- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 20 milliárd kameraszenzornál jár a Sony
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- iPhone topik
- Magisk
-
Mobilarena
A Nexus 4 a Google 2012 novemberében kiadott fejlesztői telefonja. A fórumban lehetőleg kerüljük az iPhone-Android háborút, mert senki sem kíváncsi rá, valamint mindenféle Flame és Off témát, amennyire csak lehetséges.
Új hozzászólás Aktív témák
-
X DoZ3R
tag
Lassan masfel eve voltam aktiv olvasoja a topiknak es most keszulekvaltas miadt elkoszonok, nagyszeru topik, minden jot!
-
X DoZ3R
tag
Egy gyors kerdes, ha csak root van akkor megjon es fel is telepul az OTA? Azt tudom hogy a custom recovery van akkor nemegy fel.
-
X DoZ3R
tag
ha váltanotok kellene N4-ről, N5 most vagy N6 tavasszal lenne az ideálisabb? esetleg más teló ami nyitott BL-el és nagy felhasználói táborral bír? köszönöm a tippeket
-
X DoZ3R
tag
Vki hozzáértőbb meg tudja mondani, hogy mi különbség van gyári és nem gyári aksi között külsőleg? van vmi ami alapján ez látszik?
-
X DoZ3R
tag
Használ közületek vki Opera maxot? lollipop óta jön a vpn not supported üzenet.. :S
-
X DoZ3R
tag
válasz Csaby25 #54092 üzenetére
Factory image telepítése is adatvesztéssel jár szoval az unlock nem oszt nem szoroz, és igen, kell unlockolni mert bootloadert különben nem tudja felrakni neked, utánna hogy nyitvahogyod e vagy vissza zárod az már rajtad múlik, a működést nem befolyásolja, a bootloader zárás viszont nem jár adatvesztéssel.
-
X DoZ3R
tag
Üdv. Factory image flasheléshez nekem vannak fastboot file-aim amiben van adb és fastboot exe is, amit a factory image mappába kell másolni, ehez kell telepteni az sdk-t is? Csak mert nekem nem rémlik, hogy régebben az fennt lett volna
-
X DoZ3R
tag
Nexus 4 is late due to some issues. But it will surely get the update eventually this month. So relax!
Ezt irtak a facebookon az androidosok
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
A minap elkezdett rosszalkodni a hangerő gombom, csak erős nyomásra érzékel, olvastam, többen is írtátok ezt a gondot, meg is rendeltem a csere gombot és akkor már a power gombot is ebayről. A kérdésem, ha már megbontom a hátlapot, érdemes lenne az aksit is cserélni egy másfél éves N4-en? Holott problémám még nincs vele, mobilneten 2-3, wifin 4-5 óra SOT-om megvan, mennyire használt egy másfél éves aksi? Esetleg tudja vki mennyire határozták a töltés/kisülést számát?
Köszi a választ! -
X DoZ3R
tag
válasz supercharley #52664 üzenetére
A purity a stock rom+ sok extra ami megkonnyiti a hasznalatot, stabil es gyors, 1 eve hasznalom, mas romra azota ra se neztem
Franco kernellel hasznalom, nincs panasz se akkuidore se teljesitmenyre[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
válasz supercharley #52657 üzenetére
Nekem olyan kapcsolom is van hogy sima 2g, 2g vagy 3g , ezen kettő között szoktam váltogatni itthon(purity romot használok, abban van ilyen) igy ha váltok is, marad 2g-n de visszajön a térerő.
-
X DoZ3R
tag
válasz supercharley #52651 üzenetére
Nalam is ilyen gond van, N4 + gyenge 2g lefedettseg itthon, hivas utan de vmikor magatol is elmegy a terero. En ugy oldom meg a dolgot hogy van 2g- 3g kapcsolom iconom es valtok egyet, akkor egybol visszajon. Próbálkoztam mar simkartya cserevel es radio cserevel de egyik se segit...
-
X DoZ3R
tag
En tegnap balatoni bicikli turan trackeltem magam endomondoval, nap vegere kb 40%om maradt, vegig gps kapcsolat, nagyreszt repulo modba, pihenoknel 3g es jo par telefonalas, kb 8 ora trackeles volt, ugyhogy le a kalappal purity es franco komboval
[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
válasz janosibaja #49253 üzenetére
A biztonság menüpontban ki tudod kapcsolni a lockscreent tudtommal
-
X DoZ3R
tag
válasz janosibaja #49239 üzenetére
tapasztalatom szerint 2-3 fokot jelent akku hőmérsekletbe ha a kijelző on vagy off, ami sztem sok
-
X DoZ3R
tag
válasz janosibaja #49234 üzenetére
Megy a navi a háttérbe, ha a kijelző off akkor is, melegnek meleg de hát ez ezzel jár forrónak viszont nem forró, de ha kell a kijelző folyamatosan ott is lehet sporolni, pl navigonnál van olyan beállítás hogy ha idle van akkor frame rate csökkent meg leveszi a fényerőt és máris nem megy annyira a proc
-
X DoZ3R
tag
válasz janosibaja #49230 üzenetére
Navinal, 50 fokos procival sztem nem kell aggodni en is naviztam hosszutavon es jol birta, persze sokszor a kijelzo off volt mert palyan minek menjen...
-
X DoZ3R
tag
válasz janosibaja #48101 üzenetére
Jolmondják előttem, teljesen egybe van a kijelzővel a kis króm rész, van egy törött kijelzőm és ott megnéztem inkább örülj hogy nem lett pókhálós
-
X DoZ3R
tag
Vki használ itt hells doctor kernelt, egy francohoz vagy stockhoz képest milyen?
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Valaki tud vmilyen megoldást arra, hogyan kapcsoljuk ki vagy kicsit optimalizáljuk a thermal throttlingot stock kernelnél? Nagyon sokféle kernelt kipróbáltam de egyik sem megy olyan simán mint a stock viszont egy kis 3G netezés után már egyből lefolytja :\ Régen volt ilyen stock kernel + funkciókkal de már nincs kitkatreKöszi a válaszokat
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Bluetooth receiveren keresztül szeretnék zenét hallgatni, mert igy nem logna ki a kábel a nexusból
vettem is egy ilyet
[link]
de nem szól vmi szépen, tisztának tiszta, de basszus nagyon minimális és a hangerő se eget rengető, egyszóval telefonáláshoz jó de zenehallgatáshoz nem.... ez azért ilyen mert ez a kütyü, tul gyenge? vagy csak 2.1es bluetooth van benn? vagy a nexus bluetooth-a ennyit tud? van már vkinek ezzel kapcsolatban tapasztalata?Köszönöm előre is
[ Szerkesztve ]
-
X DoZ3R
tag
Purity romot használok stock kernellel, mivel tudom a governort beállításokat piszkálni hogy restart után is megjegyezze? FKU-val mindent mást betölt restart után csak a governor beállításokat nem ötlet?
-
X DoZ3R
tag
válasz vorosp #46019 üzenetére
Nem aranyozott, nem nem érzem hogy ez rossz hatással lenne rá. Persze eddig csak fülessel használtam, nagy hangfalra nem szoktam rádugni a telefont
(#46020) NewmanHD
Nem értem ez miért rossz, bár mindenki másra esküszik én elég érzékeny vagyok a hangminőségre ezért szoktam finomhangolni amennyire lehet -
X DoZ3R
tag
-
X DoZ3R
tag
Nálam is van ez a hiba ami neked, csak a sim lock nincs bekapcsolva és eddig nem volt szembetűnő, de csak és kizárólag az én szobámban dobálja(vályog fal,beton plafon) sehol máshol nem, épp ezért gondoltam hogy a ház árnyékol le annyira hogy néha bezavarja de úgy látom hogy ez másféle eredetű...
-
X DoZ3R
tag
válasz ktommy91 #44925 üzenetére
Te néztél másik lejátszókat is? mert én csak Poweramp-vel teszteltem eddig, tegnap felraktam a PlayerPro-t de a közelébe nem ért hangzás így repült is, már ott vagyok, hogy teljesen kifogytam az ötletekből, most a 4.2.2-es modemet raktam fel, mert ha 4.3 és 4.4-nél már rosszalkodott akkor ezzel hátha
-
X DoZ3R
tag
válasz ktommy91 #44921 üzenetére
Pontosan , ahogy leírtad az utolsó 2 sorban, bár nekem még a csengőhang nem csinálta, földhöz is vágnám
Art/Dalvik pároshoz sincs köze mert tegnap teszteltem,se rom se kernel. Modemet már cseréltem, .98-asról visszamentem a .84esre de semmi változás nem volt, neked is kitkat óta csinálja? -
X DoZ3R
tag
válasz randras_83 #44904 üzenetére
Más lejátszót nem próbáltam még mert a Poweramp-t vettem meg és szeretem is egyenlőre dalvikon megnézem mit produkál utánna jön a másik lejátszó
köszi a helpet,majd megírom mire jutottam
-
X DoZ3R
tag
válasz randras_83 #44894 üzenetére
r201től 203ig volt franco, most az utobbi van fent, csak mp3at hallgatok, de bármilyen más kernellel is csinálja, stockal is... ha powerampbe kikapcsolom a DVC-t(direct volume control) akkor nincs gond, csakhát ocsmányul szól, raktam fel viperx-es audio eq-t azzal is csinálja
-
X DoZ3R
tag
Üdv.
Egy olyan hibával fordulok hozzátok amivel 2 hónapja próbálok megbírkózni de eddig sikertelenül, a kitkat óta a poweramp-ben zenelejátszáskor véletlenszerű "audio gliccsek" jelentek meg, egy nagyon rövid beep hang vagy szagggatás, másképp nem tudom leírni , szóval ez keseríti meg az életem már 2 hónapja, teljesen random,vmikor 1 óra zenehallgatás után jön csak elő, vmikor 15 percenként, wifin is, mobilneten(itt sűrűbben) is nem tudtam kifigyelni mikor jön sűrűbben, gyanitom hogy vmi a cpuval van, mert alacsony frekvencián(384mhz) sűrűbben jelentkezett mikor "teszteltem" és ha a min freq. felveszem 1ghz akkor ritkábban jön elő de akkor is előjön. purityn vagyok franco kernelen és ART-n, próbáltam más kernelt, 1000 féle kernel beállitást nem segített, factory image ment fel 4.4.2vel full stock minden, akkor is csinálja, ha megy a kijelző ha nem akkor is csinálja, ha hozzáérek a telóhoz ha nem akkor is........szóval akinek egy kis info vagy tanácsa van azt szivesen veszem mert jelenleg mindent elkövettem ami eszembe jutott, főleg aki Poweramp-t használ, annak kérném a visszajelzésétnagyon köszönöm előre is
ui.ersze nexus 4em van mielőtt vki megkérdezné és kitkat előtt nem volt ilyen gondom, másik fülessel is csinálja szóval a füles sem hibás.
-
X DoZ3R
tag
xtremeguard foliak 90%-os learazason a gyarto honlapjan, akit erdekel
-
X DoZ3R
tag
eddig en is folia nelkul hasznaltam de a minap egy akkora karc lett rajta hogy meg a fenyt is megtori, tehat nagyon latszik, pedig csak zsebbe volt, van jo par folia ami teljesen fedi a kepernyot, pl xtremeguard, de sargul egy ido utan :/ gondoltam hatha van a topikban vki akinek van jo tapasztalata ilyen teren....
ui.: az ota akkor is jonni fog ha cwm, root fennvan es a framework lett cserelbe atlatszo lockscreen miatt?
-
X DoZ3R
tag
Üdv!
Képernyővédő fóliával kérnék tanácsot, jelenleg egy pár száz forintos van rajta(elöl) amivel csak annyi bajom van hogy a lekerekítésnél nem takar és úgy csúnya, régebben próbálkoztam xtremeguardal ami nagyon beejött(hátlapon most is az van) de pár hónap után elkezd sárgulni és ezért nem játszik..
tud vki olyan fóliát ami tényleg megéri az árát, takar rendesen, nem sárgul, az ár az mind1 ha végre találnék egy normálisat
köszönömui.: ha O-ról S-re akarom frissíteni a 4.4-em, van hozzá zip amit lehet telepteni cwm-ban? vagy csak az adb sideload játszik?
-
-
X DoZ3R
tag
vki probalta mar az opera minit? nekem nem tolti be az oldalt rendesen, vagy ujra kell toltenem vagy letenni talcara es vissza...... 4.4 stock + art
-
X DoZ3R
tag
Vki használ vmilyen ad blockert 4.4-en? Én eddig adaway-t használtam de nem tudom hogy kompatibilis-e, vkinek van már tapasztalata ez ügyben?
-
X DoZ3R
tag
Üdv, aki feldobta már a factory image-et, bootloader és radio verziószámként mit lát, mert amit leszedtem facetory image csomagot ott a z20i bootloader és a 84es radio van ami a 4.3-as
-
X DoZ3R
tag
válasz FőDudu #31786 üzenetére
Én egy hónapja jártam így, lg ügyfélszolgálattal beszéltem ami megmondta hol a legközelebbi márkaszervíz, 35be fájt, 3 nap alatt kész volt, az oktogonos szervíz már nem foglalkozik vele elvileg mert Pesten nyílt valami összevont lg szervíz, a lényeg, hogy 30 alatt nem úszod meg szervízben :\
-
X DoZ3R
tag
Sracok, vki tudna meselni nekem errol az xposed keretrendszerol, velemenyek, hasznalhatosag stb... koszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Iphone 13Pro 128Gb Graphite független Eladó!
- iPhone 15 128GB green 6 hónapos német ALZA vásárlás! Akku 100%! 2025 június 18-ig Apple garancia!
- Iphone 13 128GB Blue 84% Akku
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest