- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- De mennyi az annyi?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58271 üzenetére
A Mizu, a Navon terméke (erős izgalmi állapotban egy középkategória alja) a Meizu pedig a felső ligában játszik.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58268 üzenetére
Ez nem Mizu, hanem Meizu!
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #58264 üzenetére
Volt már a kezedben ilyen kínai csoda, vagy csak a szokásos sztereotípiát tolod?
-
gipsztigris
addikt
Az, hogy mikori gyártású az akkumulátor, nem jelent semmit! Attól még lehet új, és lehet, hogy kicserélték! Akkor tudnád biztosan ha felírtad volna az eredeti akku számát.
Canon DSLR fényképezőgép akksiját cserélték gariban, és dátumra öregebb akksit kaptam mint ami benne volt. .....viszont hibátlanul teljesít.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz janosibaja #57536 üzenetére
Most marhára okosat fogok mondani, de annyiért amennyit adnak érte!
Szóval, a piaci árból lejön a javítás ára és még egy pici, mert hibásként vásárolja a vevő.
Adtam el sok telefont hibásként, de mindig nyomott áron. Legutóbb egy rosszul működő kijelzős (nem törött) Xiaomi Redmi 1S-t adtam el 28k-ért, meg egy Zopo ZP700-at szintén hibás kijelzővel 15k-ért."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz Pistiboy88 #57527 üzenetére
Tapasztalat, hogy a tartozékokat (doboz, töltő, stb.) is el lehet adni! Tedd fel a hardverapróra, vagy a vaterkára!
Nekem anno, az LG 4X HD tartozékait (miután a telefont elrabolták a fiamtól) elvitték egy ötösért pár óra alatt."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz blueMerle #56638 üzenetére
Nekem pedig az anyanyelvem, (meg is tanultam rendesen a nyelvet) de semmi kivetnivalót nem látok az "alkalmazottam" kifejezésben! Munkatársam vagy beosztottam akkor lehet, ha mindketten alkalmazottak vagyunk ugyanott. Kollégám lehet(ne) ha egyébként együtt dolgoznánk és az én alkalmazottam lenne.
De ha egyik sem áll fenn, akkor marad az alkalmazottam, amennyiben én fizetem az illetőt.......szerintem.B.U.É.K.!
-
gipsztigris
addikt
válasz Just_Reboot #55920 üzenetére
Szerintem már nem! Akinek van, az vagy kifuttatja a gazdaságosság határáig, vagy megpróbálja eladni. De újat már nem vennék ennyi pénzért!
Egyébként semmi baj a telefonnal!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz MartOOn #55750 üzenetére
Csináld meg [ENNEK] alapján!
Bemásolod a system/priv-app mappába a CommandCenter.apk-t, majd megadod a jogosultságokat, utána a com.motorola.commandcenter.library.jar fájlt bemásolod a system/framework mappába, itt is jogosultságok beállítása, majd restart!
-
gipsztigris
addikt
válasz AllTheBest #55482 üzenetére
Tudunk olyan Nexusról ami hálózatfüggő?
-
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok! Feltettem a Fiam Nexusára a nyalókát, de már vagy öt perce csak a körök forgolódnak. Meddig érdemes várni, illetve ha így marad akkor telepítsem fel újra?
Elindult.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #55058 üzenetére
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #54085 üzenetére
Nem mindegyik, csupán két verzió......de tény, hogy megy!
-
gipsztigris
addikt
Inbox meghívója nincs valakinek "feleslegbe"? Egy virtuális sörre, vagy bambira a vendégem lenne.
-
gipsztigris
addikt
válasz adabra #53004 üzenetére
Erről beszéltem, hogy a dolgokat a helyükön kell kezelni. Persze, hogy jó a Nexus4, de vannak hibái (nem is kevés) és vannak nála sokkal jobbak is, de ez is természetes, hiszen az evolúció következménye.
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #53002 üzenetére
Debasszamegakutya! Hiszen nekem is olyan van…. Meg még pár egyéb, ezért azt hiszem jogom van ElFOGULATLAN véleményt alkotni és mondani. Ha neked nem tetszik, hogy itt van olyan aki a helyén kezeli a Nexus4 képességeit akkor jelents fel a modiknál!
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #53000 üzenetére
Nem adom el! A fiam használja.
Érdekesek a fanatikusok! Szívből útálják ha a kedvencüket nem akarják pajzsra emelni. Pedig sokkal jobb lenne ha a helyükön kezelné mindenki a dolgokat és akkor, akár még vitatkozni is lehetne."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz szentkuti11 #52998 üzenetére
Ez egy szép összetett gondolatsor volt, de (miután szerencsére nem vagyunk egyformák) nem értek vele egyet. Alapelvekkel igen, de a G2-ről alkotott véleményeddel nem!
-
gipsztigris
addikt
válasz szentkuti11 #52986 üzenetére
Hááááát! Lehet, hogy a gyári rom nincs optimalizálva annyira mint egy stock android, de amit én láttam (G2-t) CM11-el, az majdnem leszaggatta a körmöket a kezemről úgy hasítottak az oldalak.
Nyers erőben is duplája mint a N4, így nem értem még a hasonlítás alapját sem. Akku időről már nem is beszélve.
De itt be is fejezem az offot, elvégre nem szerencsés az almát a körtével hasonlítgatni."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz szentkuti11 #52983 üzenetére
Az a lényeg, hogy nem mindenki egyforma telefont szeret! ....máskülönben hiánycikk lenne a G2.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz HardRic #52977 üzenetére
Azért valljuk be így nem drága ez a keret. Fagyallo kolléga szerintem kétezer körül kicseréli és adhatod el jópénzért.
Készülékválasztás pedig nehéz dolog. LG G2 jelenleg a legjobb telefon a hazai piacon a százezer forint körüli árkategóriában.....szerintem.
-
gipsztigris
addikt
válasz aizen92 #52926 üzenetére
Bocs, de ez így nem igaz! Nem az igény miatt gyártanak lapát méretű telefont, hanem mert a versenytársak is ezt teszik. Attól lesz eladható ,hogy egy komoly brand van mögötte.
Ezt a piacot már régen nem a piaci igényekhez igazítják..... szerintem."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz malphitee #52923 üzenetére
+1
Nekem 5,5"-os péklapát van, de már az a méret is a kezelhetőség határán van. Nem normálisak ezek! Egymást majmolni, hogy ki tud nagyobb sz@rt csinálni!........ez hihetetlen! 10-ből egy-vagy két ember az, akinek nem nagy egy 6 collos telefon."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz hallerlaller #52797 üzenetére
Örülök neki! .....de ettől még típushiba.
-
gipsztigris
addikt
válasz AllTheBest #52791 üzenetére
Power gomb meghibásodása. 10-ből 5-6 darab az első háromnegyed évben beszarik.
-
gipsztigris
addikt
Sziasztok!
Búcsúzni jöttem. Fájó szívvel, de megváltam az N4-től, helyét egy "picit" nagyobb (Lenovo K910) vasdarab vette át. Nem kerül messze az Nexus4 sem, mert nem kaptam meg érte azt a pénzt amit szerettem volna, így inkább a fiamnak adtam. Ő legalább élvezni fogja az újszerű állapotot. További kellemes füvezést és minden egyéb földi jókat kívánok!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #52019 üzenetére
Lennének ott olyan akkumulátor üzemidők, hogy maga Larry Page jönne megvizsgálni az eredményeket!
-
gipsztigris
addikt
Ebben a topikban mindenki szívja? Lehet, hogy ezen a helyen kötelező? Akkor vagy rá kell szoknom, vagy el kell adnom a Nexus4-et!.......szerintem inkább eladom a telót!
-
gipsztigris
addikt
válasz eastsider #51908 üzenetére
Ezen a helyen 100%, hogy eredetit kapsz.
-
gipsztigris
addikt
válasz #59070464 #51890 üzenetére
A helyzet az, hogy én sem hiszem, hogy ilyen üzemidőket el lehet érni! Esetleg "labor körülmények" között. Ma kalandvágyból elhatároztam, hogy kipróbálom mennyit bír a Nexus4. Elindítottam egy filmet végtelen lejátszásra állítva. 6óra 5perc üzemidőből sikerült elérni 4óra 30 perc képernyőidőt 75%-os merülés mellett. Netezés nem volt, wifi be volt kapcsolva, és volt mellé kb. 10 perc beszélgetés. Ez önmagában elég lehetne arra, hogy körbeszaladjam vele az internetet, hogy micsoda szuper akkumulátor idő, hiszen 4,5 órát ment a kijelző!
A csalás az volt, hogy a fényerő nullára le volt húzva! 50%-os fényerő mellett ugyanez a kísérlet durván másfél órával rövidebb képernyő időt eredményezett.
Szóval, lényeg a lényeg, hogy egy Nexus4 amennyiben életszerű körülmények között használják, 3-3,5 óra kijelzőidőnél többet nem tud teljesíteni!.....szerintem.Viszont a képek jól mutatnak!
-
gipsztigris
addikt
válasz dannyl #51764 üzenetére
Ahogy az előttem szóló is írta, egy programozható kapcsoló. Nekem szükségem van időnként arra, hogy a fényképezőt a lehető leggyorsabban "tűzkész" állapotba helyezzem. Ezzel a kapcsolóval meg tudtam oldani. Lezárt képernyő mellett ilyen gyorsan indul a fényképező.
-
-
gipsztigris
addikt
Szerintem félre van az értés! Én nem Nexus4 és Nexus5 -ről beszéltem, hanem antutu v.4-es verzió és a frissített antutu v.5-ös verzió közötti eltérésről.
-
gipsztigris
addikt
Hát akkor mire?
Persze, azonos verzióval kell hasonlítani, de azért ez egy kicsit erős, hogy majdnem 10ezer pont az eltérés a két verzió között. Rosszul emlékeztem. A 4-el 15370-et kapott, az 5-el pedig 24896 pontot."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
Néztétek a frissített Antutu 5-öt? Így lehet gyorsítani egy telefont! …… és így hülyítik meg a nagyérdeműt!
Az előző 4-es verzióval alig 18 ezret kapott tegnap, ma pedig a frissített már 24 ezret adott neki.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
'Stétkivánok!
Ha már előjött a fényképező megint. Kíváncsiságból készítettem egy pár képet ugyanabból a pozícióból fotózva. Egyiket a lányom iPone 5s telefonjával a másikat a Nexussal. Nem mondok véleményt, inkább akinek kedve van írja meg szerinte melyik a jobb. Nem a "művész" kezét és a témaválasztást kell hasonlítani, hanem szigorúan a képminőséget.
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #51139 üzenetére
Eddig nem rossz!
16óra 12perc üzemidő, ebből 68perc telefonálás, és 2óra 20perc kijelzőidő......most 31%-on van az akkumulátor."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz madhat911 #51155 üzenetére
Úgy hívják a megoldást, hogy virtuális bankkártya. Netes fizetéseket mindig azzal oldom meg (többek közt a google play tranzakciókat is). Mindig csak kisebb összeget töltök a kártyára, és ha gebasz lesz (de nem lesz) akkor csak azt a keveset bukom.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #51132 üzenetére
Jó reggelt!
Tegnap feltettem az ajánlott romot, és van egy dolog ami nagyon tetszik benne, csak nem jövök rá, hogy mitől működik így.
Ha huzamosabb ideig zsebben van a telefon, és kiveszem zsebből, akkor szépen felébred a kijelző, Ennek örülök, mert a power gombom baszakszik és így nem kell babrálni a bekapcsoló gombot. Csak azt nem tudom, hogy mi hozza működésbe a kijelzőt. Asztalra rakva a telefont, nem tudom reprodukálni a jelenséget. Fényerő szenzor, vagy proximity, vagy mifene hozza működésbe?
Értem én, hogy gőzgép, de hol vannak a lovak?
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #51102 üzenetére
Kalandvágyból én is kipróbálom!
-
gipsztigris
addikt
Feltettem a Beta 4-et, és két örömteli dologgal találkoztam. Míg a Beta3-ban nem ment a Dolphin browser és a Handcent SMS, itt hibátlanul fut mindkettő!
-
gipsztigris
addikt
Teljesen gyári 4.4.4-es rom létezik CWM-ből telepíthető formában?
-
gipsztigris
addikt
A portolt Android L-ből most melyik a legfrissebb? Beta3 pre4-nél megálltam.
-
gipsztigris
addikt
Találkoztatok már olyan jelenséggel, hogy bejövő hívásnál kifagy a képernyő. Ne tudom felvenni, csak a hangerő és power gombok működnek. Ha power gombbal elküldöm "aludni", majd újra felébresztem, akkor már aktív a képernyő és el tudom húzni a csúszkát a hivásfogadásnál.
Volt olyan is tegnap, hogy csak teljes reset után állt helyre a rend. Purity 4.4.4 romot használok HellsCore b47 kernellel.(#51001) szentkuti11
Ezek szerint kernel problémára tippelsz?
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #50905 üzenetére
Azért arra is vannak módszerek, hogy a nemfizető fogyasztók , itt főleg azokra gondolok, akik jólértesültek, a jogaikat qrvára ismerők, stb. -miután a szívatás az társasjáték- életét megkeserítsük egy "icipicit". Amikor pl. egy hálózati dugulás elhárítás túl jól sikerül, és az ügyfél fürdőszobájában a kelleténél több szennyvíz lesz a falakon és a plafonon.
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz Scooter74 #50900 üzenetére
Az a baj, hogy nem köthetik ki! Csak korlátozhatják (szűkítőt tesznek be), ugyanis az egészséges ivóvízhez való jog alkotmányos jog. Viszont akinek beteszik a szűkítőt, az azt gondolja, hogy innentől fogva reggeltől-estig "csurgathatja" a vizet kül. edényekbe, mert ezt már ingyen van! Vanafaszt!
Van olyan fogyasztónk aki egy 40 ezres tartozás után szűkítő mellett egy év alatt (mert semmilyen hajlandóságot nem mutatott a tartozás rendezésére) felhalmozott több mint ötszázezer forint tartozást a "csurgó" vízhasználatával.
Szóval, többek között így lehet felhalmozni milliós vízdíj tartozásokat.
A szemétdíjat meg tudták oldani (mert akarták), hogy a tartozás adók módjára behajtható legyen. Nálunk a jegyző simán leemeli a bakszámládról ha elmaradt szemétdíjad van. Ha ilyet meg lehetne csinálni víz-és csatorna esetében is, akkor töredéke lenne a kintlévőségnek.
Aki pedig csatornadíjat halmoz fel azzal gyakorlatilag semmit sem tehetünk (csak a peres út, de akkor sem lesz pénzünk ha nincs miből levonni) mert a csatornaszolgáltatást semmilyen körülmények között sem korlátozhatjuk közegészségügyi okokból.[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz pepe091 #50896 üzenetére
Tökéletesen egyetértek!
Én is szolgáltató oldalon dolgozom (víz-csatorna) és a fogyasztók vagy ügyfelek érdekeit olyan iszonyúan védi mindenki, hogy az hihetetlen! Kormányszinten is azt sugallják, hogy ne fizess, mert a "szemét, multi rajtad élősködik a magas áraival és alacsony színvonalú szolgáltatásaival" A szolgáltatóknak SEMMILYEN joguk nincs a követelések eredményes behajtására. Egyetlen lehetőség a nem fizető fogyasztók "zaklatása" telefonon, levélben, emailben, ahogy sikerül. Majd a polgári peres behajtás, de ahhoz el kell érnie a nem fizetőnek egy bizonyos határt.
Ezért lehetséges az a kifordított helyzet, hogy olyan postokat olvasunk ahol a nem fizető ügyfél van felháborodva, hogy milyen alapon követelik tőle a tartozását!"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz adamfriday #50813 üzenetére
[link]
Regisztrálni kell a letöltéshez."Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #50506 üzenetére
Ne írd le! Kalandvágyból feltettem ma, mert unatkoztam. Egyébként a feleségem Xiaomi Redmi 1S-én tetszett meg a rencer. Tényleg kézreáll minden, csak meg kő szokni!
(#50508) w333
Vagy nincs, vagy nem tudom hol kell bekapcsolni, mert az időjárás widgetem tele lett reklámokkal!
[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz C.Brigante #50504 üzenetére
Feltettem, köszi! Érdekes, hogy a többi rommal működött az AdAway.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Spórolós topik
- Gaming notebook topik
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Villanyszerelés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Napelem
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest