene is frissült, most van 3db. olyan alkalmazásom (play zene, áruház, hangouts) ami jaj de jól néz ki ezzel a Material kinézettel (még az ikonok is), viszont a többi meg olyan gáz régi kinézetük van
(#53139) petipetya
Sokkal gyorsabban tölt be minden, még az előnézeti képek is egyből bejönnek (előbb kicsit mosottan aztán kitisztul) de legalább nincs töltő képernyő
[ Szerkesztve ]
-
aizen92
addikt
2 hete leszedtem XDA-ról.
Pöpec lett. Már várom az L-t, mert ez a material design nagyon ütős.
Már csak a Gmailhez kéne egy L frissítés, mert nagyon gyenguszkán néz ki.
De az új gmail tuti csak az N6-tal jön,mert yahoot és outlookot ( szóval minden más emailszolgáltatót ) is támogatni fog!!!"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
w333
félisten
Frissült a Play Áruház ...
-
mihione
őstag
Nekem a mai nap tanulsaga hogy 1,7 ghzen ment nemtudom miota a telom ugy hogy eszre se vettem csak egy antutu miatt derult ki raadasul 1,5-on jobban is teljesit...
(Fku bebugolt)Lenovo Legion 5 R7 5800H, Rtx3070, Poco F5 ,Samsung QE65QN90B
-
aizen92
addikt
mai nap tanulsága/észrevétele : Ha letiltod a googleplay szolgáltatásokat, mondván ne zabálja a cput, ne tartsa ébren a telefont: akkor az akksi statisztikában a hangouts, gmail, google drive, fogja ugyanezt művelni.Ugyanannyi cpu és ébrenlétet generálva.... Wtf?
[ Szerkesztve ]
"The right man in the wrong place can make all the difference in the world."
-
madhat911
tag
válasz AllTheBest #53127 üzenetére
Hát akkor én nem találtam el a beállításokat... Én max. 10-12 fps-t tudtam kicsikarni... De nem sakkoztam végig, esélytelennek ítéltem. Lehet, hogy egy logikai valamit elvisz, de a GOW feladta neki a leckét... :-D
-
-
pcnet
addikt
válasz Diamond500 #53119 üzenetére
Jobban jársz fagyallloval, nála megvárhatod és olcsóbb is.
Akkor mégiscsak jól emlékeztem, hogy valaki 3.085 ft-ot írt power gomb cserére régebben.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
l.skywalker
félisten
válasz szentkuti11 #53124 üzenetére
Én is így vagyok vele! Köszi a választ és a megerősítést! Agyő.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
szentkuti11
addikt
válasz l.skywalker #53123 üzenetére
Teljes mértékben megéri, 30k pedig nem pénz érte.
-
l.skywalker
félisten
Sziasztok. Megerősítésre lenne szükségem. Hamarosan olcsón 30k körül tudnék hozzájutni egy refubrished Nexus 4-hez (16GB). Mivel nagyon szeretnék egy Nexus készüléket, de az 5-re és a 6-ra még nem tudnék ennyi pénzt kiadni, gondoltam, hogy a Nexus 4 - főleg most az 5.0-a tekintetében - nagyon is megfelelő lenne. Meglévő telefonomat (Sony Xperia SP) nagyon sok dologban korlátozottnak érzem és ráadásul szogáltató-függő. Ugye megéri még mindig Nexus 4-et venni, ha nincs pénzem az újabbakra? Válaszokat előre is köszönöm!
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Cseri0058
őstag
válasz Diamond500 #53119 üzenetére
Aztmondták másfélóra alatt meglenne.
-
mm89
őstag
válasz Cseri0058 #53111 üzenetére
Van benne logika. Ha régi a sim kártyád és nehezen fogja a hálózatot akkor a telefonnak jobban kell erőlködnie. Szerintem. Nálam is érik már egy sim csere, még djuice-os nagy kártyából lett vágva micro sim-re
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
niof
addikt
válasz C.Brigante #53115 üzenetére
Ha bevezetik az internetadót, azt hiszem cseszhetjük a frankó kis telefonjainkat. Gyakorlatilag forronganak a fórumok ez miatt...
Egyelőre nem szelem fel az almát egyenlőre.
-
C.Brigante
veterán
válasz bodoraudio #53099 üzenetére
nem is láttalak még itt..
üdv.
uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ /
-
Cseri0058
őstag
Ma voltam az lg szervíznél hogy érdeklődjek mennyi az akksi csere és a gomb csere. Az akksi 11k a gomb pedik 3k. A fura az volt mikor mondták hogy elöbb cseréltessem ki sim kártyámat és úgy nézzem meg hogy hogyan merül a telefon...miköze a simnek a merüléshez??
-
madhat911
tag
válasz AllTheBest #53108 üzenetére
Én próbáltam. Villogást nem produkált, de nagyon mást sem... Ment a levesbe. Szerintem nem nagyon van olyan PSP emu ami megy rendesen...
-
szuladam
aktív tag
Végre elérhető a Nokia here (béta egyenlőre) navi programja minden androidra! Elvileg az egyik legjobb navi a piacon és a legjobb hogy ingyenes. És offline is működik és nem warez 😀 lehet próbálgatni http://here.com/beta/android/?lang=en-GB
[ Szerkesztve ]
-
AllTheBest
őstag
Amúgy használ itt valaki PPSSPP-t a nexus-on? Érdekelne engem, hogy ki milyen beállításokkal használja, mert gyári beállításokkal nagyon akad
Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
-
NTonee
veterán
válasz AllTheBest #53106 üzenetére
jah, hogy egy app telepítése és indítása után csinálta ezt. Akkor elég egyértelmű, hogy mi az oka.
-
NTonee
veterán
válasz AllTheBest #53104 üzenetére
nem valószínű, hogy szoftveres lenne a gond, de ha szokásává válik, akkor csinálj egy factory resetet, ha ismét jelentkezik, akkor szerviz.
-
NTonee
veterán
válasz AllTheBest #53102 üzenetére
diszkóban voltál és a telefon is élvezte.
-
AllTheBest
őstag
Sziasztok!
Használat közben egyszer csak elkezdett villogni a telefon kijelzőjének a világítása mint egy stroboszkóp, ez mitől lehet?Esetleges elírásokért elnézést kérek, kevesebb ujjal nehezebb pontosan írni :) ---> Xiaomi Mi 9T 128gb
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parfüm topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Napelem
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Spórolós topik
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest